ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ WOMAN TOC

Ποιος είναι ο δημοσιογράφος-μαϊμού που απείλησε την υπάλληλο φαρμακείου και έγινε viral

Δηλώνει «γιος του Ωνάση», μοντέλο του Βερσάτσε και δημοσιογράφος σε όλα τα κανάλια.

Ποιος είναι ο δημοσιογράφος-μαϊμού που απείλησε την υπάλληλο φαρμακείου και έγινε viral

Το όνομά του είναι Θανάσης Ζερβουδάκης και είναι ο άνθρωπος που προκάλεσε μεγάλη αναστάτωση όταν υποδυόμενος τον δημοσιογράφο του καναλιού ΟΡΕΝ "μπούκαρε" σε ένα φαρμακείο και επιτέθηκε στην υπάλληλο, ζητώντας της να απολυμάνει τα χρήματα (ρέστα) και την απείλησε ότι θα την καταγγείλει.

Ο Θανάσης Ζερβουδάκης που στο Facebook εμφανίζεται ως brand ambassador του οίκου Versace και και της εταιρίας Betro Lucci, αλλά και δημοσιογράφος σε όλα τα ελληνικά κανάλια προκάλεσε αφάνταστη αναστάτωση όταν αφού επετέθη στην υπάλληλο, στη συνέχεια, κρατώντας έναν καφέ στο χέρι και μιλώντας της υποτιμητικά, της φωνάζει "είμαι δημοσιογράφος του OPEN και μοντέλο στο Βερσάτσε", με την υπάλληλο να χάνει κάποια στιγμή την ψυχραιμία της και να του απαντά "χέστηκα", και τον ίδιο να ανταπαντά "πάρε και τη μούρη σου που χέστηκες" και να στρέφει την κάμερα στο πρόσωπό της καταγράφοντάς την στο βίντεο.

Ο "δημοσιογράφος του OPEN" συνεχίζει να την μιλάει υποτιμητικά, δηλώνοντας μάλιστα "Αλέξανδρος Ωνάσης, γιος του Ωνάση", ενώ όταν τον ρωτά εάν την τράβηξε βίντεο, αυτός το αρνήθηκε και είπε "τραβάω το προϊόν". Ακολούθως, συνεχίζει να φωνάζει πως είναι δημοσιογράφος και μοντέλο, "ενημερώνοντας" την υπάλληλο του φαρμακείου πως "θα είσαι στο instagram".

Δείτε το περιστατικό στο βίντεο

Η αντίδραση του καναλιού OPEN TV

Με τους χρήστες του διαδικτύου να διαμαρτύρονται έντονα για την κατάσταση που δημιουργήθηκε, αργά το βράδυ της Δευτέρας 16 Μαρτίου, το κανάλι προχώρησε σε ανάρτηση με την οποία ενημερώνει πως "χρήστης του κοινωνικού δικτύου facebook με όνομα λογαριασμού Athanasios Tanasis Zervoudakis, ο οποίος ισχυρίζεται πως είναι δημοσιογράφος στον τηλεοπτικό σταθμό OPEN, δεν ανήκει στο δυναμικό του καναλιού. Eίναι προφανές ότι ο τηλεοπτικός σταθμός OPEN θα στραφεί νομικά κατά του συγκεκριμένου προσώπου για τους ψευδείς του ισχυρισμούς".

Ο διευθυντής ειδήσεων του Open, Δημήτρης Μιχαλέλης, έγραψε στα κοινωνικά του δίκτυα πως ο κ. Ζερβουδάκης δεν είναι δημοσιογράφος του Open για αυτό και το αφαιρέσαμε. Εδώ η ανάρτησή του.
"Εδω και ωρες ενα ΑΘΛΙΟ υποκειμενο διασυρει μια γυναικα με ΨΕΥΔΗ παριστανοντας το δημοσιογραφο του ΟΡΕΝ.Ουτε απο το απεναντι πεζοδρομιο της Ενημερωσης του ΟΡΕΝ δεν θα μπορουσε να περασει τετοιο σαπροφυτο. Παρακαλω ΟΛΟΥΣ να τον περιθωριοποιησετε. ΠΡΟΦΑΝΩΣ και ουδεμια σχεση εχει με τους δημοσιογραφους του ΟΡΕΝ."

H ανακοίνωση του OPEN

Ποιος είναι ο δημοσιογράφος-μαϊμού που απείλησε την υπάλληλο φαρμακείου και έγινε viral

Τι έγραψε ο Ζερβουδάκης στο λογαριασμό του:

Αποδεικνύοντας τέλος, πως το θράσος του δεν έχει όρια, ο ίδιος εμφανίστηκε αργά το βράδυ της Δευτέρας σε νέο του βίντεο, μπροστά από ταμπέλα επιχείρησης εμπορίου υλικών καθαρισμού και υγιεινής, να "απολογείται", και να διαφημίζει την επιχείρηση, ενώ στο Facebook έγραψε:

ZHTΩ ΣYΓNΩMH AΠO OΣOYΣ ΠPOΣEBAΛA KAI AΠO TO KANAΛI ΠOY XPEIΣIMOΠOIHΣA TO ONOMA TOY. ME OΛA ΠOY ΣYMBAINOYN HMOYN ΣE ΠANIKO KAI ΠAΛI ΖΗΤΩ ΔΗΜΟΣΙΑ ΣΥΓΝΩΜΗ Η ΓΙΑΓΙΑ ΜΟΥ ΜΑΛΛΟΝ ΕΧΕΙ ΤΟΝ #COVID ΚΑΙ ΕΧΩ ΠΑΘΕΙ ΣΟΚ Η ΜΑΜΑ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ 65 ΕΤΩΝ ΜΕ
ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΥΓΕΙΑΣ ΚΑΙ Ο ΠΑΤΕΡΑΣ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ 70 ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΝΑ ΤΟΥΣ ΧΑΣΩ ΑΠΟ ΚΟΝΤΑ ΜΟΥ ΕΙΜΑΙ Ο ΜΟΝΟΣ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΒΟΗΘΑ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΖΗΤΩ ΣΥΓΝΩΜΗ ΑΥΡΙΟ ΘΑ ΠΑΩ ΑΠΟ ΤΟ ΦΑΡΜΑΚΕΙΟ ΝΑ ΖΗΤΗΣΩ ΣΥΓΝΩΜΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΦΑΡΜΑΚΟΠΟΙΟ. ΜΙΣΗΣΤΕ ΜΕ ΟΣΟ ΘΕΛΕΤΑΙ.

Πολλοί έγραψαν ότι ο εν λόγω "δημοσιογράφος και μοντέλο είχε εμφανιστεί παλιότερα σε εκπομπές της Ανίτας Πάνια.

Οίκος μόδας τον διαψεύδει

Με σχετική ανάρτηση μετά το Open Tv, απάντησε και η εταιρεία BERTO LUCCI και δήλωσε ότι θα κινηθεί νομικά εναντίον του απαράδεκτου δημοσιογράφου που απείλησε την φαρμακοποιό, ενώ στο προσωπικό του προφίλ στο facebook υποστηρίζει ότι εργάζεται ως ambassador για την εταιρεία BERTO LUCCI.

Η ανάρτηση του οίκου μόδας

Πηγή:thetoc.gr

Ακολουθήστε το WomanToc στο Instagram

Read Next

29 Απρ 2024

Κωνσταντίνος Καβάφης:"Σημασία έχουν αυτά που δεν ζήσαμε. Οι έρωτες οι ανεκπλήρωτοι, όλα τα "σ' αγαπώ" που τσιγκουνευτήκαμε"

Τον κατέκριναν, τον χλεύασαν σε μεγάλο βαθμό, τον παρώδησαν και πολλοί προσπάθησαν να αποδείξουν πως όσα έγραφε "δεν συνιστούσαν ποίηση". Έκαναν τεράστιο λάθος.

29 Απρ 2024

Τάκης Μόσχος, ο "Αργύρης της "Γλυκιάς Συμμορίας": Σύμβολο του ασυμβίβαστου κινηματογραφικού ήρωα

Μια ματιά στη διαδρομή του "Αργύρη" της "Γλυκιάς Συμμορίας" που δεν δίστασε να μιλήσει ανοιχτά για τη σχέση του με τις ουσίες.

Περισσότερα από

Stories

28 Απρ 2024

Πενέλοπε Κρουζ- Χαβιέ Μπαρδέμ: υπάρχει λόγος που κράτησαν τον δεσμό τους κρυφό

Ο Χαβιέ Μπαρδέμ και η Πενέλοπε Κρουζ που γεννήθηκε σαν σήμερα γνωρίστηκαν πολύ πριν κάνουν δεσμό.

28 Απρ 2024

Νοσοκόμα αποκαλύπτει τι συνέβη στο πρόσωπο της όταν σταμάτησε μετά από 20 χρόνια να κάνει μπότοξ

Κατάφερε να "παγώσει" τον χρόνο, ώσπου ήρθε η στιγμή να κάνει αποχή.

28 Απρ 2024

Ναταλία Γερμανού-19 χρόνια πριν: H αδημοσίευτη φωτογραφία από τη νίκη της Ελλάδας στη Eurovision το 2005

Η Ναταλία Γερμανού με την Έλενα Παπαρίζου και τον Χρήστο Δάντη.

28 Απρ 2024

Άλφρεντ Χίτσκοκ: Τι φοβόταν πολύ, ο μετρ του φόβου;

Και ο μέτρ του σασπένς είχε τις δικές του στιγμές αγωνίας

28 Απρ 2024

Όσκαρ Σίντλερ: Η αληθινή ιστορία του Γερμανού επιχειρηματία, που έσωσε τις ζωές 1.200 Εβραίων

Η ιστορία έγινε γνωστή από την ταινία του Στίβεν Σπίλμπεργκ "Η λίστα του Σίντλερ".

27 Απρ 2024

"Και λάτρεψα τον πατέρα μου σαν κάτι ανώτερο. Δεν τον πλησίαζα όμως"

Στις 27 Απριλίου 1941 η Πηνελόπη Δέλτα.πήρε δηλητήριο, που κρατούσε πάντα κοντά της και πέντε μέρες αργότερα, στις 2 Μαΐου, άφησε την τελευταία της πνοή, σε ηλικία 67 ετών.

27 Απρ 2024

Μπετόβεν- Für Elise: Ποια ήταν η Λίζα που απέρριψε ερωτικά τον Μπετόβεν;

Η πρεμιέρα της πιο δημοφιλούς σύνθεσης του Μπετόβεν, Für Elise, δόθηκε στις 27 Απριλίου 1810. Και σχετίζεται με την ανύπαρκτη ερωτική ζωή του σπουδαιότερου συνθέτη όλων των εποχών.

26 Απρ 2024

Η Βασίλισσα με τα Ανδρικά Πόδια

Η Φάνι Μπλάνκερς - Κουν, η θρυλική μορφή του στίβου που κουβαλούσε τα μωρά της στο στάδιο σ’ ένα καλάθι και τα τάιζε στα διαλείμματα, γεννήθηκε σαν σήμερα.

26 Απρ 2024

Ρετρό κλικ: Όταν ο Ηλίας Ψινάκης διαφήμιζε τσίχλες 40 χρόνια πριν

Ο πρώην δήμαρχος Μαραθώνα και μάνατζερ στο χώρο του θεάματος ως μανεκέν την δεκαετία του 1980.

25 Απρ 2024

30 χρόνια πριν: H 34χρονη Άννα Βίσση αγκαλιά με την μοναχοκόρη της, την 9χρονη Σοφία Καρβέλα

Μαμά και κόρη ποζάρουν αγκαλιά πίσω στο μακρινό 1993. Πάντα κολλητές και αγαπημένες.