ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ WOMAN TOC

«Ο παππούς μου με αγαπούσε πολύ και μου έστειλε από τον ουρανό αυτόν τον ξεχωριστό άνθρωπο»

Η viral ιστορία αγάπης που γεννήθηκε στο lockdown, στα μπαλκόνια της Βερόνας, ανάμεσα σε δύο Ιταλούς, οδεύει προς ένα χάπι εντ: τον γάμο.

«Ο παππούς μου με αγαπούσε πολύ και μου έστειλε από τον ουρανό αυτόν τον ξεχωριστό άνθρωπο»

Ενάντια στα προγνωστικά και τις συνθήκες της καραντίνας της περασμένης άνοιξης, που δεν ευνοούσαν τους εργένηδες σε αναζήτηση συντρόφου, δύο Ιταλοί όχι απλώς βρήκαν τον έρωτα αλλά, κατά τα φαινόμενα, την αγάπη της ζωής τους και γι’ αυτό η ιστορία τους έκανε τον γύρο του κόσμου.

Σαν μοντέρνοι Ρωμαίος και Ιουλιέτα, οι Πάολα Ανιέλι και Μικέλε ντ’ Αλπάος ερωτεύτηκαν από τα μπαλκόνια τους στη Βερόνα, στην περίοδο του lockdown, μόνο που η δική τους ιστορία, σε αντίθεση με το έργο του Σαίξπηρ, φαίνεται να έχει χάπι εντ καθώς οδεύει προς τα σκαλιά της εκκλησίας και τον γάμο.

Όλα ξεκίνησαν όταν η αδερφή της Πάολα, Λίζα, έπαιζε στο μπαλκόνι της, στο βιολί της, μια παραλλαγή του τραγουδιού «We are the champions». Η μελωδία ήταν αυτή που έκανε τον Μικέλε να στραφεί προς τα εκεί και να αντικρίσει την Πάολα. Ήταν έρωτας με την πρώτη ματιά. «Η αδελφή μου ήταν σαν τον Έρωτα που με το τόξο του βιολιού της έστειλε τα βέλη της σ' εμένα και τον Μικέλε» θυμάται σήμερα χαριτολογώντας η Πάολα, μιλώντας στο ΑΠΕ-ΜΠΕ.

Όλα ξεκίνησαν όταν η αδερφή της Πάολα, Λίζα, έπαιζε στο μπαλκόνι της, στο βιολί της, μια παραλλαγή του τραγουδιού «We are the champions». Η μελωδία ήταν αυτή που έκανε τον Μικέλε να στραφεί προς τα εκεί και να αντικρίσει την Πάολα.

Ο Μικέλε αναζήτησε την Πάολα στο Instagram, την ακολούθησε και άρχισε να της στέλνει μηνύματα. «Στέλναμε μηνύματα ο ένας στον άλλον ως αργά το βράδυ κι ύστερα από δέκα ημέρες ανταλλάξαμε τηλέφωνα κι αρχίσαμε να μιλάμε και να γνωριζόμαστε, να εμβαθύνουμε στις συνήθειες και τα χόμπι μας και πολλά άλλα», εξηγεί η Πάολα, δικηγόρος που αυτή την περίοδο ασχολείται με τον τομέα των ακινήτων. Η ίδια προσθέτει: «Για τον Μικέλε ένιωσα πεταλούδες στο στομάχι μου. Ένιωσα ότι ήταν το σωστό άτομο, με πολλές ομοιότητες μ' εμένα, ένας καλός άνθρωπος στην ψυχή, με αρχές κι αξίες. Κι ένας άνθρωπος με τον οποίο μοιραζόμαστε την ίδια επιθυμία να κάνουμε οικογένεια».

Στο πρόσωπο του Μικέλε επίσης βρήκε στοιχεία του παππού της, συνονόματού του, ο οποίος πέθανε το 2008. Έτσι, σήμερα η Πάολα πιστεύει πως «ο παππούς μου μ' αγαπούσε πάρα πολύ και νομίζω πως αυτός ήταν που μου έστειλε αυτόν τον ξεχωριστό άνθρωπο, από τον ουρανό».

Μόλις τελείωσε το lockdown, το ζευγάρι έδωσε το πρώτο ραντεβού στους κήπους πίσω από τα σπίτια του. «Δεν το είπαμε σε κανέναν! Ήμασταν μόνο οι δυο μας. Ήταν μια συναρπαστική στιγμή όταν αγκαλιαστήκαμε και ανταλλάξαμε το πρώτο μας φιλί», όπως συνεχίζει τη σχεδόν παραμυθένια αφήγησή της η Πάολα.

Μόλις τελείωσε το lockdown, το ζευγάρι έδωσε το πρώτο ραντεβού στους κήπους πίσω από τα σπίτια του

Από τότε είναι αχώριστοι και κάνουν σχέδια για το μέλλον, τα οποία περιλαμβάνουν και τον γάμο τους, που λόγω των συνθηκών, μάλλον θα γίνει μέσα στο 2022. Θα ήθελαν να τον τελέσουν εκεί όπου βρίσκεται το σπίτι της Ιουλιέτας, ώστε να ξαναγράψουν το σαιξπηρικό δράμα δίνοντάς του έναν επίλογο χαράς.

Η Πάολα καταλήγει δίνοντας το δικό της μήνυμα αισιοδοξίας σε όσους αναζητούν ακόμα τον έρωτα και την αγάπη: «Ακόμη κι αν η ζωή είναι δύσκολη, να μην πάψουν να πιστεύουν στην αληθινή αγάπη. Όταν χάνεται η ελπίδα είναι τότε που τα όνειρα γίνονται πολλές φορές πραγματικότητα». Το επιβεβαιώνει, άλλωστε, η προσωπική ιστορία της, που εξελίχθηκε κάτω από τις πιο αντίξοες συνθήκες.

Ακολουθήστε το WomanToc στο Instagram

κεντρική φωτό:

Read Next

05 Μαϊ 2024

Λεωνίδιο: Το φαντασμαγορικό έθιμο της Ανάστασης, τα 600 φωτισμένα αερόστατα στο νυχτερινό ουρανό

Η μικρή όμορφη και γραφική πρωτεύουσα της Τσακωνιάς μετατρέπεται σ΄ένα γιγάντιο σκηνικό θεάματος, ήχου και φωτός.

Περισσότερα από

Stories

04 Μαϊ 2024

Άννα Παναγιωτοπούλου: Μια σπάνια συνέντευξη της σπουδαίας ηθοποιού το 2001

Όταν η Έλενα Ακρίτα φιλοξένησε το 2001 στην εκπομπή "Φώτα Πορείας" την Άννα Παναγιωτοπούλου. Την ηθοποιό που όλοι λατρέψαμες και έφυγε σαν σήμερα από την ζωή.

04 Μαϊ 2024

"Πού πας ωρέ τσατσαμίνι μου;" Ένα νοερό πασχαλινό ταξίδι στην "Κοντέσα του Ιονίου"

Ένας Κερκυραίος θυμάται την βαθιά παραδοσιακή, ορθόδοξη, καθολική, ειδωλολατρική, βενετσιάνικη και τόσο ταπεραμεντόζα Λαμπρή του νησιού του.

04 Μαϊ 2024

Πάσχα: Τα έθιμα της Ζακύνθου

Από την επτανησιακή πολυφωνική εκκλησιαστική μουσική ως την Ανάσταση με τον Εσταυρωμένο και την εικόνα της της Mater Dolorosa.

04 Μαϊ 2024

Ειρήνη Παπά και Πενέλοπε Κρουζ σε ένα σπάνιο στιγμιότυπο 23 χρόνια πριν

Ο φωτογραφικός φακός αποθανατίζει την Ειρήνη Παπά και την Πενέλοπε Κρουζ, όταν πρωταγωνιστούσαν στην ταινία "Το Μαντολίνο του λοχαγού Κορέλι"

04 Μαϊ 2024

"Την εσπέραν του Μεγάλου Σαββάτου του έτους 1889 περί ώραν ενάτην..."

Πάσχα Ρωμέικο. Διήγημα του Αλέξανδρου Παπαδιαμάντη

04 Μαϊ 2024

"Δεν ένιωσα ποτέ icon. Απλά πάντα έκανα τη δουλειά μου": Η μοναδική φινέτσα της Όντρεϊ Χέπμπορν

Με συµµετοχή στην Αντίσταση στο Β’ Παγκόσµιο Πόλεµο και πρέσβειρα της UNICEF, η πορσελάνινη ηθοποιός υπήρξε πολλά περισσότερα από µια θρυλική φιγούρα σε ένα LBD.

03 Μαϊ 2024

"Μα βγαίνοντας από την εκκλησιά ο Επιτάφιος τράβηξε πρώτα πλάγια, χώθηκε μέσα στις γειτονιές"

Σεφέρης, Ελύτης, Καζαντζάκης: Θρησκευόμενοι ή μη, παλαιότεροι και πλέον σύγχρονοι, οι λογοτέχνες συγκλονίζονται από το Θείο Δράμα και την "της φύσεως άνοιξη".

03 Μαϊ 2024

Ο Θανάσης Βέγγος με την οικογένειά του μέσα από ένα σπάνιο φωτογραφικό κλικ

Ο ηθοποιός της καρδιάς μας έφυγε στις 3 Μαΐου του 2011. Ο φακός τον απαθανατίζει σε μία όμορφη οικογενειακή στιγμή.

03 Μαϊ 2024

Ιησούς από τη Ναζαρέτ: Πώς είναι σήμερα οι δύο πρωταγωνιστές της σειράς;

Η Μεγάλη Εβδομάδα ξεκίνησε και η πιο εμβληματική σειρά του Πάσχα επιστρέφει στις μικρές μας οθόνες.