ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ WOMAN TOC

Νέο ξενοδοχείο στην πόλη: Σε λειτουργία από τον Απρίλιο 2020 το νέο στολίδι της πλατείας Συντάγματος

Μέχρι τον Απρίλιο του 2020 θα είναι έτοιμο να υποδεχθεί τους επισκέπτες του το Athens Capital Hotel – MGallery, στη συμβολή της Λ. Πανεπιστημίου με την οδό Κριεζώτου

Νέο ξενοδοχείο στην πόλη: Σε λειτουργία από τον Απρίλιο 2020 το νέο στολίδι της πλατείας Συντάγματος

Μέχρι τον Απρίλιο του 2020 θα είναι έτοιμο να υποδεχθεί τους επισκέπτες του το Athens Capital Hotel – MGallery, το νέο στολίδι στην ξενοδοχειακή “τιάρα” της “Εταιρείας Ελληνικών Ξενοδοχείων ΛΑΜΨΑ Α.Ε.», στην Πλατεία Συντάγματος.

Οι εργασίες ολικής ανακαίνισης του εκμισθωμένου κτιρίου στη συμβολή της Λ. Πανεπιστημίου με την οδό Κριεζώτου, όπου παλαιότερα στεγαζόταν το ιστορικό ξενοδοχείο Kings’ Palace, βρίσκονται πλέον στο τελικό τους στάδιο.

Η επένδυση συνολικού ύψους 22 εκ. ευρώ, που υλοποιείται σε χρόνους-ρεκόρ, θα αποδώσει ένα υπερσύγχρονο Ξενοδοχείο μοναδικών ποιοτικών προδιαγραφών στα πρότυπα του φημισμένου ξενοδοχειακού προϊόντος της ΛΑΜΨΑ ΑΕ.

Νέο ξενοδοχείο στην πόλη: Σε λειτουργία από τον Απρίλιο 2020 το νέο στολίδι της πλατείας Συντάγματος
Το Athens Capital Hotel – MGallery θα διαθέτει 158 δωμάτια και 19 σουίτες.

Το Athens Capital Hotel – MGallery θα συνδυάζει την ιδιαίτερη αρχιτεκτονική αισθητική του ιστορικού κέντρου της Αθήνας με τις υπηρεσίες υψηλής ποιότητας που χαρακτηρίζουν τα “luxury boutique” ξενοδοχεία του δικτύου της MGallery Collection, η οποία ανήκει στον Ξενοδοχειακό κολοσσό Accor.

Τη θέση του Γενικού Διευθυντή του Athens Capital Hotel – MGallery έχει αναλάβει ο κ. Ευριπίδης Τζήκας, διακεκριμένο στέλεχος της Ξενοδοχειακής αγοράς και με μακροχρόνια εμπειρία στη Διοίκηση ξενοδοχειακών μονάδων του ομίλου Accor.

Το Athens Capital Hotel – MGallery θα διαθέτει 158 δωμάτια και 19 σουίτες. Στον 9ο όροφο θα λειτουργεί εστιατόριο εξαιρετικής αισθητικής και στον 10ο όροφο, πολυτελής χώρος αναψυχής με πισίνα, Bar - Snack Bar, με συναρπαστική θέα της Αθήνας. Στο ισόγειο θα διαμορφωθεί ένα All day Lobby Lounge Bar, που φιλοδοξεί να αποτελέσει μία νέα διαφορετική πρόταση κοινωνικής συνάθροισης και χαλάρωσης στην Πλατεία Συντάγματος.

Το Athens Capital Hotel – MGallery θα διαθέτει επίσης συνεδριακούς χώρους για εταιρικές συναντήσεις και events καθώς και fitness center.

Ο αρχιτεκτονικός σχεδιασμός έγινε από την εταιρεία “MT architects – Massouridis – Theodoraki Architects, ο σχεδιασμός εσωτερικών χώρων από την εταιρεία “MKV – Interior Architectural Design”, οι Μηχανολογικές Μελέτες από την “L.D.K.” και οι Στατικές Μελέτες από τον Πολιτικό Μηχανικό Γ. Βροχίδη.

Η έναρξη λειτουργίας του νέου Ξενοδοχείου αποτελεί μία ιδιαίτερα ευτυχή στιγμή για τη ΛΑΜΨΑ ΑΕ και για έναν πρόσθετο λόγο: συμπίπτει με τη συμπληρώση 100 ετών από της σύστασεώς της, ως Ανωνύμου Εταιρείας.

Η «Εταιρεία Ελληνικών Ξενοδοχείων ΛΑΜΨΑ Α.Ε», συμφερόντων της Οικογένειας Λασκαρίδη, είναι εισηγμένη στο Χρηματιστήριο από το 1947 και δραστηριοποιείται έντονα στον τομέα του τουρισμού, έχοντας στην ιδιοκτησία της το Ξενοδοχείο Μεγάλη Βρεταννία και το Ξενοδοχείο King George στην Αθήνα, το Ξενοδοχείο Sheraton στη Ρόδο, το Hyatt Regency Belgrade και το Mercure Excelsior στο Βελιγράδι.

Ο αρχιτεκτονικός σχεδιασμός έγινε από την εταιρεία “MT architects – Massouridis – Theodoraki Architects, ο σχεδιασμός εσωτερικών χώρων από την εταιρεία “MKV – Interior Architectural Design”, οι Μηχανολογικές Μελέτες από την “L.D.K.” και οι Στατικές Μελέτες από τον Πολιτικό Μηχανικό Γ. Βροχίδη.

Ακολουθήστε το WomanToc στο Instagram

Read Next

18 Μαϊ 2024

Αλίκη Βουγιουκλάκη και Τζένη Καρέζη και τους γιους τους Γιάννη και Κων/νο τον Σεπτέμβριο του 1981 στο Ηρώδειο

Μία σπάνια φωτογραφία των δύο σπουδαίων κυριών του ελληνικού κινηματογράφου και του θεάτρου και των παιδιών τους.

17 Μαϊ 2024

Όταν ο Ντέιβιντ Κόπερφιλντ ήταν αρραβωνιασμένος με την Κλόντια Σίφερ

Πριν βρεθεί στο στόχαστρο του #MeToo, με 16 γυναίκες να τον καταγγέλουν για σεξουαλικά αδικήματα, ο Ντέιβιντ Κόπερφιλντ, ήταν αρραβωνιασμένος με την Κλόντια Σίφερ.

Περισσότερα από

Stories

17 Μαϊ 2024

Βίκυ Μοσχολιού: Σπάνια φωτογραφία από το ταξίδι της στη Βενετία

Το συγκινητικό σχόλιο της Άλκηστις Πρωτοψάλτη κάτω από την δημοσίευση.

17 Μαϊ 2024

O Βαγγέλης Παπαθανασίου (ή απλά o θρύλος Vangelis) σε σπάνιες εικόνες

Ο βραβευμένος με Όσκαρ μουσικός, ο σπουδαίος Vangelis, ήταν ένας λόγος για να νιώθουμε περήφανοι σαν Έλληνες.

16 Μαϊ 2024

Η πριγκίπισσα Σοφία νύφη στο πλευρό του Δον Χουάν - Οι τρεις γάμοι του πιο πολυσυζητημένου βασιλικού ζευγαριού

62 χρόνια πριν. Στον ορθόδοξο γάμο παρέστησαν γαλαζοαίματοι και ευγενείς από 29 χώρες.

15 Μαϊ 2024

Η σκληρή αλήθεια μιας πονεμένης ζωής- Η Καίτη Γκρέυ εξομολογείται 27 χρόνια πριν

Η υιοθεσία που την στιγμάτισε και η σύγκρουση με την θετή της μητέρα μέσα από τα λόγια της θρυλικής τραγουδίστριας.

15 Μαϊ 2024

Βίκυ Βανίτα: Ο κρυφός έρωτας για τον Σειληνό η μοναχική ζωή και ο ακόμα πιο μοναχικός θάνατος

Η όμορφη ηθοποιός γεννήθηκε στο Ηράκλειο Κρήτης στις 15 Μαΐου 1948 και "έφυγε" στις 8 Μαρτίου 2007. Αλλά δεν αποκάλυψε ποτέ το μεγάλο μυστικό της ασθένειάς της.

15 Μαϊ 2024

"Η ζωή είναι σύντομη. Κάνε μια απιστία" - Το απίστευτο σκάνδαλο της διαρροής των στοιχείων χιλιάδων χρηστών της εφαρμογής για παράνομες σχέσεις

Ashley Madison: Sex, Lies & Scandal: Το νέο ντοκιμαντέρ του Netflix αποκαλύπτει τι συνέβη με το διάσημο app για παντρεμένους και δεσμευμένους που ψάχνουν για παράνομη σχέση και τη διαρροή των προσωπικών τους στοιχείων το 2015.

14 Μαϊ 2024

Slimane - Νίκος Αλιάγας: Όταν ο Αλιάγας βρισκόταν επί σκηνής με τον Slimane, τον Γάλλο που "μάγεψε" στη Eurovision

Ο Νίκος Αλιάγας είναι παρουσιαστής εδώ και πολλά χρόνια στο γαλλικό "The Voice: La Plus Belle Voix".

14 Μαϊ 2024

Όταν η Σαρλίζ Θερόν ζήτησε "προστασία" στα γυρίσματα του Mad Max, μετά τις απειλές του Τομ Χάρντι

Οι δύο πρωταγωνιστές βρέθηκαν αντιμέτωποι σε μια σκληρή διαμάχη στα γυρίσματα της ταινίας "Mad Max: Fury Road".

14 Μαϊ 2024

46 χρόνια πρίν-Όταν ο Φαίδων Γεωργίτσης συνάντησε τη Ρίτα Χέιγουρθ στη Θεσσαλονίκη, το 1977

Όταν το όμορφο αγόρι του ελληνικού κινηματογράφου συνάντησε τη ντίβα του Χόλιγουντ, που πέθανε σαν σήμερα.

14 Μαϊ 2024

Ρίτα Χέιγουορθ: "Οι άνδρες κοιμούνται με τη Τζίλντα και ξυπνούν μαζί μου"

Η τραγική ιστορία πίσω από τη διάσημη φράση τηςπιο επιθυμητής κοκκινομάλλας του Χόλιγουντ που γεννήθηκε στις 17 Οκτωβρίου 1918. και πέθανε στις14 Μαΐου 1987.