ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ WOMAN TOC

Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος: Χριστούγεννα-Πρόγραμμα εκδηλώσεων Δεκεμβρίου

Γιορτές στο Φάληρο.

Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος: Χριστούγεννα-Πρόγραμμα εκδηλώσεων Δεκεμβρίου

Το Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος (ΚΠΙΣΝ) συνεχίζει τις ανοιχτές εκδηλώσεις φιλοδοξώντας να προσελκύσει ένα όσο το δυνατόν ευρύτερο κοινό και να αποτελέσει σημείο συνάντησης στην καθημερινότητα όλων μας.

Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος: Χριστούγεννα-Πρόγραμμα εκδηλώσεων Δεκεμβρίου
Ο Χριστουγεννιάτικος Κόσμος του ΚΠΙΣΝ ζωντανεύει!΄ Παρασκευή 1 Δεκεμβρίου 2017 Την Παρασκευή 1η Δεκεμβρίου στις 18.30 κάθε γωνιά του ΚΠΙΣΝ φωτίζεται, θυμίζοντάς μας ότι η πιο όμορφη εποχή του χρόνου ξεκινά! Η Αγορά και το Κανάλι θα γεμίσουν χρώματα και σχήματα, δημιουργώντας ένα ιδιαίτερο χριστουγεννιάτικο σκηνικό, έτοιμο να δημιουργήσει καινούργιες χριστουγεννιάτικες αναμνήσεις. Η παιδική χορωδία της Εθνικής Λυρικής Σκηνής θα τραγουδήσει χριστουγεννιάτικα τραγούδια βάζοντάς μας στο κλίμα των ημερών ενώ, ειδικά για τη μέρα εκείνη, αθλήτριες του καλλιτεχνικού πατινάζ θα παρουσιάσουν ένα μοναδικό θέαμα με εντυπωσιακές φιγούρες, πιρουέτες και ξεχωριστά κοστούμια, υπό τους ήχους κλασικής μουσικής στο παγοδρόμιο στο Κανάλι! Η βραδιά θα ολοκληρωθεί με ένα πάρτι σε μουσικές επιλογές του δημοσιογράφου και DJ Προκόπη Δούκα, ο οποίος έχει επιμεληθεί τη μουσική σε δεκάδες πάρτι και έχει συνεργαστεί με τους μεγαλύτερους αθηναϊκούς ραδιοφωνικούς σταθμούς.
Πικνίκ με τον Αϊ-Βασίλη και τους ζωγράφους του κόσμου Στο Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος Κυριακή 3 Δεκεμβρίου 2017 Ένα χριστουγεννιάτικο πικνίκ μυστηρίου και τέχνης στο Ξέφωτο του Πάρκου! Με οδηγό ένα χάρτη-τραπεζομάντηλο και τα ξύλινα βέλη που ακολουθούν την πορεία του έλκηθρου, θα προσπαθήσουμε να βρούμε τα χαμένα αντικείμενα, που ο Αϊ-Βασίλης ξέχασε στα τζάκια των σπιτιών του κόσμου! Το μαγικό καλάθι θα ανοίξει και θα μας βοηθήσει να δημιουργήσουμε ζωγραφιές και σχέδια εμπνευσμένα από το έργο των David Hockney, Jean Michel Basquiat, Joseph Beuys, Jeff Koons και άλλων σύγχρονων εικαστικών. Το έλκηθρο του Αϊ-Βασίλη θα ξεκινήσει από το Ξέφωτο. Προσοχή στους τάρανδους που κυκλοφορούν ελεύθεροι! Σχεδιασμός-Υλοποίηση: Playroom Για παιδιά 4+ με τους γονείς τους Η ομάδα Playroom θα δέχεται 20 άτομα (παιδιά και γονείς) ανά 30' και θα σας περιμένει στο σημείο του Πευκώνα, στο Ξέφωτο, φορώντας τις Χριστουγεννιάτικες ποδιές! *Με σειρά προτεραιότητας.

Πληροφορίες για την επίσκεψή σας

Το χειμερινό ωράριο λειτουργίας, που ισχύει από 1η Νοεμβρίου έως 31 Μαρτίου, είναι: Πάρκο Σταύρος Νιάρχος: 06.00-20.00, Κέντρο Επισκεπτών, Στίβος, Αγορά, Φάρος: 09.00-22.00.

Στους χώρους του ΚΠΙΣΝ λειτουργούν 4 σημεία εστίασης: Στην Αγορά, στο Κέντρο Επισκεπτών με θέα το Κανάλι, στον Φάρο και στο Πάρκο. Επιπλέον, λειτουργούν και κινητά σημεία εστίασης στους εξωτερικούς χώρους.

Από το Σεπτέμβριο ξεκίνησε η επίσημη λειτουργία του parking στο ΚΠΙΣΝ, χωρητικότητας 1.000 θέσεων. Η είσοδος του πάρκινγκ βρίσκεται στην οδό Πεισιστράτου 1.

Τα κατοικίδια είναι ευπρόσδεκτα σε όλους τους εξωτερικούς χώρους του ΚΠΙΣΝ εκτός από το Ξέφωτο, τον Λαβύρινθο και τους παιδότοπους. Θα πρέπει πάντοτε να είναι με λουρί και υπό την εποπτεία του κηδεμόνα τους, ο οποίος οφείλει να μεριμνά για την καθαριότητα του χώρου.

Βάσει της σχετικής οδηγίας της πλατινένιας περιβαλλοντικής πιστοποίησης LEED που έχει κατακτήσει το ΚΠΙΣΝ, το κάπνισμα δεν επιτρέπεται στους κλειστούς χώρους, καθώς και σε απόσταση 8μ. από τα εξωτερικά ανοίγματα των κτιρίων. Στους λοιπούς ανοιχτούς χώρους το κάπνισμα δεν απαγορεύεται και οι επισκέπτες παρακαλούνται να σεβαστούν το χώρο και να χρησιμοποιούν τα σταχτοδοχεία δαπέδου που έχουν τοποθετηθεί. Ωστόσο, ο σεβασμός προς το περιβάλλον και η προώθηση του υγιεινού τρόπου ζωής παραμένουν βασικές αξίες στις οποίες έχει αναπτυχθεί το ΚΠΙΣΝ. Στο πλαίσιο αυτό ενθαρρύνουμε τους επισκέπτες να απολαύσουν το Πάρκο χωρίς να καπνίσουν κατά τη διάρκεια παραμονής τους στους χώρους του.

Όλοι οι χώροι του ΚΠΙΣΝ, συμπεριλαμβανομένου του parking, είναι προσβάσιμοι σε ΑμεΑ. Για αναλυτικές πληροφορίες, πατήστε εδώ.

Read Next

07 Μαϊ 2024

Εβίτα Περόν: Μεσσίας της Αργεντινής ή συνένοχος ενός ολοκληρωτικού καθεστώτος;

Γεννήθηκε στις 7 Μαΐου του 1919 στο Λος Τόλδος, ένα χωριό των αργεντίνικων πάμπας και πέθανε στις 26 Ιουλίου του 1952.

06 Μαϊ 2024

Σπάνια ασθένεια: Το 9χρονο παιδί που δε νιώθει πόνο

Και παρόλο που η κατάσταση του μπορεί να ακούγεται σαν υπερδύναμη, στην πραγματικότητα, η πάθηση αυτή κάνει το αγόρι πιο ευάλωτο σε τραύματα.

Περισσότερα από

Stories

06 Μαϊ 2024

"Πέρα από τη σαρκική επιθυμία": Ρίτα Χέιγουορθ και Όρσον Γουέλς, μια σχέση αχαλίνωτου πάθους και μίσους

Το "παιδί θαύμα" ήταν ύποπτος για την άγρια δολοφονία της ηθοποιού Μαύρης Ντάλιας. Λάτρευε τις γυναίκες και το φαγητό.

06 Μαϊ 2024

Πού έκαναν Ανάσταση οι μεγάλοι αστέρες του παλιού ελληνικού κινηματογράφου;

Σπάνιο ντοκουμέντο με πρωταγωνιστές του θεάτρου, του κινηματογράφου και της τηλεόρασης στις αρχές της δεκαετίας του 70 από το αρχείο της ΕΡΤ.

06 Μαϊ 2024

Η πρώτη γυναίκα στον κόσμο που απέδειξε πως μπορείς να είσαι σέξι μέσα σε κουστούμι

Όταν η Μάρλεν Ντίτριχ ανέτρεψε μέσα σε μία στιγμή όλα όσα ξέραμε για τη μόδα.

05 Μαϊ 2024

Η Άννα Παναγιωτοπούλου της ιστορικής Λιλιπούπολης των παιδικών μας χρόνων

Λίγοι γνωρίζουν την συνεργασία της Άννα Παναγιωτοπούλου με την ιστορική Λιλιπούπολη, το βαθύτατα δημοκρατικό, (αν και παιδικό) έργο, του Μάνου Χατζιδάκι στο Γ' Πρόγραμμα.

05 Μαϊ 2024

35 χρόνια πριν: Μαρινέλλα - Σταμάτης Φασουλής φίλοι για πάντα

Οι δύο καλλιτέχνες μετρούν μια μακροχρόνια φιλία και εδώ τους παρακολουθούμε σε έναν διαφορετικό διάλογο

05 Μαϊ 2024

Η μοναδική Ρένα Βλαχοπούλου δίνει τις δικές της ευχές για το Πάσχα

Η Ρένα Βλαχοπούλου δίνει τις δικές της ευχές για το Πάσχα το μακρινό 1992.

05 Μαϊ 2024

Λεωνίδιο: Το φαντασμαγορικό έθιμο της Ανάστασης, τα 600 φωτισμένα αερόστατα στο νυχτερινό ουρανό

Η μικρή όμορφη και γραφική πρωτεύουσα της Τσακωνιάς μετατρέπεται σ΄ένα γιγάντιο σκηνικό θεάματος, ήχου και φωτός.

04 Μαϊ 2024

Άννα Παναγιωτοπούλου: Μια σπάνια συνέντευξη της σπουδαίας ηθοποιού το 2001

Όταν η Έλενα Ακρίτα φιλοξένησε το 2001 στην εκπομπή "Φώτα Πορείας" την Άννα Παναγιωτοπούλου. Την ηθοποιό που όλοι λατρέψαμες και έφυγε σαν σήμερα από την ζωή.

04 Μαϊ 2024

"Πού πας ωρέ τσατσαμίνι μου;" Ένα νοερό πασχαλινό ταξίδι στην "Κοντέσα του Ιονίου"

Ένας Κερκυραίος θυμάται την βαθιά παραδοσιακή, ορθόδοξη, καθολική, ειδωλολατρική, βενετσιάνικη και τόσο ταπεραμεντόζα Λαμπρή του νησιού του.