ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ WOMAN TOC

Η Σοφία Δήμτσα αποχαιρετά το MEGA με μια συγκινητική ανάρτηση στο Facebook

16 χρόνια είναι αυτά, δεν περιγράφονται οι στιγμές σε λίγες γραμμές. Αν κάτι με έμαθε το Mega, είναι να κάνω πρωταθλητισμό.

Η Σοφία Δήμτσα αποχαιρετά το MEGA με μια συγκινητική ανάρτηση στο Facebook

16 χρόνια μετά την πρώτη της συνάντηση για δουλειά στου μεγάλο κανάλι, η οικονομική ρεπόρτερ Σοφία Δήμτσα, αποχαιρετά το MEGA με μια συγκινητική ανάρτηση.

«Μετρούσα λίγους μήνες στο οικονομικό ρεπορτάζ όταν η αγαπημένη Μαίρη Λαμπαδίτη με ρώτησε αν με ενδιέφερε να δουλέψω στο ΕΥΡΩ, την οικονομική εκπομπή στην οποία ήταν αρχισυντάκτρια. Αγχώθηκα και μόνο στην ερώτηση. «Θα σε προτείνω, αλλά δεν σου υπόσχομαι ότι θα γίνει κάτι» μου είχε πει. Τελικά, κάτι έγινε. Το ραντεβού κλείστηκε και στις 4 Δεκεμβρίου του 2000 πέρασα την πόρτα της Μεσογείων. «Κοριτσάκι, έχεις όρεξη για δουλειά;» ήταν η ερώτηση του Νίκου Χατζηνικολάου για να πάρει ένα τρεμάμενο ναι ως απάντηση. Κάπως έτσι ξεκίνησε η δική μου ιστορία στο Mega. Τρία χρόνια αργότερα, πάλι ο Νίκος Χατζηνικολάου, μου άνοιξε την πόρτα του δελτίου ειδήσεων. Τον ευχαριστώ θερμά για την ευκαιρία. Όπως ευχαριστώ από την καρδιά μου και τον Χρήστο Παναγιωτόπουλο που μου άνοιξε ένα «παράθυρο» στο κεντρικό δελτίο και με εμπιστεύτηκε σε μία περίοδο που το οικονομικό ρεπορτάζ ήταν το πλέον νευραλγικό. Ήταν μεγάλο σχολείο για μένα. Τελευταίο ευχαριστώ στο Νίκο Στραβελάκη, που μου άνοιξε την πόρτα του Παρισιού, των Βρυξελλών, του Λουξεμβουργου, της Φρανκφούρτης. Μου έδωσε την ευκαιρία να παρακολουθήσω από κοντά όλες τις κρίσιμες διαπραγματεύσεις, να μάθω πράγματα που ελπίζω να βοήθησαν το ρεπορτάζ και το δελτίο. Ελπίζω να φάνηκα άξια της εμπιστοσύνης σας.
16 χρόνια είναι αυτά, δεν περιγράφονται οι στιγμές σε λίγες γραμμές. Αν κάτι με έμαθε το Mega, είναι να κάνω πρωταθλητισμό. Δεν απογοητευόμαστε με τη δυσκολία ενός αγώνα, ξεκινάμε με δυνατή προετοιμασία για να κερδίσουμε τον επόμενο. Τώρα που πλησιάζουμε προς το τέλος δεν διαγράφουμε τίποτα. Κρατάμε και τα καλά και τα κακά. Όλα εμπειρίες είναι. Πολύτιμες για το αύριο».

Read Next

10 Μαϊ 2024

Σιντ Βίσιους:"Σε παρακαλώ, μητέρα θάψε με δίπλα στο μωρό μου. Θάψε με, με το δερμάτινο σακάκι μου, το τζιν μου και τις μπότες μου. Αντίο."

Το απόλυτο είδωλο μιας μηδενιστικής γενιάς, ο μπασίστας των Sex Pistols ήταν ίσως ένα "κακό παιδί" αλλά πέρασε στην αιωνιότητα όταν πέθανε πριν κλείσει τα 22.

Περισσότερα από

Stories

09 Μαϊ 2024

Άλμπερτ Φίνεϊ: Τρεις γάμοι, άπειρα λίτρα αλκοόλ και μια βαθιά περιφρόνηση για το Βρετανικό Στέμμα

Ο σαρωτικός ηθοποιός που έμοιαζε έτοιμος να εκραγεί, είχε την άνεση, για την ακρίβεια το χάρισμα, να εκτείνεται σε τεράστια γκάμα χαρακτήρων, να παίζει με το κύρος του και να καθηλώνει στο πέρασμά του.

09 Μαϊ 2024

"Ήταν ένα μικρό καράβι": Η μακάβρια ιστορία πίσω από το χαρούμενο παιδικό τραγούδι

"Να δούμε ποιος, ποιος, ποιος θα φαγωθεί", ο στίχος που κρύβει την αλήθεια για τον κανιβαλισμό.

09 Μαϊ 2024

Η Αλίκη Βουγιουκλάκη χωρίς ίχνος μακιγιάζ ένα καλοκαίρι του '80 στον Θεολόγο

Η Αλίκη Βουγιουκλάκη μας αποδεικνύει το πόσο όμορφη είναι ακόμα και αμακιγιάριστη.

08 Μαϊ 2024
07 Μαϊ 2024

Μέλπω Ζαρόκωστα: Η συναρπαστική ζωή της αριστοκράτισσας του ελληνικού κινηματογράφου

Μέλπω Ζαρόκωστα, η μοναδική Ελληνίδα ηθοποιός του παλιού, ελληνικού κινηματογράφου, με τον χολιγουντιανό αέρα κλείνει τα 91.

07 Μαϊ 2024

Εβίτα Περόν: Μεσσίας της Αργεντινής ή συνένοχος ενός ολοκληρωτικού καθεστώτος;

Γεννήθηκε στις 7 Μαΐου του 1919 στο Λος Τόλδος, ένα χωριό των αργεντίνικων πάμπας και πέθανε στις 26 Ιουλίου του 1952.

06 Μαϊ 2024

Σπάνια ασθένεια: Το 9χρονο παιδί που δε νιώθει πόνο

Και παρόλο που η κατάσταση του μπορεί να ακούγεται σαν υπερδύναμη, στην πραγματικότητα, η πάθηση αυτή κάνει το αγόρι πιο ευάλωτο σε τραύματα.

06 Μαϊ 2024

"Πέρα από τη σαρκική επιθυμία": Ρίτα Χέιγουορθ και Όρσον Γουέλς, μια σχέση αχαλίνωτου πάθους και μίσους

Το "παιδί θαύμα" ήταν ύποπτος για την άγρια δολοφονία της ηθοποιού Μαύρης Ντάλιας. Λάτρευε τις γυναίκες και το φαγητό.

06 Μαϊ 2024

Πού έκαναν Ανάσταση οι μεγάλοι αστέρες του παλιού ελληνικού κινηματογράφου;

Σπάνιο ντοκουμέντο με πρωταγωνιστές του θεάτρου, του κινηματογράφου και της τηλεόρασης στις αρχές της δεκαετίας του 70 από το αρχείο της ΕΡΤ.

06 Μαϊ 2024

Η πρώτη γυναίκα στον κόσμο που απέδειξε πως μπορείς να είσαι σέξι μέσα σε κοστούμι

Όταν η Μάρλεν Ντίτριχ ανέτρεψε μέσα σε μία στιγμή όλα όσα ξέραμε για τη μόδα.