ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ WOMAN TOC

Η PANDORA διοργάνωσε μία ξεχωριστή γιορτή για την Ημέρα της Μητέρας στο Παιδικό Χωριό SOS Βάρης

Η PANDORA διοργάνωσε, για τις μητέρες και τα παιδιά του Παιδικού Χωριού SOS Βάρης, μία συναισθηματική γιορτή για την Ημέρα της Μητέρας.

Η PANDORA διοργάνωσε μία ξεχωριστή γιορτή για την Ημέρα της Μητέρας στο Παιδικό Χωριό SOS Βάρης

Η PANDORA αφιέρωσε τη φετινή Ημέρα της Μητέρας στις μητέρες και τα παιδιά του Παιδικού Χωριού SOS της Βάρης διοργανώνοντας για αυτούς μια ιδιαίτερα συναισθηματική γιορτή, με πολλή φροντίδα και αγάπη, εγκαινιάζοντας έτσι το νέο της πρόγραμμα Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης, με βασικό στόχο την ουσιαστική βελτίωση της καθημερινότητας και της διαβίωσης των παιδιών.

Την Κυριακή 14 Μαΐου το Παιδικό Χωριό SOS της Βάρης πλημμύρισε χαμόγελα, γέλιο, τραγούδια και πολύ παιχνίδι! Από τις 11 το πρωί έως τις 2 το μεσημέρι τα παιδιά του Χωριού, μαζί με τις μητέρες, τις θείες αλλά και τους συμμαθητές τους, απόλαυσαν ένα μοναδικό πρόγραμμα ψυχαγωγίας και διασκέδασης. Η γιορτή κορυφώθηκε με μια ειδικά σχεδιασμένη συναυλία των Onirama, όπου μικροί και μεγάλοι χόρεψαν και τραγούδησαν με ενθουσιασμό!

Η PANDORA διοργάνωσε μία ξεχωριστή γιορτή για την Ημέρα της Μητέρας στο Παιδικό Χωριό SOS Βάρης
Από αριστερά: Γιώργος Πρωτόπαππας, Γενικός Διευθυντής Παιδικών Χωριών SOS Ελλάδος, Άννα Μαραγκουδάκη, General Operation Manager PANDORA Greece, Τζένη Μπαλατσινού και Επαμεινώνδας Λοράνδος, Διευθυντής Παιδικού Χωριού SOS Βάρης, με τις μητέρες του Παιδικού Χωριού SOS Βάρης

Στη διάρκεια της εκδήλωσης, η PANDORA, σε μια συμβολική χειρονομία, πρόσφερε σε όλες τις μητέρες του Χωριού ένα κόσμημα από τη συλλογή για τη Γιορτή της Μητέρας, θέλοντας με τον τρόπο αυτό να αναγνωρίσει και να τιμήσει το έργο που επιτελούν ως Μητέρες της Καρδιάς.

Το πρόγραμμα περιελάμβανε δημιουργικά παιχνίδια με την ομάδα ΔΡΩ για τα παιδιά, αλλά και κεράσματα και εκπλήξεις για όλους.

Ιδιαίτερα συγκινητική ήταν η στιγμή που τα παιδιά από το Μουσικό Εργαστήρι του Παιδικού Χωριού SOS Βάρης ανέβηκαν στη σκηνή και αφιέρωσαν τραγούδια στις μητέρες τους, ενώ στη συνέχεια τραγούδησαν μαζί με τους Onirama μία από τις μεγάλες επιτυχίες τους, το τραγούδι «Αρχίζει ο χορός».

Οι Onirama τραγουδούν με τα παιδιά του Παιδικού Χωριού SOS Βάρης

Onirama

Στη γιορτή παραβρέθηκαν μεταξύ άλλων και επώνυμες μαμάδες με τα παιδιά τους, όπως η Τζένη Μπαλατσινού, η Εύη και η Μαρία Φραγκάκη, οι fashion bloggers Αννούσα Μελά, Λαβίνια Σταθάκη κ.ά.

Στο πλαίσιο του Προγράμματος ΕΚΕ για τα Παιδικά Χωριά SOS η PANDORA για κάθε αγορά από το δίκτυο καταστημάτων της σε όλη την Ελλάδα, έως τις 31 Μαΐου, θα προσφέρει το απαραίτητο χρηματικό ποσό για την κατασκευή του «Μονοπατιού της Χαράς» αλλά και τον εξοπλισμό 5 σπιτιών του Παιδικού Χωριού SOS Βάρης.

Το σύνολο της ενέργειας εντάσσεται στα πλαίσια της Παγκόσμιας Φιλοσοφίας DO, που πρεσβεύει αξίες και ιδεώδη κοινωνικής ευθύνης και κινητοποιεί ανθρώπους με τις ίδιες πεποιθήσεις να μοιραστούν τις αξίες και τα πιστεύω τους.

«Όλοι εμείς στην PANDORA είμαστε ιδιαίτερα χαρούμενοι για αυτή την όμορφη γιορτή που με πολύ αγάπη και σεβασμό διοργανώσαμε αποκλειστικά για τα παιδιά του Παιδικού Χωριού SOS Βάρης και τις μητέρες τους. Η αγάπη και η προσφορά είναι κεντρικά στοιχεία της φιλοσοφίας μας και σ’ αυτό το πλαίσιο εγκαινιάσαμε το νέο μας πρόγραμμα υποστήριξης και κάλυψης αναγκών των Παιδικών Χωριών SOS», δήλωσε η κυρία Άννα Μαραγκουδάκη, General Operation Manager PANDORA Greece.

«Ευχαριστούμε πολύ την PANDORA για τη στήριξή της στο έργο μας αυτές τις δύσκολες εποχές που διανύουμε, αλλά και για την υπέροχη σημερινή γιορτή. Είναι πολύ σημαντικό για εμάς να βλέπουμε τη χαρά και το χαμόγελο στα πρόσωπα των παιδιών μας, γι΄αυτό και η σημερινή γιορτή είναι ιδιαίτερα συγκινητική» ανέφερε μεταξύ άλλων ο κ. Γιώργος Πρωτόπαπας, Γενικός Διευθυντής των Παιδικών Χωριών SOS.

Ο Θοδωρής Μαραντίνης, frontman των Onirama δήλωσε: «Είναι μεγάλη χαρά και συγκίνηση για εμάς η συμμετοχή στη σημερινή ξεχωριστή γιορτή στο Παιδικό Χωριό SOS της Βάρης. Είμαστε πάντα δίπλα σε τέτοιου είδους πρωτοβουλίες όπως αυτή της PANDORA και είναι πολύ σημαντικό όλοι να στηρίξουμε των έργο των Παιδικών Χωριών SOS».

Read Next

28 Απρ 2024

Ναταλία Γερμανού-19 χρόνια πριν: H αδημοσίευτη φωτογραφία από τη νίκη της Ελλάδας στη Eurovision το 2005

Η Ναταλία Γερμανού με την Έλενα Παπαρίζου και τον Χρήστο Δάντη.

28 Απρ 2024

Άλφρεντ Χίτσκοκ: Τι φοβόταν πολύ, ο μετρ του φόβου;

Και ο μέτρ του σασπένς είχε τις δικές του στιγμές αγωνίας

Περισσότερα από

Stories

28 Απρ 2024

Όσκαρ Σίντλερ: Η αληθινή ιστορία του Γερμανού επιχειρηματία, που έσωσε τις ζωές 1.200 Εβραίων

Η ιστορία έγινε γνωστή από την ταινία του Στίβεν Σπίλμπεργκ "Η λίστα του Σίντλερ".

27 Απρ 2024

"Και λάτρεψα τον πατέρα μου σαν κάτι ανώτερο. Δεν τον πλησίαζα όμως"

Στις 27 Απριλίου 1941 η Πηνελόπη Δέλτα.πήρε δηλητήριο, που κρατούσε πάντα κοντά της και πέντε μέρες αργότερα, στις 2 Μαΐου, άφησε την τελευταία της πνοή, σε ηλικία 67 ετών.

27 Απρ 2024

Μπετόβεν- Für Elise: Ποια ήταν η Λίζα που απέρριψε ερωτικά τον Μπετόβεν;

Η πρεμιέρα της πιο δημοφιλούς σύνθεσης του Μπετόβεν, Für Elise, δόθηκε στις 27 Απριλίου 1810. Και σχετίζεται με την ανύπαρκτη ερωτική ζωή του σπουδαιότερου συνθέτη όλων των εποχών.

26 Απρ 2024

Η Βασίλισσα με τα Ανδρικά Πόδια

Η Φάνι Μπλάνκερς - Κουν, η θρυλική μορφή του στίβου που κουβαλούσε τα μωρά της στο στάδιο σ’ ένα καλάθι και τα τάιζε στα διαλείμματα, γεννήθηκε σαν σήμερα.

26 Απρ 2024

Ρετρό κλικ: Όταν ο Ηλίας Ψινάκης διαφήμιζε τσίχλες 40 χρόνια πριν

Ο πρώην δήμαρχος Μαραθώνα και μάνατζερ στο χώρο του θεάματος ως μανεκέν την δεκαετία του 1980.

25 Απρ 2024

30 χρόνια πριν: H 34χρονη Άννα Βίσση αγκαλιά με την μοναχοκόρη της, την 9χρονη Σοφία Καρβέλα

Μαμά και κόρη ποζάρουν αγκαλιά πίσω στο μακρινό 1993. Πάντα κολλητές και αγαπημένες.

25 Απρ 2024

Την ημέρα που η Σαρλίζ Θερόν τσακώθηκε με έναν υπάλληλο σε τράπεζα άνοιξε ο δρόμος για την καριέρα της

Πώς ένας τσακωμός στο γκισέ μίας τράπεζας οδήγησε τη διάσημη ηθοποιό στην κορυφή του Χόλιγουντ;

25 Απρ 2024

Αλμπέρ Ουντερζό: Ο ευφυής συνδημιουργός του Αστερίξ που ήξερε να μας κάνει να γελάμε

Ο διάσημος δημιουργός κόμικς, το όνομα του οποίου εμφανίζεται στα εκατοντάδες εκατομμύρια των αντιγράφων των περιπέτειων των αμετάβλητων Γαλατών που πωλούνται στον κόσμο από το 1961, γεννήθηκε στις 25 Απριλίου 1927 και πέθανε στις 24 Μαρτίου 2020, σε ηλικία 92 ετών.

24 Απρ 2024

Βέρα Γουάνγκ: Ο μυστικός συνδυασμός ομορφιάς που ακολουθεί για την αιώνια νεότητα στα 74

Οι εικόνες της διάσημης σχεδιάστριας δεν σταματούν να διχάζουν το κοινό λόγω της ηλικίας που δηλώνει.