ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ WOMAN TOC

Η νέα σκηνή 5 αστέρων πάει το κάμπινγκ σε άλλη διάσταση. Κυριολεκτικά

Δεν στήνεται στο έδαφος αλλά αιωρείται πάνω από αυτό. Ο νέος τρόπος να κάνεις κάμπινγκ κάνει ήδη πάταγο στο εξωτερικό.

Η νέα σκηνή 5 αστέρων πάει το κάμπινγκ σε άλλη διάσταση. Κυριολεκτικά

Το κάμπινγκ είναι πλέον κάτι πολύ παραπάνω από ένας οικονομικός τρόπος να κάνεις διακοπές. Είναι κουλ τάση που κάνει χαμό ακόμα και στους κύκλους των πιο ευκατάσταστων ανθρώπων, αυτών που θα είχαν την πολυτέλεια να νοικιάσουν δωμάτιο σε κάποιο πολυτελές ξενοδοχείο.

Ίσως αυτή την τελευταία κατηγορία να είχαν κατά νου οι σχεδιάστες της νέας σκηνής με το όνομα "Cocoon Tree" η οποία ούτε λίγο ούτε πολύ κοστίζει 6,500 ευρώ και παρά την πολύ υψηλή της τιμή έχει προκαλέσει φρενίτιδα στους λάτρεις της υπαίθριας κατασκήνωσης.

Οι λόγοι κάτι περισσότερο από καλοί και ξεκάθαροι. Η συγκεκριμένη σκηνή είναι ό,τι πιο πρωτότυπο θα δεις τον τελευταίο καιρό αφού δεν στήνεται στο έδαφος αλλά αιωρείται πάνω από αυτά, στηριζόμενη στους κορμούς των δέντρων.

Τα μπόνους όμως δεν σταματούν εδώ αφού η γαλλικής κατασκευής σκηνή έχει κι άλλες ανέσεις όπως το στρώμα που καλύπτει ολόκληρο το κάτω μέρος της επιφάνειας της και που σου επιτρέπει να κοιμάσαι καλύτερα τα βράδια. Επίσης διαθέτει μικρά παραθυράκια που επιτρέπουν στο φως να μπει κάνοντας τον χώρο πιο ευχαριστο.

Και πάμε τώρα στα δύσκολα. Προκειμένου να την στήσεις θα χρειαστείς περίπου 3 ώρες και υψηλή τεχνική, αφού δεν πρόκειται για την πιο εύκολη διαδικασία του κόσμου. Όσο για την αντοχή της αυτή μοιάζει εξασφαλισμένη αφού οι κατασκευαστές εξηγούν ότι δεν υπάρχει κανένας λόγος ανησυχίας. Η σκηνή έχει σχεδιαστεί για να αντέχει μέχρι και έναν τόνο βάρος και δεν υπάρχει κίνδυνος να πέσει απ' όπου κι αν την έχεις κρεμάσει αν έχει στηθεί σωστά.

Η νέα σκηνή 5 αστέρων πάει το κάμπινγκ σε άλλη διάσταση. Κυριολεκτικά

Read Next

03 Μαϊ 2024

Ιησούς από τη Ναζαρέτ: Πώς είναι σήμερα οι δύο πρωταγωνιστές της σειράς;

Η Μεγάλη Εβδομάδα ξεκίνησε και η πιο εμβληματική σειρά του Πάσχα επιστρέφει στις μικρές μας οθόνες.

03 Μαϊ 2024

Φαμπερζέ: Η ιστορία των πολυτιμότερων αυγών του κόσμου και όσα δεν ξέρεις για αυτά

Το πρώτο αυγό ("η Κότα") το παρήγγειλε το 1885 ο τσάρος Αλέξανδρος Γ', θέλοντας να το κάνει ως δώρο έκπληξη για το Πάσχα στη σύζυγό του Μαρία Φιόντοροβνα.

Περισσότερα από

Stories

03 Μαϊ 2024

Αυτοκτόνησαν και οι τρεις μεγάλοι έρωτες της ζωής της: Η τραγική ιστορία της ντίβας Δαλιδά

Στις 3 Μαΐου 1987, η Δαλιδά βρέθηκε νεκρή στο σπίτι της στο Παρίσι, έχοντας πάρει ισχυρή δόση βαρβιτουρικών. "Η ζωή μου έγινε ανυπόφορη, συγχωρήστε με".

03 Μαϊ 2024

Μαρίκα Κοτοπούλη - Ίωνας Δραγούμης. Ένας δύσκολος έρωτας σαν αρχαία τραγωδία

Αυτό είναι το χρονικό μίας από τις πιο παθιασμένες και δύσκολες ιστορίες αγάπης στην Ελλάδα με πρωταγωνίστρια την σπουδαία ηθοποιού που γεννήθηκε σαν σήμερα.

02 Μαϊ 2024

"Δεν μπορούσα να του αρνηθώ, ήταν Θεός, ένας Νουρέγιεφ, ένα ελάφι που χόρευε"

Η έντονη σχέση της Μαρίας Ιωαννίδου και του Βαγγέλη Σειληνού, όταν ήταν πολύ νέοι. Τους χώριζαν πολλά αλλά τους ένωνε η αγάπη για τον χορό.

02 Μαϊ 2024

Ποια ήταν στα αλήθεια η τρομακτική και γοητευτική Δούκισσα της Πλακεντίας;

Η Σοφία Λεμπρέν κράτησε ταριχευμένη την κόρη της στο υπόγειο του σπιτιού της και αποτελεί ακόμα και σήμερα να μυστήριο που πλανάται στον αέρα της Αθήνας.

02 Μαϊ 2024

Ταμάρα ντε Λεμπίτσκα: Η φιλήδονη, δύσκολη και ταλαντούχα καλλιτέχνις του μεσοπολέμου που άλλαξε την τέχνη

Εκθέσεις, ένα μιούζικαλ στο Μπρόντγουεϊ και τιμές-ρεκόρ σε δημοπρασίες φέρνουν στο προσκήνιο μία από τις γυναίκες με τη μεγαλύτερη καλλιτεχνική επιρροή στις αρχές του 20ού αιώνα.

01 Μαϊ 2024

37 χρόνια πριν: Όταν η Δήμητρα Γαλάνη πόζαρε για αντρικό περιοδικό - Η τολμηρή φωτογράφιση

Το μακρινό 1987 η Δήμητρα Γαλάνη είχε φωτογραφηθεί για το εξώφυλλο του μηνιαίου αντρικού περιοδικού Playboy.

01 Μαϊ 2024

Οριάνα Φαλάτσι-Αλέκος Παναγούλης: Εκείνη έβλεπε μπροστά της έναν ήρωα. Εκείνος μια δυναμική και ασυμβίβαστη γυναίκα

Ένας έρωτας-δυναμίτης ένωσε την ασυμβίβαστη δημοσιογράφο και τον ήρωα της αντίστασης. Εκείνος την Πρωτομαγιά του 1976 βρήκε τραγικό θάνατο κάτω από μυστηριώδεις συνθήκες στη Λεωφόρο Βουλιαγμένης. Εκείνη δεν τον ξεπέρασε ποτέ.

01 Μαϊ 2024

Γιάννης Ρίτσος: "Γιέ μου, σπλάχνο των σπλάχνων μου, καρδούλα της καρδιάς μου"

Η τραγική ιστορία πίσω από τον Επιτάφιο του Γιάννη Ρίτσου. Ένα από τα πιο γνωστά έργα του ποιητή που γεννήθηκε σαν σήμερα.

29 Απρ 2024

Κωνσταντίνος Καβάφης:"Σημασία έχουν αυτά που δεν ζήσαμε. Οι έρωτες οι ανεκπλήρωτοι, όλα τα "σ' αγαπώ" που τσιγκουνευτήκαμε"

Τον κατέκριναν, τον χλεύασαν σε μεγάλο βαθμό, τον παρώδησαν και πολλοί προσπάθησαν να αποδείξουν πως όσα έγραφε "δεν συνιστούσαν ποίηση". Έκαναν τεράστιο λάθος.