ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ WOMAN TOC

Η Κέιτ Μίντλετον και η πριγκίπισσα Σάρλοτ έχουν την ίδια, μικρή συνήθεια και γίνονται viral

Οι ορκισμένοι φανς της βασιλικής οικογένειας εντόπισαν μία χαριτωμένη λεπτομέρεια και δεν υπήρχε περίπτωση να μην την επισημάνουν.

Η Κέιτ Μίντλετον και η πριγκίπισσα Σάρλοτ έχουν την ίδια, μικρή συνήθεια και γίνονται viral

Κάποιοι υποστηρίζουν ότι μοιάζει υπερβολικά στη βασίλισσα Ελισάβετ, άλλοι πάλι ορκίζονται ότι η Σάρλοτ, η κόρη του Ουίλιαμ και της Κέιτ Μίντλετον, είναι ίδια η αδικοχαμένη Νταϊάνα. Μάλιστα, πριν από λίγο καιρό είχαν προσπαθήσει να το αποδείξουν αντιπαραβάλοντας φωτογραφίες τους στο διαδίκτυο.

Σε κάθε περίπτωση η τσαχπίνα και καθόλου ντροπαλή κόρη του δούκα και της δούκισσας του Κέιμπριτζ έχει κερδίσει την αγάπη της βρετανικής κοινής γνώμης και, αυτή τη στιγμή, είναι ένα από τα πιο δημοφιλή μέλη ολόκληρης της βασιλικής οικογένειας. Οι παπαράτσι παραμονεύουν για μία εικόνα της, αλλά οι «γαλαζοαίματοι» γονείς της κάνουν ό,τι μπορούν για να κρατούν τα παιδιά τους μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας.

Κι όμως, ακόμα και έτσι, οι πιο παρατηρητικοί έχουν καταφέρει να εντοπίσουν μία μικρή χαριτωμένη συνήθεια της νεαρής πριγκίπισσας, η οποία συχνά πιάνει την ξανθιά αλογοουρά της με τα χέρια της και την γυρίζει με νάζι μερικές φορές.

Και όλα δείχνουν ότι η συγκεκριμένη συνήθεια δεν είναι καθόλου τυχαία, αφού η Σάρλοτ μάλλον την έχει «κληρονομήσει» από τη μητέρα της, η οποία έκανε ακριβώς την ίδια κίνηση σε πρόσφατη βιντεοκλήση της.

Μιλώντας με καθηγητές σχετικά με το lockdοwn στη Μεγάλη Βρετανία η Κέιτ Μίντλετον, που φορούσε ένα κομψό, μπλε τουίντ σακάκι, έπιασε την μακριά αλογοουρά της και την έκανε δύο στροφές με τα δάκτυλα της.

Οι φανς της βασιλικής οικογένειας δεν έχασαν ευκαρία και απομόνωσαν το στιγμιότυπο, βάζοντας το δίπλα σε ένα αντίστοιχο σκηνικό με πρωταγωνίστρια τη Σάρλοτ, προκειμενου να αποδείξουν την κοινή συνήθεια μαμάς και κόρης.

Εννοείται πως το σύντομο βιντεάκι έγινε viral σε χρόνο μηδέν, αφού είναι γνωστό πως οι Βρετανοί ξετρελαίνονται για κάτι τέτοια.

Δείτε το βίντεο:

Ακολουθήστε το WomanToc στο Instagram

Κεντρική φωτογραφία:

Read Next

06 Μαϊ 2024

Πού έκαναν Ανάσταση οι μεγάλοι αστέρες του παλιού ελληνικού κινηματογράφου;

Σπάνιο ντοκουμέντο με πρωταγωνιστές του θεάτρου, του κινηματογράφου και της τηλεόρασης στις αρχές της δεκαετίας του 70 από το αρχείο της ΕΡΤ.

06 Μαϊ 2024

Η πρώτη γυναίκα στον κόσμο που απέδειξε πως μπορείς να είσαι σέξι μέσα σε κουστούμι

Όταν η Μάρλεν Ντίτριχ ανέτρεψε μέσα σε μία στιγμή όλα όσα ξέραμε για τη μόδα.

Περισσότερα από

Stories

05 Μαϊ 2024

Η Άννα Παναγιωτοπούλου της ιστορικής Λιλιπούπολης των παιδικών μας χρόνων

Λίγοι γνωρίζουν την συνεργασία της Άννα Παναγιωτοπούλου με την ιστορική Λιλιπούπολη, το βαθύτατα δημοκρατικό, (αν και παιδικό) έργο, του Μάνου Χατζιδάκι στο Γ' Πρόγραμμα.

05 Μαϊ 2024

35 χρόνια πριν: Μαρινέλλα - Σταμάτης Φασουλής φίλοι για πάντα

Οι δύο καλλιτέχνες μετρούν μια μακροχρόνια φιλία και εδώ τους παρακολουθούμε σε έναν διαφορετικό διάλογο

05 Μαϊ 2024

Η μοναδική Ρένα Βλαχοπούλου δίνει τις δικές της ευχές για το Πάσχα

Η Ρένα Βλαχοπούλου δίνει τις δικές της ευχές για το Πάσχα το μακρινό 1992.

05 Μαϊ 2024

Λεωνίδιο: Το φαντασμαγορικό έθιμο της Ανάστασης, τα 600 φωτισμένα αερόστατα στο νυχτερινό ουρανό

Η μικρή όμορφη και γραφική πρωτεύουσα της Τσακωνιάς μετατρέπεται σ΄ένα γιγάντιο σκηνικό θεάματος, ήχου και φωτός.

04 Μαϊ 2024

Άννα Παναγιωτοπούλου: Μια σπάνια συνέντευξη της σπουδαίας ηθοποιού το 2001

Όταν η Έλενα Ακρίτα φιλοξένησε το 2001 στην εκπομπή "Φώτα Πορείας" την Άννα Παναγιωτοπούλου. Την ηθοποιό που όλοι λατρέψαμες και έφυγε σαν σήμερα από την ζωή.

04 Μαϊ 2024

"Πού πας ωρέ τσατσαμίνι μου;" Ένα νοερό πασχαλινό ταξίδι στην "Κοντέσα του Ιονίου"

Ένας Κερκυραίος θυμάται την βαθιά παραδοσιακή, ορθόδοξη, καθολική, ειδωλολατρική, βενετσιάνικη και τόσο ταπεραμεντόζα Λαμπρή του νησιού του.

04 Μαϊ 2024

Πάσχα: Τα έθιμα της Ζακύνθου

Από την επτανησιακή πολυφωνική εκκλησιαστική μουσική ως την Ανάσταση με τον Εσταυρωμένο και την εικόνα της της Mater Dolorosa.

04 Μαϊ 2024

Ειρήνη Παπά και Πενέλοπε Κρουζ σε ένα σπάνιο στιγμιότυπο 23 χρόνια πριν

Ο φωτογραφικός φακός αποθανατίζει την Ειρήνη Παπά και την Πενέλοπε Κρουζ, όταν πρωταγωνιστούσαν στην ταινία "Το Μαντολίνο του λοχαγού Κορέλι"