ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ WOMAN TOC

Η κατάρα των «Γκριμάλντι» του Μονακό: Η εξαφάνιση της Σαρλίν και ο θάνατος της Γκρέις Κέλι

Για ποιο λόγο δεν ευδοκιμεί καμία τους σχέση;

Η κατάρα των «Γκριμάλντι» του Μονακό: Η εξαφάνιση της Σαρλίν και ο θάνατος της Γκρέις Κέλι

Μία σταρ του σινεμά και ένας Βασιλιάς. Όχι δεν είναι το ζευγάρι χολιγουντιανής ταινίας, αλλά η πραγματικότητα, μιας και αναφερόμαστε στη μούσα του Χίτσκοκ, Γκρέις Κέλι και τον Ρενιέ του Μονακό, οι οποίοι παντρεύτηκαν σε μία μεγαλοπρεπή – προφανώς - τελετή το 1956. Kαι ενώ όλοι πίστευαν ότι το παραμύθι του νεόνυμφου ζεύγους μόλις ξεκινούσε, τα γεγονότα μας έχουν πείσει, έπειτα από πολλά χρόνια, ότι μόνο αξιοζήλευτες δεν ήταν οι ζωές τους.

Kαι ενώ όλοι πίστευαν ότι το παραμύθι του νεόνυμφου ζεύγους μόλις ξεκινούσε, τα γεγονότα μας έχουν πείσει, έπειτα από πολλά χρόνια, ότι μόνο αξιοζήλευτες δεν ήταν οι ζωές τους.

Με αφορμή λοιπόν την «εξαφάνιση» της πριγκίπισσας Σαρλίν, συζύγου του Αλβέρτου, δεν είναι λίγοι εκείνοι που σκαλίζουν το παρελθόν των Γκριμάλντι φέρνοντας στην επιφάνεια σκάνδαλα και πολλούς θανάτους.

Από τον Ιανουάριο έχει να εμφανιστεί μαζί με τον σύζυγό της η Σαρλίν, γεγονός που έχει βάλει σε υποψίες αρκετούς. Δεν είναι λίγοι εκείνοι που αποδίδουν την αποχή της πριγκίπισσας, στην εμφάνιση ενός τρίτου εξώγαμου παιδιού του Αλβέρτου, το οποίο φέρεται να γεννήθηκε όταν εκείνος ήταν ήδη σε σχέση με τη σύζυγό του! «Η Σαρλίν παραμένει στη γενέτειρά της Νότιο Αφρική, μιας και υποφέρει από μία μόλυνση στο αυτί και στον λαιμό, γεγονός που δεν της επιτρέπει να ταξιδέψει», είπαν οι εκπρόσωποί της, για την μακρά απουσία από δημόσιες εμφανίσεις.

Δεν είναι βέβαια μόνο ο Αλβέρτος που αντιμετωπίζει θέματα στην προσωπική του ζωή, μιας και οι δύο αδερφές του, Καρολίνα και Στεφανί, δεν τα πηγαίνουν πολύ καλύτερα. Συγκεκριμένα η Καρολίνα, αφού παντρεύτηκε για δύο χρόνια, στα 21 της, τον Φιλίπ Ζουνότ, γνώρισε και ερωτεύτηκε τον πατέρα των παιδιών της, Στέφανο Κασιράγκι. Δυστυχώς ο Στέφανο, έχασε τη ζωή του, το 1990 σε ατύχημα με το σκάφος. Ούτε ο τρίτος γάμος της Καρολίνα είχε ευτυχή κατάληξη, μιας και πλέον είναι χωρισμένη από τον Πρίγκιπα Ερνέστο – Αύγουστο του Ανόβερο, με τον οποίο έχει αποκτήσει και μία κόρη, την Πριγκίπισσα Αλεξάνδρα του Ανόβερο.

Και αν η Καρολίνα είναι η ήσυχη της οικογένειας, δεν ισχύει το ίδιο για τη μικρότερη αδερφή της Στεφανί, η οποία έχει πρωταγωνιστήσει σε ουκ ολίγα σκάνδαλα. Μετά τον θάνατο της μητέρας της σε αυτοκινητιστικό – μέσα στο αυτοκίνητο ήταν και η 17χρονη τότε Στεφανί – και τις φήμες που ήθελαν εκείνη να οδηγεί και να χάνει τον έλεγχο του αυτοκινήτου, αποφάσισε να βγάλει την άγρια πλευρά του εαυτού της.

Μετά τον θάνατο της μητέρας της σε αυτοκινητιστικό – μέσα στο αυτοκίνητο ήταν και η 17χρονη τότε Στεφανί – και τις φήμες που ήθελαν εκείνη να οδηγεί και να χάνει τον έλεγχο του αυτοκινήτου, αποφάσισε να βγάλει την άγρια πλευρά του εαυτού της.

Απέκτησε δύο παιδιά με τον πρώην σωματοφύλακά της, Ντάνιελ Ντικρουέ, και παρά τις αντιρρήσεις του Ρενιέ, το 1995 το ζευγάρι ανέβηκε τα σκαλιά της εκκλησίας. Ένα χρόνο μετά, ο Ντικρουέ, πιάστηκε να απατά τη Στεφανί με μοντέλο το οποίο είχε υπάρξει και Μις Τόπλες Βέλγιο!

Το 1998 η Στεφανί έφερε στον κόσμο ακόμη ένα παιδί, την κόρη της Καμίλ, της οποίας τον πατέρα όπως είπε δεν… γνώριζε! Παρόλα αυτά, και με το πέρασμα των χρόνων, θεωρείται πια ότι ο πατέρας της μικρής είναι ο Ζαν Ρέιμοντ Γκοντλιέμπ, ο οποίος ήταν και αυτός σωματοφύλακάς της.

Ακολουθήστε το WomanToc στο Instagram

Read Next

28 Απρ 2024

Ναταλία Γερμανού-19 χρόνια πριν: H αδημοσίευτη φωτογραφία από τη νίκη της Ελλάδας στη Eurovision το 2005

Η Ναταλία Γερμανού με την Έλενα Παπαρίζου και τον Χρήστο Δάντη.

28 Απρ 2024

Άλφρεντ Χίτσκοκ: Τι φοβόταν πολύ, ο μετρ του φόβου;

Και ο μέτρ του σασπένς είχε τις δικές του στιγμές αγωνίας

Περισσότερα από

Stories

28 Απρ 2024

Όσκαρ Σίντλερ: Η αληθινή ιστορία του Γερμανού επιχειρηματία, που έσωσε τις ζωές 1.200 Εβραίων

Η ιστορία έγινε γνωστή από την ταινία του Στίβεν Σπίλμπεργκ "Η λίστα του Σίντλερ".

27 Απρ 2024

"Και λάτρεψα τον πατέρα μου σαν κάτι ανώτερο. Δεν τον πλησίαζα όμως"

Στις 27 Απριλίου 1941 η Πηνελόπη Δέλτα.πήρε δηλητήριο, που κρατούσε πάντα κοντά της και πέντε μέρες αργότερα, στις 2 Μαΐου, άφησε την τελευταία της πνοή, σε ηλικία 67 ετών.

27 Απρ 2024

Μπετόβεν- Für Elise: Ποια ήταν η Λίζα που απέρριψε ερωτικά τον Μπετόβεν;

Η πρεμιέρα της πιο δημοφιλούς σύνθεσης του Μπετόβεν, Für Elise, δόθηκε στις 27 Απριλίου 1810. Και σχετίζεται με την ανύπαρκτη ερωτική ζωή του σπουδαιότερου συνθέτη όλων των εποχών.

26 Απρ 2024

Η Βασίλισσα με τα Ανδρικά Πόδια

Η Φάνι Μπλάνκερς - Κουν, η θρυλική μορφή του στίβου που κουβαλούσε τα μωρά της στο στάδιο σ’ ένα καλάθι και τα τάιζε στα διαλείμματα, γεννήθηκε σαν σήμερα.

26 Απρ 2024

Ρετρό κλικ: Όταν ο Ηλίας Ψινάκης διαφήμιζε τσίχλες 40 χρόνια πριν

Ο πρώην δήμαρχος Μαραθώνα και μάνατζερ στο χώρο του θεάματος ως μανεκέν την δεκαετία του 1980.

25 Απρ 2024

30 χρόνια πριν: H 34χρονη Άννα Βίσση αγκαλιά με την μοναχοκόρη της, την 9χρονη Σοφία Καρβέλα

Μαμά και κόρη ποζάρουν αγκαλιά πίσω στο μακρινό 1993. Πάντα κολλητές και αγαπημένες.

25 Απρ 2024

Την ημέρα που η Σαρλίζ Θερόν τσακώθηκε με έναν υπάλληλο σε τράπεζα άνοιξε ο δρόμος για την καριέρα της

Πώς ένας τσακωμός στο γκισέ μίας τράπεζας οδήγησε τη διάσημη ηθοποιό στην κορυφή του Χόλιγουντ;

25 Απρ 2024

Αλμπέρ Ουντερζό: Ο ευφυής συνδημιουργός του Αστερίξ που ήξερε να μας κάνει να γελάμε

Ο διάσημος δημιουργός κόμικς, το όνομα του οποίου εμφανίζεται στα εκατοντάδες εκατομμύρια των αντιγράφων των περιπέτειων των αμετάβλητων Γαλατών που πωλούνται στον κόσμο από το 1961, γεννήθηκε στις 25 Απριλίου 1927 και πέθανε στις 24 Μαρτίου 2020, σε ηλικία 92 ετών.

24 Απρ 2024

Βέρα Γουάνγκ: Ο μυστικός συνδυασμός ομορφιάς που ακολουθεί για την αιώνια νεότητα στα 74

Οι εικόνες της διάσημης σχεδιάστριας δεν σταματούν να διχάζουν το κοινό λόγω της ηλικίας που δηλώνει.