ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ WOMAN TOC

Η εμπειρία της Στέλλας να βρει σύντροφο στο Tinder

Η Στέλλα είναι μία κοπέλα περί τα τριάντα. «Τριάντα πέντε για την ακρίβεια» λέει, «αμάν, λύσσαξες να σου πω την ηλικία μου». Της λέω ότι είναι για χάρη του ρεπορτάζ.

Η εμπειρία της Στέλλας να βρει σύντροφο στο Tinder

Άντε καλά, λέει και ξεδιπλώνει το στόρι της. «Είχα χωρίζει μερικούς μήνες, γύρω στους τέσσερις, και είχα ακόμα αρκετά κιλά από την εγκυμοσύνη. Η μπέμπα ήταν σχεδόν ενός έτους, οπότε με είχε απόλυτη ανάγκη. Κι εγώ όμως, δε μπορούσα να φανταστώ ότι θα μπω στη διαδικασία να βγω, να πάω σε ένα μπαρ, να φλερτάρω και να βρω κάποιον να περάσω τη νύχτα μαζί του. Δε με ένοιαζε άλλωστε τόσο να κάνω σεξ, όσο το να έρθω σε επαφή με ένα αρσενικό, να ξανανιώσω ότι μετράω ως γυναίκα. Ότι είμαι ποθητή και ότι κάποιος θα μπορούσε να μου κάνει έστω και ένα μεθυσμένο κομπλιμέντο. Αλλά δεν έβγαινα, δεν έπινα, δε μιλούσα σε άνθρωπο. Μάλλον, η αυτοπεποίθηση μου είχε κλονιστεί, τόσο από το διαζύγιο όσο και από τα κιλά».

»Κάποιος, κάποια στιγμή μου μίλησε το Tinder. «Είναι κάτι σαν το Facebook αλλά για ραντεβού» μου είπε συγκεκριμένα. Σαχλαμάρες, σκέφτηκα, όμως κάτι με έτρωγε να μπω να δω. Είχα μια περιέργεια ανάμεικτη με απελπισία. Δεν ξέρω εάν είναι βαριά η λέξη απελπισία αλλά σίγουρα υπήρχαν στιγμές που έτσι ένιωθα. Και ακόμα χειρότερα, μπορώ να σου πω».

Ούτε πως έφτασα να βγω τελικά ραντεβού με κάποιον ξέρω. Ίσως γιατί με το που πάτησα like στο προφίλ του πάτησε κι αυτός σχεδόν αμέσως και κάπως αναθάρρησα. Ένα like κάτι τέτοιες στιγμές μπορεί να κρύβει τεράστια παρηγοριά

»Μπήκα λοιπόν και έκανα προφίλ στο Tinder. Δηλαδή έφτιαξα ένα ψεύτικο προφίλ στο Facebook και συνδέθηκα στο Tinder. Δεν έδωσα φυσικά αληθινές πληροφορίες για δύο λόγους. Πρώτον γιατί οι αληθινές πληροφορίες θα με εξέθεταν και δεύτερον γιατί οι αληθινές πληροφορίες δεν θα ήταν τόσο δελεαστικές. Όπως σου είπα δεν αισθανόμουν, και δεν ήμουν, καθόλου ποθητή. Σε σχέση δε με το παρελθόν, που είχα δεκαπέντε κιλά λιγότερα και τεράστια διάθεση για κλάμπινγκ, μάλλον για απόσυρση το πήγαινα κι όχι για τσουτσούνισμα».

»Στην αρχή έκανα πολλά delete. Πάρα πολλά. Δεν ήξερα κι εγώ τι έψαχνα. Επαφή; Κουβέντα; Σεξ; Από κουβέντα, δεν έχω παράπονο. Μίλησα με διάφορους άντρες. Άλλοτε στόκους άλλοτε πιο ενδιαφέροντες. Σε καμία περίπτωση κάτι άνω του μετρίου. Πάντα κάτω. Ή μήπως ήταν η δική μου διάθεση; Δεν ξέρω. Ούτε πως έφτασα να βγω τελικά ραντεβού με κάποιον ξέρω. Ίσως γιατί με το που πάτησα like στο προφίλ του πάτησε κι αυτός σχεδόν αμέσως και κάπως αναθάρρησα. Ένα like κάτι τέτοιες στιγμές μπορεί να κρύβει τεράστια παρηγοριά».

»Το ραντεβού μόνο με ραντεβού δεν έμοιαζε. Το σεξ ήρθε σχεδόν δέκα λεπτά μετά τη χειραψία. Λίγο μετά την είσοδό μου στο διαμέρισμά του και αμέσως μετά την πρώτη γουλιά κρασί. Όχι ότι δεν το είχε δηλώσει στο προφίλ του, το είχε. Δεν επιθυμούσε σχέσεις, μόνο σεξ. Ξεκάθαρα πράγματα. Και το σεξ αυτό καθαυτό, για να πω την αλήθεια, μια χαρά ήταν. Όμως σε καμία περίπτωση δεν γέμισα το κενό της επιθυμίας για επαφή. Φυσικά και δεν ξαναπροσπάθησα να συναντήσω κάποιον μέσω Tinder αν και διάβασα πολλά άρθρα για επιτυχημένα ραντεβού μέσω του app, κάποια μάλιστα κατέληξαν σε γάμο. Δεν ξέρω, μπορεί και να 'ναι έτσι. Το σίγουρο είναι ότι το Tinder με βοήθησε να θυμηθώ ότι μπορώ να ξαναβγώ στο ερωτικό τερέν. Κι αν έρθει και η σχέση, καλοδεχούμενη».

Η Στέλλα συνεχίζει να είναι μόνη, αλλά με την σιγουριά πλέον, ότι το φλερτ επιθυμεί να το ζήσει ζωντανό. Γι' αυτό και άρχισε να ξαναπηγαίνει σε μπαρ.

Read Next

29 Απρ 2024

"Μόνο γιατί μ' αγάπησες": Ένα από τα πιο σημαντικά ερωτικά ποιήματα της Μαρίας Πολυδούρη

H ποιήτρια που πέθανε σαν σήμερα απο φυματίωση ήταν πολύ νέα, αλλά πρόλαβε να αφήσει ένα αξιόλογο ποιητικό έργο και ύμνησε τον εξαγνισμό μέσω του έρωτα.

29 Απρ 2024

Τάκης Μόσχος, ο "Αργύρης της "Γλυκιάς Συμμορίας": Σύμβολο του ασυμβίβαστου κινηματογραφικού ήρωα

Μια ματιά στη διαδρομή του "Αργύρη" της "Γλυκιάς Συμμορίας" που δεν δίστασε να μιλήσει ανοιχτά για τη σχέση του με τις ουσίες.

Περισσότερα από

Stories

28 Απρ 2024

Πενέλοπε Κρουζ- Χαβιέ Μπαρδέμ: υπάρχει λόγος που κράτησαν τον δεσμό τους κρυφό

Ο Χαβιέ Μπαρδέμ και η Πενέλοπε Κρουζ που γεννήθηκε σαν σήμερα γνωρίστηκαν πολύ πριν κάνουν δεσμό.

28 Απρ 2024

Νοσοκόμα αποκαλύπτει τι συνέβη στο πρόσωπο της όταν σταμάτησε μετά από 20 χρόνια να κάνει μπότοξ

Κατάφερε να "παγώσει" τον χρόνο, ώσπου ήρθε η στιγμή να κάνει αποχή.

28 Απρ 2024

Ναταλία Γερμανού-19 χρόνια πριν: H αδημοσίευτη φωτογραφία από τη νίκη της Ελλάδας στη Eurovision το 2005

Η Ναταλία Γερμανού με την Έλενα Παπαρίζου και τον Χρήστο Δάντη.

28 Απρ 2024

Άλφρεντ Χίτσκοκ: Τι φοβόταν πολύ, ο μετρ του φόβου;

Και ο μέτρ του σασπένς είχε τις δικές του στιγμές αγωνίας

28 Απρ 2024

Όσκαρ Σίντλερ: Η αληθινή ιστορία του Γερμανού επιχειρηματία, που έσωσε τις ζωές 1.200 Εβραίων

Η ιστορία έγινε γνωστή από την ταινία του Στίβεν Σπίλμπεργκ "Η λίστα του Σίντλερ".

27 Απρ 2024

"Και λάτρεψα τον πατέρα μου σαν κάτι ανώτερο. Δεν τον πλησίαζα όμως"

Στις 27 Απριλίου 1941 η Πηνελόπη Δέλτα.πήρε δηλητήριο, που κρατούσε πάντα κοντά της και πέντε μέρες αργότερα, στις 2 Μαΐου, άφησε την τελευταία της πνοή, σε ηλικία 67 ετών.

27 Απρ 2024

Μπετόβεν- Für Elise: Ποια ήταν η Λίζα που απέρριψε ερωτικά τον Μπετόβεν;

Η πρεμιέρα της πιο δημοφιλούς σύνθεσης του Μπετόβεν, Für Elise, δόθηκε στις 27 Απριλίου 1810. Και σχετίζεται με την ανύπαρκτη ερωτική ζωή του σπουδαιότερου συνθέτη όλων των εποχών.

26 Απρ 2024

Η Βασίλισσα με τα Ανδρικά Πόδια

Η Φάνι Μπλάνκερς - Κουν, η θρυλική μορφή του στίβου που κουβαλούσε τα μωρά της στο στάδιο σ’ ένα καλάθι και τα τάιζε στα διαλείμματα, γεννήθηκε σαν σήμερα.

26 Απρ 2024

Ρετρό κλικ: Όταν ο Ηλίας Ψινάκης διαφήμιζε τσίχλες 40 χρόνια πριν

Ο πρώην δήμαρχος Μαραθώνα και μάνατζερ στο χώρο του θεάματος ως μανεκέν την δεκαετία του 1980.

25 Απρ 2024

30 χρόνια πριν: H 34χρονη Άννα Βίσση αγκαλιά με την μοναχοκόρη της, την 9χρονη Σοφία Καρβέλα

Μαμά και κόρη ποζάρουν αγκαλιά πίσω στο μακρινό 1993. Πάντα κολλητές και αγαπημένες.