ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ WOMAN TOC

Η αγαπημένη «κακιά» της Disney: Η Έμμα Στόουν επιστρέφει στη μεγάλη οθόνη ως Κρουέλα ντε Βιλ

Η ηθοποιός μεταμορφώνεται ολοκληρωτικά για να «πει» την ιστορία της φοβερής και τρομερής Κρουέλα που ακροβατεί ανάμεσα στην αγάπη της για τα σκυλιά και την τρέλα.

Η αγαπημένη «κακιά» της Disney: Η Έμμα Στόουν επιστρέφει στη μεγάλη οθόνη ως Κρουέλα ντε Βιλ

Από τα κινούμενα σχέδια της Disney έχουν περάσει πολλοί «κακοί» χαρακτήρες, οι οποίοι σημάδεψαν τα παιδικά μας χρόνια. Παρόλα αυτά κανείς δεν υπήρξε πιο πολυσύνθετος και ανοικτός σε πάμπολες αναγνώσεις όσο η θρυλική Κρουέλα ντε Βιλ, μία γυναίκα που ακροβατεί ανάμεσα στην απόλυτη παράνοια και την μανιασμένη αγάπη της για τα σκυλάκια Δαλματίας.

Εδώ αρκετό καιρό έχει γίνει γνωστό ότι η σκοτεινή ιστορία της Κρουέλα (βασισμένη στο μυθιστόρημα της Βρετανίδας Dodie Smith, «Τα 101 Σκυλιά της Δαλματίας») θα επιστρέψει στη μεγάλη οθόνη στην πιο ενήλικη εκδοχή της με πρωταγωνίστρια την Έμμα Στόουν, στον ρόλο μίας νεαρής σχεδιάστριας μόδας στο Λονδίνο του 1970, η οποία σταδιακά αφήνεται στην εμμονή της με τα σκυλιά, βλέποντας τον εαυτό της οδεύει σε δρόμους εξαιρετικά επικίνδυνους.

Η αγαπημένη «κακιά» της Disney: Η Έμμα Στόουν επιστρέφει στη μεγάλη οθόνη ως Κρουέλα ντε Βιλ
Κανένας κακός της Disney δεν υπήρξε ποτέ πιο πολυσύνθετος και ανοικτός σε πάμπολες αναγνώσεις όσο η θρυλική Κρουέλα ντε Βιλ.

Ο χαρακτήρας που κάποτε ενσάρκωσε μοναδικά η Γκλεν Κλόουζ έρχεται και πάλι στη μεγάλη οθόνη με μία ολοκληρωτικά μεταμορφωμένη Στόουν: καρέ, κρεπαρισμένο μαλλί, βαμμένο το μισό μαύρο και το μισό λευκό, έντονο μακιγιάζ, τρομακτικό βλέμμα και dark κοστούμια που καθηλώνουν.

Στο τιμόνι της σκηνοθεσίας βρίσκεται ο Craig Gillespie, γνωστός από το πολυσυζητημένο «Εγώ η Τόνια» με πρωταγωνίστρια της Μάργκοτ Ρόμπι, ενώ έχει γίνει γνωστό πως η ταινία «Cruella» θα βγει στις κινηματογραφικές αίθουσες στα τέλη Μαΐου μετά από 5 ολόκληρα χρόνια που βρίσκεται στο στάδιο των γυρισμάτων και του μοντάζ.

Δείτε το τρέιλερ που μόλις κυκλοφόρησε:

Ακολουθήστε το WomanToc στο Instagram

Read Next

06 Μαϊ 2024

Πού έκαναν Ανάσταση οι μεγάλοι αστέρες του παλιού ελληνικού κινηματογράφου;

Σπάνιο ντοκουμέντο με πρωταγωνιστές του θεάτρου, του κινηματογράφου και της τηλεόρασης στις αρχές της δεκαετίας του 70 από το αρχείο της ΕΡΤ.

06 Μαϊ 2024

Η πρώτη γυναίκα στον κόσμο που απέδειξε πως μπορείς να είσαι σέξι μέσα σε κουστούμι

Όταν η Μάρλεν Ντίτριχ ανέτρεψε μέσα σε μία στιγμή όλα όσα ξέραμε για τη μόδα.

Περισσότερα από

Stories

05 Μαϊ 2024

Η Άννα Παναγιωτοπούλου της ιστορικής Λιλιπούπολης των παιδικών μας χρόνων

Λίγοι γνωρίζουν την συνεργασία της Άννα Παναγιωτοπούλου με την ιστορική Λιλιπούπολη, το βαθύτατα δημοκρατικό, (αν και παιδικό) έργο, του Μάνου Χατζιδάκι στο Γ' Πρόγραμμα.

05 Μαϊ 2024

35 χρόνια πριν: Μαρινέλλα - Σταμάτης Φασουλής φίλοι για πάντα

Οι δύο καλλιτέχνες μετρούν μια μακροχρόνια φιλία και εδώ τους παρακολουθούμε σε έναν διαφορετικό διάλογο

05 Μαϊ 2024

Η μοναδική Ρένα Βλαχοπούλου δίνει τις δικές της ευχές για το Πάσχα

Η Ρένα Βλαχοπούλου δίνει τις δικές της ευχές για το Πάσχα το μακρινό 1992.

05 Μαϊ 2024

Λεωνίδιο: Το φαντασμαγορικό έθιμο της Ανάστασης, τα 600 φωτισμένα αερόστατα στο νυχτερινό ουρανό

Η μικρή όμορφη και γραφική πρωτεύουσα της Τσακωνιάς μετατρέπεται σ΄ένα γιγάντιο σκηνικό θεάματος, ήχου και φωτός.

04 Μαϊ 2024

Άννα Παναγιωτοπούλου: Μια σπάνια συνέντευξη της σπουδαίας ηθοποιού το 2001

Όταν η Έλενα Ακρίτα φιλοξένησε το 2001 στην εκπομπή "Φώτα Πορείας" την Άννα Παναγιωτοπούλου. Την ηθοποιό που όλοι λατρέψαμες και έφυγε σαν σήμερα από την ζωή.

04 Μαϊ 2024

"Πού πας ωρέ τσατσαμίνι μου;" Ένα νοερό πασχαλινό ταξίδι στην "Κοντέσα του Ιονίου"

Ένας Κερκυραίος θυμάται την βαθιά παραδοσιακή, ορθόδοξη, καθολική, ειδωλολατρική, βενετσιάνικη και τόσο ταπεραμεντόζα Λαμπρή του νησιού του.

04 Μαϊ 2024

Πάσχα: Τα έθιμα της Ζακύνθου

Από την επτανησιακή πολυφωνική εκκλησιαστική μουσική ως την Ανάσταση με τον Εσταυρωμένο και την εικόνα της της Mater Dolorosa.

04 Μαϊ 2024

Ειρήνη Παπά και Πενέλοπε Κρουζ σε ένα σπάνιο στιγμιότυπο 23 χρόνια πριν

Ο φωτογραφικός φακός αποθανατίζει την Ειρήνη Παπά και την Πενέλοπε Κρουζ, όταν πρωταγωνιστούσαν στην ταινία "Το Μαντολίνο του λοχαγού Κορέλι"