ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ WOMAN TOC

H τελευταία ανάρτηση της 22χρονης Λίνας Κοεμτζή που πήδηξε στο κενό στη Θεσσαλονίκη

Η τελευταία ανάρτηση της 22χρονης Λίνας ανησύχησε τους φίλους της, όμως μέχρι τότε τίποτα δεν προμήνυε την απόφαση της να αυτοκτονήσει

H τελευταία ανάρτηση της 22χρονης Λίνας Κοεμτζή που πήδηξε στο κενό στη Θεσσαλονίκη

Μεγάλη θλίψη σκόρπισε στην τοπική κοινωνία των Γιαννιτσών ο θάνατος της 22χρονης φοιτήτριας, η οποία βρέθηκε στο κενό από τον 9ο όροφο του παραρτήματος των φοιτητικών εστιών του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου της Θεσσαλονίκης (κτίριο του πρώην ξενοδοχείου «Εγνατία»).

Την ώρα που η αστυνομία προσπαθεί να ρίξει φως στην υπόθεση και να αποσαφηνίσει αν πρόκειται για αυτοκτονία ή δυστύχημα, στην ιδιαίτερη πατρίδα της φοιτήτριας συγγενείς, φίλοι, και γνωστοί είπαν το απόγευμα της Τετάρτης το τελευταίο αντίο στο δικό τους παιδί.

Κανείς στα Γιαννιτσά δεν μπορεί να πιστέψει ότι η Λίνα Κοεμτζή έφυγε από την ζωή τόσο νωρίς και μάλιστα με τόσο σκληρό τρόπο. Η νεαρή φοιτήτρια ήταν, σύμφωνα με πληροφορίες, αυτό που λέμε «η χαρά της ζωής».

Είχε μια αγαπημένη και πολύ δεμένη οικογένεια και τέσσερα υπέροχα αδέρφια. Μπορεί να μην μεγάλωσε μέσα στα πλούτη, ωστόσο η αγάπη που λάμβανε από τους γονείς, τους συγγενείς και τους φίλους της ήταν θησαυρός…

«Όμορφη, χαμογελαστή, κοινωνική, ευγενική». Έτσι την περιγράφουν αρκετοί άνθρωποι στα Γιαννιτσά. «Είχε όλη τη ζωή μπροστά της, είμαστε συντετριμμένοι», λένε οι ίδιοι, μη μπορώντας να κρύψουν την θλίψη τους.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, η άτυχη φοιτήτρια αγαπούσε ιδιαίτερα τον αθλητισμό, και έκανε ότι συνηθίζουν να κάνουν όλα τα παιδιά της ηλικίας της… Προσπαθούσε να πάρει το πτυχίο της στη Βιολογία, έβγαινε βόλτες, πήγαινε ταξίδια, φρόντιζε την εμφάνιση της, διασκέδαζε τα νιάτα της, και ασχολιόταν αρκετά με τα social media.

Είναι χαρακτηριστικό, ότι λίγες ώρες πριν το τραγικό τέλος της, η Λίνας Κοεμτζή ανέβασε ένα πολύ συγκινητικό post, που έλεγε ότι «κάποτε θα φύγει εκείνος που διώχνεις. Θα φύγει και θα πάρει μαζί του ότι σου έδωσε και δεν το εκτίμησες, όλα όσα θεώρησες δεδομένα. Κάποτε θα πάψει να περπατά μόνος σε ένα δρόμο για δύο, θα σφίξει τα δόντια, θα γλείψει τις πληγές του και θα σου αδειάσει τη γωνιά. Θα φύγει, μην αμφιβάλλεις… Από αξιοπρέπεια δεν έμεινε κανείς. Μονάχα από αγάπη. Μα κι αυτή κάποτε, από αξιοπρέπεια αποχωρεί».

Πηγή: fimes.gr

Read Next

06 Μαϊ 2024

Πού έκαναν Ανάσταση οι μεγάλοι αστέρες του παλιού ελληνικού κινηματογράφου;

Σπάνιο ντοκουμέντο με πρωταγωνιστές του θεάτρου, του κινηματογράφου και της τηλεόρασης στις αρχές της δεκαετίας του 70 από το αρχείο της ΕΡΤ.

06 Μαϊ 2024

Η πρώτη γυναίκα στον κόσμο που απέδειξε πως μπορείς να είσαι σέξι μέσα σε κουστούμι

Όταν η Μάρλεν Ντίτριχ ανέτρεψε μέσα σε μία στιγμή όλα όσα ξέραμε για τη μόδα.

Περισσότερα από

Stories

05 Μαϊ 2024

Η Άννα Παναγιωτοπούλου της ιστορικής Λιλιπούπολης των παιδικών μας χρόνων

Λίγοι γνωρίζουν την συνεργασία της Άννα Παναγιωτοπούλου με την ιστορική Λιλιπούπολη, το βαθύτατα δημοκρατικό, (αν και παιδικό) έργο, του Μάνου Χατζιδάκι στο Γ' Πρόγραμμα.

05 Μαϊ 2024

35 χρόνια πριν: Μαρινέλλα - Σταμάτης Φασουλής φίλοι για πάντα

Οι δύο καλλιτέχνες μετρούν μια μακροχρόνια φιλία και εδώ τους παρακολουθούμε σε έναν διαφορετικό διάλογο

05 Μαϊ 2024

Η μοναδική Ρένα Βλαχοπούλου δίνει τις δικές της ευχές για το Πάσχα

Η Ρένα Βλαχοπούλου δίνει τις δικές της ευχές για το Πάσχα το μακρινό 1992.

05 Μαϊ 2024

Λεωνίδιο: Το φαντασμαγορικό έθιμο της Ανάστασης, τα 600 φωτισμένα αερόστατα στο νυχτερινό ουρανό

Η μικρή όμορφη και γραφική πρωτεύουσα της Τσακωνιάς μετατρέπεται σ΄ένα γιγάντιο σκηνικό θεάματος, ήχου και φωτός.

04 Μαϊ 2024

Άννα Παναγιωτοπούλου: Μια σπάνια συνέντευξη της σπουδαίας ηθοποιού το 2001

Όταν η Έλενα Ακρίτα φιλοξένησε το 2001 στην εκπομπή "Φώτα Πορείας" την Άννα Παναγιωτοπούλου. Την ηθοποιό που όλοι λατρέψαμες και έφυγε σαν σήμερα από την ζωή.

04 Μαϊ 2024

"Πού πας ωρέ τσατσαμίνι μου;" Ένα νοερό πασχαλινό ταξίδι στην "Κοντέσα του Ιονίου"

Ένας Κερκυραίος θυμάται την βαθιά παραδοσιακή, ορθόδοξη, καθολική, ειδωλολατρική, βενετσιάνικη και τόσο ταπεραμεντόζα Λαμπρή του νησιού του.

04 Μαϊ 2024

Πάσχα: Τα έθιμα της Ζακύνθου

Από την επτανησιακή πολυφωνική εκκλησιαστική μουσική ως την Ανάσταση με τον Εσταυρωμένο και την εικόνα της της Mater Dolorosa.

04 Μαϊ 2024

Ειρήνη Παπά και Πενέλοπε Κρουζ σε ένα σπάνιο στιγμιότυπο 23 χρόνια πριν

Ο φωτογραφικός φακός αποθανατίζει την Ειρήνη Παπά και την Πενέλοπε Κρουζ, όταν πρωταγωνιστούσαν στην ταινία "Το Μαντολίνο του λοχαγού Κορέλι"