ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ WOMAN TOC

Αριστουργήματα: Τρεις νέες αφίξεις βιβλίων θα σε κάνουν να αφήσεις την ηλεκτρονική οθόνη στην άκρη

Γιατί μόνο με το διάβασμα ανοίγεις δρόμους -πραγματικούς και νοητούς.

Αριστουργήματα: Τρεις νέες αφίξεις βιβλίων θα σε κάνουν να αφήσεις την ηλεκτρονική οθόνη στην άκρη

Η Public Βιβλιοθήκη λαμβάνοντας υπόψη την ανάγκη των βιβλιοφάγων για ανατυπώσεις εξαντλημένων τίτλων έχει 3 νέες αφίξεις που θα τους συναρπάσουν και θα τους μαγνητίσουν.

Αναλυτικότερα, οι νέες εκδόσεις της Public Βιβλιοθήκης είναι:

  • Τζέην Εϋρ της Σαρλότ Μπροντέ, σε νέα έκδοση από τη σειρά Public Classics. Το κλασικό αυτό αριστούργημα αφηγείται την ιστορία της εξάχρονης Τζέην η οποία χάνει και τους δυο γονείς της, μέχρι την πορεία της ωρίμανσής της με φόντο τη βικτωριανή Αγγλία.
  • Βιβλιομυστήρια: Εγκλήματα στον κόσμο των βιβλίων και των βιβλιοπωλείων ένα συλλογικό βιβλίο, το οποίο προέρχεται από σύμπραξη της Public Βιβλιοθήκης με τις εκδόσεις Άγρα, και ανήκει στη σειρά Public Noir. Ο πρόλογος του βιβλίου προέρχεται από τον διάσημο σκωτσέζο συγγραφέα Ίαν Ράνκιν ενώ, το βιβλίο αποτελεί ιδέα του συγγραφέα Όττο Πένσλερ, και περιλαμβάνει 10 διάφορες αστυνομικές ιστορίες από διαφορετικούς συγγραφείς, εξπέρ του είδους. Ένα αριστούργημα, για τους λάτρεις του crime fiction, που κυκλοφορεί για πρώτη φορά στα ελληνικά.
  • Ψυχώ του Ρόμπερτ Μπλοχ, της σειράς Public Modern Classics. Η βιβλιοθήκη του Public παρουσιάζει την κλασική νουβέλα του 1959 που έγινε διάσημη όταν μεταφέρθηκε στον κινηματογράφο από τον Άλφρεντ Χίτσκοκ. Κεντρική φιγούρα του βιβλίου είναι ο Νόρμαν Μπέιτς, ένας χαρακτήρας που δημιουργήθηκε με βάση την πραγματική ιστορία ενός serial killer. Η ταινία που βασίστηκε σε αυτό έχει αποσπάσει πολλά βραβεία και διακρίσεις ενώ το 2006 ψηφίστηκε ως η πιο τρομακτική ταινία όλων των εποχών.

Η Public Βιβλιοθήκη παρουσιάστηκε στο κοινό πριν από λίγους μήνες, φέρνοντάς αποκλειστικές ανατυπώσεις εξαντλημένων τίτλων σε πρωτότυπες μεταφράσεις, νέα φιλολογική επιμέλεια και καλαίσθητα εξώφυλλα ή ακόμα και τίτλους που δεν έχουν εκδοθεί ποτέ ξανά στα ελληνικά!

Με στόχο την ικανοποίηση του απαιτητικού βιβλιόφιλου κοινού, η Public Βιβλιοθήκη συνεχίζει να εμπλουτίζεται με νέες κυκλοφορίες και πολύ σύντομα θα παρουσιαστούν και άλλα νέα αποκλειστικά βιβλία της σύγχρονης λογοτεχνίας όπως: τα «Η ξανθιά με τα μαύρα μάτια» του Μπέντζαμιν Μπλακ και ο «Φόνος στο Ρωμαϊκό θέατρο» των Έλερι Κουίν από τη σειρά Public Noir, καθώς και το «Η γραμμή της ομορφιάς» του Άλαν Χόλινγκχερστ και το «2001: Οδύσσεια του διαστήματος» του Άρθουρ Κλαρκ από την σειρά Public Modern Classics.

Αριστουργήματα: Τρεις νέες αφίξεις βιβλίων θα σε κάνουν να αφήσεις την ηλεκτρονική οθόνη στην άκρη

Όλα τα νέα βιβλία της PUBLIC ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗΣ, μπορείτε να τα βρείτε αποκλειστικά στα καταστήματα Public καθώς και στο Public.gr.

Ακολούθησε το WomanToc στο Instagram

Read Next

12 Μαϊ 2024

Κάθριν Χέπμπορν: Τα τέσσερα Όσκαρ, ο Σπένσερ Τρέισι και η αυτοκτονία που στιγμάτισε την ζωή της

Φεμινίστρια, ασυμβίβαστη, καλλιεργημένη και ανεξάρτητη η Κάθριν Χέπμπορν που μαγνήτιζε τους θεατές υπήρξε role model για τις γυναίκες.

Περισσότερα από

Stories

11 Μαϊ 2024

"Μάθημα Σολφέζ": Η πρώτη ελληνική επιτυχία της Eurovision 47 χρόνια πριν, είχε ανύπαρκτο μπάτζετ

7 Μαΐου 1977. Το "Μάθημα Σολφέζ" γίνεται η πρώτη ελληνική συμμετοχή που τερματίζει στην πεντάδα της Eurovision. Χρειάστηκε να περάσουν 27 χρόνια για να σπάσει αυτό το ρεκόρ.

11 Μαϊ 2024

"Άσπρο, μαύρο όνειρα κάνω": Η Αλέξια στη σκηνή της Eurovision 37 χρόνια πριν

Ήταν το μακρινό 1987 και αυτό που απογείωσε κατόπιν την καρέρα της Αλέξιας.

11 Μαϊ 2024

Ο Στράτος Διονυσίου 20 ετών στον γάμο του, το 1955

Μια ρετρό φωτογραφία από το παρελθόν του σπουδαίου καλλιτέχνη που πέθανε πρωί της 11ης Μαΐου 1990, σε ηλικία μόλις 54 ετών.

10 Μαϊ 2024

"Σταμάτησα να μιλάω για μένα και άρχισα να την ακούω": Πώς κέρδισε ο Κερκ Ντάγκλας τη γυναίκα του

Η ιστορία αγάπης του Κερκ Ντάγκλας και της Αν Μπάιντενς κράτησε 65 χρόνια, αν και είχε αρχίσει με μια απόρριψη.

10 Μαϊ 2024

Eurovision 33 χρόνια πριν: Η Σοφία Βόσσου και ο Ανδρέας Μικρούτσικος στην Eurovision το 1991

Οι λόγοι που το (ομολογουμένως) πολύ καλό τραγούδι τους "Η Άνοιξη", δεν κέρδισε τότε.

10 Μαϊ 2024

Φρεντ Αστέρ: "Δεν μπορεί να παίξει. Δεν μπορεί να τραγουδήσει. Αρχίζει να έχει φαλάκρα. Μπορεί να χορέψει λίγο...".

Ο Φρεντ Αστέρ διέψευσε τις προβλέψεις των παραγωγών του Χόλιγουντ και έμεινε στην ιστορία του κινηματογράφου ως ο επιδραστικότερος χορευτής του αιώνα.

10 Μαϊ 2024

Σιντ Βίσιους:"Σε παρακαλώ, μητέρα θάψε με δίπλα στο μωρό μου. Θάψε με, με το δερμάτινο σακάκι μου, το τζιν μου και τις μπότες μου. Αντίο."

Το απόλυτο είδωλο μιας μηδενιστικής γενιάς, ο μπασίστας των Sex Pistols ήταν ίσως ένα "κακό παιδί" αλλά πέρασε στην αιωνιότητα όταν πέθανε πριν κλείσει τα 22.

09 Μαϊ 2024

Άλμπερτ Φίνεϊ: Τρεις γάμοι, άπειρα λίτρα αλκοόλ και μια βαθιά περιφρόνηση για το Βρετανικό Στέμμα

Ο σαρωτικός ηθοποιός που έμοιαζε έτοιμος να εκραγεί, είχε την άνεση, για την ακρίβεια το χάρισμα, να εκτείνεται σε τεράστια γκάμα χαρακτήρων, να παίζει με το κύρος του και να καθηλώνει στο πέρασμά του.

09 Μαϊ 2024

"Ήταν ένα μικρό καράβι": Η μακάβρια ιστορία πίσω από το χαρούμενο παιδικό τραγούδι

"Να δούμε ποιος, ποιος, ποιος θα φαγωθεί", ο στίχος που κρύβει την αλήθεια για τον κανιβαλισμό.

09 Μαϊ 2024

Η Αλίκη Βουγιουκλάκη χωρίς ίχνος μακιγιάζ ένα καλοκαίρι του '80 στον Θεολόγο

Η Αλίκη Βουγιουκλάκη μας αποδεικνύει το πόσο όμορφη είναι ακόμα και αμακιγιάριστη.