ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ WOMAN TOC

Από τις 9 το βράδυ έως τις 8:30 το πρωί: Τo Λούβρο δίνει δωρεάν 30.000 νυχτερινά εισιτήρια

Αυτή είναι η ευκαιρία να περάσει κανείς ένα ολόκληρο βράδυ στο σπουδαίο μουσείο του Παρισιού, βλέποντας την έκθεση-φόρος τιμής στο Λεονάρντο Ντα Βίντσι.

Από τις 9 το βράδυ έως τις 8:30 το πρωί: Τo Λούβρο δίνει δωρεάν 30.000 νυχτερινά εισιτήρια

Για όσους δεν κατάφεραν να βρουν ένα εισιτήριο για την πρόσφατη, πολυσυζητημένη έκθεση του Λούβρου, μία έκθεση φόρος τιμής στον μεγάλο Λεονάρντο Ντα Βίντσι, μία νέα ευκαιρία ίσως να τους δώσει τη δυνατότητα να ζήσουν από κοντά μία συγκλονιστική εμπειρία.

Και αυτό γιατί η διοίκηση του μουσείου, που πολύ συχνά οργανώνει εξαιρετικά πρωτότυπα προγράμμα για τους επισκέπτες του Λούβρου, ανακοίνωσε ότι λόγω πολύ μεγάλης ζήτησης η έκθεση θα πάρει τρεις ημέρες παράταση κατά τις οποίες ο κόσμος θα μπορεί να μπει στο εμβληματικό κτίριο του Παρισιού κατά τη διάρκεια ολόκληρης της νύχτας.

Οι κρατήσεις έχουν ήδη ξεκινήσει και αφορούν το τριήμερο από την Παρασκευή 21 Φεβρουαρίου μέχρι την Κυριακή 23 Φεβρουαρίου. Εκείνες τις ημέρες οι παριζιάνοι και οι τουρίστες θα μπορούν να απολαύσουν την ξεχωριστή αυτή έκθεση για τα 500 χρόνια από τον θάνατο του κορυφαίου Ιταλού καλλιτέχνη από τις 9 το βράδυ μέχρι τις 8:30 το επόμενο πρωί.

Ο διευθυντής του μουσείου, Jean-Lux Martinez, ανακοίνωσε την είδηση στην γαλλική εφημερίδα Le Journal du dimanche, σχολιάζοντας «Για τους επισκέπτες αυτή είναι μία μοναδική ευκαιρία να έρθουν σε άμεση επαφή με τόσο πολλά έργα του Ντα Βίντσι ταυτόχρονα, αυτής της τεράστιας αναγεννησιακής ιδιοφυϊας. σε μία τόσο ξεχωριστή ατμόσφαιρα».

Έξτρα μπόνους σε όλο αυτό είναι το γεγονός ότι όσοι προλάβουν τα βραδινά «εισιτήρια» θα δουν την έκθεση εντελώς δωρεάν, αφού δεν υπάρχει καμία απολύτως χρέωση. Οι κρατήσεις γίνονται μέσα της ιστοσελίδας του Λούβρου και αφορούν 30.000 θέσεις που μάλλον θα έχουν υπερβολικά μεγάλη ζήτηση.

«Το Λούβρο αποφάσισε να δώσει 30.000 εισιτήρια εντελώς δωρεάν προκειμένου να ευχαριστήσει τον κόσμο για την μεγάλη και την άμεση ανταπόκριση του σε αυτή την σπουδαία έκθεση. Για όσους δεν έχουν καταφέρει ακόμα να τη δουν αυτή είναι μία τελευταία ευκαιρία».

Ακολουθήστε το WomanToc στο Instagram

Read Next

06 Μαϊ 2024

Πού έκαναν Ανάσταση οι μεγάλοι αστέρες του παλιού ελληνικού κινηματογράφου;

Σπάνιο ντοκουμέντο με πρωταγωνιστές του θεάτρου, του κινηματογράφου και της τηλεόρασης στις αρχές της δεκαετίας του 70 από το αρχείο της ΕΡΤ.

06 Μαϊ 2024

Η πρώτη γυναίκα στον κόσμο που απέδειξε πως μπορείς να είσαι σέξι μέσα σε κουστούμι

Όταν η Μάρλεν Ντίτριχ ανέτρεψε μέσα σε μία στιγμή όλα όσα ξέραμε για τη μόδα.

Περισσότερα από

Stories

05 Μαϊ 2024

Η Άννα Παναγιωτοπούλου της ιστορικής Λιλιπούπολης των παιδικών μας χρόνων

Λίγοι γνωρίζουν την συνεργασία της Άννα Παναγιωτοπούλου με την ιστορική Λιλιπούπολη, το βαθύτατα δημοκρατικό, (αν και παιδικό) έργο, του Μάνου Χατζιδάκι στο Γ' Πρόγραμμα.

05 Μαϊ 2024

35 χρόνια πριν: Μαρινέλλα - Σταμάτης Φασουλής φίλοι για πάντα

Οι δύο καλλιτέχνες μετρούν μια μακροχρόνια φιλία και εδώ τους παρακολουθούμε σε έναν διαφορετικό διάλογο

05 Μαϊ 2024

Η μοναδική Ρένα Βλαχοπούλου δίνει τις δικές της ευχές για το Πάσχα

Η Ρένα Βλαχοπούλου δίνει τις δικές της ευχές για το Πάσχα το μακρινό 1992.

05 Μαϊ 2024

Λεωνίδιο: Το φαντασμαγορικό έθιμο της Ανάστασης, τα 600 φωτισμένα αερόστατα στο νυχτερινό ουρανό

Η μικρή όμορφη και γραφική πρωτεύουσα της Τσακωνιάς μετατρέπεται σ΄ένα γιγάντιο σκηνικό θεάματος, ήχου και φωτός.

04 Μαϊ 2024

Άννα Παναγιωτοπούλου: Μια σπάνια συνέντευξη της σπουδαίας ηθοποιού το 2001

Όταν η Έλενα Ακρίτα φιλοξένησε το 2001 στην εκπομπή "Φώτα Πορείας" την Άννα Παναγιωτοπούλου. Την ηθοποιό που όλοι λατρέψαμες και έφυγε σαν σήμερα από την ζωή.

04 Μαϊ 2024

"Πού πας ωρέ τσατσαμίνι μου;" Ένα νοερό πασχαλινό ταξίδι στην "Κοντέσα του Ιονίου"

Ένας Κερκυραίος θυμάται την βαθιά παραδοσιακή, ορθόδοξη, καθολική, ειδωλολατρική, βενετσιάνικη και τόσο ταπεραμεντόζα Λαμπρή του νησιού του.

04 Μαϊ 2024

Πάσχα: Τα έθιμα της Ζακύνθου

Από την επτανησιακή πολυφωνική εκκλησιαστική μουσική ως την Ανάσταση με τον Εσταυρωμένο και την εικόνα της της Mater Dolorosa.

04 Μαϊ 2024

Ειρήνη Παπά και Πενέλοπε Κρουζ σε ένα σπάνιο στιγμιότυπο 23 χρόνια πριν

Ο φωτογραφικός φακός αποθανατίζει την Ειρήνη Παπά και την Πενέλοπε Κρουζ, όταν πρωταγωνιστούσαν στην ταινία "Το Μαντολίνο του λοχαγού Κορέλι"