ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ WOMAN TOC

«Άλλαξε την Αθήνα. Μπορείς!». Συνεργασία TheTOC και British Council

Από τις αρχές Φεβρουαρίου που αναρτήθηκε ο διαγωνισμός των TheTOC & British Council, φωτογραφίες από κάθε γωνιά της Αθήνας κατακλύζουν το Instagram. Δήλωσε συμμετοχή

«Άλλαξε την Αθήνα. Μπορείς!». Συνεργασία TheTOC και British Council

Δύο σε ένα... Βήμα καλλιτεχνικής έκφρασης μέσα από τη φωτογραφία και ευκαιρία υποτροφιών που αφορούν όλους τους επαγγελματίες.

Από την 1η Φεβρουαρίου που ξεκίνησε ο διαγωνισμός «Change Athens» από το TheTOC σε συνεργασία με το British Council, ανεβαίνουν δεκάδες φωτογραφίες των ενδιαφερόμενων στο Instagram. Φωτογραφίες από διαφορετικά σημεία της Αθήνας, της πόλης που αγαπούν, με σκοπό οι 5 εξ΄αυτών που θα συγκεντρώσουν τα περισσότερα Likes να κερδίσουν από μια υποτροφία για Business English Σεμινάριο.

Σύμφωνα με τα λεγόμενα των ανθρώπων του British Council στις εικόνες που αναρτώνται με σταθερό ρυθμό κυριαρχούν λήψεις της Αθήνας από ψηλά. Ανάμεσα σ' αυτές μπορεί να θαυμάσει κανείς την υπέροχη θέα της πόλης και μάλιστα σε διαφορετικές ώρες της ημέρας. Ένας μεγάλος αριθμός φωτογραφιών, επίσης, έχει να κάνει με μνημεία της Αθήνας αλλά και με γραφικά στενά και σοκάκια - πολλές φορές αγνώριστα σχεδόν σε όλους.

Ο διαγωνισμός διαρκεί μέχρι τις 22 Φεβρουαρίου 2016. O κάθε συμμετέχων μπορεί να «ανεβάζει» όσες φωτογραφίες θέλει, αυξάνοντας έτσι τις συμμετοχές του και την πιθανότητα να κερδίσει. Σύμφωνα με τους υπεύθυνους της πρωτοβουλίας από το British Council και όπως αναφέρεται αναλυτικά και στους όρους συμμετοχής του διαγωνισμού, η διαδικασία της ανάδειξης των νικητών είναι απλή, αφού θα κερδίσουν οι πέντε συμμετέχοντες που η φωτογραφία τους θα συγκεντρώσει τα περισσότερα “Likes” στο Instagram.

Τα δύο στάδια της συμμετοχής

1. Συμπληρώστε τη φόρμα συμμετοχής

2. Ανεβάστε στο Instagram μια φωτογραφία από ένα σημείο της πόλης που αγαπάς με #ChangeAthens, mention @TheTOC και μπείτε στον διαγωνισμό

Το «έπαθλο»: Πέντε δωρεάν θέσεις στο Business English Σεμινάριο

Τα σεμινάρια απευθύνονται σε επαγγελματίες που επιθυμούν να ενημερωθούν για τη διεθνή επιχειρηματική γλώσσα και να βελτιώσουν τις δεξιότητες επικοινωνίας τους στον χώρο εργασίας. Κάθε δίωρο σεμινάριο περιλαμβάνει μια ποικιλία διαδραστικών ασκήσεων που αποσκοπούν στη μεγιστοποίηση της ουσιαστικής και ενεργής συμμετοχής όλων. Θα πραγματοποιηθούν 8 δίωρα σεμινάρια.

«Άλλαξε την Αθήνα. Μπορείς!». Συνεργασία TheTOC και British Council
Μπείτε στον διαγωνισμό και κερδίστε μία υποτροφία για το Business English Σεμινάριο!

Πιο συγκεκριμένα, τα σεμινάρια αυτά απευθύνονται σε επαγγελματίες που θέλουν να βελτιώσουν το επίπεδο επικοινωνίας τους στην αγγλική γλώσσα, να σχεδιάζουν και να πραγματοποιούν μια αποτελεσματική επαγγελματική παρουσίαση, να μάθουν τεχνικές βελτίωσης της γραφής επαγγελματικών κειμένων, να αναπτύξουν περαιτέρω τις γλωσσικές δεξιότητες που απαιτούνται για πελατειακές σχέσεις, επαγγελματικές συναντήσεις καθώς και πολλά άλλα, άκρως απαραίτητα, για τη χρήση αγγλικής γλώσσας και επικοινωνίας στο χώρο εργασίας.

Περισσότερες πληροφορίες, σχετικά με το πρόγραμμα του σεμιναρίου, θα βρείτε εδώ.

Όροι Συμμετοχής

Read Next

02 Μαϊ 2024

"Δεν μπορούσα να του αρνηθώ, ήταν Θεός, ένας Νουρέγιεφ, ένα ελάφι που χόρευε"

Η έντονη σχέση της Μαρίας Ιωαννίδου και του Βαγγέλη Σειληνού, όταν ήταν πολύ νέοι. Τους χώριζαν πολλά αλλά τους ένωνε η αγάπη για τον χορό.

01 Μαϊ 2024

37 χρόνια πριν: Όταν η Δήμητρα Γαλάνη πόζαρε για αντρικό περιοδικό - Η τολμηρή φωτογράφιση

Το μακρινό 1987 η Δήμητρα Γαλάνη είχε φωτογραφηθεί για το εξώφυλλο του μηνιαίου αντρικού περιοδικού Playboy.

Περισσότερα από

Stories

01 Μαϊ 2024

Οριάνα Φαλάτσι-Αλέκος Παναγούλης: Εκείνη έβλεπε μπροστά της έναν ήρωα. Εκείνος μια δυναμική και ασυμβίβαστη γυναίκα

Ένας έρωτας-δυναμίτης ένωσε την ασυμβίβαστη δημοσιογράφο και τον ήρωα της αντίστασης. Εκείνος την Πρωτομαγιά του 1976 βρήκε τραγικό θάνατο κάτω από μυστηριώδεις συνθήκες στη Λεωφόρο Βουλιαγμένης. Εκείνη δεν τον ξεπέρασε ποτέ.

01 Μαϊ 2024

Γιάννης Ρίτσος: "Γιέ μου, σπλάχνο των σπλάχνων μου, καρδούλα της καρδιάς μου"

Η τραγική ιστορία πίσω από τον Επιτάφιο του Γιάννη Ρίτσου. Ένα από τα πιο γνωστά έργα του ποιητή που γεννήθηκε σαν σήμερα.

29 Απρ 2024

Κωνσταντίνος Καβάφης:"Σημασία έχουν αυτά που δεν ζήσαμε. Οι έρωτες οι ανεκπλήρωτοι, όλα τα "σ' αγαπώ" που τσιγκουνευτήκαμε"

Τον κατέκριναν, τον χλεύασαν σε μεγάλο βαθμό, τον παρώδησαν και πολλοί προσπάθησαν να αποδείξουν πως όσα έγραφε "δεν συνιστούσαν ποίηση". Έκαναν τεράστιο λάθος.

29 Απρ 2024

"Μόνο γιατί μ' αγάπησες": Ένα από τα πιο σημαντικά ερωτικά ποιήματα της Μαρίας Πολυδούρη

H ποιήτρια που πέθανε σαν σήμερα απο φυματίωση ήταν πολύ νέα, αλλά πρόλαβε να αφήσει ένα αξιόλογο ποιητικό έργο και ύμνησε τον εξαγνισμό μέσω του έρωτα.

29 Απρ 2024

Τάκης Μόσχος, ο "Αργύρης της "Γλυκιάς Συμμορίας": Σύμβολο του ασυμβίβαστου κινηματογραφικού ήρωα

Μια ματιά στη διαδρομή του "Αργύρη" της "Γλυκιάς Συμμορίας" που δεν δίστασε να μιλήσει ανοιχτά για τη σχέση του με τις ουσίες.

28 Απρ 2024

Πενέλοπε Κρουζ- Χαβιέ Μπαρδέμ: υπάρχει λόγος που κράτησαν τον δεσμό τους κρυφό

Ο Χαβιέ Μπαρδέμ και η Πενέλοπε Κρουζ που γεννήθηκε σαν σήμερα γνωρίστηκαν πολύ πριν κάνουν δεσμό.

28 Απρ 2024

Νοσοκόμα αποκαλύπτει τι συνέβη στο πρόσωπο της όταν σταμάτησε μετά από 20 χρόνια να κάνει μπότοξ

Κατάφερε να "παγώσει" τον χρόνο, ώσπου ήρθε η στιγμή να κάνει αποχή.

28 Απρ 2024

Ναταλία Γερμανού-19 χρόνια πριν: H αδημοσίευτη φωτογραφία από τη νίκη της Ελλάδας στη Eurovision το 2005

Η Ναταλία Γερμανού με την Έλενα Παπαρίζου και τον Χρήστο Δάντη.