ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ WOMAN TOC

Νύφη διέλυσε την τελετή του γάμου της όταν ανακάλυψε πως ο μελλοντικός της σύζυγος θηλάζεται από την μητέρα του

Η νύφη το ‘σκάσε για τον πιο ασυνήθιστο λόγο.

Την πιο αλλόκοτη, αλλά αληθινή ιστορία που σίγουρα δεν έχετε ακούσει ποτέ πριν – εκτός και αν έτυχε να βρεθείτε στον ίδιο γάμο – μοιράστηκαν με το κοινό στο νέο επεισόδιο του podcast "The Unfiltered Bride" οι δύο φίλες και wedding experts Georgie και Beth. Η παρουσιάστρια Georgie Mitchell άφησε άφωνη την συνομιλήτρια της, όταν ξεκίνησε να περιγραφή μια εντελώς ασυνήθιστη περίπτωση διάλυσης γάμου, με την νύφη να το ‘σκάει λίγες στιγμές πριν ξεκινήσει η τελετή.

Όπως ανέφερε η content creator, η οποία αποφάσισε να κρατήσει μυστική την ταυτότητα του ζευγαριού, η νύφη όχι μόνο παράτησε τον γαμπρό και τους καλεσμένους, μετά το ασυνήθιστο θέαμα που αντίκρισε λίγο πριν οδεύσει προς το μεγάλο I do, άλλα άλλαξε ολόκληρη η γνώμη της για τον μελλοντικό της σύζυγο. Η γαμήλια τελετή θα ξεκινούσε σε περίπου 40 λεπτά και οι περισσότεροι καλεσμένοι βρίσκονταν ήδη στην θέση τους. Η νύφη είχε ολοκληρώσει τον καλλωπισμό της και φόρεσε το νυφικό για τις πρώτες γαμήλιες φωτογραφίες. Εφόσον ολοκληρώθηκαν και οι τελευταίες πινελιές του μακιγιάζ και ήταν ώρα να συναντήσει τον αγαπημένο της στο τέλος του διαδρόμου, αποφασίζει να πάει στο μπάνιο ώστε να βεβαιωθεί πως μαλλιά και κραγιόν είναι ακριβώς όπως τα ονειρευόταν.

Η επίσκεψη αυτή στον χώρο του μπάνιο αποδείχθηκε μοιραία, αφού εκεί βρισκόταν ήδη ο μελλοντικός σύζυγός του και όχι δεν ήταν μόνος. Πριν υποθέσετε οτιδήποτε παράνομο και η μη, όπως ακριβώς έκανε και η Beth, στον χώρο μαζί του βρισκόταν η μητέρα του. Η νύφη, λοιπόν, αντίκρισε μητέρα και γιο καθισμένους σε έναν καναπέ, να βρίσκονται σε διαδικασία θηλασμού. Η μητέρα δηλαδή θήλαζε τον γιο της και μελλοντικό γαμπρό. Και όχι δεν πρόκειται για κάποια περίπτωση δυναστικού γάμου του Μεσαίωνα, όπου για λόγους βασιλείας η ενήλικη πριγκίπισσα μπορούσε να παντρευτεί έναν ανήλικο πρίγκιπα ή το αντίστροφο. Τόσο η μητέρα, όσο και ο γιος ήταν ενήλικες. Ή τουλάχιστον έτσι θεωρούνταν αφού είχαν ξεπεράσει προ πολλού το 18 έτος της ηλικίας τους.

Η δύστυχη νύφη μη μπορώντας να αντέξει τις εν λόγω αποκαλύψεις, έφυγε από την τελετή και χώρισε οριστικά τον άνθρωπο αυτό. Τόσο η Beth, όσο και οι ακροατές του podcast έμειναν άφωνοι, σχολιάζοντας ποικιλοτρόπως τα όσα έζησε η Georgie Mitchell ως καλεσμένη σε έναν φαινομενικά τυπικό γάμο. Για την ιστορία, η Αμερικανική Ακαδημία Παιδιατρικής αναφέρει πως τα παιδιά θα πρέπει να θηλάζονται για τους πρώτους έξι μήνες της ζωής τους, ενώ στην συνέχεια μια μητέρα επιτρέπεται να θηλάζει το μωρό της ακόμα έξι μήνες.

Όπως αποδεικνύουν σχετικές έρευνες οποιαδήποτε προσπάθεια παρατεταμένου θηλασμού υποδηλώνει την ψυχική ανισορροπία και αδυναμία της μητέρας να "αποχωριστεί" το μωρό της. Επιπλέον, "για πολλά θηλάζοντα νήπια, το στήθος έρχεται να εξυπηρετήσει την ίδια λειτουργία με την αγαπημένη κουβέρτα ή το λούτρινο ζωάκι, παρέχοντας παρηγοριά και μια αίσθηση ασφάλειας", εξηγεί ο Dr. Martin Stein, συγγραφέας αντίστοιχων μελετών.

Ακολουθήστε το Woman Toc στο Instagram

Read Next

02 Μαϊ 2024

Ταμάρα ντε Λεμπίτσκα: Η φιλήδονη, δύσκολη και ταλαντούχα καλλιτέχνις του μεσοπολέμου που άλλαξε την τέχνη

Εκθέσεις, ένα μιούζικαλ στο Μπρόντγουεϊ και τιμές-ρεκόρ σε δημοπρασίες φέρνουν στο προσκήνιο μία από τις γυναίκες με τη μεγαλύτερη καλλιτεχνική επιρροή στις αρχές του 20ού αιώνα.

01 Μαϊ 2024

37 χρόνια πριν: Όταν η Δήμητρα Γαλάνη πόζαρε για αντρικό περιοδικό - Η τολμηρή φωτογράφιση

Το μακρινό 1987 η Δήμητρα Γαλάνη είχε φωτογραφηθεί για το εξώφυλλο του μηνιαίου αντρικού περιοδικού Playboy.

Περισσότερα από

Stories

01 Μαϊ 2024

Οριάνα Φαλάτσι-Αλέκος Παναγούλης: Εκείνη έβλεπε μπροστά της έναν ήρωα. Εκείνος μια δυναμική και ασυμβίβαστη γυναίκα

Ένας έρωτας-δυναμίτης ένωσε την ασυμβίβαστη δημοσιογράφο και τον ήρωα της αντίστασης. Εκείνος την Πρωτομαγιά του 1976 βρήκε τραγικό θάνατο κάτω από μυστηριώδεις συνθήκες στη Λεωφόρο Βουλιαγμένης. Εκείνη δεν τον ξεπέρασε ποτέ.

01 Μαϊ 2024

Γιάννης Ρίτσος: "Γιέ μου, σπλάχνο των σπλάχνων μου, καρδούλα της καρδιάς μου"

Η τραγική ιστορία πίσω από τον Επιτάφιο του Γιάννη Ρίτσου. Ένα από τα πιο γνωστά έργα του ποιητή που γεννήθηκε σαν σήμερα.

29 Απρ 2024

Κωνσταντίνος Καβάφης:"Σημασία έχουν αυτά που δεν ζήσαμε. Οι έρωτες οι ανεκπλήρωτοι, όλα τα "σ' αγαπώ" που τσιγκουνευτήκαμε"

Τον κατέκριναν, τον χλεύασαν σε μεγάλο βαθμό, τον παρώδησαν και πολλοί προσπάθησαν να αποδείξουν πως όσα έγραφε "δεν συνιστούσαν ποίηση". Έκαναν τεράστιο λάθος.

29 Απρ 2024

"Μόνο γιατί μ' αγάπησες": Ένα από τα πιο σημαντικά ερωτικά ποιήματα της Μαρίας Πολυδούρη

H ποιήτρια που πέθανε σαν σήμερα απο φυματίωση ήταν πολύ νέα, αλλά πρόλαβε να αφήσει ένα αξιόλογο ποιητικό έργο και ύμνησε τον εξαγνισμό μέσω του έρωτα.

29 Απρ 2024

Τάκης Μόσχος, ο "Αργύρης της "Γλυκιάς Συμμορίας": Σύμβολο του ασυμβίβαστου κινηματογραφικού ήρωα

Μια ματιά στη διαδρομή του "Αργύρη" της "Γλυκιάς Συμμορίας" που δεν δίστασε να μιλήσει ανοιχτά για τη σχέση του με τις ουσίες.

28 Απρ 2024

Πενέλοπε Κρουζ- Χαβιέ Μπαρδέμ: υπάρχει λόγος που κράτησαν τον δεσμό τους κρυφό

Ο Χαβιέ Μπαρδέμ και η Πενέλοπε Κρουζ που γεννήθηκε σαν σήμερα γνωρίστηκαν πολύ πριν κάνουν δεσμό.

28 Απρ 2024

Νοσοκόμα αποκαλύπτει τι συνέβη στο πρόσωπο της όταν σταμάτησε μετά από 20 χρόνια να κάνει μπότοξ

Κατάφερε να "παγώσει" τον χρόνο, ώσπου ήρθε η στιγμή να κάνει αποχή.

28 Απρ 2024

Ναταλία Γερμανού-19 χρόνια πριν: H αδημοσίευτη φωτογραφία από τη νίκη της Ελλάδας στη Eurovision το 2005

Η Ναταλία Γερμανού με την Έλενα Παπαρίζου και τον Χρήστο Δάντη.