ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ WOMAN TOC

Η θετή κόρη της Κάμαλα Χάρις είναι ό,τι πιο cool έχει επιδείξει η μόδα των τελευταίων ετών

Η αντισυμβατική Έλα Έμχοφ δημιούργησε το δικό της brand στο χώρο της μόδας, με πλεκτά αξεσουάρ και ρούχα που διαφημίζει κάνοντας διακοπές στην Ελλάδα.

Μούσα διάσημων σχεδιαστών, fashion lover, πρωτοπόρος του στιλ, ακτιβίστρια εν δράσει, απόφοιτη των Καλών Τεχνών και πλέον επιχειρηματίας. Η Έλα Έμχοφ είναι μόλις 23 ετών, κάτι που όπως φαίνεται δεν την απασχολεί ιδιαίτερα στο κυνήγι των ονείρων της. Ο αντισυμβατικός και απόλυτα cool χαρακτήρας της έκανε ντεμπούτο στο Αμερικανικό Καπιτώλιο, όταν μαζί με τον αδερφό της, Κόουλ Έμχοφ, βρέθηκαν μεταξύ των προσκεκλημένων προκειμένου να παρακολουθήσουν την τελετή ορκωμοσίας της θετής μητέρας τους, Κάμαλα Χάρις, πριν από περίπου έναν χρόνο.

Στο διάστημα αυτό, η νεαρή καλλιτέχνης έχει αναδειχθεί σε style icon, απασχολώντας ποικιλοτρόπως τον μαγικό κόσμο της μόδας. Όχι μόνο οι εντυπωσιακές και στιλάτες εμφανίσεις της στα fashion weeks λατρεύτηκαν από την Gen Ζ, αλλά και το diversity που υπηρετεί, αναδείχθηκε προσωπικό ατού στην συνεργασία της με το διασημότερο πρακτορείο μοντέλων του κόσμου , όπου σύναψε συμβόλαιο νωρίτερα μέσα στο έτος. "Έμεινα έκπληκτη από την πρόταση του IMG, δεν περίμενα να συμβεί τώρα καθώς δεν υπήρχε στα πλάνα μου το modeling προς το παρόν" εξομολογήθηκε τότε στους New York Times.

Ειδήμονας του στιλ, αλλά και partner in crime στην δημιουργία της προσωπικής αισθητικής υπήρξε μεταξύ άλλων ο αγαπημένος της σύντροφος και fashion editor, Τομ Μπρόουν. Το νεαρό ζευγάρι σε κάθε κοινή του εμφάνιση φροντίζει να παραδίδει μαθήματα στιλ, με τις τολμηρές αλλά απόλυτα εναρμονισμένες με την ηλικία τους στιλιστικές προτάσεις, αποδεικνύοντας την διαφορετικά και ταυτόχρονα πρωτότυπη αντίληψη που διαθέτουν για την βιομηχανία της μόδας, αλλά και τα στερεοτυπικά πρότυπα που έχουν δημιουργηθεί γύρω από αυτή. Από την πλευρά του, ο 23χρονος Μπρόουν έχει εντάξει την φούστα στην ανδρική γκαρνταρόμπα της καθημερινότητάς του, ενώ η Έμχοφ λατρεύει να συνδυάζει στα look της διάφορα εκκεντρικά prints, προκαλώντας μια πολύ ενδιαφέρουσα "φασαρία".

Από "θεατής" μόδας, γρήγορα πέρασε στο στάδιο της δημιουργίας, ιδρύοντας το δικό της brand ρούχων και αξεσουάρ. Σε συνεργασία με την Αμερικανίδα σχεδιάστρια Batsheva Hay, η Έλα Έμχοφ κυκλοφόρησε τον περασμένο Απρίλιο την δική της σειρά, η οποία περιλαμβάνει fashion items από πλεκτά καπέλα και πουλόβερ μέχρι πλεκτά μαγιό και φορέματα. Μάλιστα, λίγες εβδομάδες νωρίτερα λάνσαρε τα αγαπημένα της κομμάτια της σεζόν μέσω μιας σειράς δημοσιεύσεων στον προσωπικό της προφίλ στο Instagram, τοποθετώντας τα στο καλοκαιρινό τοπίο των Ελληνικών νησιών, όπου βρέθηκα μαζί με τον σύντροφο της για διακοπές.

Κάποιες φορές αστειευόμαστε ότι η μοντέρνα οικογένειά μας είναι λίγο παραπάνω λειτουργική

Όσο για την διάσημη στην πολιτική σκηνή οικογένεια της, η Έλα έχει παραδεχτεί αρκετές φορές πως λατρεύει την "μητριά" και σύζυγό του πατέρα της, Κάμαλα Χάρις, αφού τα αισθήματα αγάπης αλλά και σεβασμού είναι αμοιβαία στην μεταξύ τους σχέση. "Είναι η καλύτερη ‘’Μομάλα’’ του κόσμου" τονίζει σε διάφορες συνεντεύξεις της, αποκαλύπτοντας το παρατσούκλι με το οποίο την αποκαλεί. Με την σειρά της, η Χάρις έχει αναφερθεί αρκετές φορές στην "υπερβολικά μοντέρνα" οικογένειά της, η οποία απαρτίζεται από δύο υπέροχα θετά παιδιά αλλά και τη βιολογική τους μητέρα με την οποία έχουν γίνει φίλες. "Γίναμε ένα ντουέτο από μαζορέτες στους αγώνες κολύμβησης και μπάσκετ της Έλα, συχνά προκαλώντας της αμηχανία. Κάποιες φορές αστειευόμαστε ότι η μοντέρνα οικογένειά μας είναι λίγο παραπάνω λειτουργική από ό,τι θα έπρεπε" είχε δηλώσει παλαιότερα.

Ακολουθήστε το WomanToc στο Instagram

Read Next

18 Μαϊ 2024

Αλίκη Βουγιουκλάκη και Τζένη Καρέζη και τους γιους τους Γιάννη και Κων/νο τον Σεπτέμβριο του 1981 στο Ηρώδειο

Μία σπάνια φωτογραφία των δύο σπουδαίων κυριών του ελληνικού κινηματογράφου και του θεάτρου και των παιδιών τους.

17 Μαϊ 2024

Όταν ο Ντέιβιντ Κόπερφιλντ ήταν αρραβωνιασμένος με την Κλόντια Σίφερ

Πριν βρεθεί στο στόχαστρο του #MeToo, με 16 γυναίκες να τον καταγγέλουν για σεξουαλικά αδικήματα, ο Ντέιβιντ Κόπερφιλντ, ήταν αρραβωνιασμένος με την Κλόντια Σίφερ.

Περισσότερα από

Stories

17 Μαϊ 2024

Βίκυ Μοσχολιού: Σπάνια φωτογραφία από το ταξίδι της στη Βενετία

Το συγκινητικό σχόλιο της Άλκηστις Πρωτοψάλτη κάτω από την δημοσίευση.

17 Μαϊ 2024

O Βαγγέλης Παπαθανασίου (ή απλά o θρύλος Vangelis) σε σπάνιες εικόνες

Ο βραβευμένος με Όσκαρ μουσικός, ο σπουδαίος Vangelis, ήταν ένας λόγος για να νιώθουμε περήφανοι σαν Έλληνες.

16 Μαϊ 2024

Η πριγκίπισσα Σοφία νύφη στο πλευρό του Δον Χουάν - Οι τρεις γάμοι του πιο πολυσυζητημένου βασιλικού ζευγαριού

62 χρόνια πριν. Στον ορθόδοξο γάμο παρέστησαν γαλαζοαίματοι και ευγενείς από 29 χώρες.

15 Μαϊ 2024

Η σκληρή αλήθεια μιας πονεμένης ζωής- Η Καίτη Γκρέυ εξομολογείται 27 χρόνια πριν

Η υιοθεσία που την στιγμάτισε και η σύγκρουση με την θετή της μητέρα μέσα από τα λόγια της θρυλικής τραγουδίστριας.

15 Μαϊ 2024

Βίκυ Βανίτα: Ο κρυφός έρωτας για τον Σειληνό η μοναχική ζωή και ο ακόμα πιο μοναχικός θάνατος

Η όμορφη ηθοποιός γεννήθηκε στο Ηράκλειο Κρήτης στις 15 Μαΐου 1948 και "έφυγε" στις 8 Μαρτίου 2007. Αλλά δεν αποκάλυψε ποτέ το μεγάλο μυστικό της ασθένειάς της.

15 Μαϊ 2024

"Η ζωή είναι σύντομη. Κάνε μια απιστία" - Το απίστευτο σκάνδαλο της διαρροής των στοιχείων χιλιάδων χρηστών της εφαρμογής για παράνομες σχέσεις

Ashley Madison: Sex, Lies & Scandal: Το νέο ντοκιμαντέρ του Netflix αποκαλύπτει τι συνέβη με το διάσημο app για παντρεμένους και δεσμευμένους που ψάχνουν για παράνομη σχέση και τη διαρροή των προσωπικών τους στοιχείων το 2015.

14 Μαϊ 2024

Slimane - Νίκος Αλιάγας: Όταν ο Αλιάγας βρισκόταν επί σκηνής με τον Slimane, τον Γάλλο που "μάγεψε" στη Eurovision

Ο Νίκος Αλιάγας είναι παρουσιαστής εδώ και πολλά χρόνια στο γαλλικό "The Voice: La Plus Belle Voix".

14 Μαϊ 2024

Όταν η Σαρλίζ Θερόν ζήτησε "προστασία" στα γυρίσματα του Mad Max, μετά τις απειλές του Τομ Χάρντι

Οι δύο πρωταγωνιστές βρέθηκαν αντιμέτωποι σε μια σκληρή διαμάχη στα γυρίσματα της ταινίας "Mad Max: Fury Road".

14 Μαϊ 2024

46 χρόνια πρίν-Όταν ο Φαίδων Γεωργίτσης συνάντησε τη Ρίτα Χέιγουρθ στη Θεσσαλονίκη, το 1977

Όταν το όμορφο αγόρι του ελληνικού κινηματογράφου συνάντησε τη ντίβα του Χόλιγουντ, που πέθανε σαν σήμερα.

14 Μαϊ 2024

Ρίτα Χέιγουορθ: "Οι άνδρες κοιμούνται με τη Τζίλντα και ξυπνούν μαζί μου"

Η τραγική ιστορία πίσω από τη διάσημη φράση τηςπιο επιθυμητής κοκκινομάλλας του Χόλιγουντ που γεννήθηκε στις 17 Οκτωβρίου 1918. και πέθανε στις14 Μαΐου 1987.