ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ WOMAN TOC

Τα cool vibes του Βενσάν Κασέλ και της Τίνα Κουνακέι παρά τις τρεις δεκαετίες που τους χωρίζουν

Έχουν διαφορά 31 χρόνια αλλά έτσι κι αλλιώς η ηλικία είναι μόνο ένας αριθμός.

Οι δυο τους κοινοποίησαν τη σχέση τους τον Ιούλιο του 2016 -τρία χρόνια μετά τον χωρισμό του από την Μπελούτσι-, όταν η 19χρονη τότε Κουνακέι δημοσίευσε στα social media μια φωτογραφία της αγκαλιά με τον γοητευτικό ηθοποιό. Ήταν όμως κοινό μυστικό ότι ο Βενσάν ήταν από πολύ πριν ξετρελαμένος με την εξωτική καλλονή.

Ο Βενσάν Κασέλ παντρεύτηκε την κατά 31 χρόνια μικρότερή του, Τίνα το 2018, επισημοποιώντας την σχέση τους μετά από δύο χρόνια. To 2019 ήρθε στον κόσμο και η κόρη τους Αμαζονί, που πήρε το όνομά της, από τον Αμαζόνιο, καθώς το ζευγάρι μεγάλο μέρος του χρόνου έχει επιλέξει να μένει στην Βραζιλία. Αυτό ήταν το πρώτο παιδί για το γνωστό μοντέλο και το τρίτο για τον Γάλλο ηθοποιό, που έχει ήδη δύο κόρες με την πρώην σύζυγό του, Μόνικα Μπελούτσι . Ο Κασέλ είχε δηλώσει σε συνέντευξή του για την επιλογή του ονόματος της τρίτης του κόρης ότι είναι ένας φόρος τιμής στο αγαπημένο του σημείο σε αυτόν τον πλανήτη!

Μάλιστα για να αποδείξει τον έρωτά του για εκείνη πριν δύο χρόνια ο 55χρονος σήμερα γόης ηθοποιός, χτύπησε στο γυμνασμένο μπράτσο του τατουάζ με την καλλονή γυναίκα του.

Η 23χρονη Τίνα είναι γεννημένη στη Γαλλία από πατέρα Μαροκινό με ρίζες από το Τόγκο και από Σισιλιάνα μητέρα, μεγάλωσε στη νοτιοδυτική Γαλλία και έκανε τα πρώτα της βήματα στον χώρο της μόδας ως μοντέλο στην Ισπανία.

Οι δύο τους είναι από τα πιο ερωτευμένα ζευγάρια της σόουμπιζ. Μάλιστα σε συνέντευξη της η Κουνακέι έχει δηλώσει σχετικά: "Όταν γνώρισα τον Βενσάλ δεν έψαχνα σκόπιμα για έναν σύντροφο. Έτυχε να τον γνωρίσω μόλις χώρισα με τον φίλο μου ύστερα από τρία χρόνια σχέσης. Μόλις του μίλησα κατάλαβα αμέσως πως αυτός είναι το πεπρωμένο μου! Δεν είχα καμία αμφιβολία για αυτό".

Μάλιστα, σε σχετική ερώτηση για το πώς κρατούν τη φλόγα του έρωτά τους αναμέννη,, μετά από τρία χρόνια γάμου η ίδια απάντησε: "Σε μια σχέση είναι σημαντικό το ζευγάρι να παραμείνει ενωμένο. Φυσικά, μπορείτε να έχετε ένα σπίτι, οικογένεια, κοινούς φίλους και πολλά διαφορετικά ενδιαφέροντα που σας ενώνουν. Αλλά είναι σημαντικό να θυμάστε πάντα τι σας ενώνει. Γιατί είστε μαζί; Προσπαθώ να διατηρήσω αυτήν τη σύνδεση με όλη μου τη δύναμη".

Read Next

05 Μαϊ 2024

Λεωνίδιο: Το φαντασμαγορικό έθιμο της Ανάστασης, τα 600 φωτισμένα αερόστατα στο νυχτερινό ουρανό

Η μικρή όμορφη και γραφική πρωτεύουσα της Τσακωνιάς μετατρέπεται σ΄ένα γιγάντιο σκηνικό θεάματος, ήχου και φωτός.

Περισσότερα από

Stories

04 Μαϊ 2024

Άννα Παναγιωτοπούλου: Μια σπάνια συνέντευξη της σπουδαίας ηθοποιού το 2001

Όταν η Έλενα Ακρίτα φιλοξένησε το 2001 στην εκπομπή "Φώτα Πορείας" την Άννα Παναγιωτοπούλου. Την ηθοποιό που όλοι λατρέψαμες και έφυγε σαν σήμερα από την ζωή.

04 Μαϊ 2024

"Πού πας ωρέ τσατσαμίνι μου;" Ένα νοερό πασχαλινό ταξίδι στην "Κοντέσα του Ιονίου"

Ένας Κερκυραίος θυμάται την βαθιά παραδοσιακή, ορθόδοξη, καθολική, ειδωλολατρική, βενετσιάνικη και τόσο ταπεραμεντόζα Λαμπρή του νησιού του.

04 Μαϊ 2024

Πάσχα: Τα έθιμα της Ζακύνθου

Από την επτανησιακή πολυφωνική εκκλησιαστική μουσική ως την Ανάσταση με τον Εσταυρωμένο και την εικόνα της της Mater Dolorosa.

04 Μαϊ 2024

Ειρήνη Παπά και Πενέλοπε Κρουζ σε ένα σπάνιο στιγμιότυπο 23 χρόνια πριν

Ο φωτογραφικός φακός αποθανατίζει την Ειρήνη Παπά και την Πενέλοπε Κρουζ, όταν πρωταγωνιστούσαν στην ταινία "Το Μαντολίνο του λοχαγού Κορέλι"

04 Μαϊ 2024

"Την εσπέραν του Μεγάλου Σαββάτου του έτους 1889 περί ώραν ενάτην..."

Πάσχα Ρωμέικο. Διήγημα του Αλέξανδρου Παπαδιαμάντη

04 Μαϊ 2024

"Δεν ένιωσα ποτέ icon. Απλά πάντα έκανα τη δουλειά μου": Η μοναδική φινέτσα της Όντρεϊ Χέπμπορν

Με συµµετοχή στην Αντίσταση στο Β’ Παγκόσµιο Πόλεµο και πρέσβειρα της UNICEF, η πορσελάνινη ηθοποιός υπήρξε πολλά περισσότερα από µια θρυλική φιγούρα σε ένα LBD.

03 Μαϊ 2024

"Μα βγαίνοντας από την εκκλησιά ο Επιτάφιος τράβηξε πρώτα πλάγια, χώθηκε μέσα στις γειτονιές"

Σεφέρης, Ελύτης, Καζαντζάκης: Θρησκευόμενοι ή μη, παλαιότεροι και πλέον σύγχρονοι, οι λογοτέχνες συγκλονίζονται από το Θείο Δράμα και την "της φύσεως άνοιξη".

03 Μαϊ 2024

Ο Θανάσης Βέγγος με την οικογένειά του μέσα από ένα σπάνιο φωτογραφικό κλικ

Ο ηθοποιός της καρδιάς μας έφυγε στις 3 Μαΐου του 2011. Ο φακός τον απαθανατίζει σε μία όμορφη οικογενειακή στιγμή.

03 Μαϊ 2024

Ιησούς από τη Ναζαρέτ: Πώς είναι σήμερα οι δύο πρωταγωνιστές της σειράς;

Η Μεγάλη Εβδομάδα ξεκίνησε και η πιο εμβληματική σειρά του Πάσχα επιστρέφει στις μικρές μας οθόνες.