ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ WOMAN TOC

Ποιος είσαι πραγματικά; Βρες τον εαυτό σου μέσα από αυτό το απλό τεστ

Ένα γρήγορο ψυχολογικό τεστ που θα σου πει όχι μόνο ποιος είσαι αλλά και ποιος θα ήθελες να είσαι.

Ποιος είσαι πραγματικά; Βρες τον εαυτό σου μέσα από αυτό το απλό τεστ

Το τεστ αυτό δημιουργήθηκε από τον Pip Wilson, έναν διάσημο Βρετανός ψυχολόγος. Αρχικά δημιουργήθηκε για μαθητές δημοτικού σχολείου για να δουν πόσο καλά τα πήγαιναν τα τρία πρώτα έτη των σπουδών τους, αλλά αργότερα αποδείχθηκε ότι είναι κατάλληλο και για ενήλικες. Το τεστ σας βοηθάει να προσδιορίσετε την πραγματική και την επιθυμητή συναισθηματική σας κατάσταση αλλά και να συνειδητοποιήσετε την κοινωνική σας θέση σας σε κάποιο βαθμό.

Ποιος είσαι πραγματικά; Βρες τον εαυτό σου μέσα από αυτό το απλό τεστ

Κάθε ανθρωπάκι σε αυτή την εικόνα έχει διαφορετική διάθεση και βρίσκεται σε διαφορετική θέση στο δέντρο. Πρώτα βρείτε ποιο σας αντιπροσωπεύει καλύτερα και έπειτα βρείτε αυτό στο οποίο θα θέλατε να μοιάζετε.

ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ

  • Εάν επιλέξατε ένα από τα ανθρωπάκια 1, 3, 6, ή 7, τότε είστε ένα αποφασιστικό άτομο που δεν φοβάται τις δυσκολίες και τα εμπόδια.
  • Αν αισθάνεστε ότι σας μοιάζει ένα από τα ανθρωπάκια 2, 11, 12, 18, ή 19, τότε είστε ένα αξιαγάπητο πρόσωπο που είναι πάντα εκεί όταν τον χρειάζονται οι φίλοι του.
  • Η επιλογή του σχήματος 4 περιγράφει ένα σταθερό άτομο, που θέλει να φτάσει στην επιτυχία χωρίς να χρειαστεί να αντιμετωπίσει δυσκολίες.
  • Ο αριθμός 5 σημαίνει ότι είστε συχνά κουρασμένοι, να αισθάνονται αδύναμοι και έχετε λίγη ενέργεια για τη ζωή.
  • Εάν έχετε επιλέξει το σχήμα 9, είστε εύθυμο άτομο που αγαπάει τη διασκέδαση.
  • Επιλέγοντας τα ανθρωπάκια 13 ή 21 σημαίνει ότι έχετε την τάση να κλείνεστε στον εαυτό σας, είστε συχνά ανήσυχοι και κατά κανόνα αποφεύγετε τους άλλους ανθρώπους.
  • Το σχήμα 8 λέει ότι είστε ένα πραγματικός ονειροπόλος - σας αρέσει να ζείτε στο δικό σας κόσμο, μακριά από τον πραγματικό.
  • Τα σχήματα 10 και 15 σας περιγράφουν ως ένα άτομο προσαρμοστικό, ικανοποιημένο με τη ζωή που έχετε.
  • Η επιλογή του αριθμού 14 δείχνει ότι είστε συναισθηματικά εξαντλημένοι. Υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να βρίσκεστε αντιμέτωποι με κάποια εσωτερική συναισθηματική κρίση ή αναταραχή.
  • Το ανθρωπάκι με τον αριθμό 20 είναι για τους ανθρώπους που έχουν αυξημένο το αίσθημα της αυτοεκτίμησης. Είστε γεννημένος ηγέτης και θέλετε να είστε ο μόνος που ακούν οι άνθρωποι γύρω σας.
  • Αν η επιλογή σας είναι το σχήμα 16, τότε έχετε κουραστεί να υποστηρίζετε κάποιον. Ωστόσο, μπορεί να είδατε τον εαυτό σας να αγκαλιάζεται από το ανθρωπάκι 17, οπότε σε αυτή την περίπτωση νιώθετε ότι εσείς είστε αυτός που τον υποστηρίζουν.

Read Next

24 Απρ 2024

Από την Καλιφόρνια στον Όλυμπο: Εκπαιδεύοντας νέους στη δράση για το κλίμα και μια πιο ανθεκτική κοινωνία

Για τον Larry Notheis η προστασία του πλανήτη είναι ένα είδος μαραθωνίου, γι' αυτό και είναι πολύ σημαντικό οι νέοι να αποκτήσουν τα κατάλληλα εφόδια μέσω προγραμμάτων όπως αυτό που προωθεί το California Conservation Corps

24 Απρ 2024

Έχεις άγχος; 6 τροφές που θα σε ηρεμήσουν αμέσως

Αυτές είναι οι 6 τροφές που θα σε απαλλάξουν από το άγχος.

Περισσότερα από

Life

23 Απρ 2024

Δείτε την ημερίδα Women Who Dare "Οι Γυναίκες που Αλλάζουν τον Κόσμο. Η Ανατροπή είναι Γυναικεία Υπόθεση"

Δείτε εδώ το βίντεο από την ημερίδα του Harper’s Bazaar Greece και του WomanToc με τη συμμετοχή διακεκριμένων προσωπικοτήτων από τον επιχειρηματικό, πολιτικό και επιστημονικό χώρο.

23 Απρ 2024

H ημερίδα του Womantoc "Οι Γυναίκες που Αλλάζουν τον Κόσμο. Η Ανατροπή είναι Γυναικεία Υπόθεση" στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών

Δήλωσε συμμετοχή στην ημερίδα του Harper’s Bazaar Greece και του WomanToc με τη συμμετοχή διακεκριμένων προσωπικοτήτων από τον επιχειρηματικό, πολιτικό και επιστημονικό χώρο.

22 Απρ 2024

Βιβλιοπάρτι στο rooftop του Βrown Acropol

Από τις εκδόσεις Κλειδάριθμος και τα Brown Hotels, με αφορμή τη Παγκόσμια Ημέρα Βιβλίου και τον Περίπατο Βιβλίου.

21 Απρ 2024

Η χρυσοκουφάτη γεύση της Μακεδονίας

Τα εστιατόρια του βορρά που ανήκουν στην ελίτ της ελληνικής σκηνής.

21 Απρ 2024

Δίαιτα Cambridge: Η "νόστιμη" δίαιτα των υγρών και το express αδυνάτισμα

Πρόκειται για μία υγρή δίαιτα πολύ χαμηλών θερμίδων που υπόσχεται απώλεια μεγαλύτερη των 4-5 κιλών την εβδομάδα.

20 Απρ 2024

Ξεχωριστά ξενοδοχεία και εστιατόρια για Πάσχα στην Πελοπόννησο

Μια μικρογραφία της Ελλάδας με τις δικές της παραδόσεις.

19 Απρ 2024

Αυτό το τρόφιμο συνδέεται με την απώλεια βάρους και πιο λεπτή μέση

Μπόνους: Bοηθάει στην μείωση της κατανάλωσης τροφίμων χαμηλά σε θρεπτικά συστατικά

19 Απρ 2024

Η απολαυστική υπερτροφή που σου δίνει ενέργεια

100% αλεσμένο σουσάμι άριστης ποιότητας που εδώ και 100 χρόνια μας θρέφει και μας προσφέρει την ενέργεια που χρειαζόμαστε. Χωρίς υπερβολή!

19 Απρ 2024

Τι θα δούμε φέτος στην Επίδαυρο

Διεθνείς παρουσίες, σπουδαία σκηνοθετικά ονόματα, σημαντικές συνεργασίες, σύγχρονες επαναγνώσεις της τραγωδίας και κυριαρχία του τραγικού λόγου έναντι του κωμικού εντοπίζονται στο φετινό πρόγραμμα της μεγάλης και μικρής Επιδαύρου.