ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ WOMAN TOC

Έρευνα: Αυτοί είναι οι 3 τύποι γυναικών που ελκύουν του άντρες περισσότερο από οτιδήποτε άλλο

Οι επιστήμονες ισχυρίζονται ότι έχουν πλέον καταφέρει να εντοπίσουν με ακρίβεια ποιες είναι εκείνες οι γυναίκες που στο τέλος της ημέρας κερδίζουν πάντα το αγόρι.

Έρευνα: Αυτοί είναι οι 3 τύποι γυναικών που ελκύουν του άντρες περισσότερο από οτιδήποτε άλλο

Όλοι μας έχουμε αναρωτηθεί στο παρελθόν τι είναι εκείνο που κάνει το αντίθετο φύλο να μας δει με πιο ερωτική διάθεση. Και αν για τις γυναίκες οι αναλύσεις σχετικά με το “τι θέλουν” χωρούν μόνο σε πάπυρο, οι αντίστοιχες έρευνες για τους άνδρες είναι σαφώς λιγότερες.

Η απλή εξήγηση είναι ότι οι γυναίκες είναι κατά γενική ομολογία πιο περίπλοκα όντα σε πολλές εκφάνσεις της προσωπικότητάς τους σε σύγκριση με τους άντρες. Το ίδιο ισχύει και στον τομέα της σεξουαλικής έλξης, προτίμησης και τελικής επιλογής.

Ωστόσο, πρόσφατες μελέτες δείχνουν ότι τελικά και οι άντρες έλκονται με τρόπο πιο περίπλοκο από το τυπικό της “αποκαλυπτικής” ένδυσης της γυναίκας. Για παράδειγμα, υπάρχει ένα συγκεκριμένο χρώμα ρούχων της γυναίκας που θα μπορούσε να είναι πιο ελκυστικό από το πόσα ρούχα φοράει... συνολικά.

Δείτε τρεις τύπους γυναικών που τραβούν την προσοχή ενός άντρα, όπως προκύπτουν μέσα από επιστημονικές μελέτες:

Γυναίκες που φορούν συγκεκριμένο τύπο μέικαπ

Έρευνα του Zoosk (διεθνής ιστοσελίδα και εφαρμογή γνωριμιών) έδειξε ότι όταν οι γυναίκες φορούν σκιά ματιών είναι 139% πιο πιθανό να γίνουν αποδέκτες αντρικού φλερτ σε σύγκριση με τις φορές που δεν φορούν σκιά ματιών. Το κραγιόν, αποδείχτηκε επίσης “δυνατό χαρτί” για τις γυναίκες, αφού φαίνεται πως αυξάνει κατά 119% την πιθανότητα να τις φλερτάρει ένας άντρας. Από την άλλη πλευρά, οι άντρες αποδείχτηκε ότι είναι πολύ λιγότερο πιθανό να φλερτάρουν μια γυναίκα που φοράει “βαρύ” μέικαπ, επειδή προτιμούν το “πιο φυσικό” look.

Γυναίκες που φορούν κόκκινα ρούχα

Ομάδα ψυχολόγων από το πανεπιστήμιο του Roochester πραγματοποίησε ένα ενδιαφέρον πείραμα σε άντρες εθελοντές, σχετικά με το αν και κατά πόσον κάποιο συγκεκριμένο χρώμα, τους επηρεάζει περισσότερο στο πόσο ελκυστική θεωρούν μια γυναίκα. Αποδείχτηκε ότι οι γυναίκες που φορούν κόκκινα ρούχα θεωρούνται πιο “σέξι” από τους άντρες, οι οποίοι έδειξαν την τάση να συμφωνούν και να ξοδέψουν περισσότερα χρήματα για εκείνες σε ένα υποθετικό ραντεβού.

Γυναίκες με την κατάλληλη αναλογία μέσης-γοφών

Το πόση είναι η περιφέρεια της μέσης και των γοφών μιας γυναίκας σε απόλυτους αριθμούς είναι λιγότερο σημαντικό για τους άντρες από την αναλογία των δύο αυτών παραμέτρων. Οι άντρες, όχι μόνο συσχετίζουν ασυνείδητα την αναλογία μέσης-γοφών με τη γενική υγεία της γυναίκας, αλλά και με τη γονιμότητα. Έρευνες δείχνουν επίσης ότι αναλογία μέσης-γοφών είναι μια ισχυρή ένδειξη των επιπέδων οιστρογόνων μιας γυναίκας, του κινδύνου παχυσαρκίας και της ευαισθησίας σε σημαντικές ασθένειας όπως ο διαβήτης, ο καρκίνος των ωοθηκών και οι καρδιοπάθειες. Σύμφωνα με πολλές έρευνες, η ιδανική αναλογία μέσης-γοφών για τη γυναίκα, από την αντρική οπτική, είναι 0,7. Δηλαδή η περιφέρεια της μέσης πρέπει να φτάνει στο 70% της περιφέρειας των γοφών.

Πηγή: iatropedia.gr

Read Next

26 Απρ 2024

Οι νηστίσιμες εστιατορικές στάσεις των Αθηνών

Η πόλη νηστεύει και το κάνει τόσο με τρόπο παραδοσιακό, όσο και με πιο εναλλακτικές γεύσεις. Ανακαλύψτε νηστίσιμα φαγητά σε τέσσερα εστιατόρια της Αθήνας, για τις ημέρες λίγο πριν το Πάσχα.

25 Απρ 2024

Το ψυχολογικό προφίλ ενός βιαστή

Γιατί ένας άνθρωπος να καταλήγει σε αυτή την βίαιη πράξη; Ζητήσαμε μια ανάλυση από τον ψυχίατρο Αριστοτέλη Βάθη.

Περισσότερα από

Life

25 Απρ 2024

Οι ταινίες που έρχονται στις αίθουσες την Πέμπτη 25/4

Η Ζεντάγια, οι Unboxholics κι η Αγγελική Παπούλια προσεχώς στις μαρκίζες των κινηματογράφων.

25 Απρ 2024

Μείωσε τα συμπτώματα της αφρικανικής σκόνης, χωρίς αντισταμινικά!

Πάρε τις απαραίτητες προφυλάξεις για να προστατευτείς από την επίδραση της αφρικανκής σκόνης με 4 φυσικούς τρόπους.

24 Απρ 2024

Φύση, ηρεμία και γεύσεις που ταξιδεύουν: Μία "όαση" στα βόρεια προάστια έχει γίνει το αγαπημένο spot των Αθηναίων

Ακόμη και ένας απλός καφές, προσφέρει μεγαλύτερη απόλαυση όταν είσαι "μακριά" από την πόλη.

24 Απρ 2024

Δίαιτα της νηστείας: Χάστε έως 5 κιλά σε 40 ημέρες

Η νηστεία είναι μια καλή ευκαιρία να μειώσουμε το βάρος μας, αλλά και να κάνουμε μια σωστή αποτοξίνωση

24 Απρ 2024

7 στάσεις στην Τρώων, έναν "από τους πιο cool δρόμους του κόσμου"

Το Time Out ξεχωρίζει τη δημοφιλή οδό των Άνω Πετραλώνων και εμείς βρίσκουμε αφορμή να επιστρέψουμε εκεί.

24 Απρ 2024

Από την Καλιφόρνια στον Όλυμπο: Εκπαιδεύοντας νέους στη δράση για το κλίμα και μια πιο ανθεκτική κοινωνία

Για τον Larry Notheis η προστασία του πλανήτη είναι ένα είδος μαραθωνίου, γι' αυτό και είναι πολύ σημαντικό οι νέοι να αποκτήσουν τα κατάλληλα εφόδια μέσω προγραμμάτων όπως αυτό που προωθεί το California Conservation Corps

24 Απρ 2024

Έχεις άγχος; 6 τροφές που θα σε ηρεμήσουν αμέσως

Αυτές είναι οι 6 τροφές που θα σε απαλλάξουν από το άγχος.

23 Απρ 2024

Δείτε την ημερίδα Women Who Dare "Οι Γυναίκες που Αλλάζουν τον Κόσμο. Η Ανατροπή είναι Γυναικεία Υπόθεση"

Δείτε εδώ το βίντεο από την ημερίδα του Harper’s Bazaar Greece και του WomanToc με τη συμμετοχή διακεκριμένων προσωπικοτήτων από τον επιχειρηματικό, πολιτικό και επιστημονικό χώρο.

23 Απρ 2024

Βράβευση για τα προϊόντα blu της Imperial Brands Hellas από τον θεσμό "Προϊόν της Χρονιάς 2024"

Το βραβείο "Προϊόν της Χρονιάς" είναι ένας διεθνώς αναγνωρισμένος θεσμός

23 Απρ 2024

H ημερίδα του Womantoc "Οι Γυναίκες που Αλλάζουν τον Κόσμο. Η Ανατροπή είναι Γυναικεία Υπόθεση" στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών

Δήλωσε συμμετοχή στην ημερίδα του Harper’s Bazaar Greece και του WomanToc με τη συμμετοχή διακεκριμένων προσωπικοτήτων από τον επιχειρηματικό, πολιτικό και επιστημονικό χώρο.