ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ WOMAN TOC

10 πράγματα που δείχνουν τα skinny jeans μας για εμάς. Ένα είναι ότι είμαστε χαρούμενες

Μια έρευνα που έγινε πρόσφατα κατέληξε σε μια δεκάδα συμπεράσματα για τις γυναίκες που επιλέγουν να φοράνε κατά συρροή skinny jeans.

10 πράγματα που δείχνουν τα skinny jeans μας για εμάς. Ένα είναι ότι είμαστε χαρούμενες

Κι όμως, πρόσφατα έγινε μια έρευνα για τις γυναίκες που φοράνε στενά τζιν. Ναι, τι άλλο θα ακούσουμε είναι η πρώτη απάντηση ως αντίδραση, όμως τα συμπεράσματα στα οποία κατέληξε αυτή η ελαφρώς «κουφή» έρευνα έχουν ενδιαφέρον. Ας τα δούμε και ας βγάλουμε και τα δικά μας συμπεράσματα:

1. Οι γυναίκες με skinny jeans κινούνται σε ανεβασμένο επίπεδο χαράς. Πως προκύπτει αυτή συναισθηματική εξίσωση ουδείς γνωρίζει. Ίσως να έχει να κάνει με το γεγονός ότι οι γυναίκες με κολλητό τζιν αισθάνονται μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση.

Οι σύντροφοι των γυναικών που επιλέγουν skinny jeans είναι κι αυτοί skinny. Δηλαδή λεπτοί και αθλητικοί, σαν ήρωες της ροκ σκηνής κι όχι πλαδαροί και κουστουμάτοι, σαν στελέχη τραπεζών.

2. Οι γυναίκες με skinny jeans κυκλοφορούν, με μεγαλύτερη άνεση, με μηχανή απ' αυτές που φοράνε παντελόνια με πιέτες, για παράδειγμα. Είναι καθαρά θέμα γραμμής του παντελονιού. Ειδικά εάν το skinny είναι ελαστικό, τότε οι κινήσεις γίνονται αβίαστα, αβάδιστα, στο χώρο σας...

3. Τα κολλητά τζιν ταιριάζουν σε πιο ροκ καταστάσεις, οπότε και οι γυναίκες που τα φοράνε είναι πιο ελεύθερα πνεύματα, πιο άγρια μυαλά, πιο έτοιμες για όλα.

4. Οι σύντροφοι των γυναικών που επιλέγουν skinny jeans είναι κι αυτοί skinny. Δηλαδή λεπτοί και αθλητικοί, σαν ήρωες της ροκ σκηνής κι όχι πλαδαροί και κουστουμάτοι, σαν στελέχη τραπεζών.

5. Οι γυναίκες με skinny jeans είναι κορίτσια (η ηλικία δεν παίζει κανένα ρόλο, τα έχουμε ξαναπεί αυτά) της πόλης. Το κέντρο και τα μαγαζιά του είναι το σημείο αναφοράς τους, τα τελευταία κοκτέιλ της μόδας το ποτό τους, τα μπαράκια και τα κλαμπ είναι οι στόχοι των βραδινών τους εξόδων.

6. Τα κορίτσια με skinny jeans ταξιδεύουν ακολουθώντας την ηλεκτρονική μουσική στα ανά τον κόσμο φεστιβάλ. Μπορεί να τις δει κανείς στο φεστιβάλ Sonar στη Βαρκελώνη, στο Burning Man στη Νεβάδα, στο Eject στην Αθήνα. Μουσικόπληκτες και στιλάτες.

7. Τα κορίτσια με skinny jeans ταξιδεύουν γενικά. Με την πρώτη ευκαιρία και με κάθε αφορμή. Ψάχνουν για οικονομικά εισιτήρια, βρίσκουν το πιο γουστόζικο Airb'n'b κατάλυμα, φτιάχνουν ένα back pack και γεια σου.

8. Όσες κυκλοφορούν με skinny jeans κυκλοφορούν γενικώς. Στην πόλη αλλά και στα social media. Είναι οι γνωστές-άγνωστες της διαδικτυακής πιάστας. Τα likes κάτω από τις φωτό τους το μαρτυρούν.

9. Skinny jeans και τεχνολογία πάνε μαζί. Αγκαζέ, που λένε. Σύγχρονο το κορίτσι με το skinny παντελόνι, σύγχρονος και ο τρόπος ζωής μέσα από την Wi-Fi επικοινωνία. Φρέσκες καταστάσεις, σημερινές.

10. Οι γυναίκες με skinny jeans δείχνουν ότι είναι πιο άγριες και πιο κοφτερές. Και όντως είναι. Όμως, κι αυτές μια αγκαλιά επιθυμούν για να κουρνιάσουν, όπως όλοι άλλωστε.

Read Next

26 Απρ 2024

Οι νηστίσιμες εστιατορικές στάσεις των Αθηνών

Η πόλη νηστεύει και το κάνει τόσο με τρόπο παραδοσιακό, όσο και με πιο εναλλακτικές γεύσεις. Ανακαλύψτε νηστίσιμα φαγητά σε τέσσερα εστιατόρια της Αθήνας, για τις ημέρες λίγο πριν το Πάσχα.

25 Απρ 2024

Το ψυχολογικό προφίλ ενός βιαστή

Γιατί ένας άνθρωπος να καταλήγει σε αυτή την βίαιη πράξη; Ζητήσαμε μια ανάλυση από τον ψυχίατρο Αριστοτέλη Βάθη.

Περισσότερα από

Life

25 Απρ 2024

Οι ταινίες που έρχονται στις αίθουσες την Πέμπτη 25/4

Η Ζεντάγια, οι Unboxholics κι η Αγγελική Παπούλια προσεχώς στις μαρκίζες των κινηματογράφων.

25 Απρ 2024

Μείωσε τα συμπτώματα της αφρικανικής σκόνης, χωρίς αντισταμινικά!

Πάρε τις απαραίτητες προφυλάξεις για να προστατευτείς από την επίδραση της αφρικανκής σκόνης με 4 φυσικούς τρόπους.

24 Απρ 2024

Φύση, ηρεμία και γεύσεις που ταξιδεύουν: Μία "όαση" στα βόρεια προάστια έχει γίνει το αγαπημένο spot των Αθηναίων

Ακόμη και ένας απλός καφές, προσφέρει μεγαλύτερη απόλαυση όταν είσαι "μακριά" από την πόλη.

24 Απρ 2024

Δίαιτα της νηστείας: Χάστε έως 5 κιλά σε 40 ημέρες

Η νηστεία είναι μια καλή ευκαιρία να μειώσουμε το βάρος μας, αλλά και να κάνουμε μια σωστή αποτοξίνωση

24 Απρ 2024

7 στάσεις στην Τρώων, έναν "από τους πιο cool δρόμους του κόσμου"

Το Time Out ξεχωρίζει τη δημοφιλή οδό των Άνω Πετραλώνων και εμείς βρίσκουμε αφορμή να επιστρέψουμε εκεί.

24 Απρ 2024

Από την Καλιφόρνια στον Όλυμπο: Εκπαιδεύοντας νέους στη δράση για το κλίμα και μια πιο ανθεκτική κοινωνία

Για τον Larry Notheis η προστασία του πλανήτη είναι ένα είδος μαραθωνίου, γι' αυτό και είναι πολύ σημαντικό οι νέοι να αποκτήσουν τα κατάλληλα εφόδια μέσω προγραμμάτων όπως αυτό που προωθεί το California Conservation Corps

24 Απρ 2024

Έχεις άγχος; 6 τροφές που θα σε ηρεμήσουν αμέσως

Αυτές είναι οι 6 τροφές που θα σε απαλλάξουν από το άγχος.

23 Απρ 2024

Δείτε την ημερίδα Women Who Dare "Οι Γυναίκες που Αλλάζουν τον Κόσμο. Η Ανατροπή είναι Γυναικεία Υπόθεση"

Δείτε εδώ το βίντεο από την ημερίδα του Harper’s Bazaar Greece και του WomanToc με τη συμμετοχή διακεκριμένων προσωπικοτήτων από τον επιχειρηματικό, πολιτικό και επιστημονικό χώρο.

23 Απρ 2024

Βράβευση για τα προϊόντα blu της Imperial Brands Hellas από τον θεσμό "Προϊόν της Χρονιάς 2024"

Το βραβείο "Προϊόν της Χρονιάς" είναι ένας διεθνώς αναγνωρισμένος θεσμός

23 Απρ 2024

H ημερίδα του Womantoc "Οι Γυναίκες που Αλλάζουν τον Κόσμο. Η Ανατροπή είναι Γυναικεία Υπόθεση" στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών

Δήλωσε συμμετοχή στην ημερίδα του Harper’s Bazaar Greece και του WomanToc με τη συμμετοχή διακεκριμένων προσωπικοτήτων από τον επιχειρηματικό, πολιτικό και επιστημονικό χώρο.