ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ WOMAN TOC

Τα άλλαξε όλα: Το νέο, ανανεωμένο λουκ της Adele μετά την απώλεια των 45 κιλών

Η αγαπημένη τραγουδίστρια έχει περάσει σε ριζικές αλλαγές στο στυλ της -Η νέα προέκταση της εικόνας της είναι σούπερ σύγχρονη.

Τα άλλαξε όλα: Το νέο, ανανεωμένο λουκ της Adele μετά την απώλεια των 45 κιλών

Πρόσφατα η πρώην trainer της, Camila Goodis, αποκάλυψε τη δίαιτα στην οποία αποδίδει «σε ποσοστό 90%» τη θεαματική απώλεια βάρους της ερμηνεύτριας.

Η Goodis, μιλώντας στη Sun, είπε ότι στην Adele δεν αρέσει ιδιαίτερα η άσκηση, έτσι εστίασε τις προσπάθειές της στη διατροφή. Όπως ανέφερε μια ανώνυμη πηγή στο People: «Η Adele έφτασε σε σημείο να μη νιώθει ωραία. Ήξερε ότι έπρεπε να κάνει κάτι, γιατί ήθελε να γίνει η πιο υγιής μαμά που θα μπορούσε».

Το πλάνο απώλεια βάρους που ακολούθησε περιλάμβανε πιλάτες, προπόνηση με βαράκια, καθόλου ζάχαρη και την περίφημη δίαιτα Sirtfood. Η τελευταία εστιάζει σε φυτικές τροφές όπως το κέιλ και το φαγόπυρο, που βοηθούν στην καταστολή της όρεξης.

Οι δημιουργοί της δίαιτας Sirtfood υποστηρίζουν ότι οδηγεί σε γρήγορη απώλεια βάρους ενώ ταυτόχρονα διατηρεί τη μυϊκή μάζα και προστατεύει από χρόνιες ασθένειες. Οι ακόλουθοί της περνούν από δύο φάσεις -στη διάρκεια των οποίων καταναλώνουν συγκεκριμένες τροφές – και μετά αρχίζουν να εμπλουτίζουν το μενού τους με περισσότερες συνταγές. Ωστόσο, κάποιοι ειδικοί υποστηρίζουν ότι τα αποτελέσματα που έχει μια ολιγοθερμιδική δίαιτα (όπως η Sirtfood), αν και άμεσα, δεν διατηρούνται σε βάθος χρόνου.

Η Sun ισχυρίζεται ότι το νέο workout της Adele της έδωσε «νέα πνοή» μετά τον χωρισμό της από τον Σάιμον Κονέσκι τον Απρίλιο του 2019, με τον οποίο έχει αποκτήσει έναν γιο. Η ίδια πάντως δεν φαίνεται να συμμερίζεται αυτή την άποψη, καθώς σε συνέντευξή της στο Daily Life έχει πει ότι η νέα σιλουέτα της ήταν αποτέλεσμα ενός «μιας καταραμένα βαρετής δίαιτας και άσκησης στο γυμναστήριο».

Από τις αρχές του 2020 όλοι μιλούν για την τεράστια αλλαγή της Adele. Μετά το χωρισμό της από τον Simon Konecki ύστερα από τρία χρόνια γάμου και την απόκτηση ενός παιδιού, η Adele έκανε την μεγάλη αλλαγή, όπως συμβαίνει πάντα σχεδόν μετά τους χωρισμούς ή τ αέντονα γεγονότα -μας αλλάζουν μέσα-έξω.

Στην πρόσφατη φωτό που ανέβασε στο ίνσταγκραμ η Adele εμφανίζεται με νέο λουκ, πιο φρέσκο και σημερινό, ενώ είναι πιο όμορφη από ποτέ. Φορώντας ένα μαύρο κολάν, ένα στενό μπλουζάκι και έχοντας τα μαλλιά της μακριά και wavy ποζάρει κάτω από μια τηλεόραση που παίζει το video clip της Beyonce για το νέο της τραγούδι «Already», ενώ σχολιάζει: «Ευχαριστώ βασίλισσα που μας κάνεις πάντα να νιώθουμε τόσο αγαπητοί μέσα από την τέχνη σου».

Δείτε τη φωτογραφία:

+μία ακόμα λίγο πιο παλιά:

Ακολουθήστε το WomanToc στο Instagram

Read Next

26 Φεβ 2024

"Η Τζόαν Κρόφορντ πέθανε. Ήταν το μόνο καλό που έκανε"

To ασίγαστο μίσος ανάμεσα στη Μπέτι Ντέιβις και την Τζόαν Κρόφορντ.

22 Φεβ 2024

"Νιώθαμε σαν μαϊμούδες σε νούμερο": Οι τραγικές λεπτομέρειες της ζωής των αδελφών Όλσεν

"Κοιτάω παλιές φωτογραφίες και δεν με συγκινούν καθόλου. Δεν θα ευχόμουν σε κανέναν να μεγαλώσει όπως εγώ".

Περισσότερα από

News

19 Ιαν 2024

"Βαριέμαι τη ρουτίνα": Η Έλενα Ναθαναήλ γεννήθηκε σαν σήμερα και έφυγε στα 61 της φροντίζοντας να σπάσει το καλούπι

Μοναδική, επιβλητική, ξεχωριστή φιγούρα του ελληνικού κινηματογράφου. Δείτε όσα είπε στην τελευταία της τηλεοπτική συνέντευξη.

04 Ιαν 2024

"1968 στη Μεγάλη Βρετανία": Η Έλλη Λαμπέτη μαζί με τον Κώστα Καρρά σε επίδειξη μόδας

Παρακολουθούν με μεγάλο ενδιαφέρον τη συλλογή ρούχων του Γιάννη Τσεκλένη στην Αθήνα μίας άλλης εποχής.

29 Σεπ 2023

Πώς η Μονρόε άνοιξε τον δρόμο στην Έλλα Φιτζέραλντ, θύμα κι εκείνη του ρατσισμού

"Μετά από αυτό δεν έπαιξα ποτέ σε μικρά τζαζ κλαμπ ξανά". Η Μέριλιν πολέμησε με τα δικά της όπλα τον ρατσισμό.

05 Σεπ 2023

Η Αρίθα Φράνκλιν έκανε το Respect φεμινιστικό ύμνο. Πριν, ήταν το ακριβώς αντίθετο.

Πριν τη δική της ερμηνεία, "Respect", ζητούσαν οι άντρες που γυρνούσαν σπίτι μετά τη δουλειά, από τις συζύγους τους.

01 Σεπ 2023

"Δε χώρισα για τον Ράσελ Κρόου, χώρισα γιατί ο γάμος μου ήταν χάλια"

Ο "παράνομος" δεσμός που σχεδόν κατέστρεψε την καριέρα της Μεγκ Ράιαν και το Χόλιγουντ που το 2000 είχε κάνει επίδειξη μισογυνισμού.

20 Ιουλ 2023

Κάποτε στη Βουλιαγμένη: Σπάνια φωτογραφία της Μπριζίτ Μπαρντό με μαγιό στην Ελλάδα το ‘69

"Τη συγκεκριμένη περίοδο βρίσκεται σε διάσταση με τον τρίτο σύζυγό της και κληρονόμο της αυτοκινητοβιομηχανίας "Opel" Γκίντερ Σακς".

12 Ιουλ 2023

Νικόλ Κίντμαν: "Εύχομαι να είχα γνωρίσει τον Κιθ πιο νωρίς στη ζωή μου"

Η Νικόλ Κίντμαν και ο Κιθ Έρμπαν είναι αχώριστοι από τις αρχές της δεκαετίας των 00’s και παραμένουν μαζί, ενωμένοι σε όλα τα σκαμπανεβάσματα της ζωής.

01 Ιουλ 2023

Η δολοφονία του αδερφού της, ο καρκίνος, τα δικαστήρια: Η μυθιστορηματική ζωή της Σοφία Βεργκάρα

"Βασικά ήθελα να γίνω οδοντίατρος, όχι ηθοποιός, αλλά ποτέ δεν ξέρεις τι θα σου φέρει η ζωή" έχει πει η "Γκλόρια" του "Modern Family".