ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ WOMAN TOC

Στο Suits θέλουν διακαώς πίσω τη Μέγκαν και της δίνουν αυτό το αδιανόητο ποσό για μόνο δύο λεπτά

H πρώην ηθοποιός και νυν Δούκισσα του Σάσσεξ εξετάζει το ενδεχόμενο να επιστρέψει για πολύ λίγο στην πετυχημένη σειρά του ΝΒC.

Στο Suits θέλουν διακαώς πίσω τη Μέγκαν και της δίνουν αυτό το αδιανόητο ποσό για μόνο δύο λεπτά

H Μέγκαν Μαρκλ δεν είναι Κέιτ. Δεν κατάφερε να τρυπώσει στην καρδιά της βρετανικής κοινής γνώμης με την ίδια ταχύτητα που τα κατάφερε η Μίντλετον, παρόλο που ακούγεται πως έκλεψε από νωρίς την καρδιά της βασίλισσας που είδε σε αυτήν την ανανέωση που είχε ανάγκη ο θεσμός της μοναρχίας. Δεν ακολουθεί πάντα το πρωτόκολλο, ντύνεται περισσότερο σαν σταρ του σινεμά παρά σαν μέλος κάποιας βασιλικής οικογένειας, λένε πως κάνει τον Χάρι ό,τι θέλει έχει ήδη καταφέρει να τσακωθεί με τον αδελφό του, ενώ οι βρετανικές εφημερίδες μάλλον δεν την βλέπουν με πολύ καλό μάτι.

Η Μέγκαν ωστόσο θα ήθελε πολύ να είναι η νέα Λαίδη Νταϊάνα. Και για να το καταφέρει αυτό, αφού δεν έχει τον κόσμο πάντα στο πλευρό της, πρέπει να το ρίξει στις φιλανθρωπίες. Άλλωστε έχει δηλώσει στο παρελθόν ότι αυτό θέλει να κάνει στη ζωή της, να ασχολείται με τα κοινά και να ιδρύει ιδρύματα.

Η ευκαιρία για να αποδείξει πόσο πολλά είναι διατεθειμμένη να κάνει προκειμένου να βοηθήσει όσους έχουν ανάγκη μόλις ήρθε και μάλιστα από την πηγή στην οποία οφείλει εξολοκλήρου την φήμη και την διασημότητα της. Την εξαιρετικά πετυχημένη τηλεοπτική σειρά Suits του αμερικανικού δικτύου NBC, μέσα από την οποία η Μαρκλ έγινε σταρ παγκόσμιας εμβέλειας και κέρδισε πολλά εκατομμύρια δολάρια.

Τώρα οι παραγωγοί της σειρά την θέλουν πίσω και καθώς ξέρουν ότι δεν μπορούν να την έχουν μόνιμα είναι διατεθειμμένοι να αρκεστούν σε λίγα μόνο λεπτά. Σύμφωνα με το αμερικανικό περιοδικό Fortune οι υπεύθυνοι της σειράς πρότειναν στη Δούκισσα να γυρίσει ένα βίντεο διάρκειας μόλις δύο λεπτών που θα παίξει εμβόλημα στη διάρκεια κάποιου επεισοδίου προσφέροντας της το ποσό των 6 εκατομμυρίων δολαρίων που η Μέγκαν θα δωρίσει στη συνέχεια σε όποια φιλανθρωπικά ιδρύματα επιθυμεί. Μάλιστα οι συντελεστές του Suits είναι διατεθειμμένοι όχι μόνο να καταξοδευτούν αλλά και να ξεβολευτούν πολύ αφού το γύρισμα για τη συγκεκριμένη σκηνή θα γίνει στο Λονδίνο.

Η Μαρκλ βέβαια δεν έχει πει ακόμα το «ναι» και πολλοί υποστηρίζουν πως αν και θα το ήθελε πολύ στο τέλος η νέα της θέση στο Μπάκιγχαμ δεν θα το επιτρέψει.

Read Next

26 Φεβ 2024

"Η Τζόαν Κρόφορντ πέθανε. Ήταν το μόνο καλό που έκανε"

To ασίγαστο μίσος ανάμεσα στη Μπέτι Ντέιβις και την Τζόαν Κρόφορντ.

22 Φεβ 2024

"Νιώθαμε σαν μαϊμούδες σε νούμερο": Οι τραγικές λεπτομέρειες της ζωής των αδελφών Όλσεν

"Κοιτάω παλιές φωτογραφίες και δεν με συγκινούν καθόλου. Δεν θα ευχόμουν σε κανέναν να μεγαλώσει όπως εγώ".

Περισσότερα από

News

19 Ιαν 2024

"Βαριέμαι τη ρουτίνα": Η Έλενα Ναθαναήλ γεννήθηκε σαν σήμερα και έφυγε στα 61 της φροντίζοντας να σπάσει το καλούπι

Μοναδική, επιβλητική, ξεχωριστή φιγούρα του ελληνικού κινηματογράφου. Δείτε όσα είπε στην τελευταία της τηλεοπτική συνέντευξη.

04 Ιαν 2024

"1968 στη Μεγάλη Βρετανία": Η Έλλη Λαμπέτη μαζί με τον Κώστα Καρρά σε επίδειξη μόδας

Παρακολουθούν με μεγάλο ενδιαφέρον τη συλλογή ρούχων του Γιάννη Τσεκλένη στην Αθήνα μίας άλλης εποχής.

29 Σεπ 2023

Πώς η Μονρόε άνοιξε τον δρόμο στην Έλλα Φιτζέραλντ, θύμα κι εκείνη του ρατσισμού

"Μετά από αυτό δεν έπαιξα ποτέ σε μικρά τζαζ κλαμπ ξανά". Η Μέριλιν πολέμησε με τα δικά της όπλα τον ρατσισμό.

05 Σεπ 2023

Η Αρίθα Φράνκλιν έκανε το Respect φεμινιστικό ύμνο. Πριν, ήταν το ακριβώς αντίθετο.

Πριν τη δική της ερμηνεία, "Respect", ζητούσαν οι άντρες που γυρνούσαν σπίτι μετά τη δουλειά, από τις συζύγους τους.

01 Σεπ 2023

"Δε χώρισα για τον Ράσελ Κρόου, χώρισα γιατί ο γάμος μου ήταν χάλια"

Ο "παράνομος" δεσμός που σχεδόν κατέστρεψε την καριέρα της Μεγκ Ράιαν και το Χόλιγουντ που το 2000 είχε κάνει επίδειξη μισογυνισμού.

20 Ιουλ 2023

Κάποτε στη Βουλιαγμένη: Σπάνια φωτογραφία της Μπριζίτ Μπαρντό με μαγιό στην Ελλάδα το ‘69

"Τη συγκεκριμένη περίοδο βρίσκεται σε διάσταση με τον τρίτο σύζυγό της και κληρονόμο της αυτοκινητοβιομηχανίας "Opel" Γκίντερ Σακς".

12 Ιουλ 2023

Νικόλ Κίντμαν: "Εύχομαι να είχα γνωρίσει τον Κιθ πιο νωρίς στη ζωή μου"

Η Νικόλ Κίντμαν και ο Κιθ Έρμπαν είναι αχώριστοι από τις αρχές της δεκαετίας των 00’s και παραμένουν μαζί, ενωμένοι σε όλα τα σκαμπανεβάσματα της ζωής.

01 Ιουλ 2023

Η δολοφονία του αδερφού της, ο καρκίνος, τα δικαστήρια: Η μυθιστορηματική ζωή της Σοφία Βεργκάρα

"Βασικά ήθελα να γίνω οδοντίατρος, όχι ηθοποιός, αλλά ποτέ δεν ξέρεις τι θα σου φέρει η ζωή" έχει πει η "Γκλόρια" του "Modern Family".