ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ WOMAN TOC

"Στα σχεδόν σαράντα μου αποφάσισα να βάλω το πρώτο μου καυτό σορτσάκι"

Η ηθοποιός Άννη Θεοχάρη, γνωστή και ως "Μένη" από τον Πύργο Ηλείας, ξεκαθάρισε πως η ζωή είναι πολύ μικρή για να μην φοράμε ακομπλεξάριστοι σορτς.

«Στα σχεδόν σαράντα μου αποφάσισα να βάλω το πρώτο μου καυτό σορτσάκι»

Κάποιοι την αναγνωρίζουν ως "Μένη" από την επιτυχημένη σειρά του Alpha "Μην αρχίζεις τη Μουρμούρα", άλλοι ως συγγραφέα και αφηγήτρια παιδικών βιβλίων. Και στις δύο περιπτώσεις, η ηθοποιός Άννη Θεοχάρη δίνει τον καλύτερο της εαυτό, κερδίζοντας συνεχώς νέους θαυμαστές τόσο με το χιούμορ, όσο και τις ακομπλεξάριστες πεποιθήσεις της, τις οποίες συχνά μοιράζεται με τους διαδικτυακούς της φίλους στα social media. Αυτή την φορά, η καλλιτέχνιδα δημοσίευσε μια σειρά φωτογραφιών στο λογαριασμό της στο Facebook μιλώντας ανοιχτά για το body και age positivity.

Τα δύο posts της ηθοποιού επικεντρώνονται στο φλέγον ζήτημα της εποχής τα "καυτά σορτς" και μάλιστα στην ηλικία των σαράντα, καθώς όπως επισημαίνει η ίδια δοκίμασε πρόσφατα την "εμπειρία" αυτή, περιγράφοντας ανοιχτά τι ακριβώς έμαθε, ακολουθώντας την εν λόγω τακτική. Στο "σορτσοϊνσπάιαρινγκ ποστ" της, όπως προλόγισε η ίδια την δημοσίευση της, η Άννη ποζάρει μέσα στο αγαπημένο της μαύρο σορτσάκι και χωρίς δεύτερη σκέψη καταλήγει πως η ζωή είναι πολύ μικρή για μην φοράμε σορτς.

"Στα σχεδόν σαράντα μου αποφάσισα να βάλω το πρώτο μου καυτό σορτσάκι. Δεν το έβαλα ούτε στα 20, ούτε στα 25, ούτε στα 35. Πίστευα πως έχω χοντρά μπούτια και πολλή κυτταρίτιδα. Σήμερα συνεχίζω να έχω μπούτια και κυτταρίτιδα αλλά έχω και κάτι ακομα: ωχελαμωρεϊσμό.

Έβαλα τα καυτά τα σορτσάκια μου λοιπόν και βγήκα να πάω σούπερ μάρκετ. Και μαντέψτε: ΔΕΝ με κοιτούσαν όλοι, ΔΕΝ με δείχνανε με το δάχτυλο, ΔΕΝ μαζεύτηκε η γειτονιά να μου πετά ντομάτες, ΔΕΝ καλέσανε την αστυνομία να με συλλάβει που χαλάω την αισθητική τους. ΔΕΝ ραγισαν τα πεζοδρόμια και ΔΕΝ έπεσαν τα κτίρια. Πέρασα απολύτως αδιάφορη σε όλους, μόνο ο χασάπης μου είπε καλημέρα γιατί είναι πάντα καλός και χαμογελαστός άνθρωπος. Τι θέλω να πω; Βάλτο το ρημαδοσορτσάκι μάνα μου, ξεκόλλα με τα κολλήματα και τις φοβίες σου. Κανείς δεν θα ασχοληθεί όσο φοβάσαι και σε κανέναν δεν πέφτει λόγος ούτε του επιτρέπουμε να έχει γνώμη για το σώμα και τα ρούχα μας. Life is short, βάλε ένα σορτς!" σημείωσε η ηθοποιός στη λεζάντα της δημοσίευσης.

Ακολουθήστε το Woman Toc στο Instagram

Read Next

26 Φεβ 2024

"Η Τζόαν Κρόφορντ πέθανε. Ήταν το μόνο καλό που έκανε"

To ασίγαστο μίσος ανάμεσα στη Μπέτι Ντέιβις και την Τζόαν Κρόφορντ.

22 Φεβ 2024

"Νιώθαμε σαν μαϊμούδες σε νούμερο": Οι τραγικές λεπτομέρειες της ζωής των αδελφών Όλσεν

"Κοιτάω παλιές φωτογραφίες και δεν με συγκινούν καθόλου. Δεν θα ευχόμουν σε κανέναν να μεγαλώσει όπως εγώ".

Περισσότερα από

News

19 Ιαν 2024

"Βαριέμαι τη ρουτίνα": Η Έλενα Ναθαναήλ γεννήθηκε σαν σήμερα και έφυγε στα 61 της φροντίζοντας να σπάσει το καλούπι

Μοναδική, επιβλητική, ξεχωριστή φιγούρα του ελληνικού κινηματογράφου. Δείτε όσα είπε στην τελευταία της τηλεοπτική συνέντευξη.

04 Ιαν 2024

"1968 στη Μεγάλη Βρετανία": Η Έλλη Λαμπέτη μαζί με τον Κώστα Καρρά σε επίδειξη μόδας

Παρακολουθούν με μεγάλο ενδιαφέρον τη συλλογή ρούχων του Γιάννη Τσεκλένη στην Αθήνα μίας άλλης εποχής.

29 Σεπ 2023

Πώς η Μονρόε άνοιξε τον δρόμο στην Έλλα Φιτζέραλντ, θύμα κι εκείνη του ρατσισμού

"Μετά από αυτό δεν έπαιξα ποτέ σε μικρά τζαζ κλαμπ ξανά". Η Μέριλιν πολέμησε με τα δικά της όπλα τον ρατσισμό.

05 Σεπ 2023

Η Αρίθα Φράνκλιν έκανε το Respect φεμινιστικό ύμνο. Πριν, ήταν το ακριβώς αντίθετο.

Πριν τη δική της ερμηνεία, "Respect", ζητούσαν οι άντρες που γυρνούσαν σπίτι μετά τη δουλειά, από τις συζύγους τους.

01 Σεπ 2023

"Δε χώρισα για τον Ράσελ Κρόου, χώρισα γιατί ο γάμος μου ήταν χάλια"

Ο "παράνομος" δεσμός που σχεδόν κατέστρεψε την καριέρα της Μεγκ Ράιαν και το Χόλιγουντ που το 2000 είχε κάνει επίδειξη μισογυνισμού.

20 Ιουλ 2023

Κάποτε στη Βουλιαγμένη: Σπάνια φωτογραφία της Μπριζίτ Μπαρντό με μαγιό στην Ελλάδα το ‘69

"Τη συγκεκριμένη περίοδο βρίσκεται σε διάσταση με τον τρίτο σύζυγό της και κληρονόμο της αυτοκινητοβιομηχανίας "Opel" Γκίντερ Σακς".

12 Ιουλ 2023

Νικόλ Κίντμαν: "Εύχομαι να είχα γνωρίσει τον Κιθ πιο νωρίς στη ζωή μου"

Η Νικόλ Κίντμαν και ο Κιθ Έρμπαν είναι αχώριστοι από τις αρχές της δεκαετίας των 00’s και παραμένουν μαζί, ενωμένοι σε όλα τα σκαμπανεβάσματα της ζωής.

01 Ιουλ 2023

Η δολοφονία του αδερφού της, ο καρκίνος, τα δικαστήρια: Η μυθιστορηματική ζωή της Σοφία Βεργκάρα

"Βασικά ήθελα να γίνω οδοντίατρος, όχι ηθοποιός, αλλά ποτέ δεν ξέρεις τι θα σου φέρει η ζωή" έχει πει η "Γκλόρια" του "Modern Family".