ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ WOMAN TOC

«Παντρευτήκαμε στη Βενετία από απόγνωση, για να αποφύγουμε το τριήμερο γλεντοκόπι με κλαρίνα»

Η σύζυγος του Βασίλη Χαραλαμπόπουλου αποκάλυψε για πρώτη φορά αστείες και συγκινητικές λεπτομέρειες για τη σχέση τους, κάνοντάς τον να δακρύσει στο «Ενώπιον Ενωπίω».

«Παντρευτήκαμε στη Βενετία από απόγνωση, για να αποφύγουμε το τριήμερο γλεντοκόπι με κλαρίνα»

Ο Βασίλης Χαραλαμπόπουλος, καλεσμένος στο «Ενώπιον Ενωπίω» από τον Νίκο Χατζηνικολάου, ήρθε αντιμέτωπος με μια συγκινητική έκπληξη. Η σύζυγός του, Λίνα Πρίντζου, βγήκε για πρώτη φορά στον αέρα να μιλήσει για τη σχέση τους, αποκαλύπτοντας αστείες αλλά και συγκινητικές λεπτομέρειες. Παντρεύτηκαν στη Βενετία, όπου πήγαν με 20-25 φίλους και συγγενείς, μια απόφαση ωστόσο η οποία δεν υπαγορεύτηκε από ρομαντισμό αλλά από απόγνωση. Όπως εξήγησε η σύντροφος του ηθοποιού στην κάμερα: «Όταν έγινε η πρόταση γάμου, του είπα [του Βασίλη] ότι για να παντρευτώ, θα παντρευτώ στην Αετοράχη, στα Γιάννενα, και τρεις μέρες και τρεις νύχτες θα βαρούν τα κλαρίνα. Όπως κατάλαβες, σκιάχτηκε. Προκειμένου λοιπόν να αποφύγω αυτό το τριήμερο γλεντοκόπι, πήγαμε στη Βενετία».

Μιλώντας για τη ζωή της με τον Χαραλαμπόπουλο, πρόσθεσε: «Έχει ένα τεράστιο ταλέντο και σαφέστατα δεν αναφέρομαι στην υποκριτική του δεινότητα αλλά στο ταλέντο να μπορεί να πηγαίνει τη ζωή παρακάτω, να την εξελίσσει. Απ’ τη μέρα που γεννήθηκε, τάχθηκε υπέρ της αισιοδοξίας. Αγαπάμε και οι δύο την αρμονία, την ελευθερία που έχουμε. Δεν υπάρχουν ανησυχίες. Η ζωή να κυλάει αρμονικά σαν νερό στ’ αυλάκι. Δεν μπορεί τις συγκρούσεις, θα φέρει όμως τα πράγματα εκεί που θέλει εκείνος χωρίς ν’ ανοίξει ρουθούνι».

«Ο Βασίλης Χαραλαμπόπουλος έχει το τεράστιο ταλέντο να μπορεί να πηγαίνει τη ζωή παρακάτω, να την εξελίσσει»

Η σύντροφος του ηθοποιού αναφέρθηκε επίσης σε μια μεγάλη δοκιμασία που πέρασαν και περνούν συντροφιά: «Βιώσαμε και βιώνουμε ένα πολύ μεγάλο πένθος, την απώλεια της μαμάς μου. Εκεί με στήριξε, τη στήριξε, μας στήριξε με μια γενναιότητα που δεν περίμενα και αναμετρηθήκαμε με πολύ άγρια συναισθήματα. Άνοιγε το ασανσέρ του νοσοκομείου, όπου ήμουν εγώ και ο αδερφός μου, και έμπαινε ο Βασίλης σαν να μπαίνει ένα φως. Δεν θα το ξεχάσω ποτέ. Για μένα ο Βασίλης είναι ο δικός μου Άη Βασίλης, που έρχεται φορτωμένος με δώρα ψυχής. Γι’ αυτό θα ‘θελα να του πω να μην αλλάξει τίποτα και να είναι υγιής, γερός και δυνατός».

«Για μένα ο Βασίλης είναι ο δικός μου Άη Βασίλης, που έρχεται φορτωμένος με δώρα ψυχής»

Ο Βασίλης Χαραλαμπόπουλος, συγκινημένος στον αέρα από την εξομολόγηση της γυναίκας του, περιέγραψε τη γνωριμία τους στην τράπεζα: «Δύο χρόνια πριν τη γνωρίσω, είχα γράψει ένα σενάριο για τον κινηματογράφο, το Bank Bang. Ο πρωταγωνιστής πηγαίνοντας να κλέψει μια τράπεζα, ερωτεύτηκε την ταμία.

»Δύο χρόνια μετά τη γνώρισα, ως υπάλληλο τραπέζης, όπου πήγαινα και συζητούσα όλα τα οικονομικά. Κάποια στιγμή είπαμε να κάνουμε ένα ταξίδι μαζί και αυτό το ταξίδι έχει κρατήσει δέκα χρόνια. […] Η Λίνα είναι ένα ξωτικό, είμαι τυχερός γιατί είναι λίγο συλλεκτικό κομμάτι. Το να τσακώνεσαι και να έχει τη μνήμη χρυσόψαρου και να το ξεχνάει σε δέκα δευτερόλεπτα! Το άλλο είναι ότι είναι από τους πιο καλοσυνάτους ανθρώπους που υπάρχουν στον πλανήτη. Σκέφτεται πάντα το καλό του άλλου, προσπαθεί να βοηθά τον αδύναμο. Το ότι περνούν τα χρόνια και δεν σκεφτόμαστε τον χρόνο που είμαστε μαζί νομίζω είναι ιδανικό».

Δείτε το απόσπασμα της συνέντευξης:

«Παντρευτήκαμε στη Βενετία από απόγνωση, για να αποφύγουμε το τριήμερο γλεντοκόπι με κλαρίνα»

Ακολουθήστε το WomanToc στο Instagram

Read Next

26 Φεβ 2024

"Η Τζόαν Κρόφορντ πέθανε. Ήταν το μόνο καλό που έκανε"

To ασίγαστο μίσος ανάμεσα στη Μπέτι Ντέιβις και την Τζόαν Κρόφορντ.

22 Φεβ 2024

"Νιώθαμε σαν μαϊμούδες σε νούμερο": Οι τραγικές λεπτομέρειες της ζωής των αδελφών Όλσεν

"Κοιτάω παλιές φωτογραφίες και δεν με συγκινούν καθόλου. Δεν θα ευχόμουν σε κανέναν να μεγαλώσει όπως εγώ".

Περισσότερα από

News

19 Ιαν 2024

"Βαριέμαι τη ρουτίνα": Η Έλενα Ναθαναήλ γεννήθηκε σαν σήμερα και έφυγε στα 61 της φροντίζοντας να σπάσει το καλούπι

Μοναδική, επιβλητική, ξεχωριστή φιγούρα του ελληνικού κινηματογράφου. Δείτε όσα είπε στην τελευταία της τηλεοπτική συνέντευξη.

04 Ιαν 2024

"1968 στη Μεγάλη Βρετανία": Η Έλλη Λαμπέτη μαζί με τον Κώστα Καρρά σε επίδειξη μόδας

Παρακολουθούν με μεγάλο ενδιαφέρον τη συλλογή ρούχων του Γιάννη Τσεκλένη στην Αθήνα μίας άλλης εποχής.

29 Σεπ 2023

Πώς η Μονρόε άνοιξε τον δρόμο στην Έλλα Φιτζέραλντ, θύμα κι εκείνη του ρατσισμού

"Μετά από αυτό δεν έπαιξα ποτέ σε μικρά τζαζ κλαμπ ξανά". Η Μέριλιν πολέμησε με τα δικά της όπλα τον ρατσισμό.

05 Σεπ 2023

Η Αρίθα Φράνκλιν έκανε το Respect φεμινιστικό ύμνο. Πριν, ήταν το ακριβώς αντίθετο.

Πριν τη δική της ερμηνεία, "Respect", ζητούσαν οι άντρες που γυρνούσαν σπίτι μετά τη δουλειά, από τις συζύγους τους.

01 Σεπ 2023

"Δε χώρισα για τον Ράσελ Κρόου, χώρισα γιατί ο γάμος μου ήταν χάλια"

Ο "παράνομος" δεσμός που σχεδόν κατέστρεψε την καριέρα της Μεγκ Ράιαν και το Χόλιγουντ που το 2000 είχε κάνει επίδειξη μισογυνισμού.

20 Ιουλ 2023

Κάποτε στη Βουλιαγμένη: Σπάνια φωτογραφία της Μπριζίτ Μπαρντό με μαγιό στην Ελλάδα το ‘69

"Τη συγκεκριμένη περίοδο βρίσκεται σε διάσταση με τον τρίτο σύζυγό της και κληρονόμο της αυτοκινητοβιομηχανίας "Opel" Γκίντερ Σακς".

12 Ιουλ 2023

Νικόλ Κίντμαν: "Εύχομαι να είχα γνωρίσει τον Κιθ πιο νωρίς στη ζωή μου"

Η Νικόλ Κίντμαν και ο Κιθ Έρμπαν είναι αχώριστοι από τις αρχές της δεκαετίας των 00’s και παραμένουν μαζί, ενωμένοι σε όλα τα σκαμπανεβάσματα της ζωής.

01 Ιουλ 2023

Η δολοφονία του αδερφού της, ο καρκίνος, τα δικαστήρια: Η μυθιστορηματική ζωή της Σοφία Βεργκάρα

"Βασικά ήθελα να γίνω οδοντίατρος, όχι ηθοποιός, αλλά ποτέ δεν ξέρεις τι θα σου φέρει η ζωή" έχει πει η "Γκλόρια" του "Modern Family".