ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ WOMAN TOC

Μίλα Κούνις: Εξήγησε γιατί δήλωνε στο παρελθόν ότι κατάγεται από την Ρωσία

Η ηθοποιός με καταγωγή από το Τσερνιβτσί της Ουκρανίας, εξηγεί γιατί θα σταματήσει να δηλώνει ότι είναι Ρωσίδα, όπως συνήθιζε στο παρελθόν.

Μίλα Κούνις: Εξήγησε γιατί δήλωνε στο παρελθόν ότι κατάγεται από την Ρωσία

Η Μίλα Κούνις και ο σύζυγός της, Άστον Κούτσερ, υπήρξαν από τους πρώτους celebrities της διεθνούς showbiz που στάθηκαν στο πλευρό της Ουκρανίας μετά την εισβολή του Ρώσου Προέδρου, Βλαντίμιρ Πούτιν, στην χώρα. Οι διάσημοι ηθοποιοί, με την βοήθεια των θαυμαστών τους, κατάφεραν να συγκεντρώσουν περισσότερα από 20 εκατομμύρια δολάρια για να βοηθήσουν όσους επλήγησαν από τον πόλεμο.

Η κρίση μεταξύ των δύο χωρών έχει επηρεάσει σημαντικά την πρωταγωνίστρια του «Bad Moms» καθώς η ίδια παρόλο που κατάγεται από το Τσερνιβτσί της Ουκρανίας, συνήθιζε στο παρελθόν να δηλώνει πως είναι από την Ρωσία. Σε μια συζήτηση με την Μαρία Σρίβερ για τις ανάγκες του πρότζεκτ «Conversations Above the Noise», αποκάλυψε γιατί ακολουθούσε στο παρελθόν την τακτική αυτή και γιατί πλέον σκοπεύει να την σταματήσει.

Συχνά όμως επειδή επέμειναν να με ρωτούν από που κατάγομαι, έλεγα από την Ρωσία, γιατί λίγοι γνώριζαν που βρίσκεται στο χάρτη η Ουκρανία και συνεχώς με ρωτούσαν για αυτή.

Όπως εξήγησε αρχικά η Κούνις, αισθανόταν πάντα ότι έχει βαθιά σύνδεση με την Αμερική καθώς μετακόμισε στο Λος Άντζελες με την οικογένεια της σε ηλικία μόλις 8 ετών. Αν και επισκεπτόταν συχνά την χώρα καταγωγής της, διατηρώντας εκεί αρκετούς φιλικούς δεσμούς, μεγαλώνοντας ένιωθε γνήσια Αμερικανίδα και «άσχετη» με την Ουκρανία, την οποία ελάχιστοι γνώριζαν. «Πάντα ένιωθα Αμερικανίδα και όταν όλοι μου έλεγαν ότι είμαι από την ανατολική Ευρώπη, εγώ τους έλεγα πως νιώθω περισσότερο σαν να έχω ρίζες από το Λος Άντζελες. Συχνά όμως επειδή επέμειναν να με ρωτούν από που κατάγομαι, έλεγα από την Ρωσία, γιατί λίγοι γνώριζαν που βρίσκεται στο χάρτη η Ουκρανία και συνεχώς με ρωτούσαν για αυτή. Ήταν σχεδόν εξαντλητικό να εξηγώ συνεχώς, για αυτό αποφάσισα να λέω πως είμαι Ρωσίδα στην καταγωγή» είπε η χολιγουντιανή ηθοποιός.

Όταν ξεκίνησε, ωστόσο, ο πόλεμος στην Ουκρανία, όλα άλλαξαν για εκείνη, αφού πλέον «ξεριζώθηκε ένα κομμάτι της καρδιάς της». «Όταν έμαθα για την εισβολή, αυτό που μου συνέβη δυσκολεύομαι να το εκφράσω με λόγια. Σκέφτηκα ‘’Θεέ μου, ένα κομμάτι της καρδιάς μου μόλις ξεριζώθηκε’’. Ήταν το πιο περίεργο συναίσθημα που έχω ζήσει ποτέ» εξήγησε, προσθέτοντας στην συνέχεια, πόσο υπερήφανη αισθάνεται πλέον για την καταγωγή της «Τώρα πια σκέφτομαι ‘’Όχι, είμαι από την Ουκρανία, πρέπει να το μάθουν όλοι οι άνθρωποι’’».

Τώρα πια σκέφτομαι ‘’Όχι, είμαι από την Ουκρανία, πρέπει να το μάθουν όλοι οι άνθρωποι’’

Η Μίλα Κούνις αποκάλυψε επίσης πως επικοινωνεί τακτικά με φίλους και αγαπημένα της πρόσωπα που βρίσκονται αυτή την στιγμή στα καταφύγια του Κιέβου και παλεύουν τόσο για την επιβίωσή τους, όσο και για την ελευθερία της πατρίδας τους. «Αρνούνται να εκκενώσουν την πόλη. Όλοι πηγαίνουν στις δουλειές τους καθημερινά. Κοιμούνται τη νύχτα στα καταφύγια και την ημέρα παίρνουν ο,τι εξοπλισμό διαθέτουν και πηγαίνουν να προστατέψουν την πόλη τους» ανέφερε στο τέλος η σταρ.

Κεντρική Φωτογραφία: Splash News / Ideal Images

Aκολουθήστε το WomanToc στο Instagram

Read Next

26 Φεβ 2024

"Η Τζόαν Κρόφορντ πέθανε. Ήταν το μόνο καλό που έκανε"

To ασίγαστο μίσος ανάμεσα στη Μπέτι Ντέιβις και την Τζόαν Κρόφορντ.

22 Φεβ 2024

"Νιώθαμε σαν μαϊμούδες σε νούμερο": Οι τραγικές λεπτομέρειες της ζωής των αδελφών Όλσεν

"Κοιτάω παλιές φωτογραφίες και δεν με συγκινούν καθόλου. Δεν θα ευχόμουν σε κανέναν να μεγαλώσει όπως εγώ".

Περισσότερα από

News

19 Ιαν 2024

"Βαριέμαι τη ρουτίνα": Η Έλενα Ναθαναήλ γεννήθηκε σαν σήμερα και έφυγε στα 61 της φροντίζοντας να σπάσει το καλούπι

Μοναδική, επιβλητική, ξεχωριστή φιγούρα του ελληνικού κινηματογράφου. Δείτε όσα είπε στην τελευταία της τηλεοπτική συνέντευξη.

04 Ιαν 2024

"1968 στη Μεγάλη Βρετανία": Η Έλλη Λαμπέτη μαζί με τον Κώστα Καρρά σε επίδειξη μόδας

Παρακολουθούν με μεγάλο ενδιαφέρον τη συλλογή ρούχων του Γιάννη Τσεκλένη στην Αθήνα μίας άλλης εποχής.

29 Σεπ 2023

Πώς η Μονρόε άνοιξε τον δρόμο στην Έλλα Φιτζέραλντ, θύμα κι εκείνη του ρατσισμού

"Μετά από αυτό δεν έπαιξα ποτέ σε μικρά τζαζ κλαμπ ξανά". Η Μέριλιν πολέμησε με τα δικά της όπλα τον ρατσισμό.

05 Σεπ 2023

Η Αρίθα Φράνκλιν έκανε το Respect φεμινιστικό ύμνο. Πριν, ήταν το ακριβώς αντίθετο.

Πριν τη δική της ερμηνεία, "Respect", ζητούσαν οι άντρες που γυρνούσαν σπίτι μετά τη δουλειά, από τις συζύγους τους.

01 Σεπ 2023

"Δε χώρισα για τον Ράσελ Κρόου, χώρισα γιατί ο γάμος μου ήταν χάλια"

Ο "παράνομος" δεσμός που σχεδόν κατέστρεψε την καριέρα της Μεγκ Ράιαν και το Χόλιγουντ που το 2000 είχε κάνει επίδειξη μισογυνισμού.

20 Ιουλ 2023

Κάποτε στη Βουλιαγμένη: Σπάνια φωτογραφία της Μπριζίτ Μπαρντό με μαγιό στην Ελλάδα το ‘69

"Τη συγκεκριμένη περίοδο βρίσκεται σε διάσταση με τον τρίτο σύζυγό της και κληρονόμο της αυτοκινητοβιομηχανίας "Opel" Γκίντερ Σακς".

12 Ιουλ 2023

Νικόλ Κίντμαν: "Εύχομαι να είχα γνωρίσει τον Κιθ πιο νωρίς στη ζωή μου"

Η Νικόλ Κίντμαν και ο Κιθ Έρμπαν είναι αχώριστοι από τις αρχές της δεκαετίας των 00’s και παραμένουν μαζί, ενωμένοι σε όλα τα σκαμπανεβάσματα της ζωής.

01 Ιουλ 2023

Η δολοφονία του αδερφού της, ο καρκίνος, τα δικαστήρια: Η μυθιστορηματική ζωή της Σοφία Βεργκάρα

"Βασικά ήθελα να γίνω οδοντίατρος, όχι ηθοποιός, αλλά ποτέ δεν ξέρεις τι θα σου φέρει η ζωή" έχει πει η "Γκλόρια" του "Modern Family".