ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ WOMAN TOC

Γιατί οι παπαράτσι δεν κυνηγούν ποτέ πια την Κέιτ Μίντλετον, αλλά στοίχειωναν τη Νταϊάνα;

Η Νταϊάνα πέρασε τη μισή ζωή της προσπαθώντας να αποφύγει τους παπαράτσι που την ακολουθούσαν παντού. Η Κέιτ από την άλλη τους έχει «εξολοθρεύσει» με άνεση.

Γιατί οι παπαράτσι δεν κυνηγούν ποτέ πια την Κέιτ Μίντλετον, αλλά στοίχειωναν τη Νταϊάνα;

Με τα σημερινά δεδομένα, και ειδικά μετά την αποχώρηση του Χάρι και της Μέγκαν Μαρκλ από τα βασιλικά τους καθήκοντα, η Κέιτ Μίντλετον δεν απέχει και πολύ στις συνειδήσεις του βρετανικού κοινό από αυτό που κάποτε ήταν η πριγκίπισσα Νταϊάνα. Κάθε χρόνος που περνάει η συζυγός του Ουίλιαμ γίνεται και πιο δημοφιλής στην κοινή γνώμη που αγαπά την ιδέα του να την δει μία μέρα βασίλισσα της Μεγάλης Βρετανίας και αυτή κάνει ό,τι μπορεί για να διατηρήσει, με κάθε κόστος και θυσία, το ίματζ του καλού, συνεργάσιμου (αν και λίγο αδιάφορου) κοριτσιού που παραμένει πιστό στο στέμμα παρά τις δυσκολίες.

Και μπορεί η αδικοχαμένη πεθερά της να πέρασε μία αληθινή κόλαση στα χέρια των βρετανικών ταμπλοίντ, ό,τι πάνω-κάτω κλήθηκε να αντιμετωπίσει και η Μέγκαν Μαρκλ, με τους παπαράτσι να την ακολουθούν κατά πόδας σε κάθε της βήμα, ωστόσο, η Μίντλετον δεν δείχνει να έχει το παραμικρό πρόβλημα μαζί τους, καταφέρνοντας να τους βγάλει εκτός παιχνιδιού με έναν τρόπο που αρχικά φάνταζε λιγάκι ανορθόδοξος.

Όπως εξηγεί μία βασιλική ανταποκρίτρια, η Μίντλετον πήρε την παρακάτω ιδέα από την πριγκίπισσα Βικτόρια της Σουηδίας, η οποία αμέσως μετά την γέννηση του πρώτου της παιδιού, της 8χρονης σήμερα Εστέλ, αποφάσισε να δώσει μόνη της επίσημες φωτογραφίες στα μέσα ενημέρωσης. Τότε ο παγκόσμιος Τύπος είχε μείνει με το στόμα ανοικτό, αλλά η συγκεκριμένη προσέγγιση λειτούργησε ιδανικά. H απόφαση της δούκισσας του Κέιμπριτζ να την αντιγράψει είχε σαν αποτέλεσμα ο βρετανικός Τύπος να πάψει να ενδιαφέρεται τόσο πολύ για τις θολές, μακρινές παπαρατσικές εικόνες και να αρχίσει να αδημονεί όλο και περισσότερο για τις τρυφερές, οικογενειακές φωτογραφίες που τραβούσε η ίδια η Μίντλετον που εδώ και μερικά χρόνια ασχολείται ερασιτεχτικά με την φωτογραφία.

Η ειδική επί βασιλικών θεμάτων, Καμίλα Τόμινι, ισχυρίζεται ότι οι οικείες φωτογραφίες όπως αυτές, έχουν «σκοτώσει» την αγορά των εικόνων από παπαράτσι» και τόνισε πως η Κέιτ Μίντλετον αλλάζει τα δεδομένα στην ιστορία των Ευρωπαίων βασιλέων. Γράφοντας στην Daily Telegraph, εξηγεί: «Γιατί οι εφημερίδες και τα περιοδικά να θέλουν να δημοσιεύσουν φωτογραφίες των ιδιωτικών στιγμών των βασιλέων που είναι θολές διότι έχουν τραβηχτεί από μακριά με μεγάλους φακούς, όταν οι ίδιοι είναι πρόθυμοι να να προσφέρουν ινσταγκραμικές φωτογραφίες; Φυσικά, πάντα θα υπάρχει ζήτηση για τέτοιες εικόνες και πάντα θα υπάρχει χώρος για έμπειρους παπαράτσι που θέλουν να καταγράψουν τις μεγάλες βασιλικές στιγμές. Ωστόσο, αυτές οι πιο ειλικρινείς λήψεις είναι αυτό που πάντα λαχταρούσε το κοινό. Όσον αφορά στα πραγματικά πρόσωπα των βασιλικών, πίσω από το σκληρό προσωπείο της δημόσιας εικόνας τους, η Κέιτ Μίντλετον μετατρέπεται με γοργούς ρυθμούς σε κορυφαία χρονογράφος της σύγχρονης βασιλικής ζωής».

Κεντρική φωτογραφία: Reuters

Ακολουθήστε το WomanToc στο Instagram

Read Next

26 Φεβ 2024

"Η Τζόαν Κρόφορντ πέθανε. Ήταν το μόνο καλό που έκανε"

To ασίγαστο μίσος ανάμεσα στη Μπέτι Ντέιβις και την Τζόαν Κρόφορντ.

22 Φεβ 2024

"Νιώθαμε σαν μαϊμούδες σε νούμερο": Οι τραγικές λεπτομέρειες της ζωής των αδελφών Όλσεν

"Κοιτάω παλιές φωτογραφίες και δεν με συγκινούν καθόλου. Δεν θα ευχόμουν σε κανέναν να μεγαλώσει όπως εγώ".

Περισσότερα από

News

19 Ιαν 2024

"Βαριέμαι τη ρουτίνα": Η Έλενα Ναθαναήλ γεννήθηκε σαν σήμερα και έφυγε στα 61 της φροντίζοντας να σπάσει το καλούπι

Μοναδική, επιβλητική, ξεχωριστή φιγούρα του ελληνικού κινηματογράφου. Δείτε όσα είπε στην τελευταία της τηλεοπτική συνέντευξη.

04 Ιαν 2024

"1968 στη Μεγάλη Βρετανία": Η Έλλη Λαμπέτη μαζί με τον Κώστα Καρρά σε επίδειξη μόδας

Παρακολουθούν με μεγάλο ενδιαφέρον τη συλλογή ρούχων του Γιάννη Τσεκλένη στην Αθήνα μίας άλλης εποχής.

29 Σεπ 2023

Πώς η Μονρόε άνοιξε τον δρόμο στην Έλλα Φιτζέραλντ, θύμα κι εκείνη του ρατσισμού

"Μετά από αυτό δεν έπαιξα ποτέ σε μικρά τζαζ κλαμπ ξανά". Η Μέριλιν πολέμησε με τα δικά της όπλα τον ρατσισμό.

05 Σεπ 2023

Η Αρίθα Φράνκλιν έκανε το Respect φεμινιστικό ύμνο. Πριν, ήταν το ακριβώς αντίθετο.

Πριν τη δική της ερμηνεία, "Respect", ζητούσαν οι άντρες που γυρνούσαν σπίτι μετά τη δουλειά, από τις συζύγους τους.

01 Σεπ 2023

"Δε χώρισα για τον Ράσελ Κρόου, χώρισα γιατί ο γάμος μου ήταν χάλια"

Ο "παράνομος" δεσμός που σχεδόν κατέστρεψε την καριέρα της Μεγκ Ράιαν και το Χόλιγουντ που το 2000 είχε κάνει επίδειξη μισογυνισμού.

20 Ιουλ 2023

Κάποτε στη Βουλιαγμένη: Σπάνια φωτογραφία της Μπριζίτ Μπαρντό με μαγιό στην Ελλάδα το ‘69

"Τη συγκεκριμένη περίοδο βρίσκεται σε διάσταση με τον τρίτο σύζυγό της και κληρονόμο της αυτοκινητοβιομηχανίας "Opel" Γκίντερ Σακς".

12 Ιουλ 2023

Νικόλ Κίντμαν: "Εύχομαι να είχα γνωρίσει τον Κιθ πιο νωρίς στη ζωή μου"

Η Νικόλ Κίντμαν και ο Κιθ Έρμπαν είναι αχώριστοι από τις αρχές της δεκαετίας των 00’s και παραμένουν μαζί, ενωμένοι σε όλα τα σκαμπανεβάσματα της ζωής.

01 Ιουλ 2023

Η δολοφονία του αδερφού της, ο καρκίνος, τα δικαστήρια: Η μυθιστορηματική ζωή της Σοφία Βεργκάρα

"Βασικά ήθελα να γίνω οδοντίατρος, όχι ηθοποιός, αλλά ποτέ δεν ξέρεις τι θα σου φέρει η ζωή" έχει πει η "Γκλόρια" του "Modern Family".