ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ WOMAN TOC

«Είμαι έξαλλα ευτυχής». Ο 85χρονος Μαικλ Κέιν παραμένει τρελά ερωτευμένος με τη σύζυγό του

Μετά από 47 χρόνια γάμου.

«Είμαι έξαλλα ευτυχής». Ο 85χρονος Μαικλ Κέιν παραμένει τρελά ερωτευμένος με τη σύζυγό του

Είναι ένα από τα πιο αναγνωρίσιμα πρόσωπα του παγκόσμιου σινεμά και ένας από το πιο σημαντικούς ηθοποιούς της γενιάς του. Ο Μαικλ Κέιν έχει στο ενεργητικό του δύο Όσκαρ για τις ταινίες "The Cider House Rules" και "Hannah And Her Sister" και συνεχίζει ακάθεκτος να κατέχει την δική του ξεχωριστή θέση στον κόσμο του παγκόσμιου κινηματογράφου την στιγμή που πρόσφατα υπέγραψε και την νέα αυτοβιογραφία του με τίτλο "Blowing the Bloody Doors Off". Με αυτή την εφορμή ο 85χρονος Βρετανός έδωσε μία αποκλειστική συνέντευξη στο αμερικάνικο People, τονίζοντας πως μπορεί να έχει πετύχει όσο λίγοι στα επαγγελματικά του, ωστόσο η μεγαλύτερη χαρά της ζωής του και αυτό που του δίνει δύναμη κάθε μέρα δεν είναι άλλη από την οικογένεια του, την 71χρονη συζυγό του Shakira, τα παιδιά του και τα εγγόνια του.

«Η Shakira είναι ό,τι καλύτερο συνέβη στη ζωή μου», λέει ο σπουδαίος ηθοποιός που εξομολογείται πως μετά από 47 χρόνια γάμου παραμένει ακόμα τρελά ερωτευμένος με τη γυναίκα του. «Την είδα σε ένα διαφημιστικό. Πήρα το τηλέφωνό της από τη διαφημιστική. Δεν μπορούσε να με αποφύγει στο τηλέφωνο, οπότε αποφάσισε να βγει μαζί μου και να με ξεφορτωθεί. Ερωτευτήκαμε με την πρώτη ματιά. Είμαστε ερωτευμένοι με την πρώτη ματιά εδώ και 47 χρόνια. Δεν είμαστε ποτέ χώρια. Είναι ένας από τους πιο όμορφους ανθρώπους που έχω δει, αλλά είναι επίσης το πιο ευγενικό, το πιο καλοσυνάτο άτομο. Έχω αυτή την έκτακτη, όμορφη Ινδιάνα σύζυγο που μαγειρεύει φανταστικές ιταλικές συνταγές. Τα πράγματα δεν θα μπορούσαν να είναι καλύτερα από αυτό».

Επιπλέον ο Μάικλ Κέιν παραδέχεται πως η γυναίκα του υπήρξε το πρόσωπο που τον βοήθησε να απομακρυνθεί από το ποτό. «Δεν ήμουν αλκοολικός, αλλά έπινα πολύ και γνωρίζω πως αυτό μπορούσε να με σκοτώσει. H Shakira είναι μουσουλμάνα και δεν πίνει αλκοόλ. Δεν άλλαξε απλά τη ζωή μου, την έσωσε».

«Είμαι έξαλλα ευτυχής». Ο 85χρονος Μαικλ Κέιν παραμένει τρελά ερωτευμένος με τη σύζυγό του
«Την είδα σε ένα διαφημιστικό. Πήρα το τηλέφωνό της από τη διαφημιστική. Δεν μπορούσε να με αποφύγει στο τηλέφωνο, οπότε αποφάσισε να βγει μαζί μου και να με ξεφορτωθεί».

Όσο για το ποια είναι η μεγαλύτερη χαρά αυτή τη στιγμή στη ζωή του ο Κέιν κάνει λόγο για τα εγγόνια του οποία υπεραγαπα. «Όταν έχεις εγγόνια, θέλεις να ζήσεις περισσότερο. Έχασα περίπου 14 κιλά. Τρώω πολύ καλά και προσέχω τη διατροφή μου. Έχω κόψει το κάπνισμα. Πίνω μόνο κρασί και αυτό μόνο το απόγευμα με το δείπνο».

«Αυτή τη σιγμή διανύω την πιο χαρούμενη περίοδο Την πιο χαρούμενη. Δεν έχω καθόλου οικονομικές ανησυχίες, τις οποίες είχα προηγουμένως. Έχω φροντίσει τους πάντες, ήταν κάτι που η μητέρα μου μου έλεγε πως πρέπει να κάνω. Και έχω τα εγγόνια μου. Είμαι έξαλλα ευτυχής».

Read Next

26 Φεβ 2024

"Η Τζόαν Κρόφορντ πέθανε. Ήταν το μόνο καλό που έκανε"

To ασίγαστο μίσος ανάμεσα στη Μπέτι Ντέιβις και την Τζόαν Κρόφορντ.

22 Φεβ 2024

"Νιώθαμε σαν μαϊμούδες σε νούμερο": Οι τραγικές λεπτομέρειες της ζωής των αδελφών Όλσεν

"Κοιτάω παλιές φωτογραφίες και δεν με συγκινούν καθόλου. Δεν θα ευχόμουν σε κανέναν να μεγαλώσει όπως εγώ".

Περισσότερα από

News

19 Ιαν 2024

"Βαριέμαι τη ρουτίνα": Η Έλενα Ναθαναήλ γεννήθηκε σαν σήμερα και έφυγε στα 61 της φροντίζοντας να σπάσει το καλούπι

Μοναδική, επιβλητική, ξεχωριστή φιγούρα του ελληνικού κινηματογράφου. Δείτε όσα είπε στην τελευταία της τηλεοπτική συνέντευξη.

04 Ιαν 2024

"1968 στη Μεγάλη Βρετανία": Η Έλλη Λαμπέτη μαζί με τον Κώστα Καρρά σε επίδειξη μόδας

Παρακολουθούν με μεγάλο ενδιαφέρον τη συλλογή ρούχων του Γιάννη Τσεκλένη στην Αθήνα μίας άλλης εποχής.

29 Σεπ 2023

Πώς η Μονρόε άνοιξε τον δρόμο στην Έλλα Φιτζέραλντ, θύμα κι εκείνη του ρατσισμού

"Μετά από αυτό δεν έπαιξα ποτέ σε μικρά τζαζ κλαμπ ξανά". Η Μέριλιν πολέμησε με τα δικά της όπλα τον ρατσισμό.

05 Σεπ 2023

Η Αρίθα Φράνκλιν έκανε το Respect φεμινιστικό ύμνο. Πριν, ήταν το ακριβώς αντίθετο.

Πριν τη δική της ερμηνεία, "Respect", ζητούσαν οι άντρες που γυρνούσαν σπίτι μετά τη δουλειά, από τις συζύγους τους.

01 Σεπ 2023

"Δε χώρισα για τον Ράσελ Κρόου, χώρισα γιατί ο γάμος μου ήταν χάλια"

Ο "παράνομος" δεσμός που σχεδόν κατέστρεψε την καριέρα της Μεγκ Ράιαν και το Χόλιγουντ που το 2000 είχε κάνει επίδειξη μισογυνισμού.

20 Ιουλ 2023

Κάποτε στη Βουλιαγμένη: Σπάνια φωτογραφία της Μπριζίτ Μπαρντό με μαγιό στην Ελλάδα το ‘69

"Τη συγκεκριμένη περίοδο βρίσκεται σε διάσταση με τον τρίτο σύζυγό της και κληρονόμο της αυτοκινητοβιομηχανίας "Opel" Γκίντερ Σακς".

12 Ιουλ 2023

Νικόλ Κίντμαν: "Εύχομαι να είχα γνωρίσει τον Κιθ πιο νωρίς στη ζωή μου"

Η Νικόλ Κίντμαν και ο Κιθ Έρμπαν είναι αχώριστοι από τις αρχές της δεκαετίας των 00’s και παραμένουν μαζί, ενωμένοι σε όλα τα σκαμπανεβάσματα της ζωής.

01 Ιουλ 2023

Η δολοφονία του αδερφού της, ο καρκίνος, τα δικαστήρια: Η μυθιστορηματική ζωή της Σοφία Βεργκάρα

"Βασικά ήθελα να γίνω οδοντίατρος, όχι ηθοποιός, αλλά ποτέ δεν ξέρεις τι θα σου φέρει η ζωή" έχει πει η "Γκλόρια" του "Modern Family".