ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ WOMAN TOC

Δεν το περίμενε με τίποτα. Χάρι και Μέγκαν έστειλαν δώρο-έκπληξη στη Μίντλετον για τα γενέθλια της

Οι φήμες υποστηρίζουν ότι οι Σάσεξ κάνουν βήματα επανασύνδεσης με τη βασιλική οικογένεια στο Λονδίνο.

Δεν το περίμενε με τίποτα. Χάρι και Μέγκαν έστειλαν δώρο-έκπληξη στη Μίντλετον για τα γενέθλια της

Kανείς δεν θα μάθει ποτέ τι στα αλήθεια συνέβη ανάμεσα στον Χάρι και τον Ουίλιαμ πριν από περίπου ενάμιση χρόνο κι αν αυτό το κάτι ήταν τελικά τόσο σοβαρό ώστε να φέρει την οριστική ρήξη ανάμεσα στα δύο αδέλφια. Όπως βέβαια δεν θα μάθουμε ποτέ αν όντως η Κέιτ Μίντλετον τσακώθηκε με τη Μέγκαν Μαρκλ τόσο άσχημα όσο λέγεται κατά τη σύντομη διάρκεια της τελευταίας στο παλάτι του Κένσινγκτον. Το σίγουρο είναι πως ότι κι αν συνέβη ο Χάρι πήρε το μέρος της γυναίκας του, όπως οφείλει να κάνει κάθε σύντροφος που σέβεται τον εαυτό του, και έτσι το ζευγάρι τα άφησε όλα πίσω για μία νέα ζωή στην Καλιφόρνια.

Με τα δημοσιεύματα, ωστόσο, να υποστηρίζουν πως ο μικρότερος γιος της Νταϊάνα και του Καρόλου είναι εξαιρετικά στεναχωρημένος που έχει απομακρυνθεί με την οικογένεια του στο Λονδίνο, όλα δείχνουν πως οι Σάσεξ έχουν διάθεση να κάνουν κάποια βήματα συμφιλίωσης με το Μπάκινγχαμ, αφήνοντας πίσω παλιές κόντρες και καυγάδες.

Η αρχή έγινε σχετικά πρόσφατα όταν ο Χάρι και η Μέγκαν Μαρκλ έκαναν έκπληξη στην Κέιτ Μίντλετον για τα γενέθλια της με ένα ξεχωριστό δώρο, για το οποίο δεν υπάρχουν περισσότερες πληροφορίες. Μάλιστα, το δώρο συνοδεύοταν και από μία όμορφη κάρτα με ευχές. Σύμφωνα με πηγές, η δούκισσα του Κέιμπριτζ δεν περίμενε με τίποτα το συγκεκριμένο δώρο καθώς δε φανταζόταν ότι ο Χάρι και η Μέγκαν θα θέλουν να κάνουν μία τόσο θερμή κίνηση προς το μέρος της.

Βέβαια αυτό δεν ήταν το μοναδικό δώρο που έλαβε η Κέιτ εκείνη την ημέρα, αφού ο Ουίλιαμ της χάρισε ένα ζευγάρι σκουλαρίκια με διαμάντια και ζαφείρια που ταιριάζει ιδανικά με το δακτυλίδι των αρραβώνων της.

Από την άλλη, δημοσιεύμα του US Weekly υποστηρίζει ότι αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που τα δύο ζευγάρια έκαναν κινήσεις συμφιλίωσης- το ένα προς το άλλο. Κατά τη διάρκεια των γιορτών υπήρξε μεγάλη επικοινωνία μεταξύ τους με βιντεοκλήσεις και τηλεφωνήματα, ενώ μία άλλη πηγή υποστηρίζει ότι ο Χάρι και ο Ουίλιαμ και οι σύζυγοί τους αντάλλαξαν και γιορτινά δώρα.

Όπως αναφέρει το Entertainment Tonight: «Οι σχέσεις τους είναι πολύ καλύτερες από ότι στο παρελθόν. Καταρχήν μιλάνε και πάλι και όχι απλά μιλάνε, αλλά το κάνουν σε τακτική βάση. Ήταν σε επαφή και στην διάρκεια των γιορτών». Ωστόσο, τόνισε ότι η σχέση μεταξύ των αδερφών δεν θα μπορούσε ποτέ να γίνει ξανά τόσο στενή όσο στο παρελθόν. «Υπάρχει ένας ωκεανός μεταξύ των δύο οικογενειών. Είναι σε διαφορετικά μονοπάτια. Αυτή τη στιγμή η Μέγκαν Μαρκλ και ο πρίγκιπας Χάρι προσπαθούν να κάνουν ακόμη ένα παιδί, γιατί θα ήθελαν να χαρίσουν ένα αδερφάκι στον Άρτσι».

Δείτε το σχετικό βίντεο:

Ακολουθήστε το WomanToc στο Instagram

Κεντρική φωτογραφία:

Read Next

26 Φεβ 2024

"Η Τζόαν Κρόφορντ πέθανε. Ήταν το μόνο καλό που έκανε"

To ασίγαστο μίσος ανάμεσα στη Μπέτι Ντέιβις και την Τζόαν Κρόφορντ.

22 Φεβ 2024

"Νιώθαμε σαν μαϊμούδες σε νούμερο": Οι τραγικές λεπτομέρειες της ζωής των αδελφών Όλσεν

"Κοιτάω παλιές φωτογραφίες και δεν με συγκινούν καθόλου. Δεν θα ευχόμουν σε κανέναν να μεγαλώσει όπως εγώ".

Περισσότερα από

News

19 Ιαν 2024

"Βαριέμαι τη ρουτίνα": Η Έλενα Ναθαναήλ γεννήθηκε σαν σήμερα και έφυγε στα 61 της φροντίζοντας να σπάσει το καλούπι

Μοναδική, επιβλητική, ξεχωριστή φιγούρα του ελληνικού κινηματογράφου. Δείτε όσα είπε στην τελευταία της τηλεοπτική συνέντευξη.

04 Ιαν 2024

"1968 στη Μεγάλη Βρετανία": Η Έλλη Λαμπέτη μαζί με τον Κώστα Καρρά σε επίδειξη μόδας

Παρακολουθούν με μεγάλο ενδιαφέρον τη συλλογή ρούχων του Γιάννη Τσεκλένη στην Αθήνα μίας άλλης εποχής.

29 Σεπ 2023

Πώς η Μονρόε άνοιξε τον δρόμο στην Έλλα Φιτζέραλντ, θύμα κι εκείνη του ρατσισμού

"Μετά από αυτό δεν έπαιξα ποτέ σε μικρά τζαζ κλαμπ ξανά". Η Μέριλιν πολέμησε με τα δικά της όπλα τον ρατσισμό.

05 Σεπ 2023

Η Αρίθα Φράνκλιν έκανε το Respect φεμινιστικό ύμνο. Πριν, ήταν το ακριβώς αντίθετο.

Πριν τη δική της ερμηνεία, "Respect", ζητούσαν οι άντρες που γυρνούσαν σπίτι μετά τη δουλειά, από τις συζύγους τους.

01 Σεπ 2023

"Δε χώρισα για τον Ράσελ Κρόου, χώρισα γιατί ο γάμος μου ήταν χάλια"

Ο "παράνομος" δεσμός που σχεδόν κατέστρεψε την καριέρα της Μεγκ Ράιαν και το Χόλιγουντ που το 2000 είχε κάνει επίδειξη μισογυνισμού.

20 Ιουλ 2023

Κάποτε στη Βουλιαγμένη: Σπάνια φωτογραφία της Μπριζίτ Μπαρντό με μαγιό στην Ελλάδα το ‘69

"Τη συγκεκριμένη περίοδο βρίσκεται σε διάσταση με τον τρίτο σύζυγό της και κληρονόμο της αυτοκινητοβιομηχανίας "Opel" Γκίντερ Σακς".

12 Ιουλ 2023

Νικόλ Κίντμαν: "Εύχομαι να είχα γνωρίσει τον Κιθ πιο νωρίς στη ζωή μου"

Η Νικόλ Κίντμαν και ο Κιθ Έρμπαν είναι αχώριστοι από τις αρχές της δεκαετίας των 00’s και παραμένουν μαζί, ενωμένοι σε όλα τα σκαμπανεβάσματα της ζωής.

01 Ιουλ 2023

Η δολοφονία του αδερφού της, ο καρκίνος, τα δικαστήρια: Η μυθιστορηματική ζωή της Σοφία Βεργκάρα

"Βασικά ήθελα να γίνω οδοντίατρος, όχι ηθοποιός, αλλά ποτέ δεν ξέρεις τι θα σου φέρει η ζωή" έχει πει η "Γκλόρια" του "Modern Family".