ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ WOMAN TOC

Anna Delvey | Τι δήλωσε ο πατέρας της, Vadim Sorokin, για τη συμπεριφορά της ψεύτικης κληρονόμου

Οι εξωφρενικές απαιτήσεις της έφηβης Anna και η τωρινή της σχέση με τον πατέρα της.

Anna Delvey | Τι δήλωσε ο πατέρας της, Vadim Sorokin, για τη συμπεριφορά της ψεύτικης κληρονόμου

Η συναρπαστική ιστορία της Anna Delvey ήταν τόσο δυνατή που κατάφερε να την αναδείξει σε σύγχρονη celebrity, τραβώντας, μάλιστα, την προσοχή της Shonda Rhimes, η οποία έκανε τη ζωή της ψεύτικης κληρονόμου, σειρά στο Netflix με τίτλο "Inventing Anna".

Πολλά έχουν γραφεί για την περσόνα της δαιμόνιας Sorokin- που είναι το πραγματικό της όνομα - η οποία κατόρθωσε να εξαπατήσει την ελίτ της Νέας Υόρκης και να υπεξαιρέσει χρήματα από τράπεζες της περιοχής. Στην πραγματικότητα, όπως εξήγησε ο πατέρας της, Vadim Sorokin, στη Daily Mail, η κόρη του ήταν πάντα έτσι, με την έννοια ότι είχε περίεργες απαιτήσεις, ενώ του ζητούσε συνέχεια χρήματα, γεγονός που συμβαίνει ακόμα.

Ειδικότερα, ο Sorokin ανέφερε πως συχνά ο ίδιος ταξίδευε εκτός της πόλης Εσβάιλερ, όπου έμεναν για να αγοράσει στην κόρη του ρούχα διάσημων οίκων που του ζητούσε, ενώ τη στήριζε οικονομικά, παρά το γεγονός ότι δυσκολευόταν. Ο ίδιος είχε δημιουργήσει εκεί τη δική του επιχείρηση, αφού η οικογένεια είχε μετακομίσει από τη Ρωσία στη Γερμανία όταν η Delvey ήταν ακόμα μικρή. Στο Εσβάιλερ ο Sorokin προσπάθησε να της χαρίζει τη ζωή που δεν μπορούσε να της παρέχει στη Ρωσία, προσφέροντάς της την καλύτερη εκπαίδευση που μπορούσε, αλλά και τις εξωφρενικές ανέσεις που επιθυμούσε να έχει.

Σήμερα, όπως εξομολογήθηκε, μιλάνε με την Anna 3 με 4 φορές την εβδομάδα, όμως η συζήτησή τους καταλήγει στο ίδιο συμπέρασμα, ότι χρειάζεται χρήματα. "Δεν νομίζω πως είναι κακιά εσωτερικά, όμως χρειάζεται για πρώτη φορά να συνειδητοποιήσει το τι θα κάνει με τη ζωή της", πρόσθεσε.

Όπως εξήγησε ο Sorokin, εκείνος και η γυναίκα του είχαν προτείνει στην κόρη τους να επιστρέψει στο πατρικό τους σπίτι μετά την απελευθέρωσή της από τη φυλακή, όμως η Delvey είχε δηλώσει πως "προτιμώ να μείνω στη φυλακή από το να ζήσω με τους γονείς μου". Παρ' όλ' αυτά, η "κληρονόμος" εξακολουθεί να ζητάει από τον πατέρα της, κάθε μέρα χρήματα, ακόμα και μέσα από τη φυλακή. Μην ξεχνάμε πως πρόσφατα, η Delvey είχε ομολογήσει πως κατά τη διάρκεια της φυλάκισής της, πλήρωνε άτομα για να της κάνουν δουλειές, όπως για παράδειγμα να της πλένουν τα ρούχα.

Σε ό,τι αφορά τη σχέση τους, ο Sorokin είπε πως παρά το γεγονός πως η κόρη του ζητάει συχνά τη βοήθειά του, δεν του έχει πει ούτε μία φορά πως τον αγαπάει. Ωστόσο, δεν δίστασε να αποκαλέσει τη συμπεριφορά της, ανέντιμη και ντροπιαστική. Ο ίδιος τη στήριζε χρόνια οικονομικά, από τότε που αποφάσισε να σπουδάσει στο Λονδίνο στη σχολή Saint Martins, την οποία παράτησε, αλλά και μέχρι που η κόρη του ζούσε στο Παρίσι, δουλεύοντας στο περιοδικό Purple.

Φωτο: Splash News/Ideal Image

Read Next

26 Φεβ 2024

"Η Τζόαν Κρόφορντ πέθανε. Ήταν το μόνο καλό που έκανε"

To ασίγαστο μίσος ανάμεσα στη Μπέτι Ντέιβις και την Τζόαν Κρόφορντ.

22 Φεβ 2024

"Νιώθαμε σαν μαϊμούδες σε νούμερο": Οι τραγικές λεπτομέρειες της ζωής των αδελφών Όλσεν

"Κοιτάω παλιές φωτογραφίες και δεν με συγκινούν καθόλου. Δεν θα ευχόμουν σε κανέναν να μεγαλώσει όπως εγώ".

Περισσότερα από

News

19 Ιαν 2024

"Βαριέμαι τη ρουτίνα": Η Έλενα Ναθαναήλ γεννήθηκε σαν σήμερα και έφυγε στα 61 της φροντίζοντας να σπάσει το καλούπι

Μοναδική, επιβλητική, ξεχωριστή φιγούρα του ελληνικού κινηματογράφου. Δείτε όσα είπε στην τελευταία της τηλεοπτική συνέντευξη.

04 Ιαν 2024

"1968 στη Μεγάλη Βρετανία": Η Έλλη Λαμπέτη μαζί με τον Κώστα Καρρά σε επίδειξη μόδας

Παρακολουθούν με μεγάλο ενδιαφέρον τη συλλογή ρούχων του Γιάννη Τσεκλένη στην Αθήνα μίας άλλης εποχής.

29 Σεπ 2023

Πώς η Μονρόε άνοιξε τον δρόμο στην Έλλα Φιτζέραλντ, θύμα κι εκείνη του ρατσισμού

"Μετά από αυτό δεν έπαιξα ποτέ σε μικρά τζαζ κλαμπ ξανά". Η Μέριλιν πολέμησε με τα δικά της όπλα τον ρατσισμό.

05 Σεπ 2023

Η Αρίθα Φράνκλιν έκανε το Respect φεμινιστικό ύμνο. Πριν, ήταν το ακριβώς αντίθετο.

Πριν τη δική της ερμηνεία, "Respect", ζητούσαν οι άντρες που γυρνούσαν σπίτι μετά τη δουλειά, από τις συζύγους τους.

01 Σεπ 2023

"Δε χώρισα για τον Ράσελ Κρόου, χώρισα γιατί ο γάμος μου ήταν χάλια"

Ο "παράνομος" δεσμός που σχεδόν κατέστρεψε την καριέρα της Μεγκ Ράιαν και το Χόλιγουντ που το 2000 είχε κάνει επίδειξη μισογυνισμού.

20 Ιουλ 2023

Κάποτε στη Βουλιαγμένη: Σπάνια φωτογραφία της Μπριζίτ Μπαρντό με μαγιό στην Ελλάδα το ‘69

"Τη συγκεκριμένη περίοδο βρίσκεται σε διάσταση με τον τρίτο σύζυγό της και κληρονόμο της αυτοκινητοβιομηχανίας "Opel" Γκίντερ Σακς".

12 Ιουλ 2023

Νικόλ Κίντμαν: "Εύχομαι να είχα γνωρίσει τον Κιθ πιο νωρίς στη ζωή μου"

Η Νικόλ Κίντμαν και ο Κιθ Έρμπαν είναι αχώριστοι από τις αρχές της δεκαετίας των 00’s και παραμένουν μαζί, ενωμένοι σε όλα τα σκαμπανεβάσματα της ζωής.

01 Ιουλ 2023

Η δολοφονία του αδερφού της, ο καρκίνος, τα δικαστήρια: Η μυθιστορηματική ζωή της Σοφία Βεργκάρα

"Βασικά ήθελα να γίνω οδοντίατρος, όχι ηθοποιός, αλλά ποτέ δεν ξέρεις τι θα σου φέρει η ζωή" έχει πει η "Γκλόρια" του "Modern Family".