ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ WOMAN TOC

Αυτό είναι το ποσό που διεκδικεί τελικά το Ε από τον Καρβέλα μετά τον καυγά με τον Μένιο Φουρθιώτη

Γιατί το κανάλι κινήθηκε νομικά και εναντίον της Άννας Βίσση;

Αυτό είναι το ποσό που διεκδικεί τελικά το Ε από τον Καρβέλα μετά τον καυγά με τον Μένιο Φουρθιώτη

Περίπου πριν από ένα μήνα και κάτι συνέβη το πιο αξιομνημόνευτό ίσως σκηνικό του Star Academy. Με άλλα λόγια ο επικός καυγάς ανάμεσα στο Νίκο Καρβέλα και τον Μένιο Φουρθιώτη που ακόμα συζητιέται το Twitter. Μετά από αυτό ο συνθέτης απομακρύνθηκε από το talent show αλλά το κανάλι του Ε φαίνεται πως τον κατηγορεί για ανεπανόρθωτη ζημιά στην τηλεθέαση και την εμπορικότητα του σόου και αποφάσισε να κινηθεί νομικά απέναντι του.

Το κανάλι θεωρεί ότι ο Νίκος Καρβέλας δεν τήρησε τους όρους του συμβολαίου και κατέθεσε τελικά πράγματι αγωγή εναντίον του διεκδικώντας το ασύλληπτο ποσό των 500.000 ευρώ.

Όλα τα παραπάνω δεν προκαλούν ιδιαίτερη αίσθηση αφού το Ε έδειξε από την αρχή την πρόθεση να κινηθεί νομικά εναντίον του Νίκου Καρβέλα, αλλά τώρα ένα νέο δεδομένο εμπλέκει και την Άννα Βίσση στην υπόθεση, η οποία δεν είχε απλά προτείνει τον πρώην σύζυγο της για την θέση του κριτή αλλά είχε μπει στη διαδικασία να υπογράψει ως εγγυήτρια στο συγκεκριμένο συμφωνητικό.

Αυτό σημαίνει ότι παρά το γεγονός ότι η τραγουδίστρια παραμένει στη θέση της το κανάλι ρίχνει και σε εκείνη την ευθύνη αφού το συμβόλαιο αναγράφει καθαρά πως «αποκλειστικά σε περίπτωση µη ενεργού παρουσίας του Νικολάου Καρβέλα στην εκποµπή ή και αποχώρησής του από αυτή έστω και σ’ ένα επεισόδιο καταπίπτει σε βάρος του η άνω ποινική ρήτρα για την οποία ευθύνονται αλληλεγγύως και εις ολόκληρον η Συνεργάτιδα και η εκ των αντισυµβαλλοµένων Άννα Βίσση. Τα αντισυµβαλλόµενα µέρη συνοµολογούν και αναγνωρίζουν ρητά και ανεπιφύλακτα ότι η άνω απαίτηση θα είναι ληξιπρόθεσµη, ορισµένη, εκκαθαρισµένη και απαιτητή. Συνεπώς, η Ραδιοτηλεοπτική Α.Ε. θα δύναται να ενεργήσει όλα τα νόµιµα για την είσπραξη της ποινικής ρήτρας ασκώντας κάθε νόµιµο µέσο που της παρέχει ο Αστικός Κώδικας… ιδίως αν προβεί σε έκδοση διαταγής πληρωµής».

Βασιζόµενο σε όσα έχουν συµφωνηθεί και κατοχυρωθεί µε επίσηµα νοµικά έγγραφα, το Epsilon καταγγείλει τη συνεργασία µε τον συνθέτη και ζητά, τόσο από τον ίδιο, αλλά και από όσους εγγυήθηκαν τη συνεργασία µαζί του, (δηλαδή την εταιρεία καλλιτεχνικών παραγωγών Vanillia ΕΠΕ, στην οποία εµπλέκονται ως βασικός µέτοχος η Άννα και ως νόµιµος εκπρόσωπος η αδερφή της, Νίκη Βίσση) τη ρήτρα των 500.000 ευρώ και για την περαιτέρω ζηµιά που υπέστη το κανάλι, ύψους 2.500.000 ευρώ.

Μάλιστα, λέγεται ότι το διαζύγιο άρχισε να γίνεται πόλεµος από τη στιγµή που ο Νίκος Καρβέλας αρνήθηκε να επιστρέψει στο κανάλι κάποιες εκατοντάδες χιλιάδες ευρώ που πήρε έναντι αµοιβής αν και δεν βρισκόταν πια στην καρέκλα του κριτή. «Αυτοί που παίρνουν τα χρήµατα οφείλουν να τα θυµούνται την ώρα που πρέπει να τα επιστρέψουν», δήλωσε ο δικηγόρος που εκπροσωπεί το κανάλι.

Λόγω της συγκεκριµένης δικαστικής έκβασης, στην οποία ο συνθέτης δεν ανταποκρίθηκε, ήδη µπλοκαρίστηκαν όλοι οι τραπεζικοί λογαριασµοί, ενώ ο ίδιος έχει δικαίωµα να ασκήσει ανακοπή κατά της διαταγής πληρωµής εντός 15 ηµερών από την επίδοσή της.

Δες παρακάτω το καυγά ανάμεσα στο Νίκο Καρβέλα και το Μένιο Φουρθιώτη

Read Next

26 Φεβ 2024

"Η Τζόαν Κρόφορντ πέθανε. Ήταν το μόνο καλό που έκανε"

To ασίγαστο μίσος ανάμεσα στη Μπέτι Ντέιβις και την Τζόαν Κρόφορντ.

22 Φεβ 2024

"Νιώθαμε σαν μαϊμούδες σε νούμερο": Οι τραγικές λεπτομέρειες της ζωής των αδελφών Όλσεν

"Κοιτάω παλιές φωτογραφίες και δεν με συγκινούν καθόλου. Δεν θα ευχόμουν σε κανέναν να μεγαλώσει όπως εγώ".

Περισσότερα από

News

19 Ιαν 2024

"Βαριέμαι τη ρουτίνα": Η Έλενα Ναθαναήλ γεννήθηκε σαν σήμερα και έφυγε στα 61 της φροντίζοντας να σπάσει το καλούπι

Μοναδική, επιβλητική, ξεχωριστή φιγούρα του ελληνικού κινηματογράφου. Δείτε όσα είπε στην τελευταία της τηλεοπτική συνέντευξη.

04 Ιαν 2024

"1968 στη Μεγάλη Βρετανία": Η Έλλη Λαμπέτη μαζί με τον Κώστα Καρρά σε επίδειξη μόδας

Παρακολουθούν με μεγάλο ενδιαφέρον τη συλλογή ρούχων του Γιάννη Τσεκλένη στην Αθήνα μίας άλλης εποχής.

29 Σεπ 2023

Πώς η Μονρόε άνοιξε τον δρόμο στην Έλλα Φιτζέραλντ, θύμα κι εκείνη του ρατσισμού

"Μετά από αυτό δεν έπαιξα ποτέ σε μικρά τζαζ κλαμπ ξανά". Η Μέριλιν πολέμησε με τα δικά της όπλα τον ρατσισμό.

05 Σεπ 2023

Η Αρίθα Φράνκλιν έκανε το Respect φεμινιστικό ύμνο. Πριν, ήταν το ακριβώς αντίθετο.

Πριν τη δική της ερμηνεία, "Respect", ζητούσαν οι άντρες που γυρνούσαν σπίτι μετά τη δουλειά, από τις συζύγους τους.

01 Σεπ 2023

"Δε χώρισα για τον Ράσελ Κρόου, χώρισα γιατί ο γάμος μου ήταν χάλια"

Ο "παράνομος" δεσμός που σχεδόν κατέστρεψε την καριέρα της Μεγκ Ράιαν και το Χόλιγουντ που το 2000 είχε κάνει επίδειξη μισογυνισμού.

20 Ιουλ 2023

Κάποτε στη Βουλιαγμένη: Σπάνια φωτογραφία της Μπριζίτ Μπαρντό με μαγιό στην Ελλάδα το ‘69

"Τη συγκεκριμένη περίοδο βρίσκεται σε διάσταση με τον τρίτο σύζυγό της και κληρονόμο της αυτοκινητοβιομηχανίας "Opel" Γκίντερ Σακς".

12 Ιουλ 2023

Νικόλ Κίντμαν: "Εύχομαι να είχα γνωρίσει τον Κιθ πιο νωρίς στη ζωή μου"

Η Νικόλ Κίντμαν και ο Κιθ Έρμπαν είναι αχώριστοι από τις αρχές της δεκαετίας των 00’s και παραμένουν μαζί, ενωμένοι σε όλα τα σκαμπανεβάσματα της ζωής.

01 Ιουλ 2023

Η δολοφονία του αδερφού της, ο καρκίνος, τα δικαστήρια: Η μυθιστορηματική ζωή της Σοφία Βεργκάρα

"Βασικά ήθελα να γίνω οδοντίατρος, όχι ηθοποιός, αλλά ποτέ δεν ξέρεις τι θα σου φέρει η ζωή" έχει πει η "Γκλόρια" του "Modern Family".