ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ WOMAN TOC

Άρης Σπηλιωτόπουλος: Η κατά 29 χρόνια νεότερη σύντροφος και η σχέση του με τον Τόνι Σφήνο

Ο Άρης Σπηλιωτόπουλος είναι το πρόσωπο της ημέρας.

GRAMATIKOY_SPILIOTOPOYLOS ndp

Αναμφίβολα το πρόσωπο της ημέρας, μετά από πολλά χρόνια είναι ο Άρης Σπηλιωτόπουλος, χάρη στην "μεταγραφή" του στον ΣΥΡΙΖΑ και στο επικοινωνιακό επιτελείο του Στέφανου Κασσελάκη.

Ο νεότερος εκπρόσωπος Τύπου

Γεννήθηκε στην Πάτρα στις 28 Οκτωβρίου του 1966. Τελείωσε το γυμνάσιο και το λύκειο στην Πρότυπο Σχολή όπου αρχικά εντάχθηκε στη ΜΑΚΙ, τη μαθητική οργάνωση της Νέας Δημοκρατίας και στη συνέχεια στην ΟΝΝΕΔ. Σύντομα αποχώρησε για να συμμετάσχει στη βραχύβια ΔΗΑΝΑ. Το 1985 πήγε στην Αθήνα για να σπουδάσει στο τμήμα Πολιτικών και Οικονομικών Επιστημών του Πανεπιστημίου Αθηνών. Μετά την αποφοίτηση του έκανε διπλά μεταπτυχιακά στο Πανεπιστήμιο Σίτι του Λονδίνου στην Πολιτική Επικοινωνία και στα Μέσα Μαζικής Επικοινωνίας.

Επιστρέφοντας από το Λονδίνο το 1992 ο Σπηλιωτόπουλος εντάχθηκε στη Γραμματεία Πολιτικού Σχεδιασμού, Επικοινωνίας και Ιδεολογίας της Νέας Δημοκρατίας. Εκεί πρωτοσυνεργάστηκε με τον τότε υπεύθυνο πολιτικού σχεδιασμού Κώστα Καραμανλή με τον οποίο συνδέθηκε πολιτικά τα επόμενα χρόνια.

Ύστερα από την ήττα της Νέας Δημοκρατίας στις εκλογές του 1996 και την παραίτηση του Έβερτ εκλέχθηκε στη θέση του ο Καραμανλής ο οποίος τον Απρίλιο του 1997 όρισε τον Σπηλιωτόπουλο εκπρόσωπο τύπου του κόμματος, καθιστώντας τον τον νεότερο μέχρι τότε εκπρόσωπο ελληνικού κόμματος. Τον Αύγουστο του 2000, λίγους μήνες μετά την εκλογική ήττα της Νέας Δημοκρατίας ο Σπηλιωτόπουλος παραιτήθηκε από εκπρόσωπος τύπου για να αντικατασταθεί από τον Θεόδωρο Ρουσόπουλο.

Η σχέση του με την κατά 29 χρόνια νεότερη Φοίβη Γραμματικού

Το 2017 ο Άρης Σπηλιωτόπουλος "παραιτείται" από περιζήτητος εργένης και τον βρίκουμε με την 21χρονη Φοίβη Γραμματικού. Η Φοίβη λοιπόν είναι κάτοικος της Αθήνας και μάλιστα σύμφωνα με τα όσα είναι γνωστά, ζει στο Πανόραμα Βούλας, ενώ έχει εργαστεί ως αεροσυνοδός.

Παρά τη διαφορά ηλικίας που έχουν, έχουν βρει τον δικό τους κώδικα επικοινωνίας και φαίνονται ιδιαίτερα ταιριαστοί. Μάλιστα σε όλες τις δημόσιες εμφανίσεις τους που είναι μαζί, είναι ιδιαίτερα διαχυτικοί και αδιαφορούν για τα flash των φωτογράφων και τα αδιάκριτα βλέμματα.

Τι κοινό έχει ο Τόνι Σφήνος με τον Άρη Σπηλιωτόπουλο;

Ο Τόνις Σφήνος, κατά κόσμον Θανάσης Κιούσης, είναι παντρεμένος με το μοντέλο Ιωάννα Γραμματικού και έχουν αποκτήσει μαζί ένα παιδί. Η σύζυγος του είναι η μικρή αδελφή της Φοίβης Γραμματικού. Συχνά τα δύο ζευγάρια βγαίνουν μαζί κι κάνουν πολύ καλή παρέα.

ADVERTISEMENT - CONTINUE READING BELOW

Δείτε λοιπόν τις φωτογραφίες που ξεχωρίσαμε και αποδεικνύουν πως η Φοίβη είναι μία πολύ εντυπωσιακή γυναίκα, που δικαίως έκλεψε την καρδιά του πολιτικού.

Ο Άρης Σπηλιωτόπουλος και η σύντροφός του μπορεί να έχουν περίπου 29 χρόνια διαφορά, ωστόσο είναι μαζί αρκετά χρόνια τώρα, με τον φακό να τους πιάνει, σε μια σπάνια έξοδό τους πριν και από μερικό καιρό.

Ο φωτογραφικός φακός "έπιασε" τον Άρη Σπηλιωτόπουλου μαζί με την αγαπημένη του Φοίβη Γραμματικού στο Κολωνάκι και εμείς στα έχουμε τις εικόνες από την βόλτα του αγαπημένου ζευγαριού.

VIRAL ΕΙΔΗΣΗ

Survivor trailer 30/4: "Ρε φίλε με τρελαίνεις", "Μίλα σαν άνθρωπος" - Παγωμένοι όλοι με τον τσακωμό στη μέση του αγωνίσματος

Μπορεί να είμαστε κλεισμένοι πλέον μέσα στο σπίτι, ωστόσο αυτό δεν ίσχυε φυσικά από πάντα, αφού προ του ιού είχαμε την ελευθερία, προφανώς να κάνουμε τις βόλτες μας.

Έτσι λοιπόν και ο πρώην υπουργός με την καλή του πριν ξεσπάσει η μπόρα που λέγεται κορωνοϊός και μας κλείσει όλους μέσα στο σπίτι, είχε πάει στο Κολωνάκι με την αγαπημένη του Φοίβη.

Η βόλτα του Άρη Σπηλιωτόπουλου με την νεότερη σύντροφό του στο Κολωνάκι

Όπως είπαμε το γνωστό ζευγάρι έχει αρκετά χρόνια ηλικίας διαφορά, ωστόσο είναι μαζί ήδη σχεδόν τρία χρόνια με τους δυο τους να φαίνεται να τα περνούν πολύ όμορφα και να απολαμβάνουν με το παραπάνω ο ένας τη συντροφιά του άλλου.

Οι δυο τους λοιπόν, πριν και την απαγόρευση της κυκλοφορίας φυσικά, βγήκαν μια βόλτα στο Κολωνάκι και τα φλας των φωτογράφων τους αποθανάτισαν να περπατούν μαζί στον δρόμο - μάλιστα ο φακός τσάκωσε και την Νάνσυ Παραδεισανού να πίνει τον καφέ της με μια επίσης διάσημη Ελληνίδα και επίσης προ πανδημίας!

Όπως θα δείτε και στις εικόνες που ακολουθούν το αποθανατίστηκε να περπατά στους δρόμους του κέντρου με τους δυο τους να είναι ντυμένοι casual με μαύρες κυρίως αποχρώσεις.

Με αυτήν την ευκαιρία, ας κάνουμε ένα ταξίδι στο χρόνο στο μακρινό 1999

Read Next

17 Μαϊ 2024

Τι διαβάζουμε τώρα: 4 μυθιστορήματα που θα πάρεις και στις ανοιξιάτικες αποδράσεις

Η άνοιξη μας χαρίζει νέα φρέσκα βιβλία για να ετοιμάζουμε σιγά σιγά τις βαλίτσες του καλοκαιριού.

17 Μαϊ 2024

Μαριάννα Κιμούλη: Ο Άντονι Χόπκινς, ήταν απίστευτα γενναιόδωρος, ήταν ένας από... εμάς"

Η Μαριάννα Κιμούλη μμίλησε για τους διάσημους γονείς της, για τις "Ψυχοκόρες", αλλά και για την την άγνωστη συνεργασία της με τον Άντονι Χόπκινς

Περισσότερα από

News

17 Μαϊ 2024

Maestro: Πρεμιέρα χτες για τη 2η σεζόν- αποθεώθηκαν Γουλιώτη, Καβογιάννη, Αλεξίου στο twitter

"Δώστε ενα όσκαρ στη θεάρα" έγραψε τηλεθεατής για τη Μαρία Κακογιάννη στο Twitter.

17 Μαϊ 2024

Ο δισεκατομμυριούχος της Hermès που δίνει την περιουσία στον κηπουρό του

11 δισεκατομμύρια δολάρια θα πάρει ο τυχερός Μαροκινός κηπουρός του.

17 Μαϊ 2024

Γυναικοκτονία στο Μενίδι: Κυνικός και αμετανόητος ο δράστης μετά το καρτέρι θανάτου - "Της είχα πει ότι θα τη σκότωνα"

"Σκότωσα την γυναίκα μου και δεν το μετανιώνω" λέει ο δράστης για την 40χρονη πρώην σύζυγό του. Την μαχαίρωσε 17 φορές.

17 Μαϊ 2024

Σούρι Κρουζ: Άλλαξε το επίθετό της κόβοντας κάθε σχέση με τον αδιάφορο πατέρα της

Σκυθρωπή στην πρώτη της δημόσια εμφάνιση η κόρη του Τομ Κρουζ μετά την αλλαγή του ονόματός της

17 Μαϊ 2024

Μαρία Τζομπανάκη: Η σπάνια εικόνα από τη ζωή της στη Νέα Υόρκη με τον σύζυγό της

Τα τελευταία χρόνια η Μαρία Τζομπανάκη μοιράζεται τη ζωή της μεταξύ Ελλάδας και Αμερικής.

17 Μαϊ 2024

Θανάσης Μπάφας: Έφυγε ο θρύλος των ειδικών δυνάμεων - Έζησε τη φρίκη του πολέμου

Η τελευταία συνέντευξη του Θανάση Μπάφα, που διηγείται ιστορίες από επικίνδυνες αποστολές στον πόλεμο.

17 Μαϊ 2024

"Megalopolis": Ο Φράνσις Φορντ Κόπολα αποκαλύπτει την πρώτη σκηνή της νέας (και προφανώς συγκλονιστικής) ταινίας του

40 χρόνια και 300 σενάρια, χρειάστηκε ο Φράνσις Φορντ Κόπολα μέχρι να τελειοποιήσει το Megalopolis. Και το πρώτο τρέιλερ της νέας του ταινίας, είναι επιτέλους εδώ.

16 Μαϊ 2024

Η κίνηση του William για να μη διαταραχτεί η ιδιωτικότητα της Kate που συνεχίζει τις θεραπείες της

H απόφαση του διαδόχου του θρόνου με σκοπό να προστατεύσει τη σύζυγό του

16 Μαϊ 2024

"Ο Διάβολος φοράει Prada": 10 πράγματα που δεν ήξερες για την κωμωδία

Η αμοιβή της Στριπ, σε ποιον βάσισε την ερμηνεία της, οι σχεδιαστές που δεν έδιναν από φόβο ρούχα τους και πολλά, πολλά ακόμη!