ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ WOMAN TOC

"Ο Χάρι θα πρέπει να επιστρέψει στην Αγγλία χωρίς την Μέγκαν"

Πόσο δημοφιλές είναι αυτήν την στιγμή το ζευγάρι στην Βρετανία; Τι λένε οι δημοσκοπήσεις;

Πόσο κόστισαν Χάρι και Μέγκαν στους Βρετανούς- Υπέρογκο ποσό για ανακαινίσεις και το βασιλικό γάμο

Ο πρίγκιπας Χάρι και η Μέγκαν Μαρκλ κλήθηκαν να "κάνουν περισσότερα” για να ενισχύσουν τη δημοφιλία τους στη Βρετανία, ενόψει της επιστροφής στη χώρα τον επόμενο μήνα. Ο Χάρι μάλιστα, πρόκειται να παραστεί σε μια ειδική τελετή στον Καθεδρικό Ναό του Αγίου Παύλου στις 8 Μαΐου, για να γιορτάσει την 10η επέτειο των Αγώνων Invictus.

Ενόψει της επίσκεψης, ο πρίγκιπας Harry έλαβε μια προειδοποίηση για τους Αγώνες, καθώς οι επικριτές πιστεύουν ότι η Meghan Markle θα μπορούσε να "κλέψει τις εντυπώσεις” αν επιστρέψει στο Ηνωμένο Βασίλειο μαζί του για την ειδική επετειακή εκδήλωση.

Τα νέα πρότζεκτ στο Netflix

Στο μεταξύ νέο διπλό χτύπημα από πρίγκιπα Χάρι και Μέγκαν Μαρκλ στο Netflix. Σε μια κίνηση έκπληξη, ο πρίγκιπας Χάρι και η Μέγκαν Μαρκλ πρόκειται να παρουσιάσουν δύο νέες σειρές στο Netflix που θα επικεντρώνονται στο lifestyle και το πόλο.

Η μία εκπομπή θα εξερευνά τις χαρές της μαγειρικής, της κηπουρικής, της ψυχαγωγίας και της φιλίας, ενώ η άλλη θα δώσει πρωτοφανή πρόσβαση στον κόσμο του επαγγελματικού πόλο και στο US Open Championship στη Φλόριντα.

Τα σόου θα γίνουν από την εταιρεία του πρίγκιπα Χάρι και της Μέγκαν Μαρκλ Archewell Productions, με τη δούκισσα του Σ΄σεξ να είναι παραγωγός και των δύο σειρών και τον δούκα του Σάσεξ να δουλεύει στη σειρά για το πόλο.

Και τα δύο σόου βρίσκονται στα αρχικά στάδια παραγωγής, με τους τίτλους και τις ημερομηνίες κυκλοφορίας να ανακοινώνονται τους επόμενους μήνες.

Υπενθυμίζεται πως οι Σάσεξ έχουν κυκλοφορήσει στο παρελθόν τρία ντοκιμαντέρ με το Netflix, ως μέρος μιας συμφωνίας πολλών εκατομμυρίων λιρών.

Πόσο δημοφιλές είναι το ζευγάρι στην Βρετανία;

Όσον αφορά πάντως την δημοφιλία του ζευγαριού, βασιλικός ανταποκριτής εξέφρασε την άποψη ότι το ζευγάρι "έχει ακόμη δρόμο μπροστά του” για να αυξήσει τη δημοτικότητά του στη Βρετανία. Όσον αφορά στη δημοφιλία τους, ο Χάρι συγκεντρώνει το 31% των θετικών απόψεων και η Μέγκαν μόλις μόνο το 21%.

Ο βασιλικός ανταποκριτής του GB News, Cameron Walker, δήλωσε: "Έχουν ακόμη δρόμο μπροστά τους αν θέλουν να αυξήσουν τη δημοτικότητά τους στο βρετανικό κοινό”. Τα αποτελέσματα αυτά είναι σημαντικά διαφορετικά από εκείνα της Κέιτ, η οποία αυτή τη στιγμή υποβάλλεται σε θεραπεία για τον καρκίνο, μετά τη διάγνωσή της. Σύμφωνα με τη δημοσκόπηση της GovUK, η πριγκίπισσα της Ουαλίας προτιμήθηκε από το 76% του συνόλου των ερωτηθέντων.

Τα αποτελέσματα της δημοσκόπησης ίσως είναι και η αιτία που ο Harry και η Meghan είναι σκεφτικοί όσον αφορά στην επίσκεψή τους στο Ηνωμένο Βασίλειο. Σύμφωνα με βασιλικό εμπειρογνώμονα, το ζευγάρι χρησιμοποιεί την ανησυχία για την ασφάλειά του ως "βολική δικαιολογία” για να αναβάλει την επιστροφή του.

Μιλώντας στο GBN America, ο Αμερικανός δημοσιογράφος Lee Cohen υποστήριξε ότι το βασιλικό ζεύγος αποφεύγει να επιστρέψει στη χώρα λόγω της πιθανότητας μιας "άσχημης” υποδοχής από το κοινό. Ο Cohen δήλωσε: "Ο Harry θα πρέπει να κάνει το ταξίδι χωρίς τη Meghan”.

"Από τότε που αποσύρθηκε από τα βασιλικά καθήκοντα το 2020, η Meghan επέστρεψε στο Ηνωμένο Βασίλειο μόνο σε ελάχιστες περιπτώσεις, συμπεριλαμβανομένης της κηδείας της βασίλισσας Ελισάβετ Β’. "Ωστόσο, δεν παρέστη στη στέψη του βασιλιά το 2023. Ο Harry παρευρέθη μόνος του και πολλοί Βρετανοί μοιράζονται μαζί μου την άποψη ότι θα ήταν ενθουσιασμένοι αν την έβλεπαν να φεύγει μετά τις προσβολές στη χώρα τους και τους αγαπημένους τους θεσμούς”.

Ο Cohen πρόσθεσε: "Οι Σάσεξ χρησιμοποιούν το θέμα της ασφάλειας. Χρησιμοποιούν την ασφάλεια ως βολική δικαιολογία, αλλά πιστεύω ότι αυτό που πραγματικά φοβούνται είναι μια άσχημη δημόσια υποδοχή.

"Αν η Markle επέστρεφε, ποιος θα μπορούσε να αμφισβητήσει ότι δεν αξίζει μια άσχημη δημόσια υποδοχή;”

Read Next

08 Μαϊ 2024

Χίλαρι Νταφ: Γέννησε το 4ο μωρό της στο σπίτι - Οι εντυπωσιακές φωτογραφίες από την γέννα στο νερό

Το 4ο παιδί της έφερε στον κόσμo η τραγουδίστρια και ηθοποιός, Hilary Duff.

08 Μαϊ 2024

Δίκη στο Μάτι: Ασκήθηκε έφεση από την Εισαγγελία για την απόφαση να πέσουν στα "μαλακά" οι κατηγορούμενοι

Η έφεση που ασκήθηκε αφορά το σύνολο της απόφασης, πλην του ηλικιωμένου που έβαλε τη φωτιά, ο οποίος καταδικάστηκε σε 3 χρόνια φυλακή, γιατί νομικά δεν μπορούσε να ασκηθεί.

Περισσότερα από

News

08 Μαϊ 2024

Met Gala: Το "γυμνό φόρεμα" νίκησε και πάλι- αλλά μήπως τελικά έχει καταντήσει βαρετό;

Το λέει και ο λαός: "Το πολύ το "Κύριε Ελέησον" το βαριέται και ο παπάς".

08 Μαϊ 2024

Σφοδροί βομβαρδισμοί στη Γάζα - Το Ισραήλ άνοιξε το σημείο διέλευσης Κερέμ Σαλόμ

Ο ισραηλινός στρατός ανέπτυξε άρματα μάχης χθες στη Ράφα, πήρε τον έλεγχο της συνοριακής διέλευσης και έκλεισε τα δυο κυριότερα σημεία εισόδου ανθρωπιστικής βοήθειας εξαγριώνοντας τη διεθνή κοινότητα.

08 Μαϊ 2024

Eurovision 2024: H Eλένη Φουρέιρα σε μια εκρηκτική performance

Με μια εντυπωσιακή εμφάνιση της Ελένης Φουρέιρα, ξεκίνησε ο Α’ ημιτελικός της φετινής Eurovision.

08 Μαϊ 2024

Dove Cameron - Damiano David: Ναι, ήταν το ωραιότερο ζευγάρι στο Met Gala 2024

Αγνώριστος ο Damiano David, frontman των Måneskin, αλλά πολύ ερωτευμένος με την Ντοβ Κάμερον είναι Αμερικανίδα ηθοποιός και τραγουδίστρια.

08 Μαϊ 2024

Ο Νίκος Πορτοκάλογλου εκπέμπει "silver alert"- Σπάνιο κλικ με τον αδερφό του

"Δύο αδέλφια, κοτσονάτοι οδοιπόροι και εξερευνητές χάθηκαν στα δάση του Ανατολικού Πηλίου" γράφει στην ανάρτηση του ο μουσικός!

08 Μαϊ 2024

"Η αρραβωνιαστικιά του Αχιλλέα" της Άλκης Ζέη για πρώτη φορά στο θέατρο

Από τις 9 Μαΐου στο θέατρο "Μεταξουργείο" για 15 παραστάσεις.

08 Μαϊ 2024

Θεϊκή εμφάνιση έκανε η Σάλμα Χάγιεκ στο παλάτι των Ηλυσίων στο Παρίσι

Η ηθοποιός επισκίασε με την παρουσία της, τις δύο Πρώτες Κυρίες της Γαλλίας και της Κίνας.

08 Μαϊ 2024

Eurovision 2024: Το BBC αποθεώνει την Μαρίνα Σάττι

Και χαρακτηρίζει το Zari "avant-garde κολάζ ήχου".

08 Μαϊ 2024

Η Έλενα Παπαρίζου αποθέωσε την Ελένη Φουρέιρα στην εμφάνιση του ημιτελικού της Eurovision

Εκρηκτική και εντυπωσιακή η εμφάνιση της Ελένης Φουρέιρα στον Α' Ημιτελικό της Eurovision.