ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ WOMAN TOC

Άντι Μακ Ντάουελ: "Αυτό είναι το μυστικό που την κρατάει πάντα νέα"

Σε μία age positivity συνέντευξη στο Harper's Bazaar, η 65χρονη σταρ μιλάει για την ηλικία, τις αισθητικές επεμβάσεις και αποκαλύπτει το μυστικό της νεότητας.

Η Άντι Μακ Ντάουελ διανύει το 65ο έτος της ηλικίας της, είναι η μακροβιότερη πρέσβειρα της L'Oréal Paris και αποτελεί inspo για γυναίκες όλων των ηλικιών χάρη στη φυσική ομορφιά της που αναδεικνύει σε κάθε εμφάνιση.

Ανάμεσα σε guest τηλεοπτικές εμφανίσεις, catwalks στην πασαρέλα και πόζες για τις διεθνείς διαφημιστικές καμπάνιες της L'Oréal, η Mακ Ντάουελ παραδέχεται ότι συνειδητοποίησε τώρα την πραγματική ομορφιά της αποδοχής του εαυτού της.

" Ήρθε μια στιγμή, νομίζω, γύρω στα 60, όπου έπρεπε απλώς να νιώσω άνετα με το γεγονός ότι ήμουν πλέον μεγαλύτερη γυναίκα. Και το έχω αγκαλιάσει αυτό", αποκαλύπτει η ηθοποιός και μοντέλο στο περιοδικό Bazaar.

Τα φυσικά γκρίζα μαλλιά της ηθοποιού και μοντέλου είναι το σήμα κατατεθέν της, με αμέτρητα άρθρα στα μεγαλύτερα περιοδικά παγκοσμίως να εξυμνούν την beauty επιλογή της, αφού "απενοχοποιεί" τα ηλικιακά στερεότυπα και ενθαρρύνει το age positivity.

Όσο αφορά τις αισθητικές επεμβάσεις που φαίνεται να έχουν πάρει τροπή κοινωνικού φαινομένου, η 65χρονη καλλονή διατηρεί μία neutral τοποθέτηση, καθώς στη συνέντευξή της στο Harper's Bazaar εξήγησε ότι προτιμάει τις ρυτίδες της, αλλά δεν κρίνει όσους επεμβαίνουν στην εμφάνισή τους.

"Έχουμε τόσες πολλές επιλογές τώρα, δεν κατηγορώ κανέναν για οτιδήποτε θέλει να κάνει. Νομίζω ότι ο καθένας πρέπει να κάνει αυτό που τον κάνει ευτυχισμένο. Μου αρέσει η έκφραση. Δεν με πειράζουν οι γραμμές στο πρόσωπό μου, προτιμώ αυτό — προτιμώ την κίνηση. Μπορώ να δω πότε κάποιος κάνει πολύ μπότοξ, αλλά αν τον κάνει χαρούμενο, είμαι της άποψης κάνε ό,τι σε κάνει χαρούμενο. Είναι τόσο μικρό, ασήμαντο πράγμα να κάθεσαι και να αναλύεις τις επιλογές των ανθρώπων – υπάρχουν πολύ μεγαλύτερα πράγματα για τα οποία πρέπει να ανησυχείς στον κόσμο", είπε η Άντι Μακ Ντάουελ

Στην ερώτηση " τι την κρατά τόσο ζωντανή και με νεανική όψη", ανέφερε ότι η γυμναστική είναι το μυστικό που της προσφέρει αρμονία και την κάνει να αισθάνεται καλά με τον εαυτό της.

"Μου αρέσει να ασκούμαι. είναι πολύ σημαντικό για μένα. Τα καταφέρνω, πραγματικά το κάνω. Όταν έρχονται οι ενδορφίνες, χαίρομαι. Αν δεν γυμνάζομαι, δεν νιώθω καλά. Μου αρέσει η πεζοπορία ή το περπάτημα, και επίσης γυμνάζομαι με έναν προπονητή. Κάνω γιόγκα μόνη μου, επίσης - κατά τη διάρκεια του Covid, τα κατάφερα πολύ καλά σε αυτό-. Πάντα έπρεπε να πηγαίνω σε ένα μάθημα και τώρα είμαι εξαιρετικά πειθαρχημένη, καθώς κάνω γιόγκα στα μεσημεριανά μου διαλείμματα. Πολλοί άνθρωποι πιθανότατα με μισούν, αλλά είμαι πολύ πειθαρχημένη. Δεν μπορώ να το αποφύγω, αυτός είναι ο τρόπος που νιώθω καλά. Προσέχω καλά τον εαυτό μου", είπε και πρόσθεσε:

"Ετοιμάζομαι να κάνω έναν ημιμαραθώνιο με μερικούς από τους φίλους μου. Θα τον περπατήσουμε μόνο, επιτρέψτε μου να το διευκρινίσω - αλλά είναι ακόμα 13 μίλια! Είμαστε όλοι στα 60 μας και μερικοί από αυτούς μπορεί να είναι ακόμη και στα 70 τους".

Ακολουθήστε το Womantoc στο Instagram

Read Next

28 Απρ 2024

Βασιλιάς Κάρολος: H νέα ανακοίνωση του Μπάκιγχαμ για την υγεία του

Τέλος στις φήμες για επιδείνωση της υγείας του βασιλιά Κάρολου θέλησε να βάλει το Παλάτι με μια ανακοίνωση, αλλά και μια νέα φωτογραφία του βασιλικού ζεύγους.

28 Απρ 2024

Πώς θα τιμήσει η παρέα των Friends τη γλυκόπικρη επέτειο των 20 χρόνων

Η τηλεοπτική παρέα των Friends αποχαιρέτησε τον περασμένο Οκτώβριο τον Mάθιου Πέρι.

Περισσότερα από

News

28 Απρ 2024

Μουσείο Ακρόπολης: "Παρθενώνας και Βύρωνας. Με αφορμή τα 200 χρόνια από τον θάνατο του Βύρωνα"

Τα τελευταία λόγια του λόρδου Βύρωνα πριν πεθάνει λέγεται ότι ήταν για την Ελλάδα.

28 Απρ 2024

Τζον Λένον-Πολ ΜακΚάρτνεϊ: Οι γιοι τους είναι ολόιδιοι με τους μπαμπάδες και κυκλοφορούν νέο single

Μια νέα συνεργασία Λένον- ΜακΚάρτνεϊ είναι το τελευταίο πράγμα που θα περίμενε κανείς.

27 Απρ 2024

Φούτζι: Οι Ιάπωνες μπλοκάρουν" την θέα του όρους Φούτζι στους τουρίστες

Δραστικά μέτρα λαμβάνει η Ιαπωνία καθώς δεν μπορεί να ανεχτεί πια τις κακές συμπεριφορές.

27 Απρ 2024
27 Απρ 2024

Νάνα Μούσχουρη: Συγκλόνισε η 89χρονη διεθνούς φήμης τραγουδίστρια στο Καλλιμάρμαρο

Στην τελετή παράδοσης της Ολυμπιακής Φλόγας η Νάνα Μούσχουρη ερμήνευσε τους εθνικούς ύμνους Γαλλίας και Ελλάδας.

27 Απρ 2024

Ανδρέας Μικρούτσικος: "Στη Super Κατερίνα ένιωσα καταπιεσμένος και ότι δεν υπήρχε σεβασμός"

Ανδρέας Μικρούτσικος: "Στη Super Κατερίνα ένιωσα καταπιεσμένος και ότι δεν υπήρχε σεβασμός"

27 Απρ 2024

Στέφανος Κορκολής: "Μετά τον καρκίνο πέταξα από τη ζωή μου οτιδήποτε τοξικό"

Ο Στέφανος Κορκολής μίλησε για την περιπέτεια υγείας του, τις αλλαγές που έκανε στη ζωή του και την επιλογή να είσαι ελεύθερος άνθρωπος.

27 Απρ 2024

Αγνώριστη η Αν Χάθαγουεϊ με πολύ κοντά, αγορίστικα μαλλιά

Η ηθοποιός υιοθέτησε ένα εντελώς διαφορετικό, για τα δεδομένα της, hair look.

27 Απρ 2024

Βασιλιάς Κάρολος: Η ανανέωση του πλάνου της κηδείας του

Πόσο άρρωστος είναι τελικά ο βασιλιάς Κάρολος και τι συμβαίνει με την επιχείρηση Menai Bridge;