ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ WOMAN TOC

Αν Χάθαγουεϊ: Η "άγνωστη" αποβολή και η απάντηση στους haters

Η 43χρονη βραβευμένη με Όσκαρ ηθοποιός ξανά... συστήνεται στο κοινό.

Η 43χρονη σταρ έδωσε μία αποκαλυπτική συνέντευξη σε γνωστό Αμερικανικό περιοδικό και μίλησε για τα τελευταία πέντε χρόνια της ζωής της, τα οποία περιείχαν υπαρξιακές αναζητήσεις, εγκατάλειψη του αλκοόλ, μητρότητα και ένα από τα πιο δυναμικά comeback του Χόλιγουντ.

Δεν είναι ότι έχασε ποτέ την αίγλη της, αφού βρίσκεται, αναμφισβήτητα, στη λίστα με τις πιο αναγνωρισμένες σταρ του πλανήτη. Είναι ότι η Αν Χάθαγουεϊ συστήνεται ξανά στο κοινό που την λάτρεψε μέσα από ρόλους όπως "Ο Διάβολος φορούσε Prada", και διορθώνει αυτούς που θεωρούσαν ότι δεν έχει σεξαπίλ.

"Αυτή είναι η πρώτη φορά που γνωρίζω τον εαυτό μου τόσο καλά. Δεν ζω σε αυτό που σκέφτονται οι άλλοι για μένα. Γνωρίζω το δικό μου μυαλό και είμαι συνδεδεμένη με τα δικά μου συναισθήματα", δήλωσε για τα αρνητικά σχόλια και πρόσθεσε, επίσης: "Είμαι πολύ πιο γρήγορη στο να γελάσω τώρα".

Η Αν Χάθαγουεϊ έχει ζήσει αμέτρητα highlights στη καριέρα της, αλλά μέσα στη μεγάλη διαδρομή έχει αντιμετωπίσει και σκοτεινά σημεία όπως τότε που το Ίντερνετ της είχε " επιτεθεί" γιατί ήταν τέλεια. Και ενώ ακούγεται αστείο, δεν ήταν τόσο για την ίδια αφού την επηρέασε προσωπικά, αλλά και επαγγελματικά.

"Το κλειδί είναι να μην το αφήσεις να σε κλείσει. Πρέπει να παραμείνεις τολμηρός και μπορεί να είναι δύσκολο γιατί λες: "Αν παραμείνω ασφαλής, αν αγκαλιάσω τη μέση, αν δεν τραβήξω πολύ την προσοχή στον εαυτό μου, δεν θα βλάψω". Αν θες να το κάνεις αυτό, δεν είσαι ηθοποιός. Είσαι σχοινοβάτης. Ζητάς από τους ανθρώπους να επενδύσουν τον χρόνο και τα χρήματά τους, την προσοχή και τη φροντίδα τους σε εσένα. Πρέπει λοιπόν να τους δώσεις κάτι που αξίζει όλα αυτά τα πράγματα. Και αν δεν σου κοστίζει τίποτα, τι πραγματικά προσφέρεις;", εξηγεί για το mindest που διατηρεί στην σκληρή βιομηχανία του θεάματος.

Ωστόσο, η δουλειά και η ψυχική της υγεία συγκρούστηκαν σε ένα ακόμη, άγνωστο έως σήμερα, σημείο της ζωής της. Στην πρόσφατη συνέντευξή της, η 43χρονη ηθοποιός αποκάλυψε ότι είχε μία αποβολή. Το 2015, η Χάθαγουεϊ είχε υποστεί μια αποβολή κατά τη διάρκεια έξι εβδομάδων της παράστασης Grounded.

"Δεδομένου του πόνου που ένιωσα ενώ προσπαθούσα να μείνω έγκυος, θα ένιωθα ανειλικρινής να δημοσιεύσω κάτι τόσο χαρούμενο, όταν ξέρω ότι η ιστορία είναι πολύ πιο διαφορετική για όλους. Την πρώτη φορά δεν μου βγήκε. Έκανα ένα θεατρικό έργο και έπρεπε να γεννήσω επί σκηνής κάθε βράδυ. Ήταν πάρα πολύ δύσκολο να το κρατήσω μέσα μου όταν ήμουν στη σκηνή και προσποιούμουν ότι όλα ήταν καλά”, εξήγησε και πρόσθεσε:

"Είναι πραγματικά δύσκολο να θέλεις κάτι τόσο πολύ και να αναρωτιέσαι αν κάνεις κάτι λάθος”.

Ακολουθήστε το Womantoc στο Instagram

Read Next

27 Απρ 2024

Καλλιμάρμαρο: Η Αθήνα παρέδωσε την Ολυμπιακή Φλόγα στο "Παρίσι 2024

Σε ενα κατάμεστο Παναθηναϊκό Στάδιο αντήχησαν οι Εθνικοί Ύμνοι της Ελλάδας και της Γαλλίας

27 Απρ 2024

Ντάνι Ντε Βίτο και Άρνολντ Σβαρτσενέγκερ ξανά μαζί

Μετά από τη διάσημη ταινία "Οι δίδυμοι", το δίδυμο επιστρέφει στη μεγάλη οθόνη.

Περισσότερα από

News

27 Απρ 2024

Άννα Βίσση: Με την αδερφή της στην Κύπρο

Η Ελληνίδα σταρ ποτέ δεν ξεχνά την ιδιαίτερη πατρίδα της

27 Απρ 2024

Πού θα ταξιδέψουν οι Έλληνες το φετινό Πάσχα - Οι top προορισμοί εσωτερικού και εξωτερικού

Οι αναχωρήσεις για προορισμούς του εσωτερικού και του εξωτερικού ξεκινούν από το Σάββατο και κορυφώνονται στα μέσα της Μ.Εβδομάδας.

27 Απρ 2024

"Ήταν αηδιαστικό": Η Αν Χάθαγουεϊ περιγράφει τη χειρότερη - ίσως - στιγμή που έχει βιώσει σε audition

Το αίτημα του παραγωγού απέναντι στη νεαρή τότε ηθοποιό απαιτούσε, μεταξύ άλλων, με φιληθεί με άλλους δέκα άντρες.

27 Απρ 2024

Σέρρες: Τα "Λαζαράκια" και οι περίτεχνοι σταυροί από φοινικόφυλλα στην Αγία Παρασκευή Σιδηροκάστρου

Τα "Λαζαράκια" ή "Λαζάρηδες" ή "Λαζαρούδια" είναι μικρά νηστίσιμα ψωμάκια, τα οποία πρόσφεραν οι νοικοκυρές το Λαζαροσάββατο (το Σάββατο του Λαζάρου) στα παιδιά που έλεγαν τα κάλαντα.

27 Απρ 2024

Netflix: Έρχεται το αριστούργημα του Γκαμπριέλ Γκαρσία Μάρκες "Εκατό χρόνια μοναξιά"

Το βιβλίο που κατέκτησε την καρδιά μας γίνεται τώρα τηλεοπτική σειρά που περιμένουμε εναγωνίως.

26 Απρ 2024

Lifestory: Ο χαρισματικός Γκάρι Όλντμαν και οι σκοτεινοί δαίμονες της ζωής του

Φρικτές αναμνήσεις, κακοποίηση και πολύ αλκοόλ καταδυναστεύσαν για χρόνια τον Γκάρι Όλντμαν.

26 Απρ 2024

Σκοτ Ντίσικ: Το Ozempic, η δραματική απώλεια κιλών και η κραυγή απόγνωσης για βοήθεια

Σε τραγική κατάσταση βρίσκεται η υγεία του Σκοτ Ντίσικ - του σταρ απο το Keeping Up with the Kardashians-λόγω της δραματικής απώλειας βάρους με τη χρήση του Ozempic.