ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ WOMAN TOC

Η Κέιτ Μίντλετον ανακοίνωσε πως πάσχει από καρκίνο - το επίσημο βίντεο από το παλάτι

Η πριγκίπισσα της Ουαλίας αποκάλυψε ότι έχει διαγνωστεί με καρκίνο και βρίσκεται στα αρχικά στάδια της χημειοθεραπείας.

κειτ

Σε μια δήλωση που καταγράφηκε στο Windsor από το BBC, η Kate Middleton είπε ότι η κατάστασή της ανακαλύφθηκε μετά από σοβαρή επέμβαση στην κοιλιά τον Ιανουάριο. Μετά από εβδομάδες εικασιών για την υγεία της, η Kate Middleton είπε ότι αυτή και ο σύζυγός της, πρίγκιπας William, χρειάζονταν χρόνο για να εξηγήσουν την κατάσταση στα τρία παιδιά τους, τον George, 10, τη Charlotte, 8 και τον Louis, πέντε ετών.

"Αυτό φυσικά προκάλεσε τεράστιο σοκ και ο William και εγώ κάνουμε ό,τι μπορούμε για να το επεξεργαστούμε και να το διαχειριστούμε ιδιωτικά για χάρη της νεαρής οικογένειάς μας", είπε.

"Όπως μπορείτε να φανταστείτε, αυτό πήρε χρόνο. Μου πήρε χρόνο για να συνέλθω από μια μεγάλη χειρουργική επέμβαση για να ξεκινήσω τη θεραπεία μου. Αλλά, το πιο σημαντικό, μας πήρε χρόνο για να εξηγήσουμε τα πάντα στον Τζορτζ, τη Σάρλοτ και τον Λούις με τρόπο που τους ταιριάζει και να τους καθησυχάσουμε ότι θα είμαι εντάξει".

Η πριγκίπισσα της Ουαλίας, 42 ετών, είχε εισαχθεί στην κλινική του Λονδίνου στις 16 Ιανουαρίου για σοβαρή επέμβαση στην κοιλιακή χώρα. Εκείνη την εποχή, το παλάτι αρνήθηκε να επιβεβαιώσει τι νοσηλευόταν η Κάθριν, αλλά είπε ότι η κατάσταση δεν ήταν καρκινική. Η πριγκίπισσα είπε ότι μόνο μετά τη χειρουργική επέμβαση βρέθηκε ο καρκίνος. Ο βασιλιάς νοσηλεύεται επίσης για καρκίνο.

Στη δήλωσή της – που ηχογραφήθηκε την Τετάρτη και δημοσιοποιήθηκε την Παρασκευή, και η οποία ξεκίνησε με ευχαριστήρια λόγια για όσους είχαν στείλει μηνύματα υποστήριξης – η πριγκίπισσα είπε ότι ένιωθε καλά και "γίνονταν πιο δυνατή κάθε μέρα".

Είπε: "Ήταν απίστευτα δύσκολοι δύο μήνες για ολόκληρη την οικογένειά μας, αλλά είχα μια φανταστική ιατρική ομάδα που με φρόντισε πολύ, για την οποία είμαι τόσο ευγνώμων. "Τον Ιανουάριο, υποβλήθηκα σε μεγάλη χειρουργική επέμβαση στην κοιλιά στο Λονδίνο και εκείνη την εποχή θεωρήθηκε ότι η κατάστασή μου δεν ήταν καρκινική. Η χειρουργική επέμβαση ήταν επιτυχής. Ωστόσο, οι εξετάσεις μετά την επέμβαση διαπίστωσαν ότι υπήρχε καρκίνος. Ως εκ τούτου, η ιατρική μου ομάδα με συμβούλεψε να υποβληθώ σε ένα πρόγραμμα προληπτικής χημειοθεραπείας και τώρα βρίσκομαι στα αρχικά στάδια αυτής της θεραπείας".

Η Kate Middleton είπε ότι ήταν σε θέση να καθησυχάσει τα παιδιά της ότι θα αναρρώσει από τη διάγνωσή της. "Όπως τους έχω πει. Είμαι καλά και γίνομαι πιο δυνατή κάθε μέρα εστιάζοντας στα πράγματα που θα με βοηθήσουν να θεραπευτώ. στο μυαλό, το σώμα και το πνεύμα μου", είπε. "Το να έχω τον William δίπλα μου είναι επίσης μια μεγάλη πηγή παρηγοριάς και σιγουριάς. Όπως και η αγάπη, η υποστήριξη και η καλοσύνη που έχουν δείξει τόσοι πολλοί από εσάς. Σημαίνει τόσα πολλά και για τους δυο μας".

Το ζευγάρι έχει υπομείνει εβδομάδες φημών για την κατάσταση της πριγκίπισσας. Οι εικασίες τροφοδοτήθηκαν μόνο όταν η πρώτη επίσημη φωτογραφία της πριγκίπισσας της Ουαλίας που κυκλοφόρησε μετά την επέμβαση στην κοιλιά της πριν από δύο μήνες ανακλήθηκε από μερικά από τα μεγαλύτερα πρακτορεία φωτογραφίας στον κόσμο, λόγω ισχυρισμών ότι είχε παραποιηθεί. Αμέσως μετά ζήτησε δημόσια συγγνώμη για τη "σύγχυση" και είπε ότι ήταν υπεύθυνη για την ψηφιακή επεξεργασία της οικογενειακής φωτογραφίας για την Ημέρα της Μητέρας. Η ίδια ζήτησε στο βίντεο που δημοσιεύθηκε την Παρασκευή χρόνο και χώρο για να ολοκληρώσει τη θεραπεία της και είπε ότι ανυπομονεί να επιστρέψει στα βασιλικά καθήκοντα.

Είπε: "Ελπίζουμε ότι θα καταλάβετε ότι, ως οικογένεια, χρειαζόμαστε τώρα λίγο χρόνο, χώρο και ιδιωτικότητα όσο ολοκληρώνω τη θεραπεία μου. Η δουλειά μου πάντα μου έφερνε μια βαθιά αίσθηση χαράς και ανυπομονώ να επιστρέψω όταν μπορέσω, αλλά προς το παρόν πρέπει να επικεντρωθώ στην πλήρη ανάκαμψη.

"Αυτή τη στιγμή σκέφτομαι επίσης όλους εκείνους των οποίων η ζωή έχει επηρεαστεί από τον καρκίνο. Για όλους όσους αντιμετωπίζουν αυτή την ασθένεια, σε όποια μορφή κι αν είναι, μην χάσετε την πίστη ή την ελπίδα. Δεν είστε μόνοι."

Το παλάτι δεν έδωσε περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τον τύπο του καρκίνου. Τον Ιανουάριο, αποκαλύφθηκε ότι ο βασιλιάς είχε διαγνωστεί με καρκίνο σε ηλικία 75 ετών μετά από θεραπεία στην κλινική του Λονδίνου για μια καλοήθη διόγκωση προστάτη. Τα Ανάκτορα του Μπάκιγχαμ έχουν πει ότι ο βασιλιάς δεν έχει καρκίνο του προστάτη, αλλά οι βοηθοί του δεν έχουν δώσει περισσότερες πληροφορίες.

Read Next

03 Μαϊ 2024

Ashley Madison: Sex, Lies & Scandal: Το νέο ντοκιμαντέρ του Netflix αποκαλύπτει τι συνέβη με το app των "άπιστων" και τη διαρροή των προσωπικών τους στοιχείων

Το Ashley Madison είναι ένα app για παντρεμένους και δεσμευμένους που ψάχνουν για παράνομη σχέση. Το 2015 μετρώντας 37 εκ. χρήστες υπέστη πανωλεθρία καθώς χάκερ δημοσιοποίησαν τα προσωπικά δεδομένα χιλιάδων χρηστών.

03 Μαϊ 2024

Ματούλα Τανιμανίδη: Ο χορός με τον γιο της, Σάκη για μία ξεχωριστή στιγμή

Ο Σάκης Τανιμανίδης μαζί με τη μητέρα του, Ματούλα Τανιμανίδη.

Περισσότερα από

News

03 Μαϊ 2024

Τζένιφερ Κόνελι: Της ταιριάζει πολύ total Louis Vuitton outfit

Εντυπωσίασε η ηθοποιός με την ανατρεπτική επιλογή της για την πρεμιέρα του Dark Matter.

03 Μαϊ 2024

Η τρυφερή φωτογραφία της Victoria για τα γενέθλια του David Beckham

Σαν σήμερα γεννήθηκε ο "θρύλος" του ποδοσφαίρου David Beckham.

03 Μαϊ 2024

Put Your Hands Up: 80χρονοι παρτάρουν σε night club και ανεβάζουν το κέφι για όλους

Οι οίκοι ευγηρίας στις Βρυξέλλες γίνονται δημιουργικοί και χαρίζουν ξανά ζωή στους ηλικιωμένους με πρωτότυπους τρόπους. Και μας αρέσει πολύ!

03 Μαϊ 2024

Οι άγνωστες σπουδές της Ελένης Μενεγάκη πριν γίνει παρουσιάστρια

Ελάχιστοι είναι αυτοί που γνωρίζουν το επάγγελμα της Ελένης Μενεγάκη, το οποίο δεν έχει καμία σχέση με τα φώτα της δημοσιότητας.

02 Μαϊ 2024

Σε πακέτο της Amazon βρέθηκε η γάτα που είχε χαθεί από το σπίτι της!

Η γάτα τρύπωσε κατά λάθος σε πακέτο επιστροφής προς την εταιρία και για 1 εβδομάδα ταξίδευε ανά τις ΗΠΑ. Ευτυχώς επιβίωσε μες στο κουτί!

02 Μαϊ 2024

"Και ναι, είσαι @eleftherios_petrounias ο καλύτερος αθλητής όλων των εποχών στην Ευρώπη! Ευλογημένος, άξιος και εμείς υπερήφανες δίπλα σου πάντα"

Η γεμάτη χαρά και υπερηφάνια δήλωση της Βασιλικής Μιλλούση για τον σύζυγό της Λευτέρη Πετρούνια.

02 Μαϊ 2024

Η ανοιξιάτικη Πρωτομαγιά της Μιμής Ντενίση στον ολάνθιστο κήπο της στον Θεολόγο

Η Μιμή Ντενίση καλωσορίζει τον αγαπημένο της μήνα με μια ανοιξιάτικη φωτογραφία.

02 Μαϊ 2024

Δεκάχρονος παρίστανε τον "νεκρό" για να μην τον σκοτώσει η μητέρα του

Σε ηλικία μόλις 10 ετών το αγοράκι παρίστανε τον πεθαμένο προκειμένου να ξεφύγει από την αδίστακτη μητέρα του.

02 Μαϊ 2024

"Πήρες Ozempic;" Η ασύλληπτη γκάφα της Μπάρμπρα Στρέιζαντ προς την Μελίσσα ΜακΚάρθι πήρε την καλύτερη "πληρωμένη" απάντηση από την ηθοποιό

Η τραγουδίστρια έσβησε αμέσως μετά το σχόλιο που προκάλεσε μεγάλες αντιδράσεις. Η απάντηση της ηθοποιού όμως κέρδισε τις εντυπώσεις.