ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ WOMAN TOC

Πόπη Τσαπανίδου: Η μεγάλη επιστροφή και η τρυφερή οικογενειακή φωτογραφία

Η Πόπη Τσαπανίδου κάνει την μεγάλη επιστροφή

ποπη_τσαμπανιδου ndp

Η Πόπη Τσαπανίδου διατέλεσε εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ πριν από τις εθνικές εκλογές, και η αποχώρησή της μετά την ηχηρή ήττα προκάλεσε πλήθος σχολίων και δημοσιευμάτων, από τον Τύπο που ήθελε να κατακρεουργήσει την " πρώην" συνάδελφο. Με την άνοδο του Στέφανου Κασσελάκη στο τιμόνι του αριστερού κόμματος ήρθαν και οι συζητήσεις και το ενδεχόμενο να είναι υποψήφια στις ευρωεκλογές, αλλά τώρα η Πόπη Τσαπανίδου επιστρέφει στον πολιτικό στίβο ως βουλευτής του ελληνικού κοινοβουλίου.

Ο Όθωνας Ηλιόπουλος, ο οποίος σημειωτέων ήταν πρώτος στο ψηφοδέλτιο Επικρατείας του ΣΥΡΙΖΑ, παραιτήθηκε λόγω φόρτου εργασίας και την έδρα του παίρνει η 56χρονη πολιτικός και δημοσιογράφος.

Και ενώ ο πολιτικός κόσμος διερωτάται τι μέλλεται να γίνει, η Πόπη Τσαπανίδου ανήρτησε φωτογραφία με τα εγγόνια τους. Η κόρη της δημοσιογράφου ζει στο Άμστερνταμ, όπου ταξιδεύει συχνά η δημοσιογράφος προκειμένου να βρίσκεται δίπλα της.

Η Πόπη Τσαπανίδου ανακοίνωσε στις 28 Δεκεμβρίου 2022 την συνεργασία της με τον ΣΥ.ΡΙΖ.Α. - Π.Σ, ενώ τον Ιανουάριο ανέλαβε εκπρόσωπος τύπου τού κόμματος. Τελικά, παραιτήθηκε από εκπρόσωπος τύπου του κόμματος στις 6 Ιουλίου, λίγες ημέρες μετά την παραίτηση του Αλέξη Τσίπρα από πρόεδρος του κόμματος.

Οι δυο τους φαίνεται να δημιούργησαν μια σχέση εμπιστοσύνης, αφού η Π. Τσαπανίδου επέλεξε να αναιρέσει για χάρη του παλαιότερη δήλωσή της περί ενασχόλησής της με τα κοινά.

Το γεγονός, ωστόσο, ότι το γυαλί της επικοινωνιακής εικόνας είχε ραγίσει μετά την συντριπτική ήττα του ΣΥΡΙΖΑ, έγινε αντιληπτό κατά τη διάρκεια της δεύτερης διακαναλικής συνέντευξης τύπου που παραχώρησε ο κ. Τσίπρας, στη διάρκεια της οποίας η κ. Τσαπανίδου αρκέστηκε μόνο στο να τον προλογίσει, και σε μια πρωτοφανής ως εξέλιξη για τα δημοσιογραφικά ειωθότα, δεν έκανε την διανομή των ερωτήσεων στους δημοσιογράφους.

Ο πρώην Γραμματέας του κόμματος και Υπουργός, Δημήτρης Βίτσας δήλωσε τότε για την Πόπη Τσαπανίδου:

"Αλλά η πραγματικότητα είναι, ότι η Πόπη έκανε πάρα πολλές προσπάθειες και ανταποκρίθηκε σε σχέση με το πολιτικό, γιατί δεν μιλάω για το δημοσιογραφικό της, μπόι που είναι πάρα πολύ υψηλό, ότι κατάφερε να ανταποκριθεί. Θα μου πείτε άλλοι θα ανταποκρίνονταν καλύτερα, ακόμα και ο προηγούμενος ο εκπρόσωπος Τύπου, ο Νάσος Ηλιόπουλος, ο οποίος έχει μια πολύ μεγαλύτερη πολιτική εμπειρία αλλά δε μπορούμε να το βάλουμε ότι υπήρχε κάποια ευθύνη, εγώ δεν θα δεχτώ καμία ευθύνη για την Πόπη Τσαπανίδου".

Ακολουθήστε το Womantoc στο Instagram

Read Next

06 Μαϊ 2024

Ο Πολ ΜακΚάρτνεϊ απαντά μετά από 60 χρόνια στη δήλωση αγάπης θαυμάστριάς του

"Έντριεν από το Μπρούκλιν, αν ακούς, ο Πολ ΜακΚάρτνεϊ από το Λίβερπουλ σε αγαπάει επίσης"

Περισσότερα από

News

06 Μαϊ 2024

Ελένη Μενεγάκη: Φόρεσε τη νέα εκδοχή του κλασσικού κουστουμιού και όλες το λάτρεψαν

Το μοντέρνο κουστούμι που φόρεσε η Ελένη Μενεγάκη είναι η τάση της φετινής άνοιξης και του καλοκαιριού.

06 Μαϊ 2024

Eurovision 2024: Μαρίνα Σάττι και Έλενα Παπαρίζου τραγουδούν μαζί

Τα τραγούδια τους και η σφιχτή αγκαλιά.

06 Μαϊ 2024

Η πρώτη φορά που θα ήθελα να είμαι αθλήτρια: Για να τρώω το μενού που ετοιμάζουν οι Γάλλοι για τους Ολυμπιακούς

Και θα έτρεχα και ξιφασκία θα έκανα και break dance θα χόρευα, αν ήταν να γευτώ όσα ετοιμάζουν οι Γάλλοι σεφ- ακόμα και τριάστερος μες στο παιχνίδι.

05 Μαϊ 2024

Πέθανε ο Αντώνης Τουρκογιώργης στα 73 του χρόνια: O μπασίστας και η φωνή των Socrates

Υπήρξε ένας από τους σπουδαιότερους Έλληνες ρόκερ και ιδρυτικό μέλος των Socrates Drank the Conium

05 Μαϊ 2024

Eurovision 2024: Η συνάντηση της Μαρίνας Σάττι με την Ελένη Φουρέιρα

Η Ελένη Φουρέιρα βρίσκεται στο Μάλμε για το act της στη Eurovision και συνάντησε την εκπρόσωπό μας στον διεθνή μουσικό διαγωνισμό Μαρίνα Σάττι.

05 Μαϊ 2024

60χρονη στέφθηκε Miss Buenos Aires και θα διαγωνιστεί για τον τίτλο Μις Υφήλιος

Μία 60χρονη δικηγόρος και δημοσιογράφος από την La Plata της Αργεντινής θα εκπροσωπήσει τη χώρα της στον διαγωνισμό Miss Universe.

05 Μαϊ 2024

Γράφεται ιστορία στο Euro 2024: Οι πρώτες φυλετικά ουδέτερες τουαλέτες είναι γεγονός

Ήταν μια απόφαση που πάρθηκε από την UEFA προς τα άτομα που αυτοπροσδιορίζονται ως ουδέτερα.

05 Μαϊ 2024

11 ζευγάρια διδύμων θα αποφοιτήσουν φέτος από το Λύκειο στην Πενσυλβάνια

"Λέτε να έχει κάτι το νερό;" αστειεύτηκε ο διευθυντής του σχολείου για την ξεχωριστή αποφοίτηση.

05 Μαϊ 2024

Με φόντο το απέραντο γαλάζιο η καλοκαιρινή φώτο της Κατερίνας Λέχου

Η Κατερίνα Λέχου, έκανε την καλοκαιρινή της εξόρμηση και μας το έδειξε με μια αποκαλυπτική φωτογραφία στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram.