ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ WOMAN TOC

Σάρον Στόουν: "Αν κοιμόμουν με τον Μπίλι Μπάλντουιν, η ερμηνεία του θα γινόταν καλύτερη"

Και η οργισμένη απάντηση του Μπίλι Μπάλντουιν.

Η Σάρον Στόουν αποκάλυψε το όνομα του παραγωγού που την πίεσε στο παρελθόν να κάνει σεξ με συμπρωταγωνιστή της επειδή αυτό θα βοηθούσε, όπως φέρεται να της είπε, τη χημεία τους στην οθόνη και εκείνος θα έπαιζε καλύτερα τον ρόλο του.

Όπως αποκάλυψε η Σάρον Στόουν στο podcast του ηθοποιού, Λουί Θερού, πρόκειται για τον Ρόμπερτ Έβανς, ο οποίος ήταν παραγωγός της ταινίας "Sliver" και για τον Μπίλι Μπάλντουιν, τον αδερφό του Άλεκ Μπάλντουιν με τον οποίο η σταρ του Χόλιγουντ συμπρωταγωνίστησε στην εν λόγω ταινία το 1993.

Η αποκάλυψη της Σάρον Στόουν: "Αν κοιμόμουν μαζί του, η ερμηνεία του Μπίλι Μπάλντουιν θα γινόταν καλύτερη"

Ο Ρόμπερτ Έβανς -επικεφαλής της παραγωγής στην Paramount για τις ταινίες "The Godfather", "The Italian Job", "True Grit" και "The Great Gatsby"- όπως είπε "με κάλεσε στο γραφείο του. Είχε αυτούς τους πολύ χαμηλούς καναπέδες της δεκαετίας του '70, '80, οπότε ουσιαστικά καθόμουν στο πάτωμα, ενώ θα έπρεπε να ήμουν στο γύρισμα. Και κυκλοφορούσε στο γραφείο του με γυαλιά ηλίου και μου εξηγούσε ότι εκείνος κοιμήθηκε με την Άβα Γκάρντνερ και ότι θα έπρεπε να κοιμηθώ με τον Μπίλι Μπάλντουιν, γιατί αν κοιμόμουν μαζί του, η ερμηνεία του Μπίλι Μπάλντουιν θα γινόταν καλύτερη. Και χρειαζόμασταν να βελτιωθεί ο Μπίλι στην ταινία, γιατί αυτό ήταν το πρόβλημα".

Και συνεχίζει: "Αν μπορούσα να κοιμηθώ με τον Μπίλι, τότε θα είχαμε χημεία στην οθόνη, και αν απλά έκανα σεξ μαζί του, τότε αυτό θα έσωζε την ταινία. Για τον Ρόμπερτ Έβανς, το πραγματικό πρόβλημα με την ταινία ήμουν εγώ, επειδή ήμουν τόσο σφιγμένη, και δεν ήμουν σαν μια πραγματική ηθοποιός που θα μπορούσε απλά να κάνω σεξ μαζί του για να γίνουν όλα σωστά. Το πραγματικό πρόβλημα για τον Ρόμπερτ Έβανςήταν ότι ήμουν τόσο στενόμυαλη".

Και οι δηλώσεις του Μπίλι Μπάλντουιν

Ωστόσο η "καυτή" αποκάλυψη έκανε έξαλλο τον Μπίλι Μπάλντουιν. Ο 61χρονος ηθοποιός "έριξε" το γάντι στη Σάρον Στόουν και την κατηγόρησε για εμμονή. Πιο συγκεκριμένα, ο ίδιος δήλωσε στο Χ, πρώην Twitter:

"Δεν είμαι σίγουρος γιατί η Σάρον Στόουν συνεχίζει να μιλάει για μένα μετά από τόσα χρόνια. Είναι ακόμα ερωτευμένη μαζί μου ή εξακολουθεί να είναι πληγωμένη μετά από τόσα χρόνια, επειδή απέφυγα τις προτάσεις της; Μήπως είπε στη φίλη της, Janice Dickinson, ότι θα τον κάνω να με ερωτευτεί τόσο πολύ, που θα του γυρίσει το κεφάλι;". Και πρόσθεσε: "Γνωρίζω τόσες ‘’βρομιές’’ γι’ αυτήν, αλλά δεν είπα τίποτα.

Αναρωτιέμαι αν θα έπρεπε να γράψω ένα βιβλίο και να διηγηθώ τις πολλές, πολλές ενοχλητικές, πονηρές και αντιεπαγγελματικές ιστορίες για τη Σάρον Στόουν. Αυτό μπορεί να έχει πλάκα".

Ο Έβανς, ο οποίος πέθανε το 2019, ήταν επίσης παραγωγός στις ταινίες "Chinatown" και "The Cotton Club", ενώ ήταν επικεφαλής της παραγωγής στην Paramount για τις ταινίες "The Godfather", "The Italian Job", "True Grit" και "The Great Gatsby". Το "Sliver" ήταν η επόμενη ταινία της Σάρον μετά την τεράστια επιτυχία της και το "Βασικό Ένστικτο".

Το "Sliver" ("Sliver") είχε τότε κέρδη 280 εκατομμύριων δολαρίων και ήταν η αφορμή να ξεκινήσει η κινηματογραφική καριέρα του Μπίλι Μπάλντουιν.

Read Next

04 Μαϊ 2024

Επιτάφιος: Η μοναδική στιγμή που ο Εύζωνας σκύβει το κεφάλι

Η ξεχωριστή στιγμή που ο Εύζωνας, σύμβολο παλικαριάς, λεβεντιάς και πειθαρχίας, θα σκύψει το κεφάλι

Περισσότερα από

News

04 Μαϊ 2024

"Το μωρό-Χριστός": Μωρό που είχε εγκαταλειφθεί 2 ημερών μεγάλωσε, έγινε αστυνομικός και συνάντησε τώρα τον αστυνομικό που τον έσωσε

"Σ' ευχαριστώ για όλα όσα έκανες για μένα", είπε ο αστυνομικός Hegedus-Stewart στον συνταξιούχο πλέον αστυνομικό της Ιντιάνα Gene Eyster. Η ιστορία τους είναι συναρπαστική.

04 Μαϊ 2024

Γυμνασμένος γεμάτος τατουάζ: Ο Πάρις Κασιδόκωστας στην παραλία

O επιχειρηματίας έχει ήδη ξεκινήσει τα μπάνια του.

04 Μαϊ 2024

Κάρμεν Χιμένεζ: Η γυναίκα που για 28 χρόνια έκανε την τυφλη για να μη χαιρετάει κανέναν

Αυτός είναι,ίσως, ο πιο παράδοξος τρόπος για να αποφύγεις μερικούς ανεπιθύμητους συγγενείς και φίλους.

04 Μαϊ 2024

Το αναστάσιμο μήνυμα του Αρχιεπίσκοπου Ιερώνυμου έχει ένα πολύ σημαντικό σημείο που αξίζει να σταθούμε

Ο Αρχιεπίσκοπος Ιερώνυμος Αθηνών και πάσης Ελλάδος Ιερώνυμος έστειλε το δικό του μήνυμα σε όλο τον κόσμο.

04 Μαϊ 2024

Le grand pique-nique de Champs: Η λεωφόρος των Ηλυσίων Πεδίων μεταμορφώνεται σε ένα τεράστιο πικνίκ

Τέσσερις χιλιάδες τυχεροί θα ζήσουν από κοντά την εντυπωσιακή και πρωτότυπη εκδήλωση στη λεωφόρο Champs-Élysées του Παρισιού.

04 Μαϊ 2024

Πάτμος: Κορυφαίο ελληνικό νησί για τη μυστηριακή του ατμόσφαιρα από το Conde Nast Traveller

Η Πάτμος ένα από τα ομορφότερα νησιά για θρησκευτικό τουρισμό, γνωστό για την μυστηριακή του ατμόσφαιρα.

03 Μαϊ 2024

Κατερίνα Διδασκάλου: "Όταν αποφάσισα να φιλοξενήσω έναν άστεγο"

Η Κατερίνα Διδασκάλου αποκαλύπτει τι της έχει διδάξει σε αυτήν και τα παιδιά της η φιλοξενία του αστέγου.

03 Μαϊ 2024

Μαρία Μενούνος: "Μου λείπεις μαμά"

Η συγκινητική της ανάρτηση.