ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ WOMAN TOC

Ανάντ Αμπάνι: Ο πλουσιότερος άντρας της Ινδίας " παλεύει" με την παχυσαρκία

Το ταξίδι προς την απώλεια βάρους έως και 108 κιλά και πάλι... πίσω για τον γιο του Μουκές Αμπάνι.

"Τα λεφτά δεν μπορούν να αγοράσουν την υγεία" και απόδειξη είναι ο νεότερος γιος του μεγαλύτερου μεγιστάνα της Ινδίας και του προέδρου της Reliance Industries Mukesh Ambani, Ανάντ Αμπάνι. Γεννημένος στις 10 Απριλίου 1995 στη Βομβάη, ο Aνάντ έχει δύο αδέρφια, τα οποία θεωρούνται κληρονόμοι της αυτοκρατορίας Reliance Industries του Mukesh Ambani.

Από την παιδική ηλικία, ο γόνος της οικογένειας πολεμούσε την παχυσαρκία, ενώ παράλληλα είχε ιστορικό χρόνιου άσθματος. Η φαρμακευτική αγωγή που έπαιρνε ως παιδί τον έκανε να πάρει υπερβολικό βάρος μέχρι το 2014, οπότε και αποφάσισε να πάρει τον έλεγχο της υγείας του.

Σε μια συνέντευξη στο TOI το 2017, η μητέρα του, Νίτα Αμπάνι είχε εξηγήσει ότι ο μικρότερος γιος της, Ανάντ, "αντιμετώπιζε το άσθμα, οπότε έπρεπε να τον βάλουμε να πάρει πολλά στεροειδή", προσθέτοντας ότι "πάσχει από παχυσαρκία".

Ως εκ τούτου, η θεραπεία για το άσθμα είχε ως αποτέλεσμα την μεγάλη αύξηση βάρους του πλουσιότερου άντρα της Ινδίας. Σύμφωνα με αναφορές, ο Ανάντ είχε φτάσει να ζυγίζει περίπου 208 κιλά.

Το 2016, η μεταμόρφωση του στην εξωτερική εμφάνισή του χάρη στην μεγάλη απώλεια βάρους έσπασε το διαδίκτυο. Το απίστευτο ταξίδι του για μια καλύτερη και πιο υγιεινή ζωή ενέπνευσε πολλούς ανθρώπους. Σύμφωνα με αναφορές, ο κληρονόμος έχασε 108 κιλά σε λιγότερο από 18 μήνες.

Το ταξίδι του Ανάντ Αμπάνι από την παχυσαρκία στο να γίνει η επιτομή της " τέλειας" φυσικής κατάστασης δεν είναι τίποτα λιγότερο από έμπνευση για όλους. Η μετάβαση του επιχειρηματία είναι μια ένδοξη απόδειξη της επιμονής και της επιμονής του.

Ωστόσο, η πανδημία δεν ευνόησε την στροφή του στην υγεινή ζωή και ο πλουσιότερος άνδρας της Ινδίας επέστρεψε στα πρότερα κιλά του.

Ένας από τους πιο διάσημους προπονητές φυσικής κατάστασης και απώλειας βάρους στην Ινδία, ο Vinod Channa, ήταν το πρόσωπο που είχε βοηθήσει αρκετές διασημότητες να επιτύχουν τους στόχους τους για τη φυσική κατάσταση. Και με περηφάνια δήλωνε ότι ο Ανάντ ακολούθησε το απαιτητικό πρόγραμμά του και κατάφερε να χάσει το περιττό βάρος.

Αλλά όπως πολλοί άνθρωποι στον κόσμο, στην περίοδο της πανδημίας στράφηκαν στο φαγητό, ενώ οι περιορισμοί οδηγούσαν σε μια πιο καθιστική ζωή.

Ο Ανάντ Αμπάνι παλεύει μέχρι και σήμερα με το βάρος του, χωρίς όμως αυτό να τον εμποδίσει από το να παντρευτεί την αγαπημένη του, Ραντίκα Μέρτσαντ, σε έναν από τους πιο λαμπερούς γάμους της χρονιάς.

Ακολουθήστε το Womantoc στο Instagram

Read Next

06 Μαϊ 2024

Ο Πολ ΜακΚάρτνεϊ απαντά μετά από 60 χρόνια στη δήλωση αγάπης θαυμάστριάς του

"Έντριεν από το Μπρούκλιν, αν ακούς, ο Πολ ΜακΚάρτνεϊ από το Λίβερπουλ σε αγαπάει επίσης"

06 Μαϊ 2024

Ελένη Μενεγάλη: Φόρεσε τη νέα εκδοχή του κλασσικού κουστουμιού και όλες το λάτρεψαν

Το μοντέρνο κουστούμι που φόρεσε η Ελένη Μενεγάκη είναι η τάση της φετινής άνοιξης και του καλοκαιριού.

Περισσότερα από

News

06 Μαϊ 2024

Eurovision 2024: Μαρίνα Σάττι και Έλενα Παπαρίζου τραγουδούν μαζί

Τα τραγούδια τους και η σφιχτή αγκαλιά.

06 Μαϊ 2024

Η πρώτη φορά που θα ήθελα να είμαι αθλήτρια: Για να τρώω το μενού που ετοιμάζουν οι Γάλλοι για τους Ολυμπιακούς

Και θα έτρεχα και ξιφασκία θα έκανα και break dance θα χόρευα, αν ήταν να γευτώ όσα ετοιμάζουν οι Γάλλοι σεφ- ακόμα και τριάστερος μες στο παιχνίδι.

05 Μαϊ 2024

Πέθανε ο Αντώνης Τουρκογιώργης στα 73 του χρόνια: O μπασίστας και η φωνή των Socrates

Υπήρξε ένας από τους σπουδαιότερους Έλληνες ρόκερ και ιδρυτικό μέλος των Socrates Drank the Conium

05 Μαϊ 2024

Eurovision 2024: Η συνάντηση της Μαρίνας Σάττι με την Ελένη Φουρέιρα

Η Ελένη Φουρέιρα βρίσκεται στο Μάλμε για το act της στη Eurovision και συνάντησε την εκπρόσωπό μας στον διεθνή μουσικό διαγωνισμό Μαρίνα Σάττι.

05 Μαϊ 2024

60χρονη στέφθηκε Miss Buenos Aires και θα διαγωνιστεί για τον τίτλο Μις Υφήλιος

Μία 60χρονη δικηγόρος και δημοσιογράφος από την La Plata της Αργεντινής θα εκπροσωπήσει τη χώρα της στον διαγωνισμό Miss Universe.

05 Μαϊ 2024

Γράφεται ιστορία στο Euro 2024: Οι πρώτες φυλετικά ουδέτερες τουαλέτες είναι γεγονός

Ήταν μια απόφαση που πάρθηκε από την UEFA προς τα άτομα που αυτοπροσδιορίζονται ως ουδέτερα.

05 Μαϊ 2024

11 ζευγάρια διδύμων θα αποφοιτήσουν φέτος από το Λύκειο στην Πενσυλβάνια

"Λέτε να έχει κάτι το νερό;" αστειεύτηκε ο διευθυντής του σχολείου για την ξεχωριστή αποφοίτηση.

05 Μαϊ 2024

Με φόντο το απέραντο γαλάζιο η καλοκαιρινή φώτο της Κατερίνας Λέχου

Η Κατερίνα Λέχου, έκανε την καλοκαιρινή της εξόρμηση και μας το έδειξε με μια αποκαλυπτική φωτογραφία στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram.