ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ WOMAN TOC

Η Καμίλα θέλει τα "ρεπό" της

"Δεν εργάζεται σε εργοτάξιο ή σε καθαρισμό νοσοκομείου", είπε χαριτολογώντας πολιτικός συντάκτης της Mirror, μετά την ανακοίνωση της ότι είναι " εξουθενωμένη" και χρειάζεται ένα break από τα βασιλικά καθήκοντα.

Ποιος θα φανταζόταν, ότι και οι βασιλείς αντιμετωπίζουν πρόβλημα με το ρεπό τους, αφού η Καμίλα βρέθηκε σε έναν κυκεώνα αντιδράσεων μετά την ανακοίνωση της ότι είναι " εξουθενωμένη" και χρειάζεται ένα break από τα βασιλικά καθήκοντα.

Μετά την διάγνωση του Καρόλου ότι πάσχει από καρκίνο, την επέμβαση αλλά και την θεραπεία η Καμίλα ανέλαβε να αναπληρώσει το κενό του βασιλιά σε δημόσιες εμφανίσεις και υποχρεώσεις. Ωστόσο,η 76χρονη βασίλισσα πήρε ένα διάλειμμα, το οποίο προγραμματίζει τακτικά αυτήν την εποχή του χρόνου, επισημαίνουν πηγές του παλατιού στο PEOPLE. Μια πηγή λέει ότι είναι μια προγραμματισμένη εβδομάδα ιδιωτικού χρόνου που είναι συνηθισμένη γι 'αυτήν αυτή την εποχή και επισημαίνει ότι δεν συνδέεται με την υγεία του βασιλιά Καρόλου.

Αλλά, είναι πολλοί αυτοί που πιστεύουν ότι η Καμίλα δεν πρέπει να παίρνει άδεια τώρα. "Νομίζω ότι η οπτική είναι απολύτως συγκλονιστική", εξήγησε η βασιλική σχολιαστής Victoria Mather στο Leading Britain's Conversation. "Έχει κάνει μόνο 13 αρραβώνες, 13 πράγματα τις τελευταίες πέντε εβδομάδες". Σημείωσε, επίσης, ότι σε αντίθεση με πολλούς ανθρώπους, η Καμίλα έχει ένα προσωπικό που φροντίζει τις δουλειές του σπιτιού και τις ευθύνες.

Ο Kevin Maguire, συνεργάτης της Mirror, εξέφρασε επίσης αμφιβολίες για το διάλειμμα της βασίλισσας. "Δεν εργάζεται σε εργοτάξιο ή σε καθαρισμό νοσοκομείου. Έχει αποκαλύψει μερικές πλάκες", είπε στο "Good Morning Britain".

Και αφού το " ρεπό" της Καμίλα προκάλεσε μία σειρά αντιδράσεων διχάζοντας το κοινό της Αγγλίας, υπήρξαν και αυτοί που την υπερασπίστηκαν. Μια βασιλική βιογράφος που υπερασπίστηκε τη βασίλισσα Καμίλα στο παρελθόν, ισχυρίζεται ότι ο βασιλιάς Κάρολος ήθελε η γυναίκα του να πάρει άδεια από τις βασιλικές εργασίες. "Έχει κάνει τόσα πολλά αυτή την τελευταία εβδομάδα, ήταν επίσης εκεί για αυτόν όλη την ώρα", εξήγησε η βιογράφος στο GB News.

Πιστεύει, επίσης, ότι αυτή η εξέλιξη μπορεί να δείχνει ότι ο Κάρολος ανταποκρίνεται καλά στις θεραπείες του για τον καρκίνο. Η βιογράφος υποστήριξε ότι η Καμίλα μπορεί να επιλέξει διακοπές σε σπα στην Ινδία για αυτό το διάλειμμα για να ανανεωθεί πριν ξαναρχίσει τις βασιλικές εμφανίσεις της.

Ανεξάρτητα από τον λόγο πίσω από το διάλειμμα της Καμίλα, οι γνώστες του παλατιού τονίζουν ότι είναι καλά εξοπλισμένη για να εκτελεί δημόσια καθήκοντα για λογαριασμό του συζύγου της.

"Βρήκε αποθέματα ενέργειας που ακόμη και η ίδια δεν πίστευε ότι είχε και η εκτίμηση από αυτούς που βρίσκονταν μέσα στο παλάτι έχει εκτιναχθεί στα ύψη καθώς έβαλε τον ώμο της στο τιμόνι", ανέφερε μια βασιλική πηγή στους Times.

Ακολουθήστε το Womantoc στο Instagram

Read Next

04 Μαϊ 2024

Επιτάφιος: Η μοναδική στιγμή που ο Εύζωνας σκύβει το κεφάλι

Η ξεχωριστή στιγμή που ο Εύζωνας, σύμβολο παλικαριάς, λεβεντιάς και πειθαρχίας, θα σκύψει το κεφάλι

Περισσότερα από

News

04 Μαϊ 2024

"Το μωρό-Χριστός": Μωρό που είχε εγκαταλειφθεί 2 ημερών μεγάλωσε, έγινε αστυνομικός και συνάντησε τώρα τον αστυνομικό που τον έσωσε

"Σ' ευχαριστώ για όλα όσα έκανες για μένα", είπε ο αστυνομικός Hegedus-Stewart στον συνταξιούχο πλέον αστυνομικό της Ιντιάνα Gene Eyster. Η ιστορία τους είναι συναρπαστική.

04 Μαϊ 2024

Γυμνασμένος γεμάτος τατουάζ: Ο Πάρις Κασιδόκωστας στην παραλία

O επιχειρηματίας έχει ήδη ξεκινήσει τα μπάνια του.

04 Μαϊ 2024

Κάρμεν Χιμένεζ: Η γυναίκα που για 28 χρόνια έκανε την τυφλη για να μη χαιρετάει κανέναν

Αυτός είναι,ίσως, ο πιο παράδοξος τρόπος για να αποφύγεις μερικούς ανεπιθύμητους συγγενείς και φίλους.

04 Μαϊ 2024

Το αναστάσιμο μήνυμα του Αρχιεπίσκοπου Ιερώνυμου έχει ένα πολύ σημαντικό σημείο που αξίζει να σταθούμε

Ο Αρχιεπίσκοπος Ιερώνυμος Αθηνών και πάσης Ελλάδος Ιερώνυμος έστειλε το δικό του μήνυμα σε όλο τον κόσμο.

04 Μαϊ 2024

Le grand pique-nique de Champs: Η λεωφόρος των Ηλυσίων Πεδίων μεταμορφώνεται σε ένα τεράστιο πικνίκ

Τέσσερις χιλιάδες τυχεροί θα ζήσουν από κοντά την εντυπωσιακή και πρωτότυπη εκδήλωση στη λεωφόρο Champs-Élysées του Παρισιού.

04 Μαϊ 2024

Πάτμος: Κορυφαίο ελληνικό νησί για τη μυστηριακή του ατμόσφαιρα από το Conde Nast Traveller

Η Πάτμος ένα από τα ομορφότερα νησιά για θρησκευτικό τουρισμό, γνωστό για την μυστηριακή του ατμόσφαιρα.

03 Μαϊ 2024

Κατερίνα Διδασκάλου: "Όταν αποφάσισα να φιλοξενήσω έναν άστεγο"

Η Κατερίνα Διδασκάλου αποκαλύπτει τι της έχει διδάξει σε αυτήν και τα παιδιά της η φιλοξενία του αστέγου.

03 Μαϊ 2024

Μαρία Μενούνος: "Μου λείπεις μαμά"

Η συγκινητική της ανάρτηση.