ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ WOMAN TOC

Αυτές είναι οι καλύτερες ημερομηνίες για να παντρευτείτε το 2024 σύμφωνα με τους αστρολόγους

H αστρολόγος Lisa Stardust από τη Νέα Υόρκη αποκαλύπτει τις ευνοϊκότερες ημερομηνίες και ποιες να αποφύγουμε.

Pre-Wedding Skin Prep | Πώς θα προετοιμάσεις σωστά την επιδερμίδα σου για την ημέρα του γάμου σου

Η αστρολόγος Lisa Stardust, με έδρα τη Νέα Υόρκη, είπε στο περιοδικό PEOPLE ότι το 2024 είναι μια χρονιά "ανάπτυξης και έμπνευσης", ενώ μοιράστηκε πληροφορίες σχετικά με το ποιες ημέρες φέτος θα είναι ιδιαίτερα "τυχερές" για γάμο - και ποιες ημερομηνίες θα πρέπει να αποφύγουν τα ζευγάρια.

Η ίδια η χρονιά είναι καλά προετοιμασμένη για τα πιτσουνάκια. "Ο Ξύλινος Δράκος, που είναι γνωστό ότι παλεύει γι' αυτό που αγαπάει, καθιστά επίσης μια εξαιρετική εποχή για τη σύναψη δεσμεύσεων", λέει η Stardust.

Όσο για το πότε οι μέλλουσες νύφες και οι μέλλοντες γαμπροί θα πρέπει να εξετάσουν το ενδεχόμενο να ανέβουν τα σκαλιά της εκκλησίας, ο αριθμός 8 είναι ιδιαίτερα τυχερός στον κινεζικό ζωδιακό κύκλο, καθώς "συμβολίζει το άπειρο", λέει η Stardust. "Η 8η Αυγούστου είναι μια ιδιαίτερα ευοίωνη ημέρα" για γάμο φέτος.

Οι περισσότερες ημερομηνίες κατά τους μήνες Μάρτιο, Μάιο και Ιούνιο θεωρούνται "τυχερές" ημέρες για γάμο, με τη Stardust να επισημαίνει ιδιαίτερα τις ακόλουθες σειρές: Μάρτιος 1-23, 25-31 Μαρτίου, Μάιος 1- 23 και 25 Μαΐου-23 Ιουνίου.

Ωστόσο, η Stardust -η οποία έχει εκδώσει τρία βιβλία αστρολογίας- σημειώνει ότι τα ζευγάρια θα πρέπει να αποφεύγουν την 4η, τη 14η και την 24η των μηνών αυτών, καθώς το 4 είναι ένας αριθμός που "συνδέεται με τον θάνατο" στο σεληνιακό ημερολόγιο. Παρά το γεγονός ότι το ίδιο το έτος τελειώνει στο 4, λέει ότι τα ζευγάρια δεν χρειάζεται να ανησυχούν: "Η αριθμολογία του έτους ισούται με το 8, καθιστώντας το μια τυχερή εποχή για το γάμο".

Η 21η Ιουνίου, το θερινό ηλιοστάσιο, είναι μια άλλη "υπέροχη εποχή για την αγάπη", λέει.

"Συνιστάται ιδιαίτερα στα ζευγάρια να αποφεύγουν να παντρεύονται κατά τη διάρκεια μιας ανάδρομης πορείας πλανήτη ή μιας έκλειψης. Αυτές οι περίοδοι είναι από τη φύση τους εξαιρετικά απρόβλεπτες και η έκβαση του γάμου μπορεί να είναι ακριβώς αυτή".

Τα ζευγάρια θα πρέπει να αποφεύγουν και τις δύο περιόδους κατά τις οποίες τόσο ο Ερμής όσο και ο Άρης βρίσκονται σε ανάδρομη πορεία, συμπεριλαμβανομένων των περιόδων 1-25 Απριλίου, 5-27 Αυγούστου και 25 Νοεμβρίου έως 15 Δεκεμβρίου. Αυτές οι περίοδοι μπορεί να είναι ενδεικτικές μιας "ανατροπής ενός συμβολαίου ή ενός γάμου γεμάτου παρεξηγήσεις και παρεξηγήσεις", λέει η ίδια.

Συμβουλεύει επίσης τα ζευγάρια να μην παντρευτούν μεταξύ 6 Δεκεμβρίου 2024 και 23 Φεβρουαρίου 2025, όταν ο Άρης θα είναι ανάδρομος. "Μπορεί να σηματοδοτήσει έναν γάμο γεμάτο απογοήτευση, δυσαρέσκεια και καυγάδες", λέει για την περίοδο αυτή. Άλλες ημέρες που σημειώνει η Stardust για να αποφύγουν τα ζευγάρια είναι η 25η Μαρτίου, η 8η Απριλίου, η 18η Σεπτεμβρίου και η 2α Οκτωβρίου, όλες τους ημερομηνίες εκλείψεων, καθώς και η 14η Αυγούστου και η 24η Δεκεμβρίου, τις οποίες αποκαλεί "περιόδους αναποφασιστικότητας και απογοήτευσης".

Ακολουθήστε το Womantoc στο Instagram

Read Next

03 Μαϊ 2024

Εύα Μέντες: "Δεν θα μπορούσα να είχα κάνει παιδιά σε άλλη ηλικία" λέει η σταρ και κάποιες από εμάς συμφωνούμε- πολύ

Η Εύα Μέντες εξηγεί τους λόγους που αποφάσισε να κάνει παιδιά μετά τα 40 κι εμείς αναρωτιόμαστε αν όντως έχει δίκιο.

03 Μαϊ 2024

Ashley Madison: Sex, Lies & Scandal: Το νέο ντοκιμαντέρ του Netflix αποκαλύπτει τι συνέβη με το app των "άπιστων" και τη διαρροή των προσωπικών τους στοιχείων

Το Ashley Madison είναι ένα app για παντρεμένους και δεσμευμένους που ψάχνουν για παράνομη σχέση. Το 2015 μετρώντας 37 εκ. χρήστες υπέστη πανωλεθρία καθώς χάκερ δημοσιοποίησαν τα προσωπικά δεδομένα χιλιάδων χρηστών.

Περισσότερα από

News

03 Μαϊ 2024

Ματούλα Τανιμανίδη: Ο χορός με τον γιο της, Σάκη για μία ξεχωριστή στιγμή

Ο Σάκης Τανιμανίδης μαζί με τη μητέρα του, Ματούλα Τανιμανίδη.

03 Μαϊ 2024

Τζένιφερ Κόνελι: Της ταιριάζει πολύ το total Louis Vuitton outfit

Εντυπωσίασε η ηθοποιός με την ανατρεπτική επιλογή της για την πρεμιέρα του Dark Matter.

03 Μαϊ 2024

Η τρυφερή φωτογραφία της Victoria για τα γενέθλια του David Beckham

Σαν σήμερα γεννήθηκε ο "θρύλος" του ποδοσφαίρου David Beckham.

03 Μαϊ 2024

Put Your Hands Up: 80χρονοι παρτάρουν σε night club και ανεβάζουν το κέφι για όλους

Οι οίκοι ευγηρίας στις Βρυξέλλες γίνονται δημιουργικοί και χαρίζουν ξανά ζωή στους ηλικιωμένους με πρωτότυπους τρόπους. Και μας αρέσει πολύ!

03 Μαϊ 2024

Οι άγνωστες σπουδές της Ελένης Μενεγάκη πριν γίνει παρουσιάστρια

Ελάχιστοι είναι αυτοί που γνωρίζουν το επάγγελμα της Ελένης Μενεγάκη, το οποίο δεν έχει καμία σχέση με τα φώτα της δημοσιότητας.

02 Μαϊ 2024

Σε πακέτο της Amazon βρέθηκε η γάτα που είχε χαθεί από το σπίτι της!

Η γάτα τρύπωσε κατά λάθος σε πακέτο επιστροφής προς την εταιρία και για 1 εβδομάδα ταξίδευε ανά τις ΗΠΑ. Ευτυχώς επιβίωσε μες στο κουτί!

02 Μαϊ 2024

"Και ναι, είσαι @eleftherios_petrounias ο καλύτερος αθλητής όλων των εποχών στην Ευρώπη! Ευλογημένος, άξιος και εμείς υπερήφανες δίπλα σου πάντα"

Η γεμάτη χαρά και υπερηφάνια δήλωση της Βασιλικής Μιλλούση για τον σύζυγό της Λευτέρη Πετρούνια.

02 Μαϊ 2024

Η ανοιξιάτικη Πρωτομαγιά της Μιμής Ντενίση στον ολάνθιστο κήπο της στον Θεολόγο

Η Μιμή Ντενίση καλωσορίζει τον αγαπημένο της μήνα με μια ανοιξιάτικη φωτογραφία.

02 Μαϊ 2024

Δεκάχρονος παρίστανε τον "νεκρό" για να μην τον σκοτώσει η μητέρα του

Σε ηλικία μόλις 10 ετών το αγοράκι παρίστανε τον πεθαμένο προκειμένου να ξεφύγει από την αδίστακτη μητέρα του.