ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ WOMAN TOC

Νάντια Μουρούζη: "Δεν θα μπορούσα να παντρευτώ τον Δημήτρη Παπαμιχαήλ, ήταν σύζυγος της Βουγιουκλάκη και υπήρχε μια ιερότητα σ΄αυτό"

Η Νάντια Μουρούζη μετά από πολλά χρόνια σιωπής μιλά για τη νέα της ζωή.

NANTIA_MOYROYZI ndp

Η Νάντια Μουρούζη ξεκίνησε την πορεία της ως ηθοποιός το 1986 πρωταγωνιστώντας μαζί με τον Μαρτσέλλο Μαστρογιάννι στην ταινία του Θόδωρου Αγγελόπουλου Ο Μελισσοκόμος. Συνέχισε την πορεία της στον κινηματογράφο με συμμετοχές στις ταινίες Τοπίο στην ομίχλη, Alice, Το μετέωρο βήμα του πελαργού, Γυναίκες δηλητήριο και άλλες.

Η ηθοποιός, Νάντια Μουρούζη βρέθηκε το μεσημέρι της Πέμπτης 29/2 καλεσμένη στον καναπέ του "Στούντιο 4". Μεταξύ άλλων, μίλησε για την απόφασή της να φύγει ξανά για τη Γαλλία και για τη γνωριμία και τον γάμο με τον σύζυγό της, ενώ επίσης, αναφέρθηκε και στο θεσμό του γάμου, αποκαλύπτοντας πως έχει αρνηθεί πολλές προτάσεις επειδή φοβόταν.

"Είχα κάνει επέμβαση στήθους και τα μίντια με είχαν "θάψει"

Η σχέση της με την Γαλλία

"Τη Γαλλία την έχω πάντα σαν καταφύγιο. Το 2014 έφυγα για να αντιμετωπίσω κάτι που μου συνέβαινε, το πιο βασικό ήταν ο θάνατος της μητέρας μου, και γνώρισα εκεί τον Νίκο μου, τον σύζυγό μου. Γνωριστήκαμε σε μια ποιητική βραδιά που έκανε φίλη μου, και μου έδωσε τα ποιήματά του… Ο Νίκος είναι από 20 χρονών στη Γαλλία, δε με ήξερα πολύ, αν του πεις για πολύ γνωστά πρόσωπα στην Ελλάδα, δε τα ξέρει. Ήταν ένα κλικ που έγινε μεταξύ μας.

Νάντια Μουρούζη: "Δεν θα μπορούσα να παντρευτώ τον Δημήτρη Παπαμιχαήλ, ήταν σύζυγος της Βουγιουκλάκη και υπήρχε μια ιερότητα σ΄αυτό"

Η σχέση της με τον Δημήτρη Παπαμιχαήλ

"Ο Δημήτρης Παπαμιχαήλ ήταν το τελευταίο διάστημα της ζωής του πολύ μελαγχολικός. Ήταν υπερευαίσθητος άνθρωπος και όταν ακούω καμιά φορά να λένε "ο Δημήτρης που νέος έκανε εκείνο ή τους τσακωμούς με την Αλίκη”, εγώ δεν μπορώ να το φανταστώ αυτό. Δεν μπορώ, ας πούμε, να φανταστώ τον Δημήτρη βίαιο ούτε για αστείο" είπε η ηθοποιός.

"Τον γνώρισα στο θέατρο και αυτό που συνέβη ανάμεσα μας δεν ήταν ακριβώς έρωτας, ήταν κάτι πάρα πολύ βαθύ. Σαν κάτι να σε τραβάει και να μη σε αφήνει να φύγεις. Δηλαδή ήταν κάτι πάρα πολύ έντονο. Συναντηθήκαμε μέσω ενός κοινού φίλου μας, ένα βράδυ βγήκαμε, τον είδα, με είδε και μετά συζητήσαμε κάτι για ένα κείμενο και έτσι έδεσε. Μάλιστα, είχε επιφυλακτικότητα ο Δημήτρης για εμένα γιατί ήμουν μικρότερη και μέσα στα πράγματα. Δεν τέθηκε όμως ποτέ θέμα συνεργασίας και πιστεύω πως αυτό το είχε εκτιμήσει".

"Κάποια στιγμή ομολογώ πως η σχέση μας είχε και κάποιες δυσκολίες. Από ένα σημείο και πέρα θεωρώ ότι είχε κάποια κατάθλιψη, έμενα και γω κλεισμένη μαζί του. Έμενα όμως μαζί του γιατί δεν μπορούσα να φύγω. Είναι κάποιες στιγμές που λες "δεν μπορώ να φύγω από αυτό". Είχε πάρα πολύ ενδιαφέρον πνευματικό και είναι ένα σημείο δικό μου λίγο "αυτοκαταστροφικό" γιατί δεν είναι εύκολο, αντί να τρέχεις στις παραλίες σε εκείνη την ηλικία".

Η ηθοποιός είπε ότι οι γονείς της δεν ήθελαν τη σχέση της με τον Δημήτρη Παπαμιχαήλ, ωστόσο τους αγνόησε ενώ σε άλλο σημείο υποστήριξε ότι ο πρωταγωνιστής του ελληνικού κινηματογράφου αγαπούσε βαθιά τον γιο του Γιάννη.

"Το "φάντασμα της Αλίκης" δεν υπήρχε στη σχέση μας γιατί είχε και άλλες σχέσεις πριν από μένα. Το μόνο που μπορώ να πω είναι ότι δεν θα μπορούσα ποτέ να παντρευτώ τον Δημήτρη γιατί… ήταν με την Αλίκη Βουγιουκλάκη! Δεν το συζητώ αυτό! Σαν ζευγάρι έχουν αφήσει μια εποχή, έχουν για την Ελλάδα μια "ιερότητα" οπότε εγώ δεν είχα δουλειά εκεί. Εκείνος ήθελε να παντρευτούμε και μου το είχε πει δύο φορές" είπε η Νάντια Μουρούζη.

Κάναμε έναν απλό πολιτικό γάμο… Ο μπαμπάς μου παντρεύτηκε τέσσερις φορές, η μαμά μου δυο και έχω πάει και στους γάμους, μου φαινόταν λίγο σαν παραμύθι, σκεφτόμουν "γιατί να το κάνω αφού θα χαλάσει”. Μόνο ο τέταρτος γάμος του πατέρα μου κράτησε με μια πολύ καλή γυναίκα, την Αθηνά. Μικρή ήμουν επαγγελματίας παρανυφάκι. Έχω αρνηθεί πολλές προτάσεις γάμου, φοβόμουν ότι θα με περιορίσουν" πρόσθεσε η Νάντια Μουρούζη.

Read Next

06 Μαϊ 2024

Ο Πολ ΜακΚάρτνεϊ απαντά μετά από 60 χρόνια στη δήλωση αγάπης θαυμάστριάς του

"Έντριεν από το Μπρούκλιν, αν ακούς, ο Πολ ΜακΚάρτνεϊ από το Λίβερπουλ σε αγαπάει επίσης"

Περισσότερα από

News

06 Μαϊ 2024

Ελένη Μενεγάκη: Φόρεσε τη νέα εκδοχή του κλασσικού κουστουμιού και όλες το λάτρεψαν

Το μοντέρνο κουστούμι που φόρεσε η Ελένη Μενεγάκη είναι η τάση της φετινής άνοιξης και του καλοκαιριού.

06 Μαϊ 2024

Eurovision 2024: Μαρίνα Σάττι και Έλενα Παπαρίζου τραγουδούν μαζί

Τα τραγούδια τους και η σφιχτή αγκαλιά.

06 Μαϊ 2024

Η πρώτη φορά που θα ήθελα να είμαι αθλήτρια: Για να τρώω το μενού που ετοιμάζουν οι Γάλλοι για τους Ολυμπιακούς

Και θα έτρεχα και ξιφασκία θα έκανα και break dance θα χόρευα, αν ήταν να γευτώ όσα ετοιμάζουν οι Γάλλοι σεφ- ακόμα και τριάστερος μες στο παιχνίδι.

05 Μαϊ 2024

Πέθανε ο Αντώνης Τουρκογιώργης στα 73 του χρόνια: O μπασίστας και η φωνή των Socrates

Υπήρξε ένας από τους σπουδαιότερους Έλληνες ρόκερ και ιδρυτικό μέλος των Socrates Drank the Conium

05 Μαϊ 2024

Eurovision 2024: Η συνάντηση της Μαρίνας Σάττι με την Ελένη Φουρέιρα

Η Ελένη Φουρέιρα βρίσκεται στο Μάλμε για το act της στη Eurovision και συνάντησε την εκπρόσωπό μας στον διεθνή μουσικό διαγωνισμό Μαρίνα Σάττι.

05 Μαϊ 2024

60χρονη στέφθηκε Miss Buenos Aires και θα διαγωνιστεί για τον τίτλο Μις Υφήλιος

Μία 60χρονη δικηγόρος και δημοσιογράφος από την La Plata της Αργεντινής θα εκπροσωπήσει τη χώρα της στον διαγωνισμό Miss Universe.

05 Μαϊ 2024

Γράφεται ιστορία στο Euro 2024: Οι πρώτες φυλετικά ουδέτερες τουαλέτες είναι γεγονός

Ήταν μια απόφαση που πάρθηκε από την UEFA προς τα άτομα που αυτοπροσδιορίζονται ως ουδέτερα.

05 Μαϊ 2024

11 ζευγάρια διδύμων θα αποφοιτήσουν φέτος από το Λύκειο στην Πενσυλβάνια

"Λέτε να έχει κάτι το νερό;" αστειεύτηκε ο διευθυντής του σχολείου για την ξεχωριστή αποφοίτηση.

05 Μαϊ 2024

Με φόντο το απέραντο γαλάζιο η καλοκαιρινή φώτο της Κατερίνας Λέχου

Η Κατερίνα Λέχου, έκανε την καλοκαιρινή της εξόρμηση και μας το έδειξε με μια αποκαλυπτική φωτογραφία στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram.