ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ WOMAN TOC

Βίκυ Καγιά: " Μου είχαν πει πολλές φορές να αλλάξω το στήθος μου, όταν ήμουν μοντέλο. Και είπα "δεν πρόκειται να γίνει ποτέ αυτό"

Η απάντηση στις φήμες χωρισμού από τον σύζυγό της, Ηλία Κρασσά και η τοποθέτηση της σχετικά με τις αισθητικές επεμβάσεις.

βικυ_καγια

Η Βίκυ Καγιά επέστρεψε ανανεωμένη και έτοιμη να μιλήσει για όλα μετά το επαγγελματικό ταξίδι της στο Ντουμπάι. Το μοντέλο και μαμά, βρέθηκε καλεσμένη στην πρωινή εκπομπή της Σταματίνας Τσιμτσιλή " Happy Day" και απάντησε στις φήμες περί διαζυγιού, αλλά και στις αισθητικές επεμβάσεις που δεν έκανε ποτέ.

"Εγώ δεν είχα δει το quiz, πήγα τα παιδιά στο σχολείο, είχα τις δουλειές μου και κάποια στιγμή με παίρνει μια δημοσιογράφος και μου λέει: η προσωπική σας ζωή απασχολεί τα media. Κατευθείαν σκέφτηκα αν έχει συμβεί κάτι στο σχολείο των παιδιών", είπε αρχικά η Βίκυ Καγιά στην πρωινή εκπομπή του Alpha.

"Μου λέει: υπάρχει ένα δημοσίευμα για εσάς ότι παίρνετε διαζύγιο. Λέω: είστε σίγουροι ότι είμαι εγώ; Πώς είστε τόσο σίγουροι ότι είμαι εγώ; Της λέω: με πιάνετε εξαπίνης, δεν ξέρω γιατί με πήρατε τηλέφωνο, δεν ισχύει κάτι τέτοιο", εξήγησε το γνωστό μοντέλο και πρόσθεσε: " Ο Ηλίας είναι ο καλύτερός μου φίλος. Ανυπομονώ αυτές τις λίγες πλέον στιγμές που βγούμε, να πάμε να φάμε και να τα πούμε. Ταξιδεύει πολύ, έχει κι αυτός τα προγράμματα και τις δουλειές του, οπότε μη νομίζεις ότι έχουμε πολύ χρόνο να βρεθούμε".

Η Βίκυ Καγιά μίλησε επίσης για την διατροφή που ακολουθεί και πώς διατηρείται σε τόσο καλή φόρμα. " Συγκεκριμένα πράγματα δεν έκανα ποτέ στη διατροφή μου. Αυτό που είναι η χρύση τομή που πάντα είχα και το έχουμε λίγο οικογενειακά, δεν είμαι λαίμαργη, δηλαδή κάθε δύο τρεις ώρες θα φάω. Δεν τρώω ποτέ τεράστια γεύματα, να τα βάζω όλα μαζί και τα μπερδεύω. Όταν χορτάσω σταματάω", ήταν η απάντηση της Βίκυς Καγιά σχετικά με την διατροφή της.

" Παλαιότερα στα 90's, δεν θα σου κρύψω ότι ήταν σκληρότερα τα πράγματα. Έμπαινες στα καστινγκς και άκουγες... καμπάνες. Χτίζεις στομάχι, βοηθάει και η ψυχοθεραπεία, βοηθούν και οι φίλοι σου και ο κύκλος σου".

Η Βίκυ Καγιά είχε αποκαλύψει σε παλαιότερη συνέντευξή της ότι είχε δοκιμάσει για πρώτη φορά μπότοξ και το μετάνιωσε αμέσως. " Για τις ρυτίδες δεν θα αλλάξω γνώμη. Τώρα άμα πέσει το πρόσωπό μου στο πάτωμα μπορεί να σκεφτώ να το σηκώσω κάπως. Αλλά οι ρυτίδες είναι ο τρόπος που εκφράζομαι ο τρόπος που είμαι. Αν πειράζεσαι πολύ από μικρή μετά δεν έχει τελειωμό και αρχίσει να ξεχειλώνει το πρόσωπο. Γενικά, δεν είναι της αισθητικής μου. Υπάρχουν διάφοροι τύποι γυναικών, διάφοροι τύποι ομορφιάς διάλεξε αυτό που σου πάει εσένα".

Τέλος, το 45χρονο μοντέλο και παρουσιάστρια αποκάλυψε ότι της είχαν προτείνει να κάνει αυξητική στήθους. "Μου είχαν πει πολλές φορές να αλλάξω το στήθος μου και όταν ήμουν μοντέλο και όταν ήμουν στη τηλεόραση και ήμουν "Λοιπόν, παιδιά μου κοιτάξτε δεν πρόκειται να γίνει ποτέ αυτό"", είπε με αυτοπεποίθηση η Βίκυ Καγιά και έδωσε το inspo της εβδομάδας.

Βίκυ Καγιά: " Μου είχαν πει πολλές φορές να αλλάξω το στήθος μου, όταν ήμουν μοντέλο. Και είπα "δεν πρόκειται να γίνει ποτέ αυτό"

Ακολουθήστε το Womantoc στο Instagram

Read Next

05 Μαϊ 2024

Eurovision 2024: Η συνάντηση της Μαρίνας Σάττι με την Ελένη Φουρέιρα

Η Ελένη Φουρέιρα βρίσκεται στο Μάλμε για το act της στη Eurovision και συνάντησε την εκπρόσωπό μας στον διεθνή μουσικό διαγωνισμό Μαρίνα Σάττι.

05 Μαϊ 2024

60χρονη στέφθηκε Miss Buenos Aires και θα διαγωνιστεί για τον τίτλο Μις Υφήλιος

Μία 60χρονη δικηγόρος και δημοσιογράφος από την La Plata της Αργεντινής θα εκπροσωπήσει τη χώρα της στον διαγωνισμό Miss Universe.

Περισσότερα από

News

05 Μαϊ 2024

Γράφεται ιστορία στο Euro 2024: Οι πρώτες φυλετικά ουδέτερες τουαλέτες είναι γεγονός

Ήταν μια απόφαση που πάρθηκε από την UEFA προς τα άτομα που αυτοπροσδιορίζονται ως ουδέτερα.

05 Μαϊ 2024

11 ζευγάρια διδύμων θα αποφοιτήσουν φέτος από το Λύκειο στην Πενσυλβάνια

"Λέτε να έχει κάτι το νερό;" αστειεύτηκε ο διευθυντής του σχολείου για την ξεχωριστή αποφοίτηση.

05 Μαϊ 2024

Με φόντο το απέραντο γαλάζιο η καλοκαιρινή φώτο της Κατερίνας Λέχου

Η Κατερίνα Λέχου, έκανε την καλοκαιρινή της εξόρμηση και μας το έδειξε με μια αποκαλυπτική φωτογραφία στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram.

05 Μαϊ 2024

Πριγκίπισσα Νταϊάνα: Τι την συμβούλευσε η Γκρέις Κέλι όταν την είδε δακρυσμένη στην τουαλέτα

Η Πριγκίπισσα Νταϊάνα ήταν μόλις 19 ετών, όταν συνάντησε σε επίσημη εκδήλωση την Πριγκίπισσα του Μονακό. Η Γκρέις Κέλι της είπε τότε μια κουβέντα που σήμερα θα θεωρούσαμε προφητεία.

04 Μαϊ 2024

Πέθανε η σπουδαία ηθοποιός Άννα Παναγιωτοπούλου

Ο καλλιτεχνικός κόσμος αποχαιρετά την αξέχαστη ηθοποιό που έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 76 ετών.

04 Μαϊ 2024

Επιτάφιος: Η μοναδική στιγμή που ο Εύζωνας σκύβει το κεφάλι

Η ξεχωριστή στιγμή που ο Εύζωνας, σύμβολο παλικαριάς, λεβεντιάς και πειθαρχίας, θα σκύψει το κεφάλι