ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ WOMAN TOC

Άντι Μακ Ντάουελ: Με το υπέροχο gray hair style της μας στέλνει ένα μήνυμα

"Αν έβαφα τα μαλλιά μου, οι άνθρωποι μπορεί να με αντιλαμβάνονταν ως νεότερη. Απλά δεν το χρειάζομαι"

Η Άντι Μακ Ντάουελ σταμάτησε να βάφει τα μαλλιά της κατά τη διάρκεια της πανδημίας, μια απόφαση που αρχικά εμπνεύστηκε από τις κόρες της. Η 65χρονη ηθοποιός και μοντέλο μίλησε για τα φυσικά γκρίζα μαλλιά της σε μια συνέντευξη της στο "SheKnows" και εξήγησε ότι τώρα νιώθει πιο άνετα από ποτέ.

Τρία χρόνια αργότερα, εξακολουθεί να λατρεύει το φυσικό χρώμα στα μαλλιά της, όχι μόνο επειδή φαίνεται λαμπερό, αλλά επειδή το να αφήνει τον εαυτό της απλά να γερνάει είναι απελευθερωτικό. "Με έκαναν πολύ πιο δυνατή και πολύ πιο άνετη", είπε στην πρόσφατη συνέντευξή της. "Με έκαναν να νιώσω εγώ…. Δεν προσπαθώ να γίνω κάτι που δεν είμαι".

Για την 65χρονη, ήταν μία σκόπιμη κίνηση διαμαρτυρίας για τη μη ρεαλιστική πίεση που ασκεί η κοινωνία στις γυναίκες, ώστε να παραμείνουν για πάντα νέες. "Αν έβαφα τα μαλλιά μου, οι άνθρωποι μπορεί να με αντιλαμβάνονταν ως νεότερη", παραδέχτηκε και πρόσθεσε: "Απλά δεν το χρειάζομαι. Δεν είναι κάτι που επιθυμώ. Δεν είναι μια αντίληψη που θα με ικανοποιούσε. Νιώθω άνετα να με βλέπουν ως μια γερασμένη γυναίκα".

Η Άντι Μακ Ντάουελ εξακολουθεί να είναι γεμάτη αυτοπεποίθηση για την απόφασή της να έχει τα υπέροχα γκρίζα μαλλιά της και προσπαθεί με τον δικό της τρόπο να μεταφέρει στις σύγχρονες γυναίκες όσα της έχει διδάξει η παρουσία της σε μια κουλτούρα τόσο εμμονική με τη νιότη.

" Οι άντρες είχαν τόσα πολλά προνόμια: να έχουν γκρίζα μαλλιά και να είναι η "ασημένια αλεπού" και να είναι σέξι καθώς μεγαλώνουν, και να έχουν αυτή τη γοητεία και το χάρισμα", είπε η Άντι Μακ Ντάουελ, σημειώνοντας ότι και εκείνη θέλει να την εκτιμούν καθώς μεγαλώνει, αλλά όχι για αυτό που υπάρχει στο εξωτερικό της.

"Θέλω να με δουν για όλα τα πράγματα για τα οποία μπορεί να φαίνεται ένας άντρας: τα δυνατά μου σημεία, η εξυπνάδα μου, οι γνώσεις μου, η εμπειρία μου", δήλωσε στο SheKnows.

Και αυτός είναι εν μέρει ο λόγος που, είπε, είναι τόσο παθιασμένη με την αμφισβήτηση αυτών των κανόνων ομορφιάς για τις γυναίκες. "Μας έχουν ταΐσει αυτές οι άπιαστες εικόνες γυναικών…και δεν μπορούμε ποτέ να είμαστε ευχαριστημένες με τον εαυτό μας επειδή έχουμε ορίσει το πρότυπο τόσο υψηλά".

Άντι Μακ Ντάουελ: Με το υπέροχο gray hair style της μας στέλνει ένα μήνυμα

Ακολουθήστε το Womantoc στο Instagram

Read Next

06 Μαϊ 2024

Η πρώτη φορά που θα ήθελα να είμαι αθλήτρια: Για να τρώω το μενού που ετοιμάζουν οι Γάλλοι για τους Ολυμπιακούς

Και θα έτρεχα και ξιφασκία θα έκανα και break dance θα χόρευα, αν ήταν να γευτώ όσα ετοιμάζουν οι Γάλλοι σεφ- ακόμα και τριάστερος μες στο παιχνίδι.

05 Μαϊ 2024

Πέθανε ο Αντώνης Τουρκογιώργης στα 73 του χρόνια: O μπασίστας και η φωνή των Socrates

Υπήρξε ένας από τους σπουδαιότερους Έλληνες ρόκερ και ιδρυτικό μέλος των Socrates Drank the Conium

Περισσότερα από

News

05 Μαϊ 2024

Eurovision 2024: Η συνάντηση της Μαρίνας Σάττι με την Ελένη Φουρέιρα

Η Ελένη Φουρέιρα βρίσκεται στο Μάλμε για το act της στη Eurovision και συνάντησε την εκπρόσωπό μας στον διεθνή μουσικό διαγωνισμό Μαρίνα Σάττι.

05 Μαϊ 2024

60χρονη στέφθηκε Miss Buenos Aires και θα διαγωνιστεί για τον τίτλο Μις Υφήλιος

Μία 60χρονη δικηγόρος και δημοσιογράφος από την La Plata της Αργεντινής θα εκπροσωπήσει τη χώρα της στον διαγωνισμό Miss Universe.

05 Μαϊ 2024

Γράφεται ιστορία στο Euro 2024: Οι πρώτες φυλετικά ουδέτερες τουαλέτες είναι γεγονός

Ήταν μια απόφαση που πάρθηκε από την UEFA προς τα άτομα που αυτοπροσδιορίζονται ως ουδέτερα.

05 Μαϊ 2024

11 ζευγάρια διδύμων θα αποφοιτήσουν φέτος από το Λύκειο στην Πενσυλβάνια

"Λέτε να έχει κάτι το νερό;" αστειεύτηκε ο διευθυντής του σχολείου για την ξεχωριστή αποφοίτηση.

05 Μαϊ 2024

Με φόντο το απέραντο γαλάζιο η καλοκαιρινή φώτο της Κατερίνας Λέχου

Η Κατερίνα Λέχου, έκανε την καλοκαιρινή της εξόρμηση και μας το έδειξε με μια αποκαλυπτική φωτογραφία στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram.

05 Μαϊ 2024

Πριγκίπισσα Νταϊάνα: Τι την συμβούλευσε η Γκρέις Κέλι όταν την είδε δακρυσμένη στην τουαλέτα

Η Πριγκίπισσα Νταϊάνα ήταν μόλις 19 ετών, όταν συνάντησε σε επίσημη εκδήλωση την Πριγκίπισσα του Μονακό. Η Γκρέις Κέλι της είπε τότε μια κουβέντα που σήμερα θα θεωρούσαμε προφητεία.

04 Μαϊ 2024

Πέθανε η σπουδαία ηθοποιός Άννα Παναγιωτοπούλου

Ο καλλιτεχνικός κόσμος αποχαιρετά την αξέχαστη ηθοποιό που έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 76 ετών.