ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ WOMAN TOC

"Ο πατέρας μου είχε μεγαλώσει τον Χριστόφορο Παπακαλιάτη, είχε σχέση με τη μητέρα του"

Ποια τραγουδίστρια έκανε την αποκάλυψη!

χριστοφορο_παπακαλιατη NDP

Σε παλαιότερη συνέντευξή του, ο σκηνοθέτης και σεναριογράφος των μεγάλων τηλεοπτικών επιτυχιών είχε μιλήσει για την οικογένειά του. Ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης ήταν ο καρπός ενός νεανικού έρωτα που διήρκησε μόλις έξι χρόνια. Το διαζύγιο τον γονιών του το χαρακτήρισε ως " κλασικό" και την σχέση με την οικογένεια του ως την "αφετηρία. Από εκεί που αρχίζουν όλα και εκεί που πάντα καταλήγουν. Τόσο βασανιστικό, όσο και ασφαλές πλαίσιο".

Ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης έχει τρία αδέρφια, τον Φίλιππο, τον Στέφανο και τη Νάρα. Η μεγάλη του αδυναμία είναι η γιαγιά, Μίκα.

"Ο Χριστόφορος πηγαίνει για να βλέπει τα αδέλφια του, τα ξαδέλφια του, τον πατέρα του τον Μανώλη Παπακαλιάτη, με τους οποίους έχει ισχυρούς δεσμούς. Με τον πατέρα του είχε πάντα καλή σχέση. Υπάρχει αγάπη, εμπιστοσύνη, υποστήριξη και νιώθω ότι εκτός από πατέρας και γιος, είναι φίλοι", είχε δηλώσει η Βίλλυ Μαλάμη, η μητέρα του Χριστόφορου Παπακαλιάτη.

Η τραγουδίστρια Nafsica μίλησε για την στενή σχέση με τον Χριστόφορο Παπακαλιάτη στην εκπομπή, Πρωίαν σε είδον, την μεσημβρίαν, και αποκάλυψε λεπτομέρειες για την ζωή και την καριέρα της.

"Είμαστε οικογενειακοί φίλοι με το Χριστόφορο Παπακαλιάτη. Ο πατέρας μου είχε μεγαλώσει τον Χριστόφορο Παπακαλιάτη σε κάποια φάση της ζωής του, γιατί έβγαινε με τη μητέρα του, πριν από τη μητέρα μου. Με στήριξε πολύ όσο ήμουν στην Αμερική, μου έδινε συμβουλές”, δήλωσε η γνωστή τραγουδίστρια.

Όσο για την μεγάλη μουσική επιτυχία της σε μικρή ηλικία, η Nafsica εξήγησε ότι ήταν " ξαφνική" και υπογράμμισε ότι ο Γιώργος Θεοφάνους ήταν ο άνθρωπος που την ανέδειξε.

"Έγινε ουρανοκατέβατο. Ήμουν στις ειδήσεις ως παιδί – θαύμα. Είχαν έρθει κάποιοι άνθρωποι στην κατασκήνωση που τραγουδούσα, τραγουδούσα Μαράια Κάρει, Σελίν Ντιόν κλπ. Με είδε ο Γιώργος Θεοφάνους στις ειδήσεις, πήρε τηλέφωνο την Universal και ζήτησε να του κλείσουν ένα ραντεβού με τους γονείς μου. Τους είπε ότι έχει γράψει ένα δίσκο και ψάχνει μια φωνή και ότι βρήκε τη φωνή που ήθελε. Οι γονείς μου με ρώτησαν αν ήθελα να μπω σε αυτή τη διαδικασία”.

"Ήμουν στο σχολείο εκείνη την περίοδο και είχαμε ένα σχολικό που μας πήγαινε στο σπίτι. Η κοπέλα που ανοιγόκλεινε την πόρτα είχε ringtone το "Κάνω όνειρα”. Χτυπάει το κινητό της και της λέω "Αυτή είμαι εγώ”. "Κι εγώ είμαι αστροναύτης” μου λέει. Δεν με πίστευε”, είπε και πρόσθεσε:

"Αφότου βγήκε το τραγούδι, η κατάσταση στο σχολείο ήταν χάλια, τραγική. Τα παιδιά δεν ήταν πολύ ευγενικά, δεν τους άρεσε μάλλον που κάποιος ξεχώριζε. Ήταν δύσκολη περίοδος. Πριν κυκλοφορήσει το τραγούδι, περνούσα τέλεια στο σχολείο, ήμουν δημοφιλής, είχα πολλούς φίλους. Βγαίνει η συνέντευξη στον Χατζηνικολάου για το τραγούδι και την επόμενη μέρα δεν μου μιλούσε κανείς. Ήταν τρομακτικό”.

Ακολουθήστε το Womantoc στο Instagram

Read Next

05 Μαϊ 2024

Πριγκίπισσα Νταϊάνα: Τι την συμβούλευσε η Γκρέις Κέλι όταν την είδε δακρυσμένη στην τουαλέτα

Η Πριγκίπισσα Νταϊάνα ήταν μόλις 19 ετών, όταν συνάντησε σε επίσημη εκδήλωση την Πριγκίπισσα του Μονακό. Η Γκρέις Κέλι της είπε τότε μια κουβέντα που σήμερα θα θεωρούσαμε προφητεία.

05 Μαϊ 2024

Eurovision 2024: Η συνάντηση της Μαρίνας Σάττι με την Ελένη Φουρέιρα

Η Ελένη Φουρέιρα βρίσκεται στο Μάλμε για το act της στη Eurovision και συνάντησε την εκπρόσωπό μας στον διεθνή μουσικό διαγωνισμό Μαρίνα Σάττι.

Περισσότερα από

News

04 Μαϊ 2024

Πέθανε η σπουδαία ηθοποιός Άννα Παναγιωτοπούλου

Ο καλλιτεχνικός κόσμος αποχαιρετά την αξέχαστη ηθοποιό που έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 76 ετών.

04 Μαϊ 2024

Επιτάφιος: Η μοναδική στιγμή που ο Εύζωνας σκύβει το κεφάλι

Η ξεχωριστή στιγμή που ο Εύζωνας, σύμβολο παλικαριάς, λεβεντιάς και πειθαρχίας, θα σκύψει το κεφάλι

04 Μαϊ 2024

"Το μωρό-Χριστός": Μωρό που είχε εγκαταλειφθεί 2 ημερών μεγάλωσε, έγινε αστυνομικός και συνάντησε τώρα τον αστυνομικό που τον έσωσε

"Σ' ευχαριστώ για όλα όσα έκανες για μένα", είπε ο αστυνομικός Hegedus-Stewart στον συνταξιούχο πλέον αστυνομικό της Ιντιάνα Gene Eyster. Η ιστορία τους είναι συναρπαστική.

04 Μαϊ 2024

Γυμνασμένος γεμάτος τατουάζ: Ο Πάρις Κασιδόκωστας στην παραλία

O επιχειρηματίας έχει ήδη ξεκινήσει τα μπάνια του.

04 Μαϊ 2024

Κάρμεν Χιμένεζ: Η γυναίκα που για 28 χρόνια έκανε την τυφλη για να μη χαιρετάει κανέναν

Αυτός είναι,ίσως, ο πιο παράδοξος τρόπος για να αποφύγεις μερικούς ανεπιθύμητους συγγενείς και φίλους.

04 Μαϊ 2024

Το αναστάσιμο μήνυμα του Αρχιεπίσκοπου Ιερώνυμου έχει ένα πολύ σημαντικό σημείο που αξίζει να σταθούμε

Ο Αρχιεπίσκοπος Ιερώνυμος Αθηνών και πάσης Ελλάδος Ιερώνυμος έστειλε το δικό του μήνυμα σε όλο τον κόσμο.

04 Μαϊ 2024

Le grand pique-nique de Champs: Η λεωφόρος των Ηλυσίων Πεδίων μεταμορφώνεται σε ένα τεράστιο πικνίκ

Τέσσερις χιλιάδες τυχεροί θα ζήσουν από κοντά την εντυπωσιακή και πρωτότυπη εκδήλωση στη λεωφόρο Champs-Élysées του Παρισιού.