ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ WOMAN TOC

Μάγεψε η Τρέισι Τσάπμαν στην τελετή των βραβείων Grammy

Η βελούδινη φωνή της συγκίνησε όπως πάντα το κοινό.

Mία από τις ωραιότερες στιγμές των βραβείων Grammy ήταν όταν η Τρέισι Τσάπμαν πραγματοποίησε μία από τις σπάνιες εμφανίσεις της. Τραγούδησε το θρυλικό "Fast Car" που έγραψε και ερμήνευσε το 1988, μαζί με τον Λουκ Κομπς ο οποίος γνώρισε μεγάλη επιτυχία πέρυσι κυκλοφορώντας μία νέα διασκευή του.

Πριν την ερμηνεία τους στη σκηνή, ο Κομπς μοιράστηκε σε βίντεο την πρώτη φορά που άκουσε το τραγούδι από την υπέροχη φωνή της Τσάπμαν. Εξήγησε ότι ήταν το αγαπημένο του τραγούδι "πριν ακόμα μάθει τι σημαίνει αγαπημένο τραγούδι". "Από τότε που άρχισα να παίζω κιθάρα ήξερα αυτό το τραγούδι" τόνισε.

Η διάσημη τραγουδίστρια εμφανίστηκε συγκινημένη και καταχειροκροτήθηκε από το κοινό. Σύμφωνα με το People, ήταν η πρώτη της εμφάνιση από το 2020 στο "Late Night with Seth Myers" ενώ η τελευταία της περιοδεία πραγματοποιήθηκε το 2009.

Η Τέιλορ Σουίφτ και η Μπράντι Καρλάιλ ήταν όρθιες σε όλη την διάρκεια της μοναδικής ερμηνείας των Τσάπμαν - Κομπς, οι οποίοι στο τέλος δέχτηκαν ένα παρατεταμένο χειροκρότημα από το κοινό.

Ανάμεσά τους και η Όπρα Γουίνφρεϊ, ενώ ο οικοδεσπότης Τρέβορ Νόα έτρεξε στη σκηνή για να αποτίσει φόρο τιμής στην τραγουδίστρια. "Η θρυλική Τρέισι Τσάπμαν. Σας ευχαριστώ πολύ για αυτό!" είπε.

Πηγή: ΑΠΕ

Ακολουθήστε το Womantoc στο Instagram

Read Next

19 Μαϊ 2024
19 Μαϊ 2024

Τζον Κένεντι Τζούνιορ – Καρολάιν Μπεσέτ Κένεντι:Το πιο υπέροχο και τραγικό ζευγάρι της Αμερικής

Το βιβλίο "Once Upon a Time" που θα κυκλοφορήσει στις 21 Μαΐου στην Αμερική αναφέρεται στην λαμπερή και καταστροφική γνωριμία του υπέροχου αυτού ζευγαριού με το τραγικό τέλος.

Περισσότερα από

News

19 Μαϊ 2024

Τζέιν Σέιμουρ: O μεγάλος έρωτας ήρθε στα 73 της έτη- "νόμιζα ότι είχα τελειώσει με τους άντρες"

Η ζωή κρύβει εκπλήξεις και ο έρωτας θα σε βρει όποτε εκείνος θέλει!

19 Μαϊ 2024

H Άντζελα Γκερέκου θα υποδυθεί την πριγκίπισσα Σίσσυ σε νέα παραγωγή

Η Άντζελα Γκερέκου θα παίξει στη θεατρική παράσταση "Sissy in Heaven" στην οποία θα κρατά τον πρωταγωνιστικό ρόλο.

19 Μαϊ 2024

Χρήστος Βασιλόπουλος: "Ένα παιδί είναι ευτυχισμένο με δύο χωρισμένους γονείς, αρκεί να είναι ισορροπημένοι"

Ο Χρήστος Βασιλόπουλος βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή "Δύο στις 10" και μίλησε για τη ζωή του μετά το χωρισμό του.

18 Μαϊ 2024

Ο 74χρονος Ρίτσαρντ Γκιρ έδειξε (και) στις Κάννες πόσο ερωτευμένος είναι με την Αλεχάντρα Σίλβα

Ο Ρίτσαρντ Γκιρ στην πρεμιέρα της νέας του ταινίας "Oh, Canada", είχε δίπλα του την 41 ετών σύζυγό του, τον γιο του και βέβαια την συμπρωταγωνίστριά του, Ούμα Θέρμαν.

18 Μαϊ 2024

Η αειθαλής Σόφη Ζαννίνου κομψή με γαλάζιο ταγιέρ

Η Σόφη Ζαννίνου στα 73 παραμένει κομψή και λαμπερή.

18 Μαϊ 2024

Η απίστευτη μεταμόρφωση του Μπίλι Ζέιν σε Μάρλον Μπράντο

Όχι, δεν είναι ο Μάρλον Μπράντο που γυρίζει μια νέα ταινία. Είναι ο Μπίλι Ζέιν, που ενσαρκώνει τον μύθο του σινεμά στην επερχόμενη ταινία "Βαλς με τον Μπράντο".

18 Μαϊ 2024
18 Μαϊ 2024

Γιώργος Λάνθιμος: Το θερμό πεντάλεπτο χειροκρότημα στην παγκόσμια πρεμιέρα της νέας του ταινίας, στο Φεστιβάλ των Καννών

Ο βραβευμένος Έλληνας σκηνοθέτης είχε στο πλευρό του την λαμπερή πρωταγωνίστριά του, Έμα Στόουν, τον Γουίλεμ Νταφόε και άλλους συντελεστές της ταινίας.