ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ WOMAN TOC

66α Βραβεία Grammy: Η Τέιλορ Σουίφτ γράφει ιστορία, όσα είπε η Σελίν Ντιόν επί σκηνής και το τρυφερό χάδι της Μέριλ Στριπ

Η μεγάλη γιορτή της μουσικής χάρισε χθες το βράδυ χαμόγελα και υπέροχες στιγμές.

Τα 66α βραβεία Grammy απονεμήθηκαν στο κέντρο του Λος Άντζελες την Κυριακή 4 Φεβρουαρίου. Η Τέιλορ Σουίφτ έγραψε ιστορία κερδίζοντας για τέταρτη φορά το άλμπουμ της χρονιάς (ρεκόρ μέχρι σήμερα έχουν οι Στίβι Γουόντερ, Φρανκ Σινάτρα και Πολ Σάιμον). Τα τέσσερα μεγάλα βραβεία πήραν η Σουίφτ, η Μάλεϊ Σίρους για τον δίσκο της χρονιάς ("Flowers"), η Βικτόρια Μονέ ως νέα καλλιτέχνιδα και το "What Was I Made For?" (από την ταινία "Barbie") που έγραψαν οι Μπίλι Έιλις και ο Φινέας ως τραγούδι της χρονιάς.

Η μεγάλη έκπληξη της βραδιάς ήταν η εμφάνιση της Σελίν Ντιόν στη σκηνή για να απονείμει το βραβείο του καλύτερου άλμπουμ, που παρέδωσε στην Τέιλορ Σουίφτ. Όλοι οι παρευρισκόμενοι σηκώθηκαν όρθιοι χειροκροτώντας τη μεγάλη ντίβα του πενταγράμμου που δίνει μάχη για την υγεία της, καθώς πάσχει από ένα σπάνιο νευρολογικό σύνδρομο, το Σύνδρομο Δυσκίνητου Ανθρώπου.

"Σας ευχαριστώ όλους. Σας αγαπώ. Είστε πανέμορφοι. Όταν σας λέω ότι είμαι πολύ χαρούμενη που είμαι εδώ, το εννοώ από τα βάθη της καρδιάς μου. Όσοι είναι ευλογημένοι να βρίσκονται στην τελετή των Grammy, δεν θα πρέπει ποτέ να θεωρούν δεδομένη την αγάπη και τη χαρά που φέρνει η μουσική στις ζωές μας και σε όλο τον κόσμο. Και τώρα με μεγάλη χαρά θα παρουσιάσω το Grammy που πριν από 27 χρόνια μου έδωσαν η Νταιάνα Ρος και ο Στινγκ, αυτό για το καλύτερο άλμπουμ της χρονιάς" είπε η Σελίν Ντιόν.

Η Τέιλορ Σουίφτ κερδίζοντας ακόμη μια φορά το πιο λαμπερό βραβείο για το άλμπουμ της Midnights δήλωσε επί σκηνής: "Θα ήθελα πολύ να σας πω ότι αυτή είναι η καλύτερη στιγμή της ζωής μου. Αλλά αισθάνομαι τόσο ευτυχισμένη όταν έχω τελειώσει ένα τραγούδι ή όταν έχω σπάσει τον κώδικα μιας γέφυρας που αγαπώ ή όταν έχω γυρίσει ένα μουσικό βίντεο ή όταν κάνω πρόβες με τους χορευτές μου ή το συγκρότημά μου ή όταν ετοιμάζομαι να πάω στο Τόκιο για να παίξω μια συναυλία", είπε, προϊδεάζοντας τους φαν της για την έναρξη της περιοδείας "The Eras Tour" την επόμενη εβδομάδα 2024.

Και συνέχισε: "Για μένα, το βραβείο είναι η δουλειά. Το μόνο που θέλω να κάνω είναι να συνεχίσω να είμαι σε θέση να το κάνω αυτό. Το αγαπώ τόσο πολύ. Με κάνει τόσο ευτυχισμένη. Με κάνει απίστευτα χαρούμενο το γεγονός ότι κάνει ευτυχισμένους και κάποιους ανθρώπους που ψήφισαν για αυτό το βραβείο. Το μόνο που θέλω να κάνω είναι να συνεχίσω να το κάνω αυτό. Γι' αυτό σας ευχαριστώ πολύ που μου δίνετε την ευκαιρία να κάνω αυτό που αγαπώ τόσο πολύ", κατέληξε η Σούιφτ, που έχει κερδίσει συνολικά 14 Grammy και φέτος έκανε την πιο επιτυχημένη περιοδεία της χρονιάς, συμβάλλοντας δε σημαντικά στην τοπική οικονομία κάθε σταθμού της τουρνέ της. Η ίδια ευχαρίστησε επίσης τη Λάνα Ντελ Ρέι για τη συμβολή της στη μουσική.

Η 22χρονη Μπίλι και ο αδελφός Φινέας με την απαλή μπαλάντα "What Was I Made For?" προέρχεται από την ταινία Barbie και παίζει σε μια κομβική σκηνή της ταινίας, κατά την οποία ο ομώνυμος χαρακτήρας της Margot Robbie έρχεται να αποδεχτεί την ταυτότητά της. Πέρα από το γεγονός ότι αποτελεί κεντρικό συστατικό της blockbuster που σκηνοθέτησε η Greta Gerwig, οι τρυφεροί στίχοι του τραγουδιού έχουν συνδέσει τους θαυμαστές του από την κυκλοφορία του τον Ιούλιο του 2023.

Βραβείο κέρδισε και η Μάιλι Σάιρους για το Flowers. Πρόκειται για το δεύτερο Grammy της τραγουδίστριας. Το ομώνυμο τραγούδι έσπασε ρεκόρ κατά την κυκλοφορία του - έγινε το πρώτο τραγούδι που έφτασε πάνω από 100 εκατομμύρια streams στο Spotify σε μία εβδομάδα - αλλά έφτασε και στο ορόσημο του να κερδίσει ένα τρισεκατομμύριο streams μετά από μόλις τρεις μήνες και "στρογγυλοκάθισε" στο Billboard Hot 100 για οκτώ εβδομάδες.

Στη φετινή απονομή έκανε όμως εμφάνιση- έκπληξη και η Μέριλ Στριπ. Μάλιστα, η ίδια καθυστέρησε και μπήκε στην αίθουσα την ώρα που μιλούσε ο παρουσιαστής Τρέβορ Νόα ο οποίος έλεγε εκείνη τη στιγμή πως ίσως η ηθοποιός έρθει! Το βιντεάκι έχει γίνει ήδη viral.

@entertainmenttonight When thee Meryl Streep accidentally crashes Trevor Noah’s #GRAMMYs opening monologue. 😂 #merylstreep #trevornoah ♬ original sound - Entertainment Tonight

Ποιος είναι όμως ο σύνδεσμος της ηθοποιού με τη μουσική βιομηχανία, εκτός βέβαια από το Mamma Mia; Είναι ο παραγωγός Μαρκ Ρόνσον (έκανε δε την παραγωγή πολλών τραγουδιών από την ταινία Barbie), o οποίος έχει παντρευτεί τη δεύτερη κόρη της Στριπ, Γκρέις, με την οποία απέκτησαν πέρσι το πρώτο τους παιδί. Εξ ου και η τρυφερή χειρονομία της ηθοποιού επί σκηνής.

Ακολουθήστε το Womantoc στο Instagram

Read Next

27 Απρ 2024

Πού θα ταξιδέψουν οι Έλληνες το φετινό Πάσχα - Οι top προορισμοί εσωτερικού και εξωτερικού

Οι αναχωρήσεις για προορισμούς του εσωτερικού και του εξωτερικού ξεκινούν από το Σάββατο και κορυφώνονται στα μέσα της Μ.Εβδομάδας.

Περισσότερα από

News

27 Απρ 2024

"Ήταν αηδιαστικό": Η Αν Χάθαγουεϊ περιγράφει τη χειρότερη - ίσως - στιγμή που έχει βιώσει σε audition

Το αίτημα του παραγωγού απέναντι στη νεαρή τότε ηθοποιό απαιτούσε, μεταξύ άλλων, με φιληθεί με άλλους δέκα άντρες.

27 Απρ 2024

Ντάνι Ντε Βίτο και Άρνολντ Σβαρτσενέγκερ ξανά μαζί

Μετά από τη διάσημη ταινία "Οι δίδυμοι", το δίδυμο επιστρέφει στη μεγάλη οθόνη.

27 Απρ 2024

Σέρρες: Τα "Λαζαράκια" και οι περίτεχνοι σταυροί από φοινικόφυλλα στην Αγία Παρασκευή Σιδηροκάστρου

Τα "Λαζαράκια" ή "Λαζάρηδες" ή "Λαζαρούδια" είναι μικρά νηστίσιμα ψωμάκια, τα οποία πρόσφεραν οι νοικοκυρές το Λαζαροσάββατο (το Σάββατο του Λαζάρου) στα παιδιά που έλεγαν τα κάλαντα.

27 Απρ 2024

Netflix: Έρχεται το αριστούργημα του Γκαμπριέλ Γκαρσία Μάρκες "Εκατό χρόνια μοναξιά"

Το βιβλίο που κατέκτησε την καρδιά μας γίνεται τώρα τηλεοπτική σειρά που περιμένουμε εναγωνίως.

26 Απρ 2024

Lifestory: Ο χαρισματικός Γκάρι Όλντμαν και οι σκοτεινοί δαίμονες της ζωής του

Φρικτές αναμνήσεις, κακοποίηση και πολύ αλκοόλ καταδυναστεύσαν για χρόνια τον Γκάρι Όλντμαν.

26 Απρ 2024

Σκοτ Ντίσικ: Το Ozempic, η δραματική απώλεια κιλών και η κραυγή απόγνωσης για βοήθεια

Σε τραγική κατάσταση βρίσκεται η υγεία του Σκοτ Ντίσικ - του σταρ απο το Keeping Up with the Kardashians-λόγω της δραματικής απώλειας βάρους με τη χρήση του Ozempic.

26 Απρ 2024

Κιάρα Μαρκέζη: Η εγγονή του Άκη Τσοχατζόπουλου στην πασαρέλα της Athens Fashion Week

Η 24χρονη που έγινε γνωστή από το My Style Rocks, περπάτησε στην πασαρέλα της Kathy Heyndels.

26 Απρ 2024

Συλλεκτικό βίντεο: Η (μελαχρινή) Βίκυ Χατζηβασιλείου λέει στη Βουγιουκλάκη ότι τη θαύμαζε... η πρόγιαγιά της!

Η Αλίκη σε κέφια, ένα πρωινό του Μαρτίου το 1994, στην εκπομπή "Καλημέρα Ελλάδα".