ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ WOMAN TOC

Μάργκοτ Ρόμπι: Η απάντησή της για τον "αποκλεισμό" της από τα Όσκαρ

Η "Barbie" Μάργκοτ Ρόμπι "απάντησε" στα Όσκαρ που δεν της έδωσαν υποψηφιότητα Α’ γυναικείου ρόλου

Δύο εβδομάδες μετά την ανακοίνωση των υποψηφιοτήτων στα φετινά βραβεία Όσκαρ – και τον σάλο που προκάλεσε ο αποκλεισμός της "Barbie" Μάργκοτ Ρόμπι παρόλο που η ταινία σαρώνει και έχει την αποδοχή ακόμα και του Ολιβερ Στόουν - η ηθοποιός έλυσε την σιωπή της για το πώς νιώθει.

"Δεν υπάρχει λόγος να λυπάσαι όταν ξέρεις ότι είσαι τόσο ευλογημένος" δήλωσε η Ρόμπι κατά τη διάρκεια ειδικής προβολής της ταινίας "Barbie" από το Screen Actors Guild, σύμφωνα με το Deadline.

Επίσης, η ηθοποιός μίλησε και για την απουσία από τις υποψηφιότητες καλύτερης σκηνοθεσίας της Γκρέτα Γκέργουιγκ, σκηνοθέτιδα της ταινίας.

"Προφανώς πιστεύω ότι η Γκρέτα θα έπρεπε να είναι υποψήφια για Kαλύτερη Σκηνοθεσία, γιατί αυτό που έκανε είναι κάτι που γίνεται μια φορά στην καριέρα σου, μια φορά στη ζωή, αυτό που έφτιαξε είναι πραγματικό. Αλλά ήταν μια απίστευτη χρονιά για όλες τις ταινίες", συνέχισε η Ρόμπι.

Συνολικά, η ταινία "Barbie" είναι υποψήφια σε 8 κατηγορίες, συμπεριλαμβανομένης της Kαλύτερης Tαινίας και Β' Γυναικείoυ Ρόλου.

Η ηθοποιός η οποία διεκδικεί το χρυσό αγαλματίδιο ως παραγωγός και η Γκρέτα Γκέργουιγκ για το καλύτερο διασκευασμένο σενάριο, υπογράμμισε ότι είναι "εξαιρετικά ενθουσιασμένη που έχουμε οκτώ υποψηφιότητες για Όσκαρ".

Σημειώνεται ότι η "Barbie" έγινε η ταινία με τις υψηλότερες εισπράξεις για το 2023 αφού απέφερε 1,4 δισεκατομμύρια δολάρια στο παγκόσμιο box office.

"Ξεκινήσαμε να κάνουμε κάτι που θα αλλάξει την κουλτούρα, θα επηρεάσει τον πολιτισμό, απλώς να έχει κάποιο είδος επίδρασης", ανέφερε επίσης η διάσημη ηθοποιός και πρόσθεσε. "Και έχει ήδη γίνει αυτό, και έγινε κάτι πολύ περισσότερο από ό,τι ονειρευόμασταν ποτέ. Και αυτή είναι πραγματικά η μεγαλύτερη ανταμοιβή που θα μπορούσε να προκύψει από όλο αυτό".

Ο Ράιαν Γκόσλινγκ, ο οποίος κέρδισε υποψηφιότητα καλύτερου Β' ανδρικού ρόλου για τον ρόλο του στην ταινία, σε δήλωσή του είπε ότι ήταν "απογοητευμένος" που οι δύο συνεργάτιδές του έμειναν εκτός των αντίστοιχων κατηγοριών, ένα συναίσθημα που συμμερίζεται και η υποψήφια του, Αμέρικα Φερέρα. "Το έργο τους θα έπρεπε να αναγνωριστεί μαζί με τους άλλους πολύ άξιους υποψηφίους", είπε ο Ράιαν Γκόσλινγκ

Read Next

04 Μαϊ 2024

Επιτάφιος: Η μοναδική στιγμή που ο Εύζωνας σκύβει το κεφάλι

Η ξεχωριστή στιγμή που ο Εύζωνας, σύμβολο παλικαριάς, λεβεντιάς και πειθαρχίας, θα σκύψει το κεφάλι

Περισσότερα από

News

04 Μαϊ 2024

"Το μωρό-Χριστός": Μωρό που είχε εγκαταλειφθεί 2 ημερών μεγάλωσε, έγινε αστυνομικός και συνάντησε τώρα τον αστυνομικό που τον έσωσε

"Σ' ευχαριστώ για όλα όσα έκανες για μένα", είπε ο αστυνομικός Hegedus-Stewart στον συνταξιούχο πλέον αστυνομικό της Ιντιάνα Gene Eyster. Η ιστορία τους είναι συναρπαστική.

04 Μαϊ 2024

Γυμνασμένος γεμάτος τατουάζ: Ο Πάρις Κασιδόκωστας στην παραλία

O επιχειρηματίας έχει ήδη ξεκινήσει τα μπάνια του.

04 Μαϊ 2024

Κάρμεν Χιμένεζ: Η γυναίκα που για 28 χρόνια έκανε την τυφλη για να μη χαιρετάει κανέναν

Αυτός είναι,ίσως, ο πιο παράδοξος τρόπος για να αποφύγεις μερικούς ανεπιθύμητους συγγενείς και φίλους.

04 Μαϊ 2024

Το αναστάσιμο μήνυμα του Αρχιεπίσκοπου Ιερώνυμου έχει ένα πολύ σημαντικό σημείο που αξίζει να σταθούμε

Ο Αρχιεπίσκοπος Ιερώνυμος Αθηνών και πάσης Ελλάδος Ιερώνυμος έστειλε το δικό του μήνυμα σε όλο τον κόσμο.

04 Μαϊ 2024

Le grand pique-nique de Champs: Η λεωφόρος των Ηλυσίων Πεδίων μεταμορφώνεται σε ένα τεράστιο πικνίκ

Τέσσερις χιλιάδες τυχεροί θα ζήσουν από κοντά την εντυπωσιακή και πρωτότυπη εκδήλωση στη λεωφόρο Champs-Élysées του Παρισιού.

04 Μαϊ 2024

Πάτμος: Κορυφαίο ελληνικό νησί για τη μυστηριακή του ατμόσφαιρα από το Conde Nast Traveller

Η Πάτμος ένα από τα ομορφότερα νησιά για θρησκευτικό τουρισμό, γνωστό για την μυστηριακή του ατμόσφαιρα.

03 Μαϊ 2024

Κατερίνα Διδασκάλου: "Όταν αποφάσισα να φιλοξενήσω έναν άστεγο"

Η Κατερίνα Διδασκάλου αποκαλύπτει τι της έχει διδάξει σε αυτήν και τα παιδιά της η φιλοξενία του αστέγου.

03 Μαϊ 2024

Μαρία Μενούνος: "Μου λείπεις μαμά"

Η συγκινητική της ανάρτηση.