ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ WOMAN TOC

Σελίν Ντιόν: "Ήθελα να καταγράψω αυτό το κομμάτι της ζωής μου για να βοηθήσω και άλλους"

Το "I Am: Céline Dion" είναι ένα νέο ντοκιμαντέρ, στο οποίο η Καναδή σούπερ σταρ ανοίγεται για τα προβλήματα υγείας που αντιμετωπίζει.

Οι θάνατοι που τη συγκλόνισαν και τα προβλήματα υγείας. H άγνωστη, τραγική ιστορία της Σελίν Ντιόν

Η ζωή της Σελίν Ντιόν από την ώρα που διαγνώστηκε με το σύνδρομο Stiff Person, θα αποτελέσει αντικείμενο ντοκιμαντέρ από την Amazon MGM Studios.

Το ντοκιμαντέρ θα καταγράφει ένα διάστημα περίπου ενός έτους, από την ώρα που η Σελίν Ντιόν διαγνώστηκε με αυτή τη σπάνια νευρολογική διαταραχή που επηρεάζει τον εγκέφαλο αλλά και το νωτιαίο μυελό. Το ντοκιμαντέρ θα έχει τίτλο "I Am: Celine Dion", ενώ μέχρι στιγμής δεν έχει ανακοινωθεί πότε θα κάνει πρεμιέρα στο Prime Video.

Τον Δεκέμβριο του 2022 η Σελίν Ντιόν ανακοίνωσε με βίντεο στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ότι αναβάλλει την παγκόσμια περιοδεία της λόγω σπασμών που επηρέασαν τον τρόπο που περπατούσε και τραγουδούσε. Τώρα δήλωσε ότι ελπίζει πως το ντοκιμαντέρ θα "ευαισθητοποιήσει την κοινή γνώμη για αυτή την ελάχιστα γνωστή πάθηση".

"Ταξίδι προς μια αυθεντική ζωή"

Σκηνοθετημένο από την υποψήφια για Όσκαρ ντοκιμαντερίστρια Irene Taylor, το I Am: Céline Dion είναι μια εκ βαθέων αναδρομή τόσο στην καριέρα της διάσημης τραγουδίστριας όσο και στην ιδιωτική της ζωή, καθώς αντιμετωπίζει το σύνδρομο του καθηλωμένου ατόμου (SPS), με το οποίο έχει διαγνωστεί.

Σύμφωνα με ένα δελτίο τύπου, η ταινία θα ξετυλίξει "τα μέτρα που έχει λάβει η διάσημη καλλιτέχνις για να συνεχίσει να εμψυχώνει τους αγαπημένους και πιστούς θαυμαστές της", από τότε που διαγνώστηκε με μια σπάνια και ανίατη νευρολογική ασθένεια που μπορεί να προκαλέσει εξουθενωτικούς μυϊκούς σπασμούς.

"Αυτά τα τελευταία δύο χρόνια ήταν μια τεράστια πρόκληση για μένα, από το ταξίδι από την ανακάλυψη της πάθησης μου μέχρι να μάθω πώς να ζω με αυτήν και να τη διαχειρίζομαι, αλλά να μην την αφήνω να με καθορίζει"

Το story

Η περίληψη της ταινίας έχει ως εξής: "Από την επίσκεψη στην ντουλάπα της υψηλής ραπτικής για τις περιοδείες και τα προσωπικά της αντικείμενα μέχρι την παραμονή της στο στούντιο ηχογράφησης, το ντοκιμαντέρ καταγράφει την ιδιωτική ζωή μιας παγκόσμιας σταρ μεγατόνων.

Ένα συναισθηματικό, ενεργητικό και ποιητικό ερωτικό γράμμα στη μουσική, το I Am: Céline Dion καταγράφει περισσότερο από ένα χρόνο γυρισμάτων, καθώς η θρυλική τραγουδίστρια περιηγείται στο ταξίδι της προς μια ανοιχτή και αυθεντική ζωή εν μέσω ασθένειας".

Η τραγουδίστρια του "My Heart Will Go On" μοιράστηκε μια δήλωση σχετικά με το ντοκιμαντέρ. Είπε: "Αυτά τα τελευταία δύο χρόνια ήταν μια τεράστια πρόκληση για μένα, από το ταξίδι από την ανακάλυψη της πάθησης μου μέχρι να μάθω πώς να ζω με αυτήν και να τη διαχειρίζομαι, αλλά να μην την αφήνω να με καθορίζει".

"Καθώς συνεχίζεται ο δρόμος για την επανέναρξη της καριέρας μου, συνειδητοποίησα πόσο πολύ μου έλειψε το να μπορώ να συναντώ τους θαυμαστές μου", συνέχισε η Ντιόν.

"Κατά τη διάρκεια αυτής της απουσίας, αποφάσισα ότι ήθελα να καταγράψω αυτό το κομμάτι της ζωής μου, για να προσπαθήσω να ευαισθητοποιήσω την κοινή γνώμη γι’ αυτή την ελάχιστα γνωστή πάθηση, για να βοηθήσω άλλους που έχουν την ίδια διάγνωση".

Read Next

05 Μαϊ 2024

60χρονη στέφθηκε Miss Buenos Aires και θα διαγωνιστεί για τον τίτλο Μις Υφήλιος

Μία 60χρονη δικηγόρος και δημοσιογράφος από την La Plata της Αργεντινής θα εκπροσωπήσει τη χώρα της στον διαγωνισμό Miss Universe.

05 Μαϊ 2024

Γράφεται ιστορία στο Euro 2024: Οι πρώτες φυλετικά ουδέτερες τουαλέτες είναι γεγονός

Ήταν μια απόφαση που πάρθηκε από την UEFA προς τα άτομα που αυτοπροσδιορίζονται ως ουδέτερα.

Περισσότερα από

News

05 Μαϊ 2024

Πριγκίπισσα Νταϊάνα: Τι την συμβούλευσε η Γκρέις Κέλι όταν την είδε δακρυσμένη στην τουαλέτα

Η Πριγκίπισσα Νταϊάνα ήταν μόλις 19 ετών, όταν συνάντησε σε επίσημη εκδήλωση την Πριγκίπισσα του Μονακό. Η Γκρέις Κέλι της είπε τότε μια κουβέντα που σήμερα θα θεωρούσαμε προφητεία.

04 Μαϊ 2024

Πέθανε η σπουδαία ηθοποιός Άννα Παναγιωτοπούλου

Ο καλλιτεχνικός κόσμος αποχαιρετά την αξέχαστη ηθοποιό που έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 76 ετών.

04 Μαϊ 2024

Επιτάφιος: Η μοναδική στιγμή που ο Εύζωνας σκύβει το κεφάλι

Η ξεχωριστή στιγμή που ο Εύζωνας, σύμβολο παλικαριάς, λεβεντιάς και πειθαρχίας, θα σκύψει το κεφάλι

04 Μαϊ 2024

"Το μωρό-Χριστός": Μωρό που είχε εγκαταλειφθεί 2 ημερών μεγάλωσε, έγινε αστυνομικός και συνάντησε τώρα τον αστυνομικό που τον έσωσε

"Σ' ευχαριστώ για όλα όσα έκανες για μένα", είπε ο αστυνομικός Hegedus-Stewart στον συνταξιούχο πλέον αστυνομικό της Ιντιάνα Gene Eyster. Η ιστορία τους είναι συναρπαστική.

04 Μαϊ 2024

Γυμνασμένος γεμάτος τατουάζ: Ο Πάρις Κασιδόκωστας στην παραλία

O επιχειρηματίας έχει ήδη ξεκινήσει τα μπάνια του.

04 Μαϊ 2024

Κάρμεν Χιμένεζ: Η γυναίκα που για 28 χρόνια έκανε την τυφλη για να μη χαιρετάει κανέναν

Αυτός είναι,ίσως, ο πιο παράδοξος τρόπος για να αποφύγεις μερικούς ανεπιθύμητους συγγενείς και φίλους.