ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ WOMAN TOC

Η Αντέλ δεν έμπαινε στο μετρό για 20 χρόνια

Και αποκάλυψε τον πολύ σοβαρό λόγο που είχε

Η Βρετανίδα τραγουδίστρια Αντέλ αποκάλυψε για ποιο λόγο είχε να μπει στο μετρό εδώ και 20 χρόνια. Η σούπερ σταρ μεγαλωμένη στο Τότεναμ, δεν έμπαινε στο μετρό γιασχεδόν, 20 χρόνια μετά τις τρομοκρατικές επιθέσεις στο Λονδίνο.

Η 35χρονη τραγουδίστρια αποκάλυψε ότι υπέφερε από άγχος μετά τη φρικτή βομβιστική επίθεση στις 7 Ιουλίου του 2005, κατά την οποία σκοτώθηκαν 52 άνθρωποι και τραυματίστηκαν περισσότεροι από 700 συνάνθρωποί μας. Τρεις βόμβες εξερράγησαν με διαφορά πενήντα δευτερολέπτων η μία από την άλλη, στη χειρότερη τρομοκρατική επίθεση στη βρετανική ιστορία.

Η Αντέλ, απευθυνόμενη στο κοινό, η οποία πλέον διαμένει στο Λος Άντζελες, μίλησε για το πώς τελικά ξεπέρασε τον φόβο της για το μετρό κατά τη διάρκεια ενός πρόσφατου ταξιδιού στην πατρίδα της. Πιο συγκεκριμένα, η ίδια αποκάλυψε ότι νίκησε τους φόβους της για να παρακολουθήσει το "Mamma Mia The Party" των Abba, στο βόρειο Γκρίνουιτς.

Συγκεκριμένα, τα περασμένα Χριστούγεννα, βρισκόταν στο σπίτι της στο Λονδίνο και ήθελε να πάει στη συγκεκριμένη συναυλία. Καθώς χρειαζόταν τουλάχιστον δύο ώρες οδήγησης, εξαιτίας της αυξημένης κίνησης στους δρόμους, η σταρ, με τα επίσημα ρούχα της, βαμμένη και χτενισμένη σαν να έβγαινε να τραγουδήσει, μπήκε στο μετρό και έφτασε στην 02 Arena μέσα σε πολύ λιγότερη ώρα. Η ίδια φορούσε μάσκα και είχε μαζί της τους σωματοφύλακές της, των οποίων όμως η παρουσία ήταν διακριτική. Το καλύτερο από όλα ήταν πως, την ώρα που καθόταν στη θέση της, την πήρε ο ύπνος.

Η σταρ εξήγησε: "Δεν φοβήθηκα καν να μπω στο μετρό. Το λάτρεψα. Μου θύμισε τα εφηβικά μου χρόνια. Δεν έχω ανέβει πραγματικά στο μετρό στην Αγγλία, όχι από τότε που έγινα διάσημη. Είναι από τότε που είχαμε μια τρομοκρατική επίθεση εκεί. Φοβήθηκα γιατί έχω κλειστοφοβία".

Τέλος, η διάσημη καλλιτέχνιδα είπε: "Έκανα πολλές σκέψεις κατά τη διάρκεια των διακοπών και συνειδητοποίησα ότι είμαι στην πιο ευτυχισμένη και πιο ήρεμη κατάσταση που έχω υπάρξει ποτέ. Αγαπώ τον εαυτό μου περισσότερο από ποτέ. Μου αρέσει να κάνω παρέα με τον εαυτό μου ή με κόσμο. Πάντα μου άρεσε ο εαυτός μου, αλλά τώρα έχω μια βαθιά αγάπη για τον εαυτό μου. Εύχομαι σε όλους εσάς, αν δεν έχετε φτάσει ήδη εκεί, να το κάνετε".

Read Next

Περισσότερα από

News

14 Μαϊ 2024

Silia Kapsis: "Έχω να δω τον πατέρα μου από 5 χρονών"

Το κορίτσι που σήκωσε ψηλά τη σημαία της Κύπρου στη Eurovision μίλησε για τη ζωή της.

14 Μαϊ 2024

Το νέο hot couple: Η Κέιτ Μος χέρι- χέρι με τον εγγονό του Μπομπ Μάρλεϊ

Όλα δείχνουν πως ένας νέος έρωτας ανατέλλει.

14 Μαϊ 2024

Πένθος για τη Βάνα Μπάρμπα, καθώς απεβίωσε η μητέρα της

Η μητέρα της έφυγε σε ηλικία 85 ετών.

14 Μαϊ 2024

Φεστιβάλ Καννών 2024: Ο Γιώργος Λάνθιμος έτοιμος να ξαναγράψει ιστορία

Το 77ο Φεστιβάλ των Καννών θα πραγματοποιηθεί από τις 14 έως τις 25 Μαΐου και ο Γιώργος Λάνθιμος είναι έτοιμος να κατακτήσει τον πρώτο του Χρυσό Φοίνικα.

14 Μαϊ 2024

Ζερόμ Καλούτα -Θανάσης Αλευράς: "Οι σχολιαστές της Eurovision δεν έλαβαν καμία αμοιβή!"

Ο Ζερόμ Καλούτα απάντησε σε όσους θεώρησαν ότι "σπαταλήθηκε κρατικό χρήμα για εκείνους".

14 Μαϊ 2024

H Άντζελα Γκερέκου θα υποδυθεί την πριγκίπισσα Σίσσυ σε νέα παραγωγή

Η Άντζελα Γκερέκου θα παίξει στη θεατρική παράσταση "Sissy in Heaven" στην οποία θα κρατά τον πρωταγωνιστικό ρόλο.

14 Μαϊ 2024

Τέρενς Κουίκ: "Παραιτήθηκα γιατί δεν άντεχα άλλο την Έμυ Λιβανίου"

Σε μια αποκαλυπτική εξομολόγηση προχώρησε ο Τέρενς Κουίκ.

14 Μαϊ 2024

Αυτός είναι ο σύντροφος της Μαρίνας Σάττι - Επέστρεψαν μαζί στην Αθήνα

Μετά την αποκάλυψη της σχέσης τους, ο σύντροφος της Μαρίνας Σάττι διέγραψε τους λογαριασμούς του στα social media.

14 Μαϊ 2024

Η Ελένη Φουρέιρα έγινε νονά!

Φωτογραφίες από τη βάφτιση ανέβηκαν στα social media.

14 Μαϊ 2024

Πόσα λάθη μπορεί να έκανε φέτος η ΕΒU;- Απαγόρευσε και τη σημαία της ΕΕ!

"Η ασυνέπεια στη στάση της EBU έχει αφήσει εμένα και πολλά εκατομμύρια θεατές σας να αναρωτιούνται για το τί και για ποιόν είναι ο διαγωνισμός τραγουδιού της Eurovision", γράφει μεταξύ άλλων ο Αντιπρόεδρος της Ευρωπαϊκή Επιτροπής, Μαργαρίτης Σχοινάς στην επίσημη επιστολή του.